![]() |
am vazut cateva dacii care in loc de stickeru' atat de original si care face din masina o adevarata opera de arta \"Dacia cu motor cu injectie\", aveau \"Dacia cu motor pe folie\" haios intr-adevar dar eu ma gandeam la \"Dacie cu motor in perfuzii\"
:D :D :D :D |
am vazut cateva dacii care in loc de stickeru' atat de original si care face din masina o adevarata opera de arta \"Dacia cu motor cu injectie\", aveau \"Dacia cu motor pe folie\" haios intr-adevar dar eu ma gandeam la \"Dacie cu motor in perfuzii\"
:D :D :D :D |
:lol:
Citez Parazitii: \"imi doresc o Dacie cu motor pe folie\" ! Poate erau fani :P |
pimp eu am gasit viper la 30.000 aici rt 10 :lol: acolo nu sunt mai ieftine? :idea: :roll:
|
Quote:
|
pimp stiu de care zici si mie imi plac alea viper din 01 este in timisoara :lol: :lol: :lol: tare de tot a lui baronul tiganu baieti din tm trebuie sal cunoasca :)
|
Pimp credema ca plangi dupa bani....eu am mers cu toate modelurile de Viper si nu se merita...calitatea este varza chiar si dupa 95`.
Atunci nu au facut decat sa bage in RT10 totul de pe GTS.....dar tot prost este.Singurul lucru care se merita este ca arata bestial....numai atat din pacate.Chiar si modelul nou este varza in interior :evil: :evil: desi merge ca o racheta :lol: :lol: |
Sloganul \" Dacia cu motor pe perfuzie \" am vazut-o in jud Neamt iar sticker-ul de pe luneta era identic cu cel original , fiind inlocuit numai \"injectie\" cu \"perfuzie\" .
|
eu am vazut una pe langa igp (stefan cel mare) da saraca masina chiar era cu motorul ni perfuzii
|
1 Attachment(s)
Revenim->
p.s. va place cum fotografiaza telefonul noaptea?? |
sha precis nokia nu? :) gentile numi plac de nici un fel :)
|
e cam oribila masina ... mi se pare mie sau are volan dinala de \"lemn\"?
|
E super chiar nu stiti sa apreciati un kitch!!!!
|
loooooooool morro :lol: :lol: :lol: ai ochi buni :lol:
|
1 Attachment(s)
Iata b-dul Aviatorilor ieri seara pe ninsoare :wink:
|
looooooool sha arata frumos :wink: :wink: :wink:
|
ESTE frumos...Bucurestiul sub zapada...
La tine a nins?? p.s. Ai mai fost in Bucuresti vreodata? |
da a nins si aici dar nu mult :lol: am mai fost in b de vreo cateva ori de care de 2 ori la aeroport :P
|
Mah cand mai faci poze nuti mai imbata aparatu inainte sa vedem si noi!!!
|
mpa: crezi ca Bogdan ii da de baut la aparat inainte sa faca poze ? Ce P*&@ mea ma, am ajuns sa ne bazaim? Ia sa faci tu poze cu un aparat normal, cu film, da' cand faci pozele, sa te uiti prin obiectiv la un BEC, sa vezi ce iese.
INCETEAZA CU ABERATIILE! E ultima data cand o mai spun! |
Ce dracu mah era o nenorocita de gluma ce am facut asa rau!!!
Cat despre anumite chestii tinele pt tine dah!!!! |
mpa acum fara suparare dar in ultimile zile ai postat la greu dar fara nu prea ai avut nimic de zis ...
|
:lol: :lol: :lol:
|
Ete-l si p'asta. Ma, sa mor io... daca as fi admin, v-as rade, zau! :evil:
Cata: te iau de urechi :lol: |
gabi nu te lua de mine ca nu stau bine cu nervii :evil: :lol: :lol:
|
Nu ma iau decat de cei care ma \"streseaza\" :D
|
gabi ntz ntz rusinica ce pot sa mai zic
|
he he :lol: hai sa terminam cu prostile gabi are dreptate care era tema de fapt :?: :idea:
|
parca masini tari :) eu zic ca dacia e o masina tare pt ca rezista pe drumurile astea mai bine decat orice (si nu punem la socotela h2)
|
Quote:
Mpa-ule, poaza am facut-o din mers si sa ma kk_k vroiam sa fac poza cu 2oom mai devreme dar nu reuseam sa scot telefonul din buzunar :evil: Si e asa \"tremurata\" k a fost facuta din mers - n-am prins \"rosu\" si nici n-am oprit k ma grabeam in h... Tema e \"ce se mai vede prin Bucuresti\" - si eu eram prin Buc cu masina :wink: |
sha daca mai ai poze cu bucuresti sa mai pui poate asa invat sa cunosc si eu bucurestiul mai bine :lol: :lol: :lol:
|
2 Attachment(s)
Pai uite unde-ti \"gazduiam\" masina daca veneai la mine.
|
2 Attachment(s)
Asta-i pentru Pimp. 1st - ce marca e si 2nd - iti place?
|
Bogdane: ce inaintat esti. 2059?!:D
|
looooool ce de zapade in curte sha :lol: :lol: :lol:
|
hmmm....
Sincer, nu cred ca exista un proprietar la masina aia, cred ca e doar un prototip, si nu stiu prin ce miracol a ajuns in Romania, cum s-a strecurat printre gropi! Ma rog.... sunt sigur ca ascunde o intreaga herghelie sub capota!!!!!
|
despre ce masina vorbesti???vertigo??? :lol: :lol: :lol:
|
Quote:
|
Mama...mai putin de 3omin...asa-i!
|
Nu ma mira sa vad si o masina din categoria \"exotic cars\" in Bucuresti si, mai ales, pe Dorobantilor!
Asta e modelul nou de la belgienii aia. Vertigo mi se pare cel mai reusit model de la ei. Sa aiba parte de ea omu'! |
| All times are GMT +2. The time now is 15:02. |
- Copyright 2026 4Tuning