Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   VERSUS AUTO (https://forum.4tuning.ro/55-versus-auto.html)
-   -   Seria 5 vs. A6 vs. E-Klasse (https://forum.4tuning.ro/55-versus-auto/18045-seria-5-vs-a6-vs-klasse.html)

SFW 26-05-08 12:10

Re: Seria 5 vs. A6 vs. E-Klasse

Quote:

Originally Posted by ionut_cluj (Post 1554008)
au pus varfurile de gama. daca puneau s6 trebuia m5 si e 55 amg

Si RS6 cu cine se compara?

S-urile nu concureaza cu M-urile, chiar e atat de greu de inteles acest lucru?

De ce ar scoate Audi 2 modele care sa concureze cu un singur model de la alta marca? Chiar vi se pare logic?

Sasha 26-05-08 12:14

Quote:

Originally Posted by SFW (Post 1554037)
Si RS6 cu cine se compara?

S-urile nu concureaza cu M-urile, chiar e atat de greu de inteles acest lucru?

De ce ar scoate Audi 2 modele care sa concureze cu un singur model de la alta marca? Chiar vi se pare logic?

nu ma ce ai..Rs6`sele se compara cu seria 1 si cu Vito probabil=))=))

_anaconda_ 26-05-08 14:54

ei stiu dar se fac ca nu inteleg :lol:...sau mai e varianta ca bmw-urile de top nu sunt in stare sa concureze cu audi-urile de top ;)

edit:este E 63 AMG nu 55 AMG

alexSHO 26-05-08 14:55

Quote:

Originally Posted by _anaconda_ (Post 1554312)
ei stiu dar se fac ca nu inteleg :lol:...sau mai e varianta ca bmw-urile de top nu sunt in stare sa concureze cu audi-urile de top ;)

edit:este E 63 AMG nu 55 AMG

sigur ca nu :rolleyes2:rolleyes2 zeule in auto ce esti

boy_wonder 26-05-08 16:14

in primul rand, S6 are motor V10 iar acolo este o comparatie intre sedanuri propulsate de motoare V8 si in al doilea rand S6 costa cu 16 mii dolari mai mult decat A6 4.2!

Cristy65 26-05-08 16:34

Quote:

Originally Posted by ~ EWN ~ (Post 1553558)
E........ lasati-i sa viseze.......oameni fara viitor.....Auzi tu Audi mai sportiva decat un Bmw si mai luxoasa ca un Mercedes.......ce am mai ras........

nu a zis nimeni asta.s-a spus doar ca le are pe amandoua.******un test intre cele 3,varfuri de gama,combi :arrow:
https://www.youtube.com/watch?v=vfRM8GDr5CY

~ EWN ~ 26-05-08 16:53

Quote:

Originally Posted by Cristy65 (Post 1554464)
nu a zis nimeni asta.s-a spus doar ca le are pe amandoua.******un test intre cele 3,varfuri de gama,combi :arrow:

Eu nu urasc pe nimeni cu atat mai putin marca Audi....Audi este o masina buna, toti stim asta, insa parerea mea e ca nu se compara cu Mercedes sau Bmw.......cel putin cu Seria 5 si Clasa E, vad ca ai poza cu E-Classe.....pai si tu daca ai avea bani ti-ai luat A6 nu?****** Dupa cum vad esti fan Mercedes, deci in concluzie banuiesc ca Mercedes ti-ai fi cumparat.....******

Numai bine!

Cristy65 26-05-08 18:14

Quote:

Originally Posted by ~ EWN ~ (Post 1554499)
Eu nu urasc pe nimeni cu atat mai putin marca Audi....Audi este o masina buna, toti stim asta, insa parerea mea e ca nu se compara cu Mercedes sau Bmw.......cel putin cu Seria 5 si Clasa E, vad ca ai poza cu E-Classe.....pai si tu daca ai avea bani ti-ai luat A6 nu?****** Dupa cum vad esti fan Mercedes, deci in concluzie banuiesc ca Mercedes ti-ai fi cumparat.....******

Numai bine!

a avut tata a6 si mi-a placut la nebunie.probabil ca as sta pe ganduri daca ar fi sa aleg intre un a6 si e-klasse, insa inclin mai mult spre mercedes,deoarece imi place mai mult luxul si calitatea,si mai putin sportivitatea.asta nu inseamna ca in audi nu gasesc acelasi lucru,doar ca e ceva mai jos.ma deranjeaza faptul ca multi desconsidera aceasta marca.cat despre bmw, mi-au placut mult modelele inainte de 2001, in special e38 si e39.
numai bine!

_anaconda_ 26-05-08 19:48

Quote:

Originally Posted by boy_wonder (Post 1554428)
in primul rand, S6 are motor V10 iar acolo este o comparatie intre sedanuri propulsate de motoare V8 si in al doilea rand S6 costa cu 16 mii dolari mai mult decat A6 4.2!

si diferenta de pret intre a6 4.2 si 550i / e500?asta nu se pune?

alexSHO :-@

boy_wonder 26-05-08 19:55

Quote:

Originally Posted by _anaconda_ (Post 1554803)
si diferenta de pret intre a6 4.2 si 550i / e500?asta nu se pune?

alexSHO :-@

pai a6-ele este mai ieftin cu ~ 2.000 $ decat bmw si cu vreo 4.000 $ fata de mercedes..
cu ce vin masinile in dotarea standard la banii astia nu stiu, cert este ca aceste masini costa intre 55.000 $ si 60.000 $.. in afara de XF care costa cam 63.000 $

fabius 27-05-08 03:01

Seria 5 parca prea are toata lumea.
Si majoritatea celor de aici prefera seria 5.
Mie imi place sa ies din tipar, deci as prefera A6 :D

_anaconda_ 27-05-08 09:02

ce-mi plac frustratii :)...adevarata capodopera seria 5 :rolleyes2

alexSHO 27-05-08 09:17

Quote:

Originally Posted by _anaconda_ (Post 1555615)
ce-mi plac frustratii :)...adevarata capodopera seria 5 :rolleyes2

si mie imi plac priceputii care spun ca bmw si merc nu pot concura la varf audi :)
... btw ai imbatranit 2 ani intr-o zi?:shock::shock: ca parca ieri aveai 14 :rolleyes2

_anaconda_ 27-05-08 09:52

Quote:

Originally Posted by alexSHO (Post 1555642)
si mie imi plac priceputii care spun ca bmw si merc nu pot concura la varf audi :)
... btw ai imbatranit 2 ani intr-o zi?:shock::shock: ca parca ieri aveai 14 :rolleyes2

nu, ieri tot 16 ani aveam + ca nu cred ca poti schimba varsta de unul singur, iar faza cu bmw/merc nu pot concura cu audi a fost postata dupa ce un user a zis ca s6 trebuie comparat cu m5...se deduce ca rs6 nu are rival nu?:lol:

MarcCorneliu 27-05-08 20:23

Quote:

Originally Posted by _anaconda_ (Post 1555694)
nu, ieri tot 16 ani aveam + ca nu cred ca poti schimba varsta de unul singur, iar faza cu bmw/merc nu pot concura cu audi a fost postata dupa ce un user a zis ca s6 trebuie comparat cu m5...se deduce ca rs6 nu are rival nu?:lol:

:)))) asta a fost prea tare...compara "performanta" 0-200 "noului rs6" de 580 ponei cu vechiu "depasitu" M5 de 507 cai si vezi daca chiar nu are rival.

TURBOSS 27-05-08 22:03

Quote:

Originally Posted by MarcCorneliu (Post 1556696)
:)))) asta a fost prea tare...compara "performanta" 0-200 "noului rs6" de 580 ponei cu vechiu "depasitu" M5 de 507 cai si vezi daca chiar nu are rival.

pai 580-507=73 cp in favoarea lui rs6..si castiga..:))>matematic vorbind, asa ca daca nu stii nu te mai baga!

MarcCorneliu 27-05-08 22:29

Quote:

Originally Posted by TURBOSS (Post 1556964)
pai 580-507=73 cp in favoarea lui rs6..si castiga..:))>matematic vorbind, asa ca daca nu stii nu te mai baga!

Chiar tu ai zis, Matematic vorbind ;)

~ EWN ~ 27-05-08 22:40

Niste date........ca tot va place Audi-ul atata........

Audi RS6 580 CP // 0-100 km/h = 4,4 s
Mercedes E63 AMG 514 CP // 0-100 km/h = 4,4 s
Bmw M5 507 CP // 0-100 km/h = 4.9 s

Date furnizate de catre Auto Bild! Link-ul il gasiti aici.

P.S. Variantele prezentate sunt variante touring/avant.

Deci ca sa vedeti de cati CP in plus are nevoie un Audi ca sa aibe aceleasi performante ca un Mercedes sau un BMW ca de la egal la egal nu are nici o sansa!

Atat am avut de zis..... Numai bine!!

Cristy65 27-05-08 23:35

Quote:

Originally Posted by ~ EWN ~ (Post 1557070)
Niste date........ca tot va place Audi-ul atata........

Audi RS6 580 CP // 0-100 km/h = 4,4 s
Mercedes E63 AMG 514 CP // 0-100 km/h = 4,4 s
Bmw M5 507 CP // 0-100 km/h = 4.9 s

Date furnizate de catre Auto Bild! Link-ul il gasiti aici.

P.S. Variantele prezentate sunt variante touring/avant.

Deci ca sa vedeti de cati CP in plus are nevoie un Audi ca sa aibe aceleasi performante ca un Mercedes sau un BMW ca de la egal la egal nu are nici o sansa!

Atat am avut de zis..... Numai bine!!

cu mercedes e egal.dar cu bmw ... de cand 4,4 e egal cu 4,9?

TURBOSS 28-05-08 00:01

eu am audi, dar stiu unde este locul lor si de fiecare data incerc sa fiu cat mai echidistant si nu subiectivist, spun cu mana pe inima ca audi este in urma mercedesului si a bmw-ului, cel putin din punctul meu de vedere!

am avut mercedes, bmw, audi, ford... si am condus mult mai multe tipuri, dar bmw&mercedes sunt cele mai bune masini, cele mai fine din toate punctele de vedere!

cand vad multi "uoameni" care incearca pe hartie numai din vorbe sa preaslaveasca marca audi, fara a aduce argumente, ci doar ca bunicul are audi, mi se face greata.

A6 este codasul acestui pool, fara drept de apel.
si daca s-ar lua variantele de top tot asa stau lucrurile!

unii nu au carnet, altii nu au masini, dar se dau destepti si nu fac altceva decat sa devina niste clovni notorii!

~ EWN ~ 28-05-08 00:24

Quote:

Originally Posted by Cristy65 (Post 1557226)
cu mercedes e egal.dar cu bmw ... de cand 4,4 e egal cu 4,9?

Ma refeream ca sunt 73 CP in plus pentru Audi si doar 0.5 s diferenta.....pe scurt gloabe de CP..... daca avea 73 de CP in plus Bmw si Audi doar 507 te asigur ca diferenta nu era de doar 0.5 s.....unde mai pui ca motorul de pe Bmw este aspirat.....in fine eu ce sa mai zic....orice as zice gasesti ceva de zis.

Quote:

Originally Posted by TURBOSS (Post 1557304)
eu am audi, dar stiu unde este locul lor si de fiecare data incerc sa fiu cat mai echidistant si nu subiectivist, spun cu mana pe inima ca audi este in urma mercedesului si a bmw-ului, cel putin din punctul meu de vedere!

am avut mercedes, bmw, audi, ford... si am condus mult mai multe tipuri, dar bmw&mercedes sunt cele mai bune masini, cele mai fine din toate punctele de vedere!

cand vad multi "uoameni" care incearca pe hartie numai din vorbe sa preaslaveasca marca audi, fara a aduce argumente, ci doar ca bunicul are audi, mi se face greata.

A6 este codasul acestui pool, fara drept de apel.
si daca s-ar lua variantele de top tot asa stau lucrurile!

unii nu au carnet, altii nu au masini, dar se dau destepti si nu fac altceva decat sa devina niste clovni notorii!

Cata dreptate ai, mai rar om ca tine, respect, mereu am admirat persoanele care sunt realiste si care spun lucrurile pe fata asa cum sunt....daca ar fi toti asa ce bine ar fii....

Numai bine.

Sasha 28-05-08 00:47

Quote:

Originally Posted by TSC-U (Post 1555395)
pe A6 nu prea imi vine sa il compar cu 2 capodopere de masini ca bmw seria 5 si e-classe!

mi se pare deadreptul disgratios, hidos...yak...

de unde pana unde capodopere? :shock:

SFW 28-05-08 07:42

Quote:

Originally Posted by ~ EWN ~ (Post 1557370)
Ma refeream ca sunt 73 CP in plus pentru Audi si doar 0.5 s diferenta.....pe scurt gloabe de CP..... daca avea 73 de CP in plus Bmw si Audi doar 507 te asigur ca diferenta nu era de doar 0.5 s.....unde mai pui ca motorul de pe Bmw este aspirat.....in fine eu ce sa mai zic....orice as zice gasesti ceva de zis.

Cata dreptate ai, mai rar om ca tine, respect, mereu am admirat persoanele care sunt realiste si care spun lucrurile pe fata asa cum sunt....daca ar fi toti asa ce bine ar fii....

Numai bine.

Blavo.... Blavo .... nici ca ti-ar trece prin cap cum ca RS6 e mai greu ... nu ca ar fi "caii" Audi mai lipsiti de vlaga decat "caii" Bmw.

Si deocamdata RS6-le este avant ... fiind mai greu ... mai incet....

Oricum ... recunosc ... degeaba o masina are multi cai daca este grea ... desi rs6-le nu e facut pentru circuit ... ar fi fost bine sa fie mai usor ...

Si oricum ... ideea era ... cum sa comparati S6 cu M5 si E63 amg, cand ele sunt apropiate ca performante de RS6 ... multumim ca ne-ati confirmat ca S6 se compara cu 550i

Sasha 29-05-08 10:54

Quote:

Originally Posted by TSC-U (Post 1559153)
de aici si pana mai incolo... ;)

ce explicatia inteligenta ai dat... daca tot afirmi ceva...macar fa-o cu argumente active;)

TSC-Us 29-05-08 14:58

Quote:

Originally Posted by !Sasha (Post 1557413)
de unde pana unde capodopere? :shock:

de aici si pana mai incolo..., dar si inapoi.. ;)

personal mi se pare infinit mai frumos E classe si seria 5 decat a6, care mi se pare dizgratios si cand spun asta, ma refer si la interior...PER TOTAL!

nuenen 04-06-08 10:10

Acum 6 luni stateam si analizam aceleasi masini plus 300C. 300C a picat destul de repede. Consum enorm de mare si desi bine dotata per total calitatea masinii este scazuta ,iar acel look de gangster nu e asa de atractiv pt mine. Acum, daca mergi mai la vest de Ungaria majoritatea conducatorilor de E-klasse sunt peste 50 de ani. Cei tineri sunt de obicei soferi de taxi. Chiar sunt prea tanar pentru aceasta masina. Mi se pare o masina solida dar si o masina care nu mi se potriveste deloc. Extra, calitatea Mercedes a scazut considerabil in ultimii 8 ani...(nu ma refer la CLS, out of my league) daca mai crezi in info de pe internet. Au ramas cu adevar de comparat, in cazul meu A6 si 5er-ul. Spatiul de portbagaj este cam la fel, si dimensiunile masinii sunt cam identice. Dar daca te uiti la cate butoane graviteaza pe langa volan pentru un A6 si ma refer si la Nav si asa mai departe( Nu la lowest stock version....) iti dai seama ca este prea mult. BMW a facut acel Idrive blamat pe care il pot opera dupa o saptamana fara probleme si fara sa ma irit. Totul este unde trebuie, dar trebuie invatat. Ma intreb cati dintre cei care blameaza Idrive aici au pus mana vreodata pe acel buton... So, shut up! cat despre consum 5er-ul sta f bine, mult mai bine decat meganul II phase 2 1.6 16 V pe care l-am dat la schimb. Asta pentru anumite conditii... A nu se lua ad literam.... In plus cand vad comparand M5 cu RS mi se pare putin ridicol. M5 este cu totul altceva decat 5 iar Rs este altceva decat A6. In plus... a compara cifre copiate de pe net este usor... Cati pot ridica mana ca au condus M5 sau ca macar au pasit in una? Unde se incadreaza sentimentul pe care il ai cand conduci o astfel de masina???? Oricum, acum am o seria 5 in garaj si este o masina superba. E-klasse pentru varsta mea e un vis urat, iar Audi nu e BMW (pentru mine!) :)
Bafta!
PS Pentru cel cu 5er-ul cu Hamann tuning. Felicitari. Arata grozav.
www.e60.net

Lauryn 11-06-08 19:39

Vot BMW arata prea bine

T E N N Y - E 17-06-08 00:59

desi sunt fan mercedes trebuie sa recunosc
1. audi
2. mercedes
3. bmw

RUXANDRA 20-06-08 18:06

1)E-Klasse
2)Seria 5

a6-le mi se pare f urat in comparatie cu cele 2 de mai sus!
la motoare nu ma pricep si nu pot fii sigura, dar cred ca tot cam asa sta treaba.

DMIHNEA 20-06-08 20:42

calitatea constructiva a devenit cam apropiata......ramin la E.....

ADDOstreet_racer 08-07-08 15:51

Clar E-class ...atrage foarte mult interioru e net superior .,....

Sasha 17-07-08 16:24

https://forum.4tuning.ro/showpost.php...&postcount=636

dragos002 17-07-08 17:10

La 20 de ani as alege bmw. La 50 as alege E-Klasse. Audi merge la orice varsta.

alxcat 01-08-08 03:33

E klasse pt directori, BMW daca vrei sa dai in ea, A6 cel mai bun compromis.

La varianta amg vs m vs rs , I go 4 amg , dar nu uitati ca motorul de pe M5 a luat cel mai bun motor al anului de 2 ori si asta spune multe.

All times are GMT +2. The time now is 23:50.

- Copyright 2026 4Tuning