![]() |
Re: Cielo DJ-90-KTL
Quote:
Quote:
|
Merci.. Cristi -0762000199 il gasesti prin rovine la pizza ibiza ,ti le face pe loc,30 ron[/QUOTE]
ok,mersi mult. |
bravo grekule!!!
frumoase mansoanele de piele;) cu jantele...sunt frumoase si fara capace,par mai :twisted:,acele capace sunt ale jantelor,par sa nu fie de acolo... numai bine! |
Quote:
|
Ii sta bine cu jantele dar plang dupa suspensia aia...macar 40/40
|
Au iesit bine mansoanele:).Nu credeam ca se vad asa de bine becurile din proiectoare:D
|
Quote:
Quote:
*Baietii din Craiova poate ma ajuta si pe mine cu info unde pot gasii espero la dezmembrat, imi trebuie un element important din interior :twisted: |
Intrebi de parca n-ai stii unde sunt dezmembrari in craiova.... Vrei sa dau eu telefoane in locul tau??? :rolleyes2:rolleyes2 :twisted: :D
probabil cotiera iti trebuie.... |
Am incercat peste tot unde stiam eu , in brestii, la Breasta, in Popoveni unde aveau daewoo dar n-am gasit Espero cu interior :)
|
Si eu tot cotiera de espero am...se potriveste foarte bine cu mici modificari!O sa ii fac o poza sa vezi cum da...daca esti interesat!
|
Quote:
|
Intradevar intra perfect , doar ca in partea unde se uneste cu consola de la schimbator nu vine perfect lipita!Eu am taiat partea cu scrumiera de pe cotiera espero si am taiat si partea din fata de la consola de cielo si am inbinat-o cu cea de espero, ca sa cada perfect lipita de consola de la schimbator!O sa fac maine niste poze si o sa i-ti arat despre ce vb!
|
3 Attachment(s)
Si pozele promise!
|
gata , am priceput ce-ai facut tu acolo.vine bine oricum.Dar nu e prea jos pentru cot? Multumesc mult pentru explicatie :joy:
|
ba da.. e joasa. Eu la espero lasam scaunul jos de tot si stateam asa intr-o parte ca sa zic ca stau cu cotul pe cotiera! e pusa ca sa zici ca ai cotiera!
|
oricum , tu stii ce pozitie am eu la volan...asa ca.. o sa mi vina bine :))
|
Nu e joasa,acum depinde si de inaltimea fiecaruia si pozitia la volan!
|
Quote:
|
2 Attachment(s)
Rebele mie imi place, mica , finuta acolo..merge
- 078888.8 KM :D |
Sa traiesti barbateeee! La multi ani!
|
Hai ca arata super masina,am vazut-o de multe ori prin oras si iti atrage atentia:-P
|
Quote:
|
Nici eu nu cred ca mai vine,si eu abia astept sa imi pun la loc jantele dar inainte trebuie sa iau cauciuce;)
|
6 Attachment(s)
Gata eu mi-am luat si celalalte 2 cauciuce tot 185/55 cu profil V , echilibrate tot.Am profitat de vremea frumoasa, am vopsit si etrierii si tamburii, prima data curatati cu feruginol, frecati frumos si 2 maini de "rosu carmin" :D Am facut o poza si cu cealalta "bubulina" :))
|
Quote:
ii sade bine la oltenca incaltata la pantofi:lol: numai bine! |
Bravo ba arata bine!
|
Merci Stefy,Liviu :oops:
|
Quote:
P.S.Vreau Golf :) Andrei |
Quote:
|
La a ta.Vreau si eu sa o fac asa cum o ai tu pe fata :) intr-o zi...nu e graba :)
imi place.. bafta! boxe,vreau boxele :) |
Quote:
|
3 Attachment(s)
Azi bujii Champion si fise korea noi.. Chiar trage de nu o mai recunosc :D , o schimbare vizibila la mersul motorului
|
Bravo,bravo!
Inca se mai gasesc chestii originale? |
doar cu numele cred :))
|
am luat azi un capac delco nou si nici nu l-am montat bine si s-a si rupt carbunele. coreene doar cu ambalajul, calitatea este 0.
|
Cica ar fi cat de cat ok fisele astea,oricum cele originale aveau 80 000 km. Acum parca mi s-a mai redus consumul putin si trage foarte foarte bine.Bujii vroiam NGK , dar am citit pe alte forumuri ca nu si-ar face treaba bine pe cielo :rolleyes2
|
Quote:
|
5 Attachment(s)
Quote:
* Am terminat ceasul digital din bord care era verde l-am facut rosu, in ton cu bordul si cd-playerul si am curatat cu biocarpet si aspirat capitonajul de pe plafon, se innegrise de praf si de la fumul de tutun, la fel si majoritatea plasticelor. |
Quote:
"Giculeee" ma mir de unde mai poti la cat efort depui la masina asta nu imi vine sa cred... dai draq drumu la munca sa faci bani si apucate de treaba mai serios ca o ia rugina. te-am pupat ( sa faci poza si cand bagi benzina ca si aia e o modificare (de volum a rezervorului)....) STIM CA POTIIII.. |
Ce efort sa speli plafonu si sa schimbi o bujie :))
|
| All times are GMT +2. The time now is 08:05. |
- Copyright 2026 4Tuning