Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Femei (https://forum.4tuning.ro/28-femei.html)
-   -   Cum agãti un baiat (pentru fete) (https://forum.4tuning.ro/28-femei/1749-ag-baiat-fete.html)

Cosmin255 22-04-06 09:20

Re: pentru fete...!!! Cum agăti un baiat...

Quote:

Originally Posted by TuningBoy
exact...fete cu bashini in cap! :) :) daca ma interesa o cautam eu si proin alte modalitati! dar atata timp cat eram "DAT" nu era voie! :) acum mi-a venit in cap ...trebuia sa-i fi spus" nr prietenei mele nu vrei?" asta face crize cand e ocupat telul meu...pai sa mai si vb cu ea!: )) :twisted: :twisted:

Menalitatea :)...n-apucam noi vremurile cand o sa fim cautati si agatati in exces:).....

RA_2fast4u 22-04-06 21:05

Quote:

Originally Posted by obrazNICK
Menalitatea :)...n-apucam noi vremurile cand o sa fim cautati si agatati in exces:).....

a ma, numa de asta asi vrea sa fiu femeie, sa stau si sa dau din cur si sa vina baietii la mine 8-> mah nu isi dau seama unele fete ce putere au asupra noastara... vai ce asi face eu din baieti daca asi fi fata =))

nota: a nu se intelege ca vreau sa fiu fata!!!!!!!!!!!!!!

Psycho 23-04-06 03:31

si tuh ai fii coarda de lux .. k eu asa ash fii ;)

dexter_20 24-04-06 23:10

Eu m-as inchina la baieti si le-as indeplini toate dorintele! Pt k la ce facem noi pt ele asa ar trebui!

don_costelo 25-04-06 20:10

Quote:

Originally Posted by dexter_20
Eu m-as inchina la baieti si le-as indeplini toate dorintele! Pt k la ce facem noi pt ele asa ar trebui!

ba acuma hai s-o dam pe fata ......fa si tu o evaluare pe 40 de ani sa zic cu tot cu astia 20 cat avem in medie noi de aici...Fii atent ce facem noi pentru ele.....le luam de neveste si nici nu trece bine maxim un an ca deja le si bagam bucatarie,curatenie,spalat haine etc etc..
Nu tin cu ele dar cred ca noi ar trebui sa ne inchinam la ele
Parerea mea

Cozmax 26-04-06 07:31

Quote:

Originally Posted by don_costelo
ba acuma hai s-o dam pe fata ......
le luam de neveste si nici nu trece bine maxim un an ca deja
le si bagam bucatarie,curatenie,spalat haine etc etc..

Hai sa o dam pe fata in ziua de fata fetele nici nu mai stiu sa gateasca!!!
Acum vre-o 2 saptamani a venit una la mine si i-am zis sa i-mi faca si mie
niste cartofi prajiti si mi-a spus foarte simplu nu stiu sa fac de mancare...
Deci fetele din ziua de astazi vor menajere...este valabil la tot in afara de
SEX ca aia sigur stiu sa faca :)

Si ai dreptate trebuie sa ne inchinam la ele :lol: sa le rugam in genunchi
cred ca sa faca si ele ceva de mancare.. :lol:

dexter_20 26-04-06 12:38

Quote:

Originally Posted by don_costelo
ba acuma hai s-o dam pe fata ......fa si tu o evaluare pe 40 de ani sa zic cu tot cu astia 20 cat avem in medie noi de aici...Fii atent ce facem noi pentru ele.....le luam de neveste si nici nu trece bine maxim un an ca deja le si bagam bucatarie,curatenie,spalat haine etc etc..
Parerea mea

Abia astept si parerea lui Psycho.... Dar gandeste-te la faptul k tu te sacrifici la lucru, aduci bani in casa pt ca ea sa ii cheltuie....

d3vilish_lips 26-04-06 18:38

.....psycho va fi de acord :twisted: k altfel jar manank :lol::lol:......btw dexter bari campii rau in ultimu post .....cozmax nu toate sunt asa sa sti e adevarat k se gasesc si specimene dastea cei drept.....si don costelo dak u ink mai gandesti k bagi femeia in bucatarie dupa ce o iei de nevasta esti dus.....;)

don_costelo 26-04-06 20:20

deci rectific
bucatarie si alte cele pe langa faptul ca tine un servici
ca eu nu m-am gandit sa-mi tin nevasta casnica
ca dupaia o ia razna daca nare ocupatie :D

don_costelo 26-04-06 20:27

Quote:

Originally Posted by d3vilish_lips
..... si don costelo dak u ink mai gandesti k bagi femeia in bucatarie dupa ce o iei de nevasta esti dus.....;)

nu sunt dus da tu crezi ca o sa mananci toata ziua numa sandwich-uri de la MacDonald sau pizza sau alte chestii...
la un momentdat cineva va simti nevoia si de mancare gatita in casa
Ca eu de ex mananc o zi intreaga numa chestii de-astea de la fast-food si cand ajung acasa si imi pune mama o ciorbitza parca e alta viatza
Parerea mea si nu sunt DUS

dexter_20 26-04-06 21:03

Quote:

Originally Posted by d3vilish_lips
.....psycho va fi de acord :twisted: k altfel jar manank :lol::lol:......btw dexter bari campii rau in ultimu post .....

Ai dreptate poate am prea generalizat, daca e corect gramatical.Dar sunt specimene, chiar am intalnit care sunt adevarate masini de cheltuit bani! Of fetelor! ce ne-am face noi vara voi? GAY? nici mort!

Eugen_TL 26-04-06 21:39

eu chiar stiu fete care din placere gatesc ceva,,,, si se bucura cand vad iubitul fericit...mai da si in guritza baiatului cu alintari chestii! trebuie sa stii sa faci astfel incat sa fie ceva misto,nicidecum" fa ia pune mana si baga o ciorba" ca s-ar putea sa-ti puna cratitza in cap si sa bata cu o lingura in ea! :) :)

BlueEyes 26-04-06 22:54

URASC !!!!!! sa stau in bucatarie sau sa gatesc .... dar si cand gatesc ma uimesc p mine insumi :))))))))astazi am facut o omletaaaaaa yum yum .... si mai demult niste paste p care le-au laudat toti pretenii cu care le-am papat:D
nu am incercat insa mancaruri mai grele si nu imi place sa petrec mai mult de 15 min in bucatarie :((:((:((:(( stiu ....SUNT NASPA !!!!:((:((:(( la faza asta

Psycho 27-04-06 01:30

mah eu unu am o problema cu mancarea .. manank mult :) .. ideea e urmatoarea daca femeia cu care sunt nu shtie sa gateasca bafta .. zicea cineva mai sus ceva legat de sex ... sa shtii k nu e asa de greu pentru o fata sa faca sex .. e mai ushor decat sa scrii la tastatura .. acolo trebuie doar sa stai pe spate si sa nu faci nimik .. pe cand la tastatura .. tre sa aprinzi pc`u .. tre sa deschizi word`u .. daca`l are .. daca e vb sa`l instaleze bafta frate ...

si sincer sa fiu ... mac ... kfc .. nu o sa mananci toata viatza .. sa faca o ciorba de shtevie ..nishte SARMALE .. un grish cu lapte .. un orez cu lapte ... o pizza facuta de ea ... eu unu asa concep femeia .. nu tre sa stea 23 / 24 in bucatarie .. dar totushi ... cred k din toti care sunt pe pamant .. noi suntem in proportie de 90 % sanatosi si nu suntem obezi ...

don_costelo 27-04-06 06:22

Re Psycho ...exact despre asta ziceam.

Mustang 27-04-06 07:03

gg psycho :D

dexter_20 27-04-06 09:07

o fata care nu stie sa gateasca e ca masina cu rezervoru gol.poti doar "sa intri in ea" si atat.

Cozmax 27-04-06 09:27

Quote:

Originally Posted by BlueEyes
URASC !!!!!! sa stau in bucatarie sau sa gatesc .... dar si cand gatesc ma uimesc p mine insumi :)

nu am incercat insa mancaruri mai grele
nu imi place sa petrec mai mult de
15 min in bucatarie :((:((:((:(( stiu ....SUNT NASPA

V-am spus eu ca unele fete nu prea stiu de bucatarie si cand stiu stau
doar "15 min" si ajunge.... :)
Deja mi se face rau de la omleta :lol: :lol: :lol:

BlueEyes 27-04-06 11:43

looooooooooool deocamdata nu mi-am pus pirostriile in cap si nu sunt datoare nimanui .....sa fac de mancare.....cand voi avea casa mea ....poate k da ....imi mai place f mult sa fac prajituri ......aaaa apropo ... de revelion am facut ceva de care s-au lins toti pe botic !!!! am fost ASA DE MANDRA .... deci ideea este k am potential ... dar .. nu sunt obligata ptr moment sa-l folosesc .....si nici nu vreau decat atunci cand am eu chef .. sau sunt obligata de situatie

Psycho 27-04-06 11:57

bah eshti nebuna .... ai facut cumparaturi de la metro si s`au lins toti p bot :) ... ce le`ai luat .. bere ... sau tort de la crizantema

ERY 27-04-06 12:00

Quote:

Originally Posted by Psycho
sa shtii k nu e asa de greu pentru o fata sa faca sex .. e mai ushor decat sa scrii la tastatura .. acolo trebuie doar sa stai pe spate si sa nu faci nimik .. ...

Tre' doar sa stea pe spate...pai tu ***i papusi gonflabile de tot ce fac e sa stea pe spate?

BlueEyes 27-04-06 12:01

:))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) u eshti ma nebun am facut ciuperci cu maioneza si usturoi si in 10 min max s-au terminat cum le-am pus pe masa lol se facuse cerc in juru` lor toti cu dinalea se lingeau pe degete:) m-au intrebat dc n-am facut mai multe :P

Psycho 27-04-06 12:05

@ ery : ... nu mah .. dar 85 % asa fac ;)

@ Miki : pai cred k aveau dureri de burta si vroiau sa crape ustoroi in ei .. sau au mancat ustuori k sa poa sa ragaie apoi cu bere ;) .. bestial :D

ERY 27-04-06 12:11

Quote:

Originally Posted by Psycho

@ Miki : pai cred k aveau dureri de burta si vroiau sa crape ustoroi in ei .. sau au mancat ustuori k sa poa sa ragaie apoi cu bere ;) .. bestial :D

Ciupercile alea le-a mancat Pia inainte sa se combine cu Olga...asa ca poti sa iti inchipui....:d

Psycho 27-04-06 12:29

waaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa aaaaaaaaaa :)) ... nashpa nashpa ... deci au reactzii adverse :))

BlueEyes 27-04-06 12:36

:)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) voi nu sunteti normali .... ery cred k si u ai mancat :))))))

Psycho 27-04-06 14:04

pai de aia a avut vise erotice cu olga :) .. ahahahahahahaah :D

ERY 27-04-06 19:41

Daaaaa.....Olga asta a devenit sex-simbolul Constantei....

Cozmax 28-04-06 09:02

Quote:

Originally Posted by BlueEyes
:)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) voi nu sunteti normali .... ery cred k si u ai mancat :))))))

NU noi suntem f. normali :)

Si stiu de ce au mancat baietzii in lipsa de alt
ceva si la cat o-r fi baut............................
probabli ca nu mai simteau gustul :lol:

aleks 28-04-06 15:34

frateeeeeeeeee
offf tooopppiiiccc...
ideea era... cum agatza fetele un baiat?
ce metode folosesc?
remember? :D:D:D

valib 28-04-06 16:43

o fusta scurta
un decolteu mai hmmm
si o privire mai deocheata.
:):):):) asta am vazut eu azi, cand m-am dus sa mananc un hamburger pe undeva cu baietii.
:):):)

Cozmax 28-04-06 21:14

Quote:

Originally Posted by aleks
frateeeeeeeeee
offf tooopppiiiccc...
ideea era... cum agatza fetele un baiat?
ce metode folosesc?
remember? :D:D:D

Pai cum ce metode?
Ne agata fetele cu masina(pe langa masina sarma ghimpata) :lol:
Si ne duc la ele akasa....ne fac niste frisca si cu capsuni.... :)
Si ca in filme cateva reprize pana dimineata.....off ;)
Nimik nu stiti....adika fetele parca trebuia sa fiti mai vioaie un pik... :)

MnemonyK 29-04-06 21:24

Bai Cozmax, tu mai crezi in Mos Craciun ??Nu stii k nu mai exista ???
Sau poate te uitzi la prea multe filme.. :P
Si tu cum mai vrei sa fie fata, cu un Ferrari? Eu cred k acolo e partea cand vine sotzul aksa :))

Cozmax 30-04-06 22:34

Quote:

Originally Posted by MnemonyK
Bai Cozmax, tu mai crezi in Mos Craciun ??Nu stii k nu mai exista ???
Sau poate te uitzi la prea multe filme.. :P
Si tu cum mai vrei sa fie fata, cu un Ferrari? Eu cred k acolo e partea cand vine sotzul aksa :))

Sa sti ca nu am crezut in Mos Cracila niciodata :lol:
Si nu m-am mai uitat la un film....de nici nu mai tin minte :)
Dar daca vrei tu ne uitam impreuna la un film romantic :)
Nu as vrea sa aiba un ferrari, nici nu stiu daca ar trebui sa aiba masina...
doar ceva special la ea.....si partea su sotul?? Nu ma prind?

MnemonyK 02-05-06 08:43

mmda scuze de mos Craciun...
Quote:

Originally Posted by Cozmax
Dar daca vrei tu ne uitam impreuna la un film romantic :)

Si nu as vrea sa ma uit la un film cu tine k nu-s pe invers :P
Quote:

si partea su sotul?? Nu ma prind?

ma refeream cand faci reprize cu aia pana dimineatza vine sotzul ei peste voi, la asta ma refeream

Cozmax 02-05-06 09:49

Quote:

Originally Posted by MnemonyK
mmda scuze de mos Craciun...

Si nu as vrea sa ma uit la un film cu tine k nu-s pe invers :P

Pai si ai postat pe o alta pagina ca esti fata!!!!! :lol:

Pai atunci hotaraste-te ce esti! :)

RA_2fast4u 02-05-06 20:48

Quote:

Pai si ai postat pe o alta pagina ca esti fata!!!!! :lol:

Pai atunci hotaraste-te ce esti! :)

incurci fratica! e MnemonyK si mertzanik sau ceva de genu, unu e baiat si una e fata :)) si eu i-am confundat :">

Trixi 03-05-06 09:47

Buna baieti!-ca voi sunteti aici in majoritate,desi ar fi ptr fete,daca nu ma insel!! :) Va rog sa-mi permiteti,sa va dau un sfat prietenesc:faceti-va rost de o AMICA!!!! V-ar ajuta foooarte mult la agatat parerea ei!Va plingeti de femei,ca nu gatesc,ca vor numai bani...dar nu prea va convine sa va uitati la o femeie dupa care nu urla ca are pe ea un echipament care depaseste cel putin 500 de euroi la prima vedere...
Si sa fiu on-topic....parerea mea e,ca cel mai important este sa apara acel "ceva"...:D ,dupa aceea nu prea mai conteaza,care are tupeul sa faca primul pas.
Pe cind aveam vreo 19 ani,maica-mea vitrega avea un sofer pe camion.El avea pe-atunci 25? de ani,si era de nota 10,tipul...Mi-am cam dat seama,cum s-a uitat dupa mine,ca "ar minca orez calu' ",dar cum am fost si tinara,si fiica patroanei,mai bine s-a ferit de mine.Asa ca pur si simplu m-am dus cu el in cursa,si l-am dat pe spate...:D !!!!Mentionez ca nu prea s-a impotrivit!!!

KillerB 03-05-06 15:31

Culmea, eu nu am avut niciodata o strategie pentru "agatat". De obicei sunt de principiul "go with the flow". Cred ca totusi m-a ajutat "papagalul" teribil in multe situatii...

d3vilish_lips 03-05-06 15:37

.....aoelu kum a sunat killerB faza cu papagalu` :lol::lol::lol: ....;) :)

All times are GMT +2. The time now is 01:47.

- Copyright 2026 4Tuning