![]() |
Re: pentru fete...!!! Cum agăti un baiat...
Quote:
|
Quote:
nota: a nu se intelege ca vreau sa fiu fata!!!!!!!!!!!!!! |
si tuh ai fii coarda de lux .. k eu asa ash fii ;)
|
Eu m-as inchina la baieti si le-as indeplini toate dorintele! Pt k la ce facem noi pt ele asa ar trebui!
|
Quote:
Nu tin cu ele dar cred ca noi ar trebui sa ne inchinam la ele Parerea mea |
Quote:
Hai sa o dam pe fata in ziua de fata fetele nici nu mai stiu sa gateasca!!! Acum vre-o 2 saptamani a venit una la mine si i-am zis sa i-mi faca si mie niste cartofi prajiti si mi-a spus foarte simplu nu stiu sa fac de mancare... Deci fetele din ziua de astazi vor menajere...este valabil la tot in afara de SEX ca aia sigur stiu sa faca :) Si ai dreptate trebuie sa ne inchinam la ele :lol: sa le rugam in genunchi cred ca sa faca si ele ceva de mancare.. :lol: |
Quote:
|
.....psycho va fi de acord :twisted: k altfel jar manank :lol::lol:......btw dexter bari campii rau in ultimu post .....cozmax nu toate sunt asa sa sti e adevarat k se gasesc si specimene dastea cei drept.....si don costelo dak u ink mai gandesti k bagi femeia in bucatarie dupa ce o iei de nevasta esti dus.....;)
|
deci rectific
bucatarie si alte cele pe langa faptul ca tine un servici ca eu nu m-am gandit sa-mi tin nevasta casnica ca dupaia o ia razna daca nare ocupatie :D |
Quote:
la un momentdat cineva va simti nevoia si de mancare gatita in casa Ca eu de ex mananc o zi intreaga numa chestii de-astea de la fast-food si cand ajung acasa si imi pune mama o ciorbitza parca e alta viatza Parerea mea si nu sunt DUS |
Quote:
|
eu chiar stiu fete care din placere gatesc ceva,,,, si se bucura cand vad iubitul fericit...mai da si in guritza baiatului cu alintari chestii! trebuie sa stii sa faci astfel incat sa fie ceva misto,nicidecum" fa ia pune mana si baga o ciorba" ca s-ar putea sa-ti puna cratitza in cap si sa bata cu o lingura in ea! :) :)
|
URASC !!!!!! sa stau in bucatarie sau sa gatesc .... dar si cand gatesc ma uimesc p mine insumi :))))))))astazi am facut o omletaaaaaa yum yum .... si mai demult niste paste p care le-au laudat toti pretenii cu care le-am papat:D
nu am incercat insa mancaruri mai grele si nu imi place sa petrec mai mult de 15 min in bucatarie :((:((:((:(( stiu ....SUNT NASPA !!!!:((:((:(( la faza asta |
mah eu unu am o problema cu mancarea .. manank mult :) .. ideea e urmatoarea daca femeia cu care sunt nu shtie sa gateasca bafta .. zicea cineva mai sus ceva legat de sex ... sa shtii k nu e asa de greu pentru o fata sa faca sex .. e mai ushor decat sa scrii la tastatura .. acolo trebuie doar sa stai pe spate si sa nu faci nimik .. pe cand la tastatura .. tre sa aprinzi pc`u .. tre sa deschizi word`u .. daca`l are .. daca e vb sa`l instaleze bafta frate ...
si sincer sa fiu ... mac ... kfc .. nu o sa mananci toata viatza .. sa faca o ciorba de shtevie ..nishte SARMALE .. un grish cu lapte .. un orez cu lapte ... o pizza facuta de ea ... eu unu asa concep femeia .. nu tre sa stea 23 / 24 in bucatarie .. dar totushi ... cred k din toti care sunt pe pamant .. noi suntem in proportie de 90 % sanatosi si nu suntem obezi ... |
Re Psycho ...exact despre asta ziceam.
|
gg psycho :D
|
o fata care nu stie sa gateasca e ca masina cu rezervoru gol.poti doar "sa intri in ea" si atat.
|
Quote:
V-am spus eu ca unele fete nu prea stiu de bucatarie si cand stiu stau doar "15 min" si ajunge.... :) Deja mi se face rau de la omleta :lol: :lol: :lol: |
looooooooooool deocamdata nu mi-am pus pirostriile in cap si nu sunt datoare nimanui .....sa fac de mancare.....cand voi avea casa mea ....poate k da ....imi mai place f mult sa fac prajituri ......aaaa apropo ... de revelion am facut ceva de care s-au lins toti pe botic !!!! am fost ASA DE MANDRA .... deci ideea este k am potential ... dar .. nu sunt obligata ptr moment sa-l folosesc .....si nici nu vreau decat atunci cand am eu chef .. sau sunt obligata de situatie
|
bah eshti nebuna .... ai facut cumparaturi de la metro si s`au lins toti p bot :) ... ce le`ai luat .. bere ... sau tort de la crizantema
|
Quote:
|
:))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) u eshti ma nebun am facut ciuperci cu maioneza si usturoi si in 10 min max s-au terminat cum le-am pus pe masa lol se facuse cerc in juru` lor toti cu dinalea se lingeau pe degete:) m-au intrebat dc n-am facut mai multe :P
|
@ ery : ... nu mah .. dar 85 % asa fac ;)
@ Miki : pai cred k aveau dureri de burta si vroiau sa crape ustoroi in ei .. sau au mancat ustuori k sa poa sa ragaie apoi cu bere ;) .. bestial :D |
Quote:
|
waaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa aaaaaaaaaa :)) ... nashpa nashpa ... deci au reactzii adverse :))
|
:)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) voi nu sunteti normali .... ery cred k si u ai mancat :))))))
|
pai de aia a avut vise erotice cu olga :) .. ahahahahahahaah :D
|
Daaaaa.....Olga asta a devenit sex-simbolul Constantei....
|
Quote:
NU noi suntem f. normali :) Si stiu de ce au mancat baietzii in lipsa de alt ceva si la cat o-r fi baut............................ probabli ca nu mai simteau gustul :lol: |
frateeeeeeeeee
offf tooopppiiiccc... ideea era... cum agatza fetele un baiat? ce metode folosesc? remember? :D:D:D |
o fusta scurta
un decolteu mai hmmm si o privire mai deocheata. :):):):) asta am vazut eu azi, cand m-am dus sa mananc un hamburger pe undeva cu baietii. :):):) |
Quote:
Pai cum ce metode? Ne agata fetele cu masina(pe langa masina sarma ghimpata) :lol: Si ne duc la ele akasa....ne fac niste frisca si cu capsuni.... :) Si ca in filme cateva reprize pana dimineata.....off ;) Nimik nu stiti....adika fetele parca trebuia sa fiti mai vioaie un pik... :) |
Bai Cozmax, tu mai crezi in Mos Craciun ??Nu stii k nu mai exista ???
Sau poate te uitzi la prea multe filme.. :P Si tu cum mai vrei sa fie fata, cu un Ferrari? Eu cred k acolo e partea cand vine sotzul aksa :)) |
Quote:
Sa sti ca nu am crezut in Mos Cracila niciodata :lol: Si nu m-am mai uitat la un film....de nici nu mai tin minte :) Dar daca vrei tu ne uitam impreuna la un film romantic :) Nu as vrea sa aiba un ferrari, nici nu stiu daca ar trebui sa aiba masina... doar ceva special la ea.....si partea su sotul?? Nu ma prind? |
mmda scuze de mos Craciun...
Quote:
Quote:
|
Quote:
Pai si ai postat pe o alta pagina ca esti fata!!!!! :lol: Pai atunci hotaraste-te ce esti! :) |
Quote:
|
Buna baieti!-ca voi sunteti aici in majoritate,desi ar fi ptr fete,daca nu ma insel!! :) Va rog sa-mi permiteti,sa va dau un sfat prietenesc:faceti-va rost de o AMICA!!!! V-ar ajuta foooarte mult la agatat parerea ei!Va plingeti de femei,ca nu gatesc,ca vor numai bani...dar nu prea va convine sa va uitati la o femeie dupa care nu urla ca are pe ea un echipament care depaseste cel putin 500 de euroi la prima vedere...
Si sa fiu on-topic....parerea mea e,ca cel mai important este sa apara acel "ceva"...:D ,dupa aceea nu prea mai conteaza,care are tupeul sa faca primul pas. Pe cind aveam vreo 19 ani,maica-mea vitrega avea un sofer pe camion.El avea pe-atunci 25? de ani,si era de nota 10,tipul...Mi-am cam dat seama,cum s-a uitat dupa mine,ca "ar minca orez calu' ",dar cum am fost si tinara,si fiica patroanei,mai bine s-a ferit de mine.Asa ca pur si simplu m-am dus cu el in cursa,si l-am dat pe spate...:D !!!!Mentionez ca nu prea s-a impotrivit!!! |
Culmea, eu nu am avut niciodata o strategie pentru "agatat". De obicei sunt de principiul "go with the flow". Cred ca totusi m-a ajutat "papagalul" teribil in multe situatii...
|
.....aoelu kum a sunat killerB faza cu papagalu` :lol::lol::lol: ....;) :)
|
| All times are GMT +2. The time now is 01:47. |
- Copyright 2026 4Tuning