![]() |
Re: O dacie la a doua tinerete DB 04 SNR SNR-ica
Hai sa iti zic eu ceva...o sa faci masina...o sa fi mandru,pana ai sa conduci alta masina si porma ai sa te dai cu capul de pereti cand te oftici ca ai aruncat banii in vant....si nu imi spune ca numai cei pasionati inteleg ca nu e asa.cand ai sa ei carnetu atunci o sa iti dai seama :) ca nu e o masina pe care te poti baza.
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Quote:
Quote:
sunt f multi cei care au urmat aceeasi idee ca si cosmin.. si nu tuturor le-a parut rau... deregula celor care le-a parut rau au restaurat masina in dorul lelii... sau nu-s pasionati in adevaratul sens al cuvantului pt ca daca o faci "ca la carte" o sa iasa un bibelou de care o sa fii mandru si o sa-l conduci duminica la padure si la ieseala si o sa te mandresti cu el... la sfarsit toti apreciati munca unui om.. si sunt mandri ca-l cunoasc si ca e roman... dar de multe ori nu se apreciaza orele de munca din spatele fiecarui proiect si problemele ivite sau ca persoana respectiva a facut sacrificii sa-si poata realiza visul... sa nu ma inteleaga gresit nimeni.. nu-l incurajez sa faca vreo prostie.. e adevarat... e munca mult.. pasiune.. si bani... dar daca le combini cu cap.. la sfarsit nu are cum sa nu-ti placa ce a iesit... p.s. acum e cam tarziu.. dar din primavara urmez si eu acelasi program cu a mea... doar ca ceva mai drastic:P si gata ca ma vb destul:) bft cosmin .. si baga mare cu tupeu!!!! |
foarte corect!asa este...si eu inainte sa ma apuc de dacuta mea,la fel mi se zicea s de fiecare data acelasi lucru....ca nu merita banii investiti ca tot dacie este bla bla bla,......dar nu am luat pe nimeni in considerare si am facut ce am simtit eu si o sa fac in continuare....RESPECT Cosmin ptr ceea ce faci si asteptam rezultatul final!spor la munca!
|
Ce se mai aude cosmin de masinuta?;)
|
Quote:
|
mai ai rabdare la faza cu peria de sarma? :)
|
Quote:
|
Quote:
|
am tot citit ce scriu unii p'aici...
in primu rand fiecare face ce vrea cu banii... probabil multi au zis ca baga 2-3 sute de euro intr-o dacie si se asteptau sa fie viitoru SGM... cand au vazut ca dau de greu gata... dacia e naspa... in al doilea rand sa nu uitam varsta pe care o are cosmin, varsa la care majoritatea banilor vin de la parinti (deci il doare la basca) si varsta la care multi din noi jucam CS la sala cu baietii sau cine stie ce... eu personal am bagat multe mii de euro in masina mea si singurul lucru pe care il regret e ca am bagat intr-o dacie in care nu trebuia datorita tablei proaste. si vreau sa o iau de la capat tot cu o dacie scuze de offtopic... bafta cosmine si ai grija de batranica sa iasa ca la carte |
Quote:
Daca o tratezi ca pe o masina, ai s-o iubesti cand vezi ca faci o revizie pe an cu MAXIM 300 lei, pe cand la plasticurile de acum, orice eroare din bord te costa sume cu 2 de 0, nu mai spun de defectiunile mecanice, ca iti cumperi o dacie ingrijita pe an din banii care ii suge o masina noua cand trece de 100.000 km. Cat despre SNR-ica, astept s-o faci, poate dai un turneu ceva prin Nord dupa aia :D Spor la treaba! |
nenea.. a trecut o luna de la ultima postare... ceva nou? nimic? sau nu vrei sa ne zici?
|
1 Attachment(s)
ce sa faci ma cu coaja asta de dacie
LE: asta nu e telenovela sa apara epsioane in fiecare luna |
Quote:
|
poza e de saptamana trecuta... proiectu e pe stop :lol:
|
Quote:
Quote:
Quote:
La masina a inceput din nou sa se lucreze.. incet si bine, e multa munca Quote:
Quote:
Quote:
Tin sa va spun tuturor Hristos a inviat, o sa revin in cel mai scurt timp cu poze de la lucrare.. |
Quote:
|
iar ai deschis topicul te'ar cainii...:p
la asta rosie ie de la lenjeron problema:-P |
Quote:
Quote:
|
14 Attachment(s)
Ca tot am promis niste poze, hai sa le si pun.. Ieri am mai curatat la masina, si am mai demontat urmatoarele:
-Conducte frana(fata+spate) -Repartitor, care s-a desfacut foarte usor -Suportii de pe lonjeroane de la cutie care s-au desfacut INCREDIBIl de usor:shock::shock: Nu a necesitat nici macar curatarea de antifon si s-a desfacut instantaneu.. Si am mai curatat in unele locuri, am facut poze la partea cu probleme, trebuie in jur de 30-35 cm ori peticit, ori schimbat lonjeronul.. |
Ma bucur ca te tii de cuvant si o faci...am crezut ca nu te m-ai apuci!...Multa bafta incontinoare!
|
Te sfatuiesc din cea mai mare prietenie si admiratie sa schimbi lonjeronul ala. Se mai gasesc de uzina si nu merita sa te carpesti daca vrei sa scoti ceva profi. Spor la treaba!
|
Quote:
L.E: M-am apucat de reconditionat repartitorul de pe spate, poze in curand:arrow: |
Podeaua arata surprinzator de bine8)...La lonjeron nu te complica cu schimbari, merge peticit fara probleme si vorba ta, daca era semilonjeronul mai mergea:-)
Bafta la reparatii!:D |
5 Attachment(s)
Quote:
|
Quote:
|
Vine iarna cosmine... 8)
|
iarna apoi rematul...:rolleyes2
|
Quote:
Quote:
|
o faci sa o vinzi si pe asta? tot bmw, sau mertz?:lol:
|
Quote:
|
Quote:
Quote:
|
am un deosebit respect pentru masina noastra autohtona, dar dupa revolutie toata romania s-a prostit , si au inceput sa intre in tara toate gunoaiele din afara, care sunt si pline de electronica, si eu unul prefer o masina fara prea multa electronica pe ea, sa conduc eu masina, nu sa ma conduca ea pe mine, iar Dacia este o legenda inca vie, cei care mai au cat de cat respect pentru tara asta , nu zic sa o laude dar macar sa se abtina cu ideile lor de rahat. Am un deosebit respect pentru toti cei care iau o masina de la 0 si o readuc la viata, pana la urma de acolo vine adevarata satisfactie, cand faci ceva maret prin munca si pasiune. succese in continuare, iar Daciile pastreaza-ti macar una in garaj, sa-ti aduci aminte de vremurile frumoase. Vreau sa te intreb la VNF de unde ai luat lampile spate alb-rosu? poti sa-mi faci si mie rost, sau sa-mi dai o relatie ? ca nu se gasesc deloc aici (Neamt,Bacau, Iasi)
|
Gata, s-a abandonat? :???:
|
Quote:
|
ce se mai aude cu masina cosmine:cry::oops:
|
asteapta vara sa inceapa iar programu rabla:rolleyes2