![]() |
Re: Jucatori De Counter Strike 1.6
pai si cum ne dam seama cand cineva foloseste cheaturi?
|
Este logic ca iti dai seama ...cand mergi la pasi si iese tragand sau cand sunteti toti in x si sunteti atacati de toata echipa adversa + ca se filmeaza totul ;) si echipa mea nu are coduri :D
Concluzia este ca daca vreti sa jucati ...faceti rost de oameni , am mai zis ...eu am echipa :-P |
Claudia are echipa ei :oops:
Noi ce facem nu ne organizam putin?:lol: ID meu:alin_4tuning daca e ceva serios,ar fi dragut sa avem un clan:lol: |
bogdan2fsc este id meu..mai am nevoie de 3 oameni care sa stie cat de cat.. si sa aibe obligatoriu steam .. sunt satuli de jucatori mari de cs care nici macar nu au steam..
|
Quote:
Serverul il fac HLTV , daca vreti admini sa ne faca poze , nu e problema ;) |
am zis de oameni cu steam adica de oameni pasionati..nu care isi iau cs dp odc si joaca cu coduri..cine da banii pe steam inseamna ca il itnereseaza..nu isi bate joc.. eu am 2 oameni..imi mai trebuie inca 2-3 cu steam..id e mai sus :D bafta
|
Quote:
Joc de 10 ani cs si asta nu inseamna ca daca nu joc cu steam imi bat joc ;) si la capitolul bani...nu e problema stai calm , dar nu mi-am batut capul sa imi iau steam ...cand sunt obisnuita pe normal ...o sa imi iau si steam acum am alte chestii de facut , stiu ca e mai misto dar inca nu am avut timp sa-l iau :-P @ Pana la urma mai joaca cineva ca sa stiu daca ma mai agit ?! Daca nu vreti non-steam ...hf atunci si succes la meci ( daca dati ) ;) http://pcp.gemenii.ro/forum/styles/c...er_forum10.jpg http://pcp.gemenii.ro/forum/styles/c...ner_forum8.jpg http://pcp.gemenii.ro/forum/styles/c...er_forum17.jpg |
Gata copii cu agitatia asta:lol:
Jucam non-steam,cu steam ,cum om juca,daca iti arde de coade,iti dau cate vrei pentru steam,dar unde mai e farmecu jocului,ce rost are sa mananci la rahat ca ai M3 cand tu ai un 316... .asa ca sa fac o comparatie. Eu am si steam,dar joc si pe non-steam.hai ca suntem o mana de oameni:oops: |
claudia ce zice ,facem pana la urma server 4 tuning ,dragute serverele tale:P
|
nici na aparut cs de 10 ani dar nu mai conteaza :))
|
Quote:
Eram atat de mica incat fugeam de la scoala in generala sa ma duc in sala de net ....fragzone @ dorobanti ...in caz ca te intereseaza asa de mult ;) si ma impuscam si eu ...cu diversi prin sala ...pana cand ...a devenit obsesie , ms ! |
asta ai gasit pe google? :))) sa nu-mi zici ca te jucai cs beta ca nu te cred :D
|
Quote:
hai ca o dam in offtopic ..daca vrei ceva @ pm ...;) ty |
in seara asta se joaca undeva? vreau sa incerc si eu.
p.s is amator :D |
clau ma ajuti te rog,am luat ban pe serverele tale si nu am facut nimic cat am dat connect si ma dat afara,ban ,ip 89.47.208.38
|
Quote:
Quote:
cerere de unban pe forum ca sa vad despre ce e vorba...bug sau ban dat pe bune ;) forumul il ai mai sus sau la semnatura mea :) |
Quote:
|
Hai baeti(si fete) astia de suntem online nu incingem si noi niste capete? :lol:
|
hmmm claudia dami un ip sa jucam sa vad cat cs stii pls... ca si restu care sunt pe serv:twisted::twisted::twisted:caci la taste toti sunt buni...
|
deci nam crezut dar na asta e
:)))) mai dat ban pe gemenii cica eram codat zise un admin digestiv ... eu nu vil recomand celor buni la cs ca e slab de tot erau cativa cu scor dinala de 4-34 si 5-35 :)) claudia era singura careva habar de cs :Dtrage concluzia |
Quote:
Crezi ca daca stai cu amenintari ca ne faci reclama negativa ne ataca cu ceva ? Din contra ...ne amuzi :D am intalnit prea multi d-astia ca tine asa , si te rog frumos arata-mi si mie cine avea pe server 4-34 si 5-35 si eu ma jur ca ma las de cs ;) ah scuze ....am uitat , ai ban :sad: hf jucatoru-le pe alte servere ;) @ Mai lasa dublu postatul si mai treci pe la scoala ca la cum scri lasi de dorit ! |
Quote:
sa nu mintim pe fata 3 admin de pe serv au primit pozele... chiar si u ai vazut ca nam coade...dar lumea mere innainte |
Quote:
ca tine sa fie ! dar te rog eu , fa ceva in legatura cu scrisul ca e jale ;) |
hai ca deja esti jenanta... nare rost sa umplu topicul cu posturi ca tu o tii pe ata si nu vrei as intelegi ai o vorba seaca si o repeti....daca erai om cu personalitate ti-ai fi dat seama cai voi ati gresit si nu io...
bafta in continuare la pierdut player care au habar de cs |
Quote:
Un adevarat jucator nu sta sa se laude pe un server public , adevarata pasiune si mandria se dovedeste la meci . Hf draga ! |
nu sa laudat nimeni dar nu conteaza ca numi mai bat capoul cu serverul paci...
salut |
o veche babuta in tren mi-a zis ca am darul impacarii:)
cear fi ca voi doi, sa jucat un meci 20 de runde. Eu spectator.si vedem care e mai tare care e mai mare. Ce ziceti? |
Quote:
Nu are legatura cu care e mai tare si care e mai mare , eu nu stau sa iert anumite chestii asa sunt eu , si din moment ce i-am explicat frumos sa faca cerere pe forum de unban si sa ataseze pozele ca sa luam o concluzieie el a inceput sa ma ia la misto ...si sa vina cu amenintari de genu ca domne fac reclama negativa...pei tati...am serverul full mai mereu , nu intotdeauna ca lumea este plecata la mare la mjunte in strainatate si sa stii asa ...ca fapt divers...dau cam 30-40 de banuri pe zi ...deci nu ii duc lipsa... Iar faza cu jucatul cu el ...pentru ce sa-mi las eu timpul meu pretios ...pentru " e multe si e grele " nu ms :lol: Si cu asta am incheiat subiectul ca e deja offtopic la greu ...dar na si eu nu ma pot abtine sa nu raspund :rolleyes: |
esg.madnet.ro am redeschis server :D non-stop nu e deloc lume pe el..dau sloturi pt inceput :D
|
Quote:
|
am renuntat la ideea de server pt ca am primid admin pe unu din serverele laleagane :D
|
|
PANTELIMON.LALEAGANE.RO
|
Pacat ca acest loc a ajuns un loc de reclame,pacat ca na luat nimeni initativa ca in fiecare seara de la ora 20:00 pana la 2:00 sa fie deschis un server 4Tuning,sa ne intalnim ca la o cafenea,mai spuneam o barfa mai dadeam un cap.... .In loc sa ne certam.Cineva cu un net bun si un PC foarte bun daca lar putea sustine ar fi foarte bine.
pana atuncea...:cry: |
Intrati pe pgl public server 195.246.243.170:27015 cel mai ridicat nivel de joc , aveti posibilitatea sa cumparati admin , slot prin sms
|
atk.kaze.ro IP 93.114.50.252:27015 Forum:arrow::arrow: http://e-games.forumer.ro/index.htm?...226f35ed63d1c6
|
hello am si eu pe 1 lista de steam cu userul Laleagane raskw...e de pe forum cumva?
|
Re: Counter Strike 1.6
MillionDollarBaby
am vrut sa intru sa ma joc pe serverul ala si 21/22 cica..dar intru se conecteaza..si primesc kick cum ca server full... cum naiba daca e 21/22 . :| |
e loc rezervat pt admin :P
|
joaca cineva pe sol.laleagane.ro ?:D
|
| All times are GMT +2. The time now is 07:44. |
- Copyright 2026 4Tuning