![]() |
Re: AR-05-UWW
8 Attachment(s)
intre timp am mai scos masina la o plimbare....am montat muzica pe masina....cat de curand ajunge si kitul de geamuri electrice....
|
sa bagi si triplele alea noi cand le montezi:X
|
nu mai are triplele
|
Quote:
|
1 Attachment(s)
ar sta bine astea pe ea...nu?
|
Foarte bine !!:shock:
|
Quote:
|
1 Attachment(s)
O idee!:D:))
|
Quote:
|
Ca si idee, afla ca vezi mai bine cu becurile galbene (lumanare) decat cele albe. ;)
|
Quote:
|
4 Attachment(s)
bat destul de bine becurile astea galbene...pe faza lunga am halogene :o deci...bat calumea ambele faze....am scos acum seara masina pe strazi...masina merge impecabil8) cand da caldura am de schimbat...pivoti..bucse...disc ambreaj...
am scos pe la vreo 12 dupa-amiaza masina la strada...am prins un fir mai bine la baterie...intre timp au venit cativa din vecini la mine sa admire dacia :lol: ``ce rotund merge motoru`` ``ce linie are`` ``ce curata e`` ``ce tare se aude muzica`` m-a intrebat o vecina ca..ce iam facut de e asa curat motorul...eu am inceput sa rad..iam zis ca asta nu e curat...e murdar.... dupa care am scos masina la cateva ture pe strazi :) m-am oprit la un tovaras si chiar peste drum de el a stat fostul proprietar..un mos mi-a zis ca ii pare cunoscuta dacia :lol: iam zis a cui a fost...si mi-a zis cata grija a avut batranul de ea..la sfarsit a zis:ai dat 30 de mil pe ea?eu : :lol: am dat putin...foarte putin...:lol:.am murdarito ca a trecut prin cateva belti:sad: scuzati claritatea pozelor:oops: |
2 Attachment(s)
Quote:
|
Quote:
Deci..scuzati off---dar...ba esti nebun?..e bestial:X>... Eu zic sa iti faci thread....merita..acum faci cum vrei...Bafta.. Bogdan-Nu-i asa ca abia astepti primavara?>:lol::lol:..Stii tu de ce;);) |
Asa e, stie el de ce, dar "hai sa scriu aici, sa vada si prostii ca eu stiu si altii nu"...
Sunt satul de genul asta de oameni, cativa si pe sectiunea asta, care nu fac decat +1 la postari, aratand... nimic. Opriti-va odata! Bafta Bogdan cu masina! ;) |
Quote:
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
nu am deschis thread pt ca nu prea am ce sa postez decat poze dar o sa ma mai gandesc Quote:
Bogdane cand vrei folie imi zici :D |
6 Attachment(s)
Quote:
am facut si lucasurile...a trebuit sa trag fir la ele.....am cumparat becuri si functioneaza:D sa strang bani sa le iau pe toate noi :D si sa fac lampa de la numarul de inmatriculare si e ok... |
Quote:
Frumos. Imi place cum lucrezi, schimba geamurile la lucasurile alea, si garniturile alea ca sunt coapte... Am impresia ca inca se mai gasesc :P |
5 Attachment(s)
Quote:
1 spirja jumate....telescoape noi...cand am desfacut telescoapele de pe masina s-au rupt.... |
Quote:
|
dc nu iti iei niste dispensoare stopuri mai bune de la remat,stai cu saraciile astea arse de soare
te calicesti la 5-10lei cat dai pe ele:rolleyes2 |
Quote:
|
Quote:
Quote:
|
pai hai mai repede :)
|
Quote:
Quote:
Quote:
Quote:
Quote:
Quote:
Quote:
Quote:
|
Hai ca a venit caldura,treci la munci! 8)
|
8 Attachment(s)
Quote:
am schimbat scaunele....am spalat mochetele...am montat instalatia de la geamuri electrice...maine montez macaralele...ma trezesc de dimineata ca dupaia fuga la scoala:sad: noroc ca ma ajuta un vecin mai in varsta :D :D:D:D bordul tre sa soseasca...multumesc CLIF ! |
Arată aparent bine baba la interior! :)
Sincer, te-ai cam grăbit cu interiorul de remontat! În locul tău, l-aş fi luat la purificat să văd "urmele bătrâneţii" şi la final, chiar dacă nu era nevoie, îi trăgeam un insonorizat la pensulă! |
3 Attachment(s)
Quote:
am studiat toata masina si am de facut asa.....suportii fata de cric....un petic la lonjeron ca a fost atinsa cam urat si a fost perforat(am bagat mult ulei acolo sa protejeze cat de cat) masina o voi face la un mos...va petici frumos....va antifona...cu pistolul....mi-a promis:D niste poze de azi...am reusit sa montam doar 1 macara....am dat cateva gauri...prima oara venea motorasu mai in afara si geamul lovea in cablu...am dat alte gauri si am bagat motorasu mai in spate...e ok acum....maine dimineata cealalta usa:D |
bravoo bogdane tot asa ai sa vezii ca o sa iasa o masina frumoasa :lol:
|
jantele canada dau super albe :D te`ai pus serios pe treaba, spor :o
|
16 Attachment(s)
niste poze de ieri:D
|
14 Attachment(s)
:lol::rolleyes2nu prea mai posteaza lumea la sectiunea dacia
am terminat geamurile , bordul , am schimbat bornele , incarca bine...nu fura curent instalatia...am gasit si un suport pentru cd player...toate cele bune:D |
Quote:
|
Acum ii mai trebuie o bara pe fata cromata ca pe spate!...Se tine bine batranica...se vede ca e foarte ingrijita...Cat au costat bornele?:D
|
de fapt ii mai trebuie o bara neagra pe spate :rolleyes2
|
Quote:
|
16 Attachment(s)
Quote:
niste poze de azi...putina plimbare de primavara:lol: doza de energizant am pus`o doar de forma...o voi da jos... sarbatori fericite tuturor:D |
| All times are GMT +2. The time now is 00:10. |
- Copyright 2026 4Tuning