![]() |
Re: CE PARERE AVETI DESPRE MATIZU MEU
felicitarile mele man, esti cool!:lol:
ai scos untul din masina asta |
3 Attachment(s)
uitati aici cam ce a iesit
|
S*u*p*e*r*b
|
Frumos dar ma asteptam sa iasa mai bine dupa cum arata in poze...am si eu un matiz dar inca nu este gata mai lipseste putin , va pun o poza ca sa-l vedeti cum arata :)
|
n-am cuvinte...gef rullz! a iesit de milioane!
|
crezi ca ne intereseaza matizul tau? te rog frumos vezi unde postezi!
merci b-69-tau |
tau-le nu trea` sa te iei asa de om ... tavi fa-ti si tu un topic separat !
PS . CEI CARE VOR SA POSTEZE SI SA SPUNA CA MATIZUL LUI GEF E URAT MAI BINE SA SE ABTINA ! |
asa e!!! aici e fan-club GEF, nu C.C.C.R.R.R.A.A.A.P.P.P.U.U.U. - Comisia Celor Care Rabda Replicile Rautacioase Ale Atotmodificatorilor Anonimi, Probabil Prea Putin Utile Unor Uameni (replicile) :lol:
semnat: CRAPU |
mersi dar in principiu masina nu e gata
de fapt niciodata nu va fi gata stopurile se fac barile se remodeleaza ,interiorul va lua sigur 2 luni ,pe partea audio .....o sa fie ceva ....BOOOOM acum e sstage 1 la exterior ..mai vin multe...... voi pune poze cu matizul furios la lansarea filmului tokyo drift la care am colaborat cu Spider Tuning,Emotion Customs ,C.S.R. si Brixs Chiptuning |
felicitari.....ceva frumos si cu bun gust......inca odata felicitari ptr munca depusa;)
|
imi plac jentile....ar da si mai bine pe masina mea :P
|
absolut superba masina...e ceva ce nimeni nu cred ca are prin Romania...cel mai frumos matiz pe care l-am vazut !
|
multumesc pentru rabdarea voastra....scuzati-ma va rog pentru ca nu am avut timp sa va raspund la intrebari dar de aproximativ 3 luni am deschis "EMOTION CUSTOMS" impreuna cu alexufo...am sa incerc sa va raspund si eu la intrebari dar cred ca de ele se va ocupa alex. ma bucur ca va place matizul dar nu e gata inca. il veti putea vedea gata anul acesta la unul din tuning showurile din tara. mai multe poze gasiti pe forum CLUJ/lansarea fast an furious tokyo drift
|
4 Attachment(s)
am luat eu pozele de acolo :D
|
ce frumos ar arata fara manere pe usile din fata.....
r3sp3kt ptr ce ati facut din acest "mamut" :D |
f frumos , felicitari ;)
ar merge sa faci semnalele albe pe fata ;) |
Frumoasa FO00000C masinuta parea mea e ca e imbinare de McLaren F1 cu broscuta anilor 65 -70 totusi mi se pare ca :
1.culoarea jantelor chiar nu o avantajeaza(parca ar fi mers un model de aliaj cu negru pe interior)+ daca ai reusii sa le scoti putin in afara ar fi altceva 2.Stopuri,Faruri clare+semnalizari albe P.S gusturile nu se discuta ,dar iti sunt notabile.... Si meriti toate FELICITARILE MELE !!! Bafta |
ti-am vazut si eu masina la premiera la tokyo drift, n-am ce spune, jos palaria, felicitari pentru ce ai facut din "micul gigant":D
|
6 Attachment(s)
quik shifter sa stii ca facem si un matiz echipat cu kicker la muzica si va avea tot asa stopuri custom made cum vor fi la matiz
semnalizarile vor fi albe la urma dar sunt alte prioritati acum de luni ne apucam de interior, vom pune poze ceva de genul ....the making of... intrerupem restul lucrarilor si ne axam doar pe matiz |
tico e ala cu kicker nu matiz
|
baieti va anunt ca matizul este la stilist:P:P
in 14-15 oct va asteptam la cj sa il vedeti in premiera la october tuning festival!!! |
4 Attachment(s)
well well welll....
|
Quote:
i-ai unit si aripa cu bara...culoarea nu mai zic...indraznetz proiectu' bv |
asteptam poze,noi astia care nu mergem :p
|
Multumesc tuturor celor care au urmarit acest topic, inca de la inceput, ca ati avut rabdare...
Multumesc Smoke Design, ReLLaXX Sound CUSTOMS, CSR TEAM...fara voi restu lumii nu mai vedea matizul. Voi posta poze mai clare/frumoase cu matizul luni cel tarziu marti... |
oameni buni.....in cele 2 zeci si....de pagini pe care le au acest topic nu am vazut decat certuri intre cei care le plac masina si cei care nu....am vazut 2 pagini de certuri ca cica masina prinde sau nu 170 kmh...sincer?NU MA INTERESEAZA....si nici pe proprietarul masinii nu ar trebui......caci el si-a facut masina cum a stiut...si asta e cel mai important:TUNING-ul. El va evolua prin multi oameni ca el,care si-au transformat viziunea intr-un lucru real.......Daca mie imi place masina? BINEINTELES...ca proiect si ca idei...daca e sa o luam din punctul de vedere a multor tarani, am spune ca matizul nu e masina de tunat.Depinde la ce fel de tuning ne referim:pergormance sau design? Dupa mine si un trabant ar putea sta linistit intr-un salon de tuning, chiar si o tricicleta......adevarul e ca GEF,las-o mai moale cu viteza ca nu e facuta pt asa ceva,in rest.....GO AHEAD
|
frumos l-am vazut pe viu :P
|
!!
Bravo felicitari frumoasa masina!!tine-o tot asha!!!
|
2 Attachment(s)
intradevar s-a lucrat mult la masina ca sa ajunga la show .sincer am vopsit masina cu o ora inainte sa intram in salon.s-au muncit ore peste oer..la un moment dat eu aveam 41 ore nedormite ..dar a meritat pe deplin si am si o poza care sa arate impactul asupra oamenilor la intrarea in show
sunt cdestiu d eenumerat la acest proiect dar intr-un nume ...TEAM C.S.R....reaxx sound customs,smoke design, lajoo design,emotion customs rezultate le LOC 1 PT TEAM CSR ...BEST CLUB LOC 1 BEST EXTERIOR.. MATIZ LOC 1 DB DRAG CLASA SUPER STREET..14,7 DB perlele auzite acolo pe care a trebuit sa le notez: mah masina asta e de fibra de carbon....masina ii de plastic....dic ce tare ii smartu.... etc etc |
ma ufo cea cu fibra de carbon: "ai de **** mea ca e toata din fibra de carbon!"
baaaaaaaaaaaa da scoate flacari!!!! adevarata evacuarea!! |
Dap, nu obisnuiesc sa arunc cu "felicitari" gratis, dar tu sau voi (ca nu am inteles nici pana acum care e proprietarul) chiar meriti/meritati !
Fooarte misto , si imi pare extraordinar de bine ca nu "te ai stricat" la partea d muzica, multi asa fac ... Poti sa mi spui , ce subwoofere si amp uri folosesti ? (vad ca ai wall , foarte frumos , foarteee frumos ...!) Dak atunci cand ai insirat multumirile pt. firmele care te au ajutat ai vrut defapt sa scrii "rellaxx sound customs" atunci , inteleg de ce nu ai gresit o pe partea de audio . Bravo inca odata , si ai grija de ea ca e prea frumoasa ... |
da exact ufo si eu suntem prieteni cu proprietarul! gef style este proprietar!
da intradevar muziva e facuta de rellaxx care e un profesor;) multumim... |
Este cel putin superba masinuta, daca nu chiar extraordinara !!! Felicitari tuutror celor ce-au muncit la masina asta si, nu in ultimul rand, proprietarului (chiar, cine e?!) !!!
|
Cam putin a dat matiz-ul... 14.7 db :lol:
|
interesant ... bravo .. felicitari ... o mashina care ma face sa intorc capu` pe strada ..
|
mersi mult... ma bucur ca va place machetutza...
cls21b_EVO......basii...4 x mnc the rock ampliurile... 4 x mnc 3000w RMS = 12kW RMS(300amp/amplif) |
da..masina e a lui gef style...si relaxx am vrut sa scriu
si referitor la mesajul lui danutz cu flacarile...e true ..ieri am facut evacuarea stil tot DTM prin praguri pe laterale si...scoate flacarii...si sunt 90 la suta sanse sa vedeti masina la tuning show-ul de la craiova in 27 parca |
felicitari proprietarului si celor care au lucrat la exterior si mai ales la audio :!:
imi vine cam greu sa cred ca "poate" chiar 12000 w rms, dar in fine...cu ce o alimentati in afara show-urilor? totusi...1200 amperi consum nu sunt chiar de colo... (la show-uri presupun ca sta in priza, dupa cum se vede intr-una dintre poze) oricum, masina e foarte reusita din toate punctele de vedere si ma bucur ca in sfarsit a iesit "la rampa" :peace: (si ma bucur ca s-a renuntat la al 2-lea eleron) |
era pe alt amplif pt ca are doar 3 baterii deep cicle /....inca nu am dat maxim sa vedem cat poate ...
|
Quick_Shifter... amplifu papa maxim 300 A dar puterea maxima se obtine la 1 Ohm. Din cate am vazut sunt stabile si la 0.5 Ohm. Asa merg acum, doua in link cu 1 Ohm impedanta la general. Problema e ca in configuratia actuala de bobine Re-ul difuzoarelor oscileaza intre 3,8 si 6 Ohm asa ca este imposibil sa duci amplificatoarele in putere maxima. Si asa, la 30% din capacitatea actuala este foarte greu sa rezisti in masina avand in vedere ca acordajul incintei e undeva pe la 35 Hz. Masina asta va ramane un daily driver asa ca e mai mult decat ok. Si oricum, mai e muuult de lucru. Cele 3 baterii asigura curent pentru aprox 2 min de mers in putere maxima cu motor oprit. Pot doar sa apreciez fiindca asa cum spunea si alex_ufo, inca nu stim ce poate sistemul la capacitate maxima. Amplificatoarele nu au vazut Gain-ul mai sus de 1/3, tot ce inseamna boost este exclus iar din player au plecat maxim 2V (masurat de data asta :lol:). Poate zilele astea o sa aflam ce poate. Nu va asteptati la minuni ca nu e cazul. :lol:
Semnat: ReLLaXX care a uitat si de data asta sa se logheze. :lol: |
| All times are GMT +2. The time now is 13:56. |
- Copyright 2026 4Tuning