![]() |
Re: Proprietari de golf 2,aratati-va masinile
2 Attachment(s)
ceva mai recent :P
|
Quote:
Online iPhone Screensaver - be the first to win! myscreensavers.info/media/iphone***** |
6 Attachment(s)
golf 2 td !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Online iPhone Screensaver - be the first to win! myscreensavers.info/media/iphone***** |
Pt toti cei care au golf 2....va astept in noul club VAGABOND CREW...pt detalii accesati id-ul kenzo_vcr ,si poate organizam chiar noi o intalnire!ar fi ceva super..
|
Se vinde Golf II 2.0l 16V 150 cp injectie electronica, motorul este cel de golf 3 GTI geamuri electrice, inkidere, evacuare borla, jante aliaj R15, Consumabile noi (distributzie placutze 300km) Tel 0726/388.061
|
Quote:
4 Attachment(s)
Golf 2 Gt...motor 1.8 8v 90cp
|
Quote:
draguta...si io tot GT am.
bafta la modificari (grila fara stema :P ) |
Quote:
|
1 Attachment(s)
Asta ca sa va mai amintiti de mine:)
|
[QUOTE=balann_jointt;1175155]au fost organizata intalnire de golf 1 si 2 acum cateva luni !!! Poate se ocupa cineva sa se mai faca ....
Balan-e sti unde tre sa cauti pt intalniri mk2 ...aceea de acum cateva luni a fost pt toata tara; in rest mici intalniri vor fi cu duiuma.Vb |
Quote:
:lol: |
eugen....masina e frumoasa...am tot vazut-o pe forum inainte sa imi prezint ei eu GT-ul....jantele alea is boala mea....imi doresc modelu de nu stiu cat timp...doar ca dupa mine sunt putin prea mari....nu cred ca ma insala privirea dar sunt mai mari de 15"...oricum bafta in continuare. numai bine ....ps:pacat ca locuim cam departe ca sa facem schimb de experienta in materie de golf 2...adica eu mai mult de la tine ca eu am masina de juma de an;)
|
Quote:
Uite id-ul meu de mess: xxxxxx vb acolo |
[QUOTE=EUGEN_ZIM;1186476]
Quote:
Quote:
OK masina. spune-mi te rog cum sunt cadranele de la ceasuri si de unde le-ai procurat? |
Quote:
|
golfistiiiiii unde suntetiiiii
????? |
4 Attachment(s)
Chiar asa nu mai e nimeni pe aici sau va apucati de impodobit bradu. Poze cu mia machina ,si pleoapa primita de la lacikahor.Ms. Mai trebuie vopseaua rosie metal.
|
mhoama bhei ce de golfisti p`aici. uite ca m`am nervozat si ma duc sa mai fac si eu poze la masina ca o am de 1 sapt si ceva si am doar o poza:D
|
4 Attachment(s)
in sfarsit pot sa prezint si io bijuteria...golf mk2 1.6TD Intercooler vreo 80 d cai...masina e ingrijita si nu au fost probleme mari cu ea
|
sa intelegem ca nu e inmatriculta?
|
momentan nu e...dar am toate taxele platite acolo..asigurare, verificare, impozit pana in 2009
|
mai sus am promis ca o sa vin cu poze dar... calc nou, belele si alea noi (legate de calc) si acum nu`mi mai vede telu, chiar daca am instalat chitul de 3x :(si am pozele in tel cu masina + altceva ce`mi trebuia neaparat.
|
bogdane frumoasa masina, sa te bucuri cat mai mult de ea
|
6 Attachment(s)
Un mk2 veteran
Poze mai noi |
eugen frumoasa masina, dar pune cateva poze si cu interiorul
|
foarte frumoasa masina . jantele+culoarea neagra dau f bine .... si mai e si GTI :twisted:
|
5 Attachment(s)
asta e golful meu 2 Attachment 415369
|
Quote:
|
2 Attachment(s)
masina functioneaza doar prin curte dar cateodata mai ies 200m pe drum si intru pe un drum forestier unde mai pot merge vreo 25 km masina are 168mii reali in bord si e printre putinele masini in starea exceptionala la varsta ei.
Attachment 431597 nu pot iesi cu ea pt k nu am acte la masina numerele sunt de vrajeala si nu o pot inscrie pt k nu am acte de provenienta a masini.singura modalitate e o recarosare Attachment 431614 |
Re: VW Golf II - Proprietari, aratati-va masinile
1 Attachment(s)
Si golfuletul meu...abia l-am luat:D in curand voi veni cu mai multe poze si detaliile masini
|
3 Attachment(s)
:DGolfuletul meu un 1,8,8V :help:se putea si mai bine
|
Hai sa mai innoim si noi cu cateva poze ca sunt convins ca ati mai schimbat aspectul golfului vostru!! SO o poza 2 3 cate vreti cu golfanu vostru! bafta
|
Quote:
|
cine imi pune si mie o poza cu un certificat de inmatriculare de golf 2 sau cu cartea de identitate k vreau sa verific si sa stiu cum arata inainte de a cumpata acte plz scuze ca postez aici va rog
|
Super masina vad cai vopsita de curand .Cam cat te-a costat vopseaua?
|
masina portocalie a fost visiniu vopsita uite-o aici :shock: http://masini-tuning.anunturi-auto.4...f-2-17705.html
|
10 Attachment(s)
Un golf baimarean -1.6 benzina
https://forum.4tuning.ro/120-masina-mea-volkswagen/70205-golf-2-1-6-a.html |
| All times are GMT +2. The time now is 16:05. |
- Copyright 2026 4Tuning