![]() |
Re: DOLAR RACER Baia Mare
buna intrebare.......
eu nu am nimic inpotriva......puteti sa va intalniti, dar nu isi da nimeni interesu, sa sune, una alta.... ma`s mira..sa se intalnesca cineva din club, mai mult de 3 masini si sa nu fiu si eu... Buju` te`m invitat azi la o sedinta foto.......la un loc frumos.....de ce ai refuzat :)):)) avea`i treaba....hmmhmm |
Hai sa punem altfel problema! Voi in calitate de club, nu aveti o ora stabila de intalnire? De exemplu al nostru club, are in fiecare vineri seara la ora 21:00, asta va scuteste sa dati telefoane tuturor membriilor, pentru a afla daca va intalniti sau nu. E mai simplu :-P
|
asa ar fi frumos! dar...ma abtin...cristi e al tau clubu tu ar trebui sa-ti dai interesu sa faci ceva reguli si noi sa le respectam!!!...
|
buju_13ava-VicePresedinte pana la noi reguli, te las sa fi tu sefu .........
buju joi la ora 12:00 ne intalnim ? poti ? |
ok eu "boss"...dar fazai ca nu stiu ce baieti ai tot aceptat tu in club ca inafara de faptul ca poarta palasolar nu fac nimic, nu vor sa vina la intalnire! dar ar fi cazul sa punem noi piciorul in prag ai sa vezi!!!
|
Hai Ca Se Poate !
|
momentan am dat la o parte , achizitionarea proiectoarelor
astept sa se incalzeasca putin timpu, si sa imi pun colant pe stalpii de la usi, si folie pe stopurile din spate folia pe stopuri o sa o aleg de culoare rosie, chiar imi place cum da pe golfu lui razvy, daca pun folie neagra e mai tentanta, si o sa se lege de ea R.A.R :)) ramane de vazut.... |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
cineva sa dat drept proprietar la bmw acesta dar nici pe departe :-j |
Quote:
|
si acuma se tine tare, ca e masina lui si bla bla bla :))
|
Quote:
|
Quote:
|
cristi ce se aude de clubu asta e lasat in paragina?
|
Quote:
|
baieti clubu merge pt ca unele masini poarta parasolaru :)):))
Eu nu am timp momentan de nimica nou...am ceva probleme..una alta Va salut si ne auzim cu bine |
poi asa pare...ultima intalnire a fost acum mult, mult timp...sar mai putea face dar nu e cu cine!
|
mah Cristi unde ti-s membrii,nu mai misca nimeni :lol:
|
nu prea, am incercat sa fac si eu o intrunire, dar nu mi-a raspuns nimeni nici nu-i intereseaza! dak as fi in locul lui cristi...jos palasolaru!!!!...si cautam ceva baieti seriosi!...nu "nepasatori"!!!!
|
buju` eu am trecut prin ceva probleme acuma....las` mai treaca un pic de timp 2 maxim 3 saptamani si o sa vezi ce schimbare facem Surpriza
|
astept asta de mult!
...DOLAR RACER...!!! sa fie ceva cat de cat mai "calumea"...;) |
3 Attachment(s)
Cristi iti spun eu parerea mea,nu mai da parasolare degeaba,alege-ti membrii cu cap,astia atata sa poarte DOLAR RACER stiu,dar de intruniri si poze n-au vreme,Buju tu pe unde stai,pe langa feriga ? eu pe acolo,te stiu de undeva ,:rolleyes2..pozele astea le mai am de atuncea:-)
|
ms de poze`
|
acolo sta mama, eu stau langa universitatea de nord, sau liceul 2!...pe Victor Babes;)....aici la faza cu palasolare ai ceea mai mare dreptate si eu am tot incercat sa-i spun! sper sa se mobilizeze si sa puna piciorul in prag!..
|
Quote:
|
Quote:
|
ce aveti cu baiatu? daca la el ii place ce va tot baga-ti voi si comentati aiurea? sa place sa va bagati in seama?
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
:)):))
bujule am intrat si eu in grup dolar racer |
ai dreptate,nu te contrazic..
|
Quote:
|
la ce te`i gandit tu ? cum mai exact?
parerea mea ca nu tare conteaza un parasolar....dimensiuni, culori...si una alta parasolaru meu i cam deteriorat a incercat cineva sal dezlipeasca....si tinand cont k lam lipit pe timp de ploaie...i ok. la vara mil schimb, cu noul parbriz |
Quote:
conteaza parasolaru mai ales daca reprezinta clubu, |
ba da nu mai intri pe mes? sau ma ai la ignore :)
|
Quote:
|
Quote:
|
Din Surse sigure 99% $ Nu are masina
|
| All times are GMT +2. The time now is 08:38. |
- Copyright 2026 4Tuning