![]() |
Re: E46 - B 55 RTK 318 ci
Quote:
Daca nu imi place un lucru sunt obligat sa ii spun omului ca sunt beton jantele numai ca sa nu il dau inapoi ? wtf ? conteaza sa ii palca lui nu trebuie sa tina cont de toate parerile sau criticile cum le numesti tu ! Prefer o parere sincera decat o lauda aiurea ! Nu toti suntem pupincuristi ! |
Ai inteles fix-pix!
I rest my case ...laso asa. |
Quote:
|
Quote:
Sa inteleg ca daca schimb jantele nu mai este tiganie nu ? =)) Jante pe 19 sunt si la 300 euro .. dar nu asta este totul ! Iti dai seama cat ai crescut in ochi lui morpheusmaster cu postul asta ? tu esti fix pupincuristul de care vorbeam in postul anterior ! Vezi aici minutul 2.55 face cat 1000 de cuvinte ! https://www.youtube.com/watch?v=jBH1TslGOg8 ! Seara Buna ! Daca mai ai ceva de adaugat continuam pe PM ! |
Cristi un mare LOL am de zis...suntem un lantz de pupancuristi aici...el pe mine eu pe robert, robert pe altu...se ajunge si la tine...si tu pe altu...ne pupam in cur pe altii, mirosim a cacat toti, nu? O intreaga mafie...pffff
Tati, tiam zis...DROP IT. N'ai inteles ce am vrut sa zic...n'ai fi 1 nici ultimu, nu am nimic de adaugat...cine a avut ochi sa auda bine cine nu, putin ma intereseaza, asta ziceam si mai sus. Chiar nu inteleg dc a trebuit sa faci referire la mine in reply tau. Iti dai seama ca eu vin acum si zic "AHA! CE BINE MA SIMT EU! AHA! Nu's singurul, AAHA!" Tuamni...cata puerilitate... Cristi tata...off... |
Quote:
Nu ti-am zis tie ca esti pupincursit dar romanul in general nu stie sa aprecieze o critica sau sa isi spuna o parere sincera si prin asta nu ma refer la Robert pentru ca nu este deloc genul ala ... ma refer la unii useri de pe 4t care stiu doar sa urce in slavi un anumit user si se asteapta la acelasi lucru .. de parca ar da commentrui pe hi5 ! Ce era sa fac eu acum daca lui lilimlk masina mea i se pare CEA MAI MARE TIGAIE POSIBILA ... pentru ca am investit mai mult pe partea tehnica decat pe parte estetica care practic este nemodificata .. dar asa nemodificata este o tiganie =)) |
Quote:
Ce va mai agitati voi aici pentru niste jante colorate !! Nici mie nu-mi place culoarea dar fiecare face ce vrea cu jantele lui . Daca unu zice ca nu-i place ceva sariti toti pe el !!! |
mama ce haos aceti pe aici :lol:
posturile voastre cu discutii si intepaturi inutile nu isi au rostul, cel putin aici!!! ON: bai...interesanta idee, acum sa vedem ce mai urmeaza. cert e, daca tie-ti place , sa se intample tuning :lol: |
Deci in primul rand, din toata povestea asta iar a iesit o cearta. Nu o sa ma apuc sa incerc sa argumentez posturile voastre, si o sa ma limitez la plictisit. Deci, toate parerile astea negative, sa zic asa, vin din cauza unui lucru. In capul tau e un fel de "varza" sa zic asa. Tu stii ce ai vrea sa faci, vezi multe chestii, asortezi in capul tau etc., dar tu nu ai o ordine. Toate modificarile astea se fac si ele intr-o anumita ordine. Sunt multe chestii care se leaga intre ele. Deci tu in momentul asta ai facut cam exact ce era pentru sfarsit. Sticker`ele, miezul rotilor etc. Ideea principala. Tie cand iti zice omu ceva ai impresia ca are ceva cu tine. Stai linistit ca nu e nimeni invidios. Partea cu let the hating begin mi se pare o idiotenie. Din moment ce ai deschis un thread aici, lasa lumea sa isi spuna parerea. Asta inseamna un forum. Bune, rele, etc. Si motivul principal pentru care am postat, incercati sa nu va mai atacati. Sunt cativa care au postat pe aici si au ceva treaba cu tuning`ul si bmw`urile asa in general, se simt ei. Deci mai multa armonie va rog :lol:
PS: Quote:
|
Quote:
Nu mai luati toate lucrurile ca atare ... ca ajungeti sa va bateti cu pumnii in piept degeaba la final, ca e plin de 'hateri' domne si nu ai ce face la noi. @ Quote:
|
Quote:
Efortul este de apreciat... nimic de zis rezultatul final NU. Va tot vad pe toti pe forum vorbiti de hella flush, de stance, de diferiti termeni... stiti macar ce inseamna ? Cum faceti voi masina asta sa fie HellaFlush de exemplu, chiar sunt curios si nu o spun la modul rautacios. Asta "let the hating begin" este inca termen PROST IMPRUMUTAT, de voi astia care frecventati forumurile ALEA de afara. Nu stim ce inseamna dar il folosim ca suna bine. |
Cel mai mare merit este ca ai reusit sa trezesti interesul pe acest thread .
LET THE CATERINCA BEGIN. |
Bai Sprinter leam gasit pe google frate. Acuma nu te supara...da bine ca te avem pe tine sa ne inveti ca altfel era vai de pwla noastra. Serios, prea te admiri, no offence.
Nu trebuie sa ma justific dar incepand cu fiatforum.com pe vremea cand eram soarec cu ficatu' si acum driftworksul si altele care le spicuiesc pot compara. Si nu numai de afara fratica. Is si comunitati .ro unde e respect. Poate mati inteles gresit, ca sa ma exprim direct voi duceti desaprobarea asta la nivel de "SCHIMBALE FRATE SAU MAI BINE ARUNCALE"...si nu faceti decat sa'i faceti omului sila de tot. Omul are o masina, are bani, are jante, e treaba lui ce face cu ea. Ati inceput ca badboy e pe naspa, acum ca jantele e pe naspa...fratilor daca e asa pe naspa dati UNSUBSCRIBE SI GATA!!! E mai simplu! La orice treaba de genul, cand postati incercati sa'i lasati omului zambetul pe buze....chestii gen "frate tie e important sa'ti placa" sau "eu le vad altfel"...etc! Dar chestii gen veneau bine doar in culoare originala, is prea mult pt e46 & so on...si culminand cu useri care nu auu nici o treaba cu masina sa faca VT sa vada daca vine mai bine cu buza neagra sau crom... mi se pare un interes NEJUSTIFICAT pentru ceva ce nu'i al tau. La fel sau exorcizat unii pe topicul baiatului lu' ala cu tiru ca sia facut rollcage din suduri...OK FRATE! A venit unu a zis ca bla bla...da nu inteleg dc dupa doar 4 pagini numa despre asta s'a vorbit. Asa si aici...uitativa fratilor la pozele alea si vedeti ce'i asa naspa? Is vopsite fff calitativ, polishate buzele de nota 11+, jante de mie de euro nu de 300e la bazar negociabil...avus lila aia e culoarea lui preferata, ca aasa a avut si matza & so on...deci care va e problema? O dati in niste chestii de o sa va uitati peste 3 ani pe posturile astea si o sa radeti. Concluzionand, am scris caz general. Sprinter tie iti e adresat doar 1 paragraf, nu'mi pun capul cu tine sau tu cu mine ca nu avem nimic de impartit, is sigur de asta, dar tiam zis, nu cred ca trebuie sa ma justific. Totusi ceva e clar in neregula din masura ce omu a postat o poza cu jante vopsite mov si de 3 pagini numa asta se vorbeste si nu mai puteti dormi noaptea... |
1 Attachment(s)
In primul rand sa-mi fie scuzata impertinenta dar nu frecventez stensorx driftorx si alte forumuri de specialitate ( probabil ca nu vreau sa imi fac inima rea ). In al doilea rand zic eu ca pana la urma ce vede lumea acolo p-afara nu se pot numi neaparat standarde cat surse de inspiratie. Nu avem banii si din pacate nici mesterii alora. Dar in schimb avem gusturile si mintea noastra. Ca nu e pouc, helafleoșc streci sau cine stie ce alt termen d-asta e sincer problema posesorului. Daca stam sa ne certam acum ca nu e CE TREBE si ca de fapt nu e bine, ajungem...unde ?
Si pe partea economica...culoarea, personal, mi se pare absolut geniala. Jantele clar la fel. E o masina neagra cu jante mov. E un contrast tare. Si sunt aproape sigur ca trantita ar arata cam foarte tare. Da' ce sa stiu eu, n-am bemveu si nici subscribe la benchmark-uri in styling... |
Quote:
Rog un moderator sa stearga ultimele 2 posturi, acesta si al meu de mai sus. Prefer sa las de la mine decat sa deschid alte flame-uri... Multumesc frumos. |
Quote:
Am mai scris dar postul a fost sters , masina o faci pt. gustul tau nu pt. gustul altuia . Restul e vorba danpururea . |
7 Attachment(s)
Plictisitule fa jantele culoare SANGELUI SI MAI DUTE-N SA....E CU ROZU TAU :D !!!
OUT OF BOX SAU NU CREDE-MA E SENZATIE ROSU PE NEGRU,SI ROZ E O COMBINATIE TARE;) LASA GURILE RELE SA VORBEASCA;) LASA-I PE TUNERII ASTIA DE TOPIC SA VORBEASCA IL CRITICA PE ALA CU E39 CARE ARE O MASINA TIPLA DIN TOATE PUNCTELE DE VEDERE(AS VREA SA AM SI EU MASINA ASA DE TIGANITA CA A LUI) ASA CA ITI DAU UN SFAT...SPITELEEEE ROSIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII SI CAND TE VAD TE PLESNESC CU CATEVA POSTURI INAINTE SPUNEAI "LOL COAE NU IMI TUNEZ EU JANTELE".......... AI AJUNS LA VORBELE MELE DUTE-N CULOAREA SANGELUI SA TE DUCI !!! TE SALUTA MAREAN !!! ti-am pus niste "idei" de a colora jantele:D eu as alege cea cu buzele turcoaz ..arata criminal :D !!! |
2 Attachment(s)
Stati ma cuminti, ca daca altii fac ca mov/roz/lila cu negru sa arate senzational, nu inseamna ca si voi sunteti in stare de acelasi lucru.
Asta face romanu, copiaza fara sa gandeasca. Mda, e tare, fac si eu ceva in genul ca e tare. haters gonna hate, right ?! :lol::lol::lol: Nu exista nici o lege in lumea asta care zice ca trebuie ca posturile pe un thread sa fie numai pozitive, ca altfel deceptionezi persoana din spatele 'op'-ul....offf .... |
@ robynet: ordinea modificarilor cred ca ramane la latitudinea fiecarui proprietar zic eu, dupa cum am scris nu cred ca m-am atacat.. si nici nu am reprosat cuiva ca si-a zis parerea
@ skillzu: nu vreau sa fiu in pas cu moda, si nici sa faca cineva plecaciune la masina mea, unele persoane care ma cunosc stiu ca imi place culoarea asta de ceva timp, si nici nu am copiat pe nimeni, sau cel putin asta incerc sa cred, nu am mai vazut pe alte jante culoarea asta, si s-a nimerit sa imi refac jantele acum si mi-a venit ideea, cel putin asa e in mintea mea @ marian: eu ziceam de table atunci :) si antecebal .. let the caterinca begin ? sau poate nu. te rog sa faci caterinca pe alte topicuri, ca nu ai nici o treaba cu mine |
Quote:
fi coae serios AMERICAN,ROMAN,NORVEGIAN TOT UN OM CONDUCE MASINA,TOT OAMENII VAD MASINA PE STRADA (Ca se gasesc oameni ca tata,parintii nostrii,etc)care sa spuna ia uite ce tiganie are ala pe masina rotile rosii este partea a2 !!! dar sincer Skillzule esti excentric la treaba asta :D !!!pot sa imi fac ROTILE ROZ BOMBON CHIAR DACA NU SUNT CA "ALTII DE PRIN ALTE TARI" !!!:D !!! E Masina mea si nu am nevoie de cineva sa imi spuna cum sa o fac !!!:D:D:D:D O FAC CUM VREAU EU ,FAC ROTILE CUM VREAU EU ,FIE CA APRECIEAZA UNII SAU NU !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! |
Quote:
Quote:
|
Quote:
2.Fara suparare insa Skillzu a gresit impartind stikere in stanga si in dreapta.Au ajuns un must have,pe orice jeep .Eu unu renunt la ele,ii las pe altii sa le poarte,sa se dea ei rotunzi cu ele. 3.Nu mai sariti atat pe om,pana la urma fiecare ne inspiram dupa o alta masina care ne place.Unora le iese bine,altora mai putin bine. |
Quote:
2 - Daca nu o facea Skillzu o facea altcineva si o facea exagerat de prost, sti foarte bine ce tentative de stickere au aparut pana a facut Skillzu variante "Genuine" |
:headache: Cum zici tu Sprinter...:headache:...cum zici tu numa hai sa incheiem ca repet, n'am nimic sa justific tie si tu mie. Dar prima data sa imi enumeri termenii aia care'i folosesc fara sa stiu ce inseamna si sa tii explic.Acum hai sa facem un topic separat unde sa ne etalam toti cunostintele'n artele tuningului extern, sa dam pop quizuri si sa punem note. Ok asa?
Deja putem recunoaste profesori printre randuri, is dornic sa invat. Daca gresesc, am cine ma corecta, is sigur de asta. Cheers :bunch: |
Si ca tot ziceam aici de chestii out of the box...si ca tot vb. de tot felu de tipologii si terminologii...subiectul e gresit DIN FASHA. De ce trebuie neaparat mai nou masina sa fie "stance'd"??? Dc. trebuie neaparat sa fie asa si pe dincolo?
Noi nu avem cap sa gandim? Aveti impresia ca cei care au inceput chestia asta au doctorat la Harvard? Eu nu si daca ar fi masina mea cel mult mas inspira din alte chestii dar nu as cauta sa fac masina un stil aparte. Deci din nou, romanul copie ce e afara si mai rau e...ca nu copie cum trebuie nu? Seriously...sa avem noi banii lor, stilul lor de viata, strazile lor, masinile lor si dupa sa ne dam bandoleros...dar pana atunci suntem toti o adunatura din care 1 nu cred ca a terminat facultatea (ma refer ca varsta) deci prea multe nu ai ce sa ceri...toti vrem pe ici si pe dincolo, majoritatea pe banii batranilor ca la munca e naspa. Deci repet, noi nu suntem in stare, ca natzie, cultura sa gasim un stil aparte care sa ne reprezinte? Altul decat kitch tuningul si tzaran/vitan tuning...CINE NE OPRESTE??? NOI...caci in loc sa punem capu si sa gandim ceva noi belim cepele pe la altii si importam...asta ca tot vb aici de low&slow, starStikers, jante colorate & alte chestii importate. Da, arata bine, se leaga, se chestii...dar noi nu putem mai mult? sau nu vrem ca daca chiar am face ar fi degeaba ca'i mai cool sa fie "stance" sau dance sau trance sau masa... Ori faci masina dupa gustul tau si pt tine...ori n'o mai faci decat sa o faci ca e la moda sa fie asa...si pe dincolo. |
Quote:
|
Quote:
Bine fratioare, cum zici tu... |
|
Quote:
stiu rc-urile 090 a lui teo, dar daca alea sunt aceeasi culoare .. in fine cum zici tu, inseamna ca si avus blau e la fel cu atlantis blue si laguna seca, sau dakar yellow e same cu pheonix yellow, etc. dar sunt sigur ca tot nu am dreptate |
4 Attachment(s)
Quote:
@ morpheus .... proprietaru asa zicea... ca masina tre sa fie stanced, cel putin din ultimile mele discutii cu el asta vroia, suspensie blana jos, et uri potrivite, un cauciuc de care trebuie si aia e. "majoritatea pe banii batranilor ca la munca e naspa." Vezi ca dai in cine nu trebuie :))))))))))))))))))) |
Quote:
cand mi-am vopsit jantele de tabla rosii nu m-am luat dupa nimeni absolut,a fost un pariu facut cu jakalu,l-am onorat,;) !!! nu m-a interesat ca aia din alta tara au masinile nuj cum !! si la noi se lasa masinile jos blana,si la noi se pot vopsii jantele alta culoare,si la noi se poate sa fii excentric sau sa vorbesti prostii mai mari decat tine pe un topic !!!!!!!! parerea mea este urmatoarea;) PLictisitule vopseste ma jantele cum vrei tu !!!!!!!!!!!!! nu conteaza ce e afara(in strainatate) ce e la noi,conteaza ca masina ta sa fie pe gustul tau cand te uiti la ea !!!!!!!!!!! ATAT,SKILLZU,SPRINTER,EU ,QUZE NU CONTAM PANA LA URMA TOT CA TINE O FACI !!! SUCCES ! |
@ marean: frate lasa cand ai facut tu jantele rosii :)) aia'i altceva si vezi ca omu DEJA sia vopsit jantele...:)) deci like it or not alea's...
@ sprinter: nu vb. de majoritatea dp topic, vb. de majoritate in general ca's pe finantare straina. Hai gata va pup, nu ma mai calaritzi. Eram si eu adormit azi demeneatza dar oricum... vorba lunga saracia omului... |
Quote:
|
Na si dovada ca multi posteaza aici fara sa aiba macar o treaba cu ce se vorbeste =)))))))))))
In fine. Va certati aiurea si pana la urma e masina omului banii lui gusturile lui. |
ca sa inchei si eu pentru ca nu vreau sa ii stric topicul omului va spun asa:
pe vremea cand dgh,hai,uwe,kns,txa,rrm,gabita 323,zxz,prepa si multi altii pe care i-am omis acum aveau masinile lasate blana (si nu existau suspensii reglabile ca acum) aveau ursi si pisici smechere,pachete M si mtech, jante modulare,cauciucuri strech si motoare smechere |StanceWorks,hellaflush etc NU EXISTAU!!! Asa ca nu noi ii copiem pe ei, ci ei mai degraba copiaza stilul european ducandu-l la extrem. Foarte multe din masinile de acolo sunt lasate blana doar pentru poze(practic nu se pot conduce-daca vreti facem un thread special si va arat si poze).desigur sunt si exceptii de la regula cu cateva specimene frumoase care sunt promovate obsesiv,precum in in reclamele cu ambalaje frumoase. Mai nou stilul Rat este adoptat si la masinile mai noi...wtf?ce e asa cool in rugina,bari sparte si puse stramb?e28-uri care oricum de la mama natura nu au avut un design spectaculos si aerodinamica unei caramizi....sunt acum taiate din oale,puse airbags,choped top si jante frumoase(true)....arata ca o tigaie ambulanta.Dar vorba aia...gusturile nu se discuta... Asa ca faceti-va masinile cum va taie capul,atata timp cat voua va place e ok. So,European's do it Better!!!! ;) |
Quote:
|
Quote:
MA ROG....E TREABA LUI !!! SA LE PORTI CU PLACERE PLICTISITULE ! |
jantele per total si mai ales culoarea, arata muuult mai bine live decat in poze. Pozele s-au facut intre doua tigari la lumina becului :)
|
ieri am avut norocul sa iau 2 cuie cu un cauciuc :rolleyes2
|
Frumoasă culoarea jantelor ! :D
|
| All times are GMT +2. The time now is 08:49. |
- Copyright 2026 4Tuning