![]() |
Re: Maşina mea: Opel Calibra - Red Bitch
Superba jucarie ai...acum ai si putin zgomot. :lol:
Cand o sa mai trec prin craiova poate am ocazia sa ti`o vad live. :D Bafta in continuare! |
4 Attachment(s)
Quote:
|
Mai, dar voi pe acolo nu aveti politie? Ca la noi sunt pusi rau pe folii si tot ce inseamna tuning. Cred ca sunt in stare sa te ia si pt abtibile puse pe geam :lol:
Ii sta super super cu folia asta! Dar...nu prea ma omor cu capota neagra. Ar merge facuta tot rosie si lasat numai plafonul negru. |
Arata bine domnle. Ma bucur ca macar tie iti merge bine masina.
Eu sunt blestemat. Nu vrea nici cum sa mearga cum trebuie Acuma am ceva probleme cu alimentarea benzinei. Imi da in nas cand o apuca , imi papa numai 15 16 , trebuie sa schimb cutia de viteze. Deja m-am saturat de masina asta |
Quote:
|
in fiecare zi tot mai frumoasa C. !
|
Quote:
Quote:
|
Ma Cataline ce ai facut mai ??? Ai dat calibra mai ?? Te-ai dat pe BMW??? Tz Tz Tz...ne vedem noi pe aeroport...aa si da vreao o tura cu BMW`u :D
|
ai mers pe BMW ? nasol :(
|
Mare prostie ai făcut !
|
voi nu vedeti ca omu' e sf,de cate ori a scris p'aici ca are planuri mari si ca-i face si ca-i drege,mi s-a luat....pe topicul cu bmw-ul aceleasi lucruri,ca are planuri mari si ca-i face,etc....deci...
|
Matiu nul critica chiar asa tare, daca lui asta i-a placut asta e nu poti sa iei tu deciziile in locul lui . Daca el a vrut BMW bravo lui eu i-am zis ca a lasat Cali ptr ca era una dintre cele mai ingrijite de prin craiova, asta e acum decizia lui si trebuie respectata :) zic eu
|
Nu greseste cu nimic pt ca viseaza... omul are aspiratii, are viziune...
|
Momentan se īnchide thread-ul !
Nu vreau să apară discuţii şi certuri īntre useri. Īl aştept pe electric_style cu un p.m. să clarificăm situaţia acestui thread ! Thread Closed ! |
Quote:
Quote:
Quote:
Quote:
Quote:
MULTUMESC LA TOATA LUMEA PENTRU SFATURILE SI SUSTINEREA PENTRU ACEST PROIECT, DAR INTR-UN FINAL...CU PARERI DE RAU SE POATE INCHIDE !!! ps: acum sunt posesor al unui bmw e34 525iX 24v , 4x4 editie limitata https://forum.4tuning.ro/123-masina-m...525ix-4x4.html rog un moderator sa inchida...multumesc ! |
Redeschis la cererea proprietarului !
Cică are o surprinză pentru voi ! Baftă ! |
hai cu surpriza
|
se lasa asteptat....
|
5 Attachment(s)
desii multe guri rele m-au criticat si m-au facut "s.f" , "visator" etc !!! am dedis sa-mi indeplinesc obiectivul si anume :o calibra SFI (rosie bineinteles:D) de ieri sunt mandru posesor al unei Cali 93' motor 2.0 16v c20xe ,evacuare cap coada sport ,suspensii sport Koni -40mm ,volan sport momo, jante Brock B2 pe 16" 9J toate 4 , vopsea originala , ac, geamuri electrice , olglinzi electrice ,abs , servo,spalatori faruri ! bla bla bla...si multe altele care nu-mi vin acum in minte !
maine revin cu poze, pana atunci multimiti-va cu astea : ps: masina va primii placutele cu numerele de pe vechea mea calibra c20ne (DJ-89-RMC) ...asadar The Red Bitch is back:twisted: ps2: masina trage grav rau de tot...nu se compara cu un c20ne (stock) |
Arunca filtru ala de aer de acolo , si o sa vezi ca o sa traga mult mult mai bine.
Te rog nu mai zi niciodata evacuare sport ! ! ! ! ! . Nu ai serpii modificati , traseul tevii pe cat ii ? nu ai nici o toba ? Ai eventual o finala sport si o intermediara sport. Sti bine ca acuma in domeniu SFI is doctor la cat am desfacut si facut pe el. Bafta maxima sa ai cu el , si un sfat. Ai grija ca ii cu mult mai sensibil decat C20NE`ul |
te astept pe aeroport joia viitoare sa vedem cat de grav trage....
|
Quote:
Baftă şi să ai mare grijă de ea ! |
Quote:
Quote:
Quote:
|
Re: Maşina mea: Opel Calibra 2.0 16v - Red Bitch
10 Attachment(s)
poze noi. urmeaza sa-i pozitionez toba mai sus ,sa-i schimb olglinda crapata ,schimbul de ulei ,xenon,folie si un bad boy !
|
cu calibra aia albastra nu m-am facut de ras... omul a fost perseverent. fura si startul si tot il faceam.... sa vedem ce poate a ta. doar ne dam de distractie nu? ma faci te fac ata e viata important e sa ne distram nu...
|
Quote:
|
frumoasa masina ti`ai tras :-) si da chiar fa ceva cu toba aia ... ridico la nivel cu spoilerul sau ceva ca prea urat arata si daca o mai poti tranti ar fi ok! :lol: bafta cu ea
|
Oooo... forta! Hai sa vedem ce iese din masina asta :D
|
Quote:
Quote:
|
sper sa nu ma mai faci sa te fac si de data asta SF :D....Bravo!sa ai grija de ea si asteptam modificarile,imbunatatirile!!
|
Quote:
ps: din partea mea toata stima si respectul pentru fostul proprietar (se stie el)...pentru ca a stiut cum se tine o calibra si a investit in ea ! Multumesc!!! |
incearca sa scapi si tu de toate artificile de pe ea,de scrisurile alea,de semnalizarile alea de dacie,in rest bafta la treaba ca stiu ca daca vrei faci traba buna!!
|
Quote:
|
Re: Maşina mea: Opel Calibra C20XE - Red Bitch
cat de grav trage ?:D
|
Quote:
|
Haa bravo cataline ! Sa ai mai multa grija de asta decat de fosta ta Calibra , iar cu andru nu stiu ce sanse ai , am mers cu el si ma pierdusem pe undeva prin spate cand a accelerat . Oricum sa no omori , poate odata de 2 ori asa , si odata cu mine in ea:)) Salutare!!
|
1 Attachment(s)
Quote:
o poza: scz pt calitate |
felicitari pt masina nu o lua in nume de rau da masina de zi cu zi cu motor de 2.0 16v sunt curios cat iti consuma ca la mine sub 12 nu scadea consumul
|
Quote:
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 02:00. |
- Copyright 2026 4Tuning