Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   PC Games (https://forum.4tuning.ro/510-pc-games.html)
-   -   GTA San Andreas 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/510-pc-games/161851-gta-san-andreas-4tuning.html)

Mht'u 05-01-11 19:13

Re: GTA San Andreas 4Tuning

Quote:

Originally Posted by cristy_dacia (Post 3955630)
am facut si opelul al lui MHT

eu nu am facut post..nu aveau de unde sa stie..:lol:stii ce ti-am zis..
lasa-l pe asta pe forum..si ala doar la noi 8)

DrifterGT 05-01-11 19:15

Quote:

Originally Posted by cristy_dacia (Post 3946032)
incercam si poate reusim

Cum e... ?

demonul 05-01-11 22:25

1 Attachment(s)
salut, baieti daca va tot pricepeti la facut masinii pentru Gta San facetimi si mie va rog! mult Renault laguna RXe visinie

uniquevl 06-01-11 08:44

Ba inteligentule tu vezi ce bug-uri au masinile tale? asta e tuning ca schimbi o janta si pui niste bari ? ba ma faci sa ma irit aici cu tine nu vezi ca ai luat masina stok de pe inside gta si ai pus tu pe ea toate alea? ai ma macar acordul celui care a facuto ? te dai mare atotstiutor eu cand modificam gta acum 5 ani tu nici nu stiai cu ce se mananca netu.Ai crescut intr-un sat in care inafara de daci nu sti altceva.Si vezi cu clanta aia.

uniquevl 06-01-11 08:47

:lol:App tu ce vrei sa minti cu asta ca masina aia e facuta de tine de la 0? zi asta hai daca ai curaj sau zici ca i-ai schimbat tu jantele si tobele.Devi penibil

BOGDAN_UWW 06-01-11 09:16

Quote:

Originally Posted by uniquevl (Post 3958236)
:lol:App tu ce vrei sa minti cu asta ca masina aia e facuta de tine de la 0? zi asta hai daca ai curaj sau zici ca i-ai schimbat tu jantele si tobele.Devi penibil

omu ajuta cum poate....

demonul 06-01-11 09:55

de mine era vorba la ultimu post sau primu ?

cristy_dacia 06-01-11 11:57

Quote:

bai mucosule taci u din gura ca u nici macar nu sti o capota de masina sa creezi.asa ca taci din gura.si ai crescut u la tara ma.u nici macar muci la nas nu sti sa ti stergi bai.

cristy_dacia 06-01-11 11:59

Quote:

a si app buguri au creieri.nu iti convine uitate in p.... la alte posturi nu te mai uita la posturile mele

cristy_dacia 06-01-11 12:02

Quote:

si cleanta ai u ma si nu vezi ca nici siteul gtainside nu il sti(inside gta:)))pai pervers mic taci din gura ca nu sti ce vorbesti ma:evil:

cristy_dacia 06-01-11 12:09

baieti cu parere de rau va spun dar nu va mai fi nicio masina de downloadat

trafy-vr6 06-01-11 12:48

Quote:

Originally Posted by cristy_dacia (Post 3958801)
a si app buguri au creieri.nu iti convine uitate in p.... la alte posturi nu te mai uita la posturile mele

esti cel putin un Chuck Norris a ? esti cel mai tare din varful dealului cu postul asta

Dacia_1310 06-01-11 12:50

Quote:

Originally Posted by cristy_dacia (Post 3958841)
baieti cu parere de rau va spun dar nu va mai fi nicio masina de downloadat

Uite o ideee buna! vrei sa`ti dea masina ta pt san anreas iai id`ul de mess si vb ca te`a invatzat statul sa scrii!Asa baga`ti p**a in gura lor e jigodii!

cristy_dacia 06-01-11 13:01

numai frate ca numai sunt eu prost sa mai fac asa.cn vrea ia id-ul meu de mes care este [email protected] si vb acolo cu mn

demonul 06-01-11 13:12

adelin_popa cristi poate ma ajuti cu ceva masinii ms mult :)

BT 87 YVI 06-01-11 16:27

Pentru cei care au de comentat.
Omul asta nu face decat sa personalizeze masini la cerere daca vrei sa ai in joc o masina care sa semene cu ce ai tu pe aleea din fata casei vorbesti cu el.Asta nu inseamna ca omul trebuie sa se chinuie sa iti faca tie o masina de la 0 si mai ales ca o face gratis si nu asteapta decat un sincer multumesc.Deci omul asta pleaca de la un model stock sau daca nu chiar de la unul mai apropiat de adevar asa ca va rog frumos nu mai comentati aiurea.
Multumesc!
Cristy multa bafta in continuare.

cristy_dacia 06-01-11 17:01

Quote:

Originally Posted by BT 87 YVI (Post 3959666)
Pentru cei care au de comentat.
Omul asta nu face decat sa personalizeze masini la cerere daca vrei sa ai in joc o masina care sa semene cu ce ai tu pe aleea din fata casei vorbesti cu el.Asta nu inseamna ca omul trebuie sa se chinuie sa iti faca tie o masina de la 0 si mai ales ca o face gratis si nu asteapta decat un sincer multumesc.Deci omul asta pleaca de la un model stock sau daca nu chiar de la unul mai apropiat de adevar asa ca va rog frumos nu mai comentati aiurea.
Multumesc!
Cristy multa bafta in continuare.

multumesc frate.si lasai in pace pe cei care nu stiu sa aprecieze efortu depus.am vazut pe un forum ca pe o dacie 1310 cn3 cerea un baiat 50 lei pe ea sa o dea la cine vreoa trebuia sa trm bani si i dadea masina dar numai ca eu nu fac pt bani.eu fac gratis.

cristy_dacia 06-01-11 17:10

anunt ca daca vrea cineva sa i fac masina in gta sa poate sa imi posteze si pe forum nu neaparat pe id-ul de mess.deci puteti posta iara pe forum cn vreti sa va fac masina.

DrifterGT 06-01-11 17:14

Quote:

Originally Posted by DrifterGT (Post 3946014)
Salut imi poti face... ceva mai greu... un rs6 dar cu volan pe dreapta si care sa semene cu asta ->

Masina originala o ai jos, daca ma poti ajuta ar fi super. Multumesc anticipat.

La asta cum te descurci :D ?

cristy_dacia 06-01-11 17:16

Quote:

Originally Posted by DrifterGT (Post 3959824)
La asta cum te descurci :D ?

la a ta m-am apucat sa fac bordul dela inceput ca trebe sa il fac cu volanu pe partea dreapta si asta e mai mult de lucru

cristy_dacia 06-01-11 17:21

5 Attachment(s)
si am terminat de facut dacia WRC.scuzatima ca am postat de prea multe ori

DrifterGT 06-01-11 17:25

Quote:

Originally Posted by cristy_dacia (Post 3959834)
la a ta m-am apucat sa fac bordul dela inceput ca trebe sa il fac cu volanu pe partea dreapta si asta e mai mult de lucru

Mulţumesc frumos cristy ! Spor la lucru... ştiu că e destul de greu, felicitări pentru ce faci !

demonul 06-01-11 17:27

sa stii frate, om ca acesta rar se gaseste mai ales in Romania!!

bravo cristy tine`o tot asa multumim pentru ce-a ce faci pentru noi :D

cristy_dacia 06-01-11 17:33

Quote:

Originally Posted by demonul (Post 3959902)
sa stii frate, om ca acesta rar se gaseste mai ales in Romania!!

bravo cristy tine`o tot asa multumim pentru ce-a ce faci pentru noi :D

mersi demon.si sa stiti ca nu ma voi lasa de asa ceva.va voi crea incontinu

demonul 06-01-11 17:38

de asa ceva nu te plictisesti deloc tot creezi masini in continu :D si eu cand osa invat nu ma plictisesc sa creez masinii :)

sYdanyel 07-01-11 08:53

salut foarte frumoase modurile si se vede ca te pricepi !!! daca ai putea sa`mi faci si mie un bmw 335D e90 ar fi super :D kit M si cu numarul if 04 puy daca se poate :D
Bafta

cristy_dacia 07-01-11 09:13

Quote:

Originally Posted by sYdanyel (Post 3961585)
salut foarte frumoase modurile si se vede ca te pricepi !!! daca ai putea sa`mi faci si mie un bmw 335D e90 ar fi super :D kit M si cu numarul if 04 puy daca se poate :D
Bafta

dami id de mess si discutam

cristy_dacia 07-01-11 16:12

6 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by demonul (Post 3959935)
de asa ceva nu te plictisesti deloc tot creezi masini in continu :D si eu cand osa invat nu ma plictisesc sa creez masinii :)

gata ti-am facut laguna

demonul 07-01-11 16:13

Iti Multumesc! mult cristi

cristy_dacia 08-01-11 12:10

3 Attachment(s)
o noua lucrare.este in lucru.

demonul 08-01-11 13:19

5 Attachment(s)
sunt sigur! ca o stitii cu toti aceasta masina dupa 4Tuning asta mai vreau dela tine cristi daca poti bineinteles!

Multumesc din nou pentru laguna :D multa bafta in continuare

cristy_dacia 08-01-11 16:28

12 Attachment(s)
va prezint istoria unei masini care nu va fi postata de downloadat si la care mai am de lucru

Andreynyo 08-01-11 16:33

Dar de ce nu o bagi la download? :D

Mht'u 08-01-11 16:34

Quote:

Originally Posted by Andreynyo (Post 3965788)
Dar de ce nu o bagi la download? :D

probabil nu vrea valy(fostul proprietar...masina s-a dezmembrat:cry:)

Andreynyo 08-01-11 16:38

Asa o fi,dar nici eu nu am vrut sa imi puna break-ul la download,nefiind masina mea,dar totusi l-a pus,asa ca ar fi frumos sa se puna la download toate masinile care le face,asa ar fi cinstit si corect fata de ceilalti,nu? :D

Mht'u 08-01-11 16:40

Quote:

Originally Posted by Andreynyo (Post 3965806)
Asa o fi,dar nici eu nu am vrut sa imi puna break-ul la download,nefiind masina mea,dar totusi l-a pus,asa ca ar fi frumos sa se puna la download toate masinile care le face,asa ar fi cinstit si corect fata de ceilalti,nu? :D

adevarat

demonul 08-01-11 18:50

Quote:

Originally Posted by Andreynyo (Post 3965806)

scuzatima ca ma bag asa , tie tia facut vreo masina preferata?
ai mers cu ea ?
esti multumit de cea ce a facut omul asta ?
daca nu sunteti multumiti de omu asta nu downladati ma nimeni nu va pune sa luat masinii de aici si sa le instalati in joc daca va place bine daca nu tot bine

cristi bafta cu oltcitu :P

cristy_dacia 08-01-11 18:53

12 Attachment(s)
masina este terminata:twisted:

cristy_dacia 08-01-11 20:23

5 Attachment(s)
am terminat si dacia break ceruta de un baiat si urmeaza cateva poze si downloadul

Andreynyo 08-01-11 20:25

Vreau si eu Dacia PTM.Cum facem? :D

All times are GMT +2. The time now is 06:25.

- Copyright 2026 4Tuning