![]() |
Re: Bacalaureat 2010
Au exagerat astia cu subiectele si la M2 a fost destul de greu din punctul meu de vedere dar mnoa poate nivelul meu de cunostinta e mai scazut.
|
Quote:
|
destul de grele au fost la MT2 ....... oricum mult succes ..... urmeaza biologie ...sau ce dati
|
Quote:
|
Baieti,eu cred ca mai stau o tura:) destul de greu m1
|
mda m1 mie mi sa parut foarte grele chiar si ex de la prima parte ... supraveghetori de cacat emotiii marii :cry:
|
La mine a fost super naspa...azi am prins pe cea mai antipatica posibila profesoara nu ne'a lasat nici macar sa schimbam vreo 2 vorbe intre noi una ar fi vrut sa ne lase da cealalta profa nu a vrut...sper sa iau un 5-6
In alte clase a fost raiul pe pamant...le aducea la elevi subiectele rezolvate de la celelalte clase...si asta fara macar sa dea vreo atentie |
Quote:
|
la mate , pentru mine a fost ok :) ... la bio sper sa prind comisie buna ca sa pot face ceva ...
|
La M1 nu a fost varianta 9 ? ca intrasem pe edu sa vad baremul si imi arata la varianta 10:???:
|
Stie cineva daca subiectele la biologie o sa fie la fel si la aia de la matematica-informatica si la aia de la stiintele naturii sau o sa fie diferentiate, cum au fost azi la matematica ?
La Romana am luat 9.80 :woowoo:. |
Quote:
|
Multam, sa speram ca o sa fie la fel de bine ca pana acum :).
|
Quote:
|
8.50 am luat la romana.... :rolleyes2 Sunt multumit! La mate cred ca iau putin mai mult. Sa vedem ce facem maine la biologie si am terminat! Bafta tuturor!
|
Quote:
|
Quote:
|
Pai doar pentru atata nota au platit =)) :lol::lol::lol:
Culmea copiatului in cluj si cred ca peste tot: 40 de lucrări au fost copiate cu aparate xerox color :lol::lol::lol::lol: |
HAAHHAHA ce caterinca cum ma sa faci asta?:)))
Bafta maine baieti,spor la recapitulat,eu nu am la ce sa ma mai agit,dau "sesiunea" viitoare |
Ce tampiti .........:shock:
|
Quote:
|
~BAFTA tuturor maine la bio sau la ce dati :) ... sa auzim de bine ...:)
|
Baftă all !
Haideţi că o să scăpăm şi de asta ! |
Bafta nici un zvon nimic la bio cica var 11-12.
E posibil sa cada respiratia la subiectul 3.Am vazut ca este si in modelul 2010 si la sesiunea speciala.e bine de stiut Bafta! |
Nu v-ati prins inca de la romana ca NU SE STIU subiectele ? Ele chiar se trag la sorti in dimineata respectiva, astea sunt simple speculatii. Bineinteles ca este posibil sa cada respiratia undeva, la fel cum e posibil sa cada excretia sau sau circulatia.
Posibil ca in anumiti ani sa fi zis cineva ca pica X si a avut noroc, exista o sansa sa o nimereasca si restul sa aiba impresia ca ala a stiut ce subiecte vor fi desi a fost noroc pur. |
A fost bine la bio...:rolleyes2 +comisie nota 10
|
Subiecte grele de tot la fizica , dar m`am descurcat . Astept rezultatele acum .
|
+1, destul de greu la fizica, ce ai dat ? eu mecanica si electricitate, acum asteptam rezultatele .. ce sa facem
|
La biologie a fost floare la ureche + comisie / supraveghetori intelegatori, am scapat si de asta, acum am prea mult timp liber si nu stiu ce sa fac cu el :lol:.
|
Same here:D super calumea subiectele la bio
Acum e linistea dinaintea furtunii pentru mine |
hai c-am scris o poezie sigur este o prostie. vine bacul peste noi, si mi'a afectat un c*i. prima proba la romana, sigur o s-o iau in mana. si la mate mai apoi, imi voi pierde inc-un c*i. si asa pentru sfarsit, simt ca mi s-a cam acrit, ca mai dam inc-o materie numai buna sa ne sperie. mi-am ales o porcarie, si voi da biologie. nu stiu absolut nimic, dar ma doare sub buric. hai copii sa fim admisi, si pe scoala sa ma p*s. ca sa mor de mai invat, nici in c*r sa mi bag un batz!!!
O poezie gasita pe net,rog sa scuzati double-post ul dar mi s-a parut prea tare ca sa nu o impartasesc si cu voi :D |
Quote:
|
Quote:
|
Am gasit asta pe forum
De pe forumul EDU: Bună seara, Sunt informatician la un Centru Zonal de Evaluare. Rezultatele vor fi afişate prima dată la Centrul de Examen, unde aţi susţinut probele. Apoi se vor afişa pe internet, după ce informaticienii din CE-uri vor face upload, pentru afişarea rezultatelor pe internet. Ziua în care se vor afişa rezultatele este DUMINICĂ, 04.07.2010, după orele 10.00. 99,99% este imposibil din punct de vedere fizic să se afişeze mâine. Tot ce auziţi referitor la alte date sau ore sunt pure speculaţii. Cu stimă |
Ieri am sarbatorit incheierea BAC-ului si sper ca maine sa sarbatoresc faptul ca l-am trecut!!! Mai mult de nota de trecere nu imi trebuie...nu am nevoie decat de diploma!:D
|
Simt ca nu mai am stare in casa...haideti ma la o bere :))
|
Rezultatele oficiale - 9.80 la Romana, 9.80 la Matematica, 10 la Biologie. Cam in 30-60 minute sa fie afisate si listele daca nu sunt deja.
|
Quote:
|
Pe net o sa le gasesti mai tarziu decat afiseaza listele la scoala.
|
pana la urma prima oara le afiseaza la sc si dupa aiea pe net ?
|
| All times are GMT +2. The time now is 08:08. |
- Copyright 2026 4Tuning