![]() |
Re: Dj16xxs... Bmw E30
Pitic, sa mor io, frate, stii ce misto se vede masina ta de sus ? :lol:
PS: skillz, du-te dracu' maaaaaa, ce poza misto ! :D |
Quote:
|
Quote:
verifica-ti pm! |
salut xxs...am si io o mare rugaminte la tine...as vrea si eu sa vad poze cu oltcitu {ex-ul} noaptea cu neoanele aprinse. ms.....dupa parerea mea ai cel mai misto urs din cate am vazut..tine-o tot asa.bv
|
1 Attachment(s)
Quote:
asta e singura poza cu neoanele aprinse....daca vrei da-i un pm userului "zaf"....el este noul proprietar al masini si roaga-l sa puna el! |
multumesc....si apropo,foarte misto noul xxs...niste jante cu buza ar sta mai bine pe masina parerea mea nu ca astea nu ar fi misto..oricum tie trebuie sa iti placa,nu la altcineva. Bafta in continuare...
|
1 Attachment(s)
mai ia o poza
|
Quote:
|
5 Attachment(s)
poze cu noile triple si ceva poze de la cursa de pe aeroportul din craiova!!!
ps:triplele vechi sunt de vanzare...daca e cineva interesat sa-mi dati un pm si vedem cum facem! |
De modelul ăsta îţi spuneam şi eu mai demult. ;)
|
Quote:
ps:cand ajungi p'acasa? |
Vineri seara.
|
Quote:
|
lookin' goooood 8)
|
Domne ce mai modifici la masina....
|
4 Attachment(s)
poze.......cu triplele si cu noua toba....
|
Quote:
ai trecut la semafor la institut vineri... super s-au vazut ;) |
Quote:
acum lasand nfs-ul deoparte.. marfa stopurile , marfa toba la ce bani au fost stopurile?? |
Quote:
|
Quote:
|
toate modificarile care le-ai facut pana acuma ursuletzului tau,m-au facut sa stau cu gura cascata in fatza monitorului.........ii sta belea cu noua toba(cred k are si un sound)
mult succes in continuare |
lele....ce toba avem...pt 2,5 aveau de unde ai luat'o?
|
Foarte faina masina...Sa fii fericit alaturi de ea.
Asteptam sa vedem ce mai modifici.:D |
Quote:
|
Quote:
|
"the engine"...iti papa zilele si iti roade buzunarele...vb noi mai multe :p
|
Quote:
|
Quote:
merci! |
Pitic...am stat 2 zile sa`ti urmaresc intreaga activitate de restaurare/restilizare efectuate la ursuletul tau......ai reusit o masina superba,din toate punctele de vedere,sint sigur,ca,si cand vei umbla la motor,va iesii ceva cel putin la fel de frumos si de bun,ca si exteriorul....parerea mea?apuca`te de`un busniess cu tunning ptr ursi,ai talent si idei,cu caru:P)...bravo si felicitari ptr intregul efort,uman si financiar deopotriva...:)Toate cele bune,si sa`ti duci ursu in mii de ture:P))
|
Quote:
|
Lasa ma Pitic k avem turele...:P
|
Quote:
depinde mult,si de puterea economica a oraselor...de cati bani se invart in zona...plus ca,se stie dintotdeauna,olteanu a fost inventiv,cel mai inventiv:) doar Oltciturile cu bara fata de Cielo,la craiova se tunnau,retin eu bine...:shock: |
Ce motor vrei sa ii pui?
|
Quote:
|
salut, am citit tot topicul si cred ca acesta este cel mai frumos urs din romania, meriti tot respectul, dar mai am o singura intrebare, de unde ti-ai achizitionat autocolantele acelea argintii cu sponsori pe care le aveai lipite pe usi. MS
|
Quote:
|
Quote:
|
Din astea avem multe si in Bucuresti..si?E un motor super care o sa ii dea ceva senzati.Sfatul meu ,merita toti banii si munca!
|
am o problema si rog sa-mi spuna cei care s-au mai lovit de asa ceva nu vreau pronosticuri...
deci in vara aeroterma nu mergea decat pe treapta a 4-a de acum cateva zile mergea si pe 3 si 2 iar azi s-a auzit un zgomot(ca un plachet fara ferodo pe disc....) si nu mai merge deloc....ce are? ce sa cumpar? sa schimb aeroterma cu tot? e doar rezistenta??? va rog ca e frig afara si nu e bine!!!.... multumesc anticipat! |
Aceasi problema a avut si tata la Opel ... La el nu mergeau decat trepetele 1 si 2 si a desfacut bordul akolo si era ca un fel de "intrerupator" care nuami facea contact ...
Nu stiu ce sa zic ... nu cred ca folosesc acelasi sistem dar merita sa incerci ... |
| All times are GMT +2. The time now is 00:26. |
- Copyright 2026 4Tuning