Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Alte cluburi (https://forum.4tuning.ro/51-cluburi.html)
-   -   Street Racing Squad (https://forum.4tuning.ro/51-cluburi/157694-street-racing-squad.html)

andyskn 22-04-10 12:16

Re: Street Racing Squad

Lasa ma ca din greseli invata omu, repari tu la loc. Bafta si ne vedem maine seara ;)!

andyskn 22-04-10 21:42

Pana la urma pentru maine seara cum a ramas ? Unde ne intalnim ? Si Tankule daca e o sa vin la tine pe la vreo 6 cred...

passatb4 22-04-10 21:56

Quote:

Originally Posted by andyskn (Post 3302325)
Pana la urma pentru maine seara cum a ramas ? Unde ne intalnim ? Si Tankule daca e o sa vin la tine pe la vreo 6 cred...

:rolleyes2:rolleyes2:rolleyes2ora ..........?

auziti ma da la cati sunt in clubul asta doar 2-3 hai 5 vb aici restu ........
hai raq vb si noi de proiecte de ceva sa facm si noi pagini :)))

ionutz_njd 22-04-10 21:59

Quote:

Originally Posted by passatb4 (Post 3302377)
:rolleyes2:rolleyes2:rolleyes2ora ..........?

auziti ma da la cati sunt in clubul asta doar 2-3 hai 5 vb aici restu ........
hai raq vb si noi de proiecte de ceva sa facm si noi pagini :)))

sory pe pc a ramas nick-ul vechi :D nea daca nu a fost bagat netu si la asta

trafy-vr6 23-04-10 00:43

Ce mai faceti baieti ? cum mai merge treaba ? toate bune ? salutari de la Rm.Valcea

TaZzY E30 23-04-10 08:46

Deci,Diseara,ora 20-20.30,AFI Palace Cotroceni,Intrarea de pe Bvd Timisoara.daca nu ploua stam afara,daca nu,ne bagam in subterana:D

TaZzY E30 24-04-10 13:25

WOW ce ati pierdut aseara cei care nu ati fost la intrunire...am mers pe policolor......o groaza de lume....al nostru membru ANDY SKN s-a dat si a catigat....si muuuuuuuuuuuult show:D......

klkn24E30 25-04-10 09:40

imi poate sp si mie cineva ce cauta masinile NoXSide-ului la si masinile SRS-ului/:).....
eu din kte stiam un club treb sa aibe grija de masinile clubului nu sa ne futa pe noi grija cu masinile altor cluburi, qm ar fii k eu dak as venii cu masinile SNR-ului?
pana si Dyzy a ramas surprins knd a vazut
astept raspuns,chiar de la presedintele clubului SRS-ului

leo jr bmw 25-04-10 10:31

un raspuns simplu ..cred..o prietenie intre cluburi daca pot spune eu ..asa...acuma ramane la aprecierea membrilor..respect SRS

Blue.e46 25-04-10 12:45

tazule data viitoare luam si un gratar;)
oricum a fost prea tare

ionutz_njd 25-04-10 19:00

ce belea a fost :)))) am venit degeaba la afi :P:P daca ati plecat......... aia data viitoare o sa va afum un pic
acum nus ce sa zic la faza cu alt club la noi ...... aia e , membrii sa zica :P

tazz la forum-ul asta al nostru nu puteam sa avem mai multe topicuri deschise gen masinile membrilor
intalniri
vanzari
zona tehnica - mai bagam si noi o problema 2
un forum bun aduc si masini bune
in fine asta o sa o propun cand ne intalnim ....daca nu cumva cer prea mult

andyskn 25-04-10 21:31

A fost chiar marfa vineri ... dupa ce am discutat cateva probleme legate de club, mai tarziu putin a fost chiar frumos pana au venit "melitienii"...oricum una peste aalta a iesit bine.Ma bucur ca in sfarsit "conducerea clubului" a inceput sa se ocupe mai bine(formulare de inscriere,cotizatie),e un inceput,usor usor o sa iasa mai bine.
P.S. => Intalnirea de vineri mi s-a parut destul de reusita, in afara de faptul ca nu au venit toti membrii clubului, a fost binisor, s-au discutat probleme legate de "conducerea si organizarea clubului" apoi discutat si despre "viitoare modificari", am fost si la"spectacol".Mie unu, sincer mi-a placut,nu stiu restul membrilor prezenti cum li s-a parut. Sanatate si numai bine !

Tank 25-04-10 22:05

k multa dreptate ai andy. poate o sa vin si yo cu mai multa benzina data viitoare :D ... acum ce e important e sa strangem banii din cotizatii sa mergem la diverse evenimente, pt k luna mai e plina... astept sa vad ceva miscare din partea membrilor.

Tank 25-04-10 22:08

ionutz, ia si u idul din semnatura mea si da-mi add

TaZzY E30 25-04-10 22:10

da,NoXSide,este club prieten:D.....ma bucur ca v-a placut vineri,si speram sa veniti si voi in nr mai mare data viitoare:)....daca voi veti venii,toate intrunirile vor fii asa:)....deci...:D...RESPECT SRS...si respect ANDY pt adversarul doborat vineri:D (ASTA NU AI MENTIONAT!!!)

TaZzY E30 25-04-10 22:54

si una pt nea Tank:D

Sotul cu sotia merg cu un TICO sa faca dragoste la iarba verde in timp ce mergeau, sotia il pipaia pe sot care se afla pe scaunul din dreapta.
Ajung intr-o poiana opresc masina ,sotia coboara,intinde patura,se dezbraca si isi asteapta sotul, dupa in timp il striga: "ce faci draga nu vii odata "sotul raspunde:
"caut instructiunile de folosire sa vad cum poti iesi din masina cu p**a sculata"

Tank 25-04-10 22:56

eh...prima data e mai greu, dupa aia prinzi miscarea :)))

ionutz_njd 26-04-10 10:20

Quote:

Originally Posted by TaZzY E30 (Post 3310429)
si una pt nea Tank:D

Sotul cu sotia merg cu un TICO sa faca dragoste la iarba verde in timp ce mergeau, sotia il pipaia pe sot care se afla pe scaunul din dreapta.
Ajung intr-o poiana opresc masina ,sotia coboara,intinde patura,se dezbraca si isi asteapta sotul, dupa in timp il striga: "ce faci draga nu vii odata "sotul raspunde:
"caut instructiunile de folosire sa vad cum poti iesi din masina cu p**a sculata"

=))=))=)) astai pt astia cu coupe sau buburuze:))

TaZzY E30 27-04-10 22:06

iar a amortit forum-u:)).....damn

TaZzY E30 27-04-10 23:30

tank....check this out
http://www.romaniaforum.ro/index.php?showtopic=974

ionutz_njd 28-04-10 00:03

da tazule frumos rau tico ala da mai e pana are tank unu ca aala:)
oricum ce mie tico asta cu gsx-r ce mie smartul cu hayabusa tot aia e :))

andyskn 28-04-10 08:44

Salut la baietii! Imi pare sincer rau sa va anunt ca ma retrag din club, sper sa nu fie definitiv, din cauza unor probleme de acasa.Cel putin momentan nu o sa mai pot veni la intalniri si de aceea ma retrag. De fapt nu pot spune ca ies din club, doar ca nu o sa mai vin la intalniri, sper sa pot veni macar acolo unde am fost vineri dar fara masina, o sa vin cu niste prieteni.Ne auzim la un tel ceva ca pe net nu prea o sa mai intru decat foarte rar, daca e ceva sunati-ma!!! Imi pare rau baieti! RESPECT SRS !

ionutz_njd 28-04-10 22:51

Quote:

Originally Posted by andyskn (Post 3316831)
Salut la baietii! Imi pare sincer rau sa va anunt ca ma retrag din club, sper sa nu fie definitiv, din cauza unor probleme de acasa.Cel putin momentan nu o sa mai pot veni la intalniri si de aceea ma retrag. De fapt nu pot spune ca ies din club, doar ca nu o sa mai vin la intalniri, sper sa pot veni macar acolo unde am fost vineri dar fara masina, o sa vin cu niste prieteni.Ne auzim la un tel ceva ca pe net nu prea o sa mai intru decat foarte rar, daca e ceva sunati-ma!!! Imi pare rau baieti! RESPECT SRS !

nui nimik skn daca nu ne parasesti de tot e bine :) te asteptam oricand :)

TaZzY E30 28-04-10 22:53

ok....sper sa nu fie nimic grav man,si sa ne revedem in curand:)

klkn24E30 29-04-10 13:52

imi pare foarte rau sa aud asta:(..dar dak e cv cu care sa te ajut
Te ajut cu cea mai mare placere k doar ne esti k un frate( SRS Family)nu baieti?

bLoNduL 29-04-10 21:28

ba dute!!! nu iesi din club asa usor !!! daca ai probleme te ajutam cu ce putem si la intalniri nu moare nimeni daca nu vii, ce naiba esti asa emo :))

TaZzY E30 29-04-10 21:57

iti aducem si lame daca vrei:)).....Btw ...o mica prezenta cu cine vine maine ,ca sa stiu si eu:D...lasati aici un DA sau NU membrii SRS:)...tnx

green_e30 29-04-10 21:59

DA' vin doar la carol:lol::lol:!!!

ionutz_njd 29-04-10 22:01

Quote:

Originally Posted by TaZzY E30 (Post 3321632)
iti aducem si lame daca vrei:)).....Btw ...o mica prezenta cu cine vine maine ,ca sa stiu si eu:D...lasati aici un DA sau NU membrii SRS:)...tnx

nup nu pot sa vin oricum ma revansez .......pastrati si pt mine ca platesc :P

apropo nui mai bine sa vb si sa ne vedem pe forumul nostru asa ca oameni de ce raq il avem mai postam masinile mai vb una alta .... de ce raq il avem, mie chiar imi place textura lui
4 tuningul cam sa dus nu prea mai vb nimeni pe el din cate vad la grupa mea bmw
http://forum-streetrs.forum.st/forum.htm

TaZzY E30 29-04-10 23:21

4 Attachment(s)
New Member!!!
Nume-Danutz
Masina-Opel Calibra
Modificari:Body-kit,LSD-uri,bost valve,2 pompe benzina,resoftare,planat chiuloasa,set,volanul,de pe dreapta pe stanga.
Cai putere:145,motor tip C20NE

Bine ai venit!!!

Tank 29-04-10 23:31

Bun venit!!! tazz, banuiesc ca i-ai zis toate regulile, si de cotizatie si de tot. ne vdm vineri !!!

andyskn 02-05-10 20:29

Hai salut la toata lumea.Pana la urma am rezolvat problema,dupa cum ati vazut vineri am fost prezent si cu masina. Pe aici pe forum cum mai sta treaba ??

andyskn 02-05-10 20:31

A, si tazz cu cotizatia cum a ramas?? ca vineri am avut bani dar daca voi nu ati mai zis nimic am uitat sa va intreb si eu...si inca ceva tazzule , cand vorbesti cu cineva si zice ca vrea sa fie membru si ca intra in club, nu te mai grabi sa postezi ca e new member si etc,etc , asteapta sa vina la intalnire sa vorbiti fata in fata si pe urma postezi

NXdev 02-05-10 21:22

imi cer scuze de absenta...am niste probleme personala de rezolvat si sunt nevoit sa ma retrag din club..baieti imi pare rau si va urez succes mai mare in continuare.

Tank 02-05-10 22:55

bafta si tie.. baieti, mi-am schimbat rulmentii pe spate, singur singurel :P mecanic ma fac, si nu am avut nevoie de nici o presa, am folosit doar o surubelnita si un ciocan si muuuulte servetele. si am scapat de zgomotu ala infernal #:-s. voi ce mai faceti?

TaZzY E30 03-05-10 08:55

VINERI,as vrea sa veniti toti......trebuie sa vorbesc cu voi.....inca nu e ceva sigur,dar.....:

bLoNduL 03-05-10 15:04

eu am reusit sa ma angajez in sfarsit a dat domnu`, gata cu cersitu la parinti, acum cu permisu sa vad ce fac ca ma pica politaii ca pe soseta, insa nu stiu sigur daca pot veni vineri la intalnire inca nu am facut programu la munca pe saptamana asta, daca e ceva va anunt.

Tank 03-05-10 15:11

bv, felicitari... bafta la noul loc de munca si sper sa-ti placa si sa fi multumit

LEO.SR 03-05-10 19:24

3 Attachment(s)
SALUT BAIETI CE SE MAI AUDE NOU IN CLUB, DACA NU SE MAI AUDE NIMIC RAU, ESTE DE BINE, PE ACEASTA CALE ANUNT TOTI PARTICIPANTI LA DEZVOLTAREA CLUBULUI SA- SE GANDEASCA LA PROBLEMELE INTAMPINATE IN CLUB SAU NEMULTUMIRILE CARE LE ARE FIECAERE MEMBRU SAU SIMPATIZANT AL CLUBULUI, PROBLEMELE LE VOM DISCUTA VINERI 07.05.2010 LA FARFURIE (INTRAREA IN PARCUL CAROL ), ROG TOTI COLEGI CAT SI CONDUCEREA CLUBULUI SA SE GANDEASCA SERIOS LA PROBLEMELE PE CARE TREBUIE SA LE DISCUTAM SI SA CAUTAM O REZOLVARE A LOR, TRCETILE PE HARTIE, SI LE DISCUTAM PE INDELETE PE FIECARE INPARTE (TAXE, PENALIZARI, ETC):paper::nospam:GANDITIVA SI SPUNETI PROBLEMELOR PE NUME, VA RESPECT SI VA APRECIEZ PENTRU EFORTURILE PE CARE LE DEPUNETI ASUPRA MASINILOR VOASTRE SA LE FACETI CAT MAI FRUMOASE, RESPECT SRS SI PE MEMBRI CLUBULI,

TaZzY E30 03-05-10 20:44

sustin ideea lui Leo SR. Si eu m-am gandit la chestia asta pt vineri.....in legatura cu ce vroiam sa va zic....este posibil sa ma angajez la costinesti...sezonier.....dar....poate o sa am bafta la interviul de maine,la RDS,pentru postul de Agent de Vanzari.....BAFTA SRS

All times are GMT +2. The time now is 21:39.

- Copyright 2026 4Tuning