Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Machetele mele scara 1/18 (https://forum.4tuning.ro/688-machetele-mele-scara-1-18.html)
-   -   Machetele mele - steaua23 (https://forum.4tuning.ro/688-machetele-mele-scara-1-18/157403-machetele-mele-steaua23.html)

radu_rs 23-02-10 14:12

Re: Machetele mele - steaua23

Frumos exemplar! Din ce observ din poze masina este impecabila! Mereu mi-a placut combinatia asta de negru - la exterior si bej/crem - la interior, bine detaliat interiorul, cu insertii care imita lemnul, pe volan, bord si portiere...elegant.

Sa o "vizionezi" si stapanesti cu multa palcere. 8)

CatalinM6 23-02-10 21:15

Superba macheta!Imi place foarte mult!

gabitzUU 23-02-10 21:26

Este un model tare frumos si bine reusit si ca 1/1 si ca tot ,un singur lucru nu este pe gustul meu si anume jantele...mi se par ca nu se potrivesc deloc pe masina dar asta depinde de gusturi,oricum macheta e superba.Felicitari

mike_neagu 23-02-10 23:13

Vazand pozele astea, imi dau seama ca macheta asta arata bine si pe negru; aproape la fel de bine ca pe alb.
Nu vrei sa pui mai multe poze cu trapa, partea din interior?
PS: FELICITARI DE ACHIZITIE ;)

enDzo 24-02-10 08:26

O realizare pe care nu vreau decat sa o admir in liniste... atat 1/1 cat si ca macheta; cuvintele sunt de prisos... felicitari pentru achizitie!

steaua23 24-02-10 10:25

6 Attachment(s)
Multumesc de aprecieri.
Presupun ca pe masina reala ai mai multe variante de jante. Astea nu sunt foarte stralucite :D, dar cred ca sunt undeva in echiparea elengance
@mike neagu: am mai pus niste poze cu trapa. Varianta alba mie imi place doar in editia Amg :), dar e dubla ca pret

model collector 24-02-10 14:00

Ca si la vechiul model de CL atat ca model real cat si macheta le prefer in purple metalic. Este o macheta interesanta pentru cine apreciaza acest gen.

steaua23 25-02-10 14:06

18 Attachment(s)
Dodge Viper SRT10 - AutoArt 1:18

Al 2-lea supercar din colectie :D . E o macheta cu detalii multumitoare, si finisari ok. Ceea ce nu inteleg e cum se deschid usile, pentru ca atat macheta si cat si masina reala nu au "clante".
Nu eram foarte convins daca merita sau nu modelul asta, dar dupa ce am luat-o am observat ca e ireprosabil la exterior. Interiorul in schimb nu exceleaza.

Editie limitata 6000buc ... e nr 3005/6000 :)

radu_bv 25-02-10 14:10

Quote:

Originally Posted by steaua23 (Post 3122416)
Dodge Viper SRT10 - AutoArt 1:18

Al 2-lea supercar din colectie :D . E o macheta cu detalii multumitoare, si finisari ok. Ceea ce nu inteleg e cum se deschid usile, pentru ca atat macheta si cat si masina reala nu au "clante".
Nu eram foarte convins daca merita sau nu modelul asta, dar dupa ce am luat-o am observat ca e ireprosabil la exterior. Interiorul in schimb nu exceleaza.

Ce frumos e:D nu ma omor eu dupa Vipere,dar asta e chiar frumos. Felicitari:!:

gabitzUU 25-02-10 17:31

Adevarat ca e tare frumos :) Mie imi plac mult viperele dar asta este super bine facut:) Felicitari, mai asteptam asa ceva :)

radu_rs 25-02-10 20:51

Apreciez la tine ca , chiar daca este un model spectaculos tu ii gasesti parti negative dar si pozitive, esti impartial...de apreciat.

In schimb, mie unul imi place foarte mult acest model, deloc comun, cu detalii si finisari foarte bune. Pur si simplu imi place, pretul este mic pt. un astfel de model realizat in 6000 unitati. Felicitari, deloc de lepadat.

model collector 25-02-10 22:22

Radu, sa stii ca 6000 de bucati sunt enorm de multe pentru o asa zisa serie limitata. Este mai mult o chestie de marketing. Oricum pentru pretul la care se gaseste este o macheta cu un raport calitate/pret ireprosabil si lucrata destul de bine.

steaua23 25-02-10 23:27

Quote:

Originally Posted by radu_bv (Post 3122430)
Ce frumos e:D nu ma omor eu dupa Vipere,dar asta e chiar frumos. Felicitari:!:

Nici eu nu ma omor, dar combinatia de culori si raportul calitate / pret m-au convins :D

Quote:

Originally Posted by gabitzUU (Post 3123044)
Adevarat ca e tare frumos :) Mie imi plac mult viperele dar asta este super bine facut:) Felicitari, mai asteptam asa ceva :)

Stiu ca ai multe vipere. AL meu e primul, iar daca mai gasesc si unul cabrio care sa-mi placa ... o sa-l iau si pe ala, desi nu am obiceiul sa colectionez superCar-uri.

Quote:

Originally Posted by radu_rs (Post 3123765)
Apreciez la tine ca , chiar daca este un model spectaculos tu ii gasesti parti negative dar si pozitive, esti impartial...de apreciat.

In schimb, mie unul imi place foarte mult acest model, deloc comun, cu detalii si finisari foarte bune. Pur si simplu imi place, pretul este mic pt. un astfel de model realizat in 6000 unitati. Felicitari, deloc de lepadat.

Pai nu ar avea rost sa zic doar partile bune :D . Ce-i drept e ca la 200 ron a meritat din plin. La partea cu 6000 buc ... cam are dreptate model collector, dar arata bine certificatul ala de la AutoArt :D

Quote:

Originally Posted by model collector (Post 3124219)
Radu, sa stii ca 6000 de bucati sunt enorm de multe pentru o asa zisa serie limitata. Este mai mult o chestie de marketing. Oricum pentru pretul la care se gaseste este o macheta cu un raport calitate/pret ireprosabil si lucrata destul de bine.

Si din punctul meu de vedere e o macheta la un pret corect. E o macheta destul de usoara si de aici cred ca vine si pretul unpic mai mic, dar ma bucur ca se inchide totul la linie, iar imbinarile si vopseaua sunt frumoase :D

Am si eu o intrebare pentru cei care intra pe aici: Sunt mari pozele care le postez ? ca dimensiune/rezolutie ???

radu_rs 25-02-10 23:30

model colector, iti dau perfecta dreptate.
Totusi, este un sentiment placut, de satisfactie stiind ca esti unul din cei 6000 de detinatori. Ideal ar fi fost sa fie un numar cat mai mic, dar probabil si pretul era cat mai mare :lol:

DTH 26-02-10 00:01

Quote:

Originally Posted by steaua23 (Post 3124443)

Am si eu o intrebare pentru cei care intra pe aici: Sunt mari pozele care le postez ? ca dimensiune/rezolutie ???

Pozele sunt foarte bune la rezolutia originala ...daca cineva vrea sa dea zoom ca a vazut el nu stiu ce undeva mai bine pus / ascuns etc ...da zoom si vede :D ( parerea mea ) ...si eu le pun asa oricum :D

enDzo 26-02-10 00:43

... totusi, daca esti al 3005-lea din 6000 si te raportezi la 7 miliarde sau cati or mai fi... e ceva, nu? Frumoasa si reusita macheta.

Mexikanu1405 27-02-10 08:25

1 Attachment(s)
Nenea andrei, viper srt10 are clante(1/1) dar sunt exact pe nervura portierei langa geam si nu se observa asa usor. Macheta nu le mai are ptr ca si pe masina reala sunt foarte mici, si nu cred ca reuseau sa le graveze. Ce sa mai zic, e bestial facuta si pe rosu e the best. cam atat.
P.S. poza cu masina reala

steaua23 27-02-10 17:55

Merci de lamurire Mexikanu :D Am descoperit si eu manerele alea acum.

steaua23 01-03-10 13:13

6 Attachment(s)
Poze cu o mica colectie Audi 1:18 :

1. Audi A3 - Kyosho
2. Audi A4 - Minichamps
3. Audi A6 - Norev
4. Audi A8 - Kyosho

Revin cu prezentari la ultimele 2 in curand:

inchains0 01-03-10 13:21

Frumoase toate, imi place in special A8-ul, varianta asta am vrut-o si eu insa nu mai era pe stoc, da bine cu modelul ala de jante!!!

steaua23 01-03-10 17:20

12 Attachment(s)
Audi A8 - Kyosho 1:18

Prima macheta cu "motorizare" diesel (4.2 tdi). E o macheta solida, grea si lucrata detul de ok. Un plus pentru jantele cu model interesant si culoarea tapiterie. Ar mai fi de mentionat faptul ca are suspensie, directie, iar in interior se misca cotiera spate.
Motorul in schimb nu dispune de foarte multe detalii.

Creative256 01-03-10 17:22

Cu sau fara detaliile de la motor, este un model foarte reusit, atat ca macheta cat si ca 1:1. Felicitari pentru el si pentru restul colectiei de Audi.

gabitzUU 01-03-10 19:36

Superbe audi-urile :X Chiar o colectie audi care merita toti banii:) Felicitari

promo 01-03-10 21:39

bravo, ai numai piese grele....
eu ma bucur pt mine ca nu imi plac asa tare astea de strada....ca era jale la buzunar :)

DTH 01-03-10 21:48

CRIMINALA din toate punctele de vedere , interior exterior motor ...tot ! :D sa te bucuri de ea ! :D

CALIN 79 01-03-10 22:32

Foarte tari Audi-uri ai, sunt bestiale toate, n-am cuvinte. Felicitari sunt extraordinare. Are dreptate Promo, numai piese grele.

model collector 01-03-10 23:26

2 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by Creative256 (Post 3136239)
Cu sau fara detaliile de la motor, este un model foarte reusit, atat ca macheta cat si ca 1:1. Felicitari pentru el si pentru restul colectiei de Audi.

Cam ce ar trebui sa mai puna la motor, niste fire in plus sa arate cool? Poza cu motorul real:

steaua23 01-03-10 23:49

Ma bucur ca va place mini colectia audi :hug:
Ce-i drept la machetele de generatie noua nu prea ai ce sa reproduci la motor, dar ar fi putut pune inca 2-3 detalii in partea dreapta (cum e si in realitate). Oricum sunt multumit de cum a lucrat kyosho la modelul asta :)

enDzo 02-03-10 03:27

Woow !... superbe modelele Audi... nu stiu de ce am trait cu impresia ca Norev nu produce decat la 1:24, Audi A6... deci pe langa A8 de Kyosho o sa "atasez" si un A6... felicitarile mele!

steaua23 02-03-10 10:22

Am impresia ca Norev produce mai la toate scarile machete. Ca multe machete sunt realizate slab ... e partea a 2-a :)

steaua23 02-03-10 13:02

12 Attachment(s)
Audi A6 - Norev 1:18

Din cate am inteles macheta este de fapt "creata" de Kyosho, dar vanduta sub licenta Norev. Un lucru imbucurator pentru mine deoarece macheta dispunde de mocheta si usi functionale spate, spre deosebire de marea majoritate a modelelor Norev. In plus are suspensie functionala, iar capota fata se actioneaza cu ajutorul unui buton aflat sub macheta.

ps: thx DoYaSeeMe pt ajutorul dat la achizitionarea de machete ...

DTH 02-03-10 13:18

Tu chiar vrei sa ne inebunesti :D , este superba ...:)

Creative256 02-03-10 13:28

Da, superba!

GrAnDe 02-03-10 13:57

Norev cu matrita de Kyosho :-P

gabitzUU 02-03-10 16:57

Super A6 :X Chiar imi e ciuda ca nu gasesc si eu unul 1/24 :(((( Se postase unul mai de mult dar mi-a luat-o altcineva in fata :( Fa-l pe asta 1/24 si da-l la mine :D :D :D Super felicitari.

steaua23 02-03-10 17:34

Quote:

Originally Posted by MillionDollarBaby (Post 3138823)
Tu chiar vrei sa ne inebunesti :D , este superba ...:)

Nu-mi imaginam ca esti fan Audi. Te stiam cu supercar-urile si altele ...

Quote:

Originally Posted by Creative256 (Post 3138863)
Da, superba!

Merci :hug:

Quote:

Originally Posted by GrAnDe (Post 3138943)
Norev cu matrita de Kyosho :-P

Exact :)

Quote:

Originally Posted by gabitzUU (Post 3139411)
Super A6 :X Chiar imi e ciuda ca nu gasesc si eu unul 1/24 :(((( Se postase unul mai de mult dar mi-a luat-o altcineva in fata :( Fa-l pe asta 1/24 si da-l la mine :D :D :D Super felicitari.

Pai am impresia ca mai e un A6 de vanzare la 1:24 :D tot pe forum

DTH 02-03-10 17:38

Quote:

Originally Posted by steaua23 (Post 3139539)
Nu-mi imaginam ca esti fan Audi. Te stiam cu supercar-urile si altele ...

Sunt fan la machetele facute cu bun gust :D Am o lista cu dorinte pe care le-as vrea neaparat in colectie dupa care o sa ma apuc si eu de colectionat alte machete in genul astora dar momentan astept sa imi termin lista :D

andreigica 02-03-10 20:34

Da,int-adevar este produsa dupa o matrita scoasa de catre cei de la Kyosho,ca nivel de detalii intrece majoritatea modelelor scoase de catre cei de la Norev,am auzit ca si E cabrio e realizat in legatura directa cu cei de la Minichamps,un model la fel de reusit ca si acesta:D

steaua23 03-03-10 15:55

9 Attachment(s)
Ford Explorer Sport Track - 1:18 Maisto

Primul pick-up din colectie. Am fost surprins sa vad ca e mult mai detaliata decat ma asteptam, dar inca nu sunt convins daca sa o tin sau nu. Figurina din imagine este Shelby Carroll de gmp, iar oile sunt no-name :lol: luate dintr-un magazin de decoratiuni.

DTH 03-03-10 16:05

Foarte tari oiţele :lol: micuţe şi pufoase :lol: mie imi place macheta , şi se vede că este destul de detaliată ...dacă iţi place mai bine o păstrezi :-P

All times are GMT +2. The time now is 21:04.

- Copyright 2026 4Tuning