![]() |
Re: Machetele mele - Creative256
Dragute astea doua;-)
Ziceai mai sus ca ai primit 3 Ferrari si un C3 Picasso, dar nu ai spus scara??? Sunt curios:-P |
Sunt 2 Ferrari si Citro, toate 1\64 :-D HW si norev. Scuze ca nu am mai postat dar in camin o picat netul...acum am prins un comp la pretena mea ;). Am sa revin cu prezentarile cand repara astia netul.
|
Care-s aia care au taiat netu'? Chiar asa nu se gandesc ca noi avem treburi serioase aici?
|
11 Attachment(s)
Cei de la RDS care ne administreaza netul au facut ceva si o picat o saptamana, se pare ca nu stiu ca noi avem treburi importante :twisted:. Azi terminam cu Corvette si in zilele ce urmeaza o sa am ceva frumos de prezentat pt care ii multumesc lui Calin ;)
Hot Wheels 1/64 129.Corvette C6R 130.Ford GT LM |
Foarte misto corvetteul :) sa-l stapanesti cu placere
|
Sunt super amandoua, cand le-am vazut la raft anul trecut, le-am luat fara sa ezit!
PS: Good to have you back! ;) |
Quote:
Quote:
|
Cum tu cauti Skyline R32, asa caut eu C6R si nu gasesc nicaieri:cry: Foarte frumos;-)
|
Foarte frumoase amandoua albastrele. Chiar foarte tari. Mi-ar placea asa ceva sa am dar 1:43.
|
11 Attachment(s)
Quote:
Quote:
Hot Wheels 1/64 131.Ford GT-40 132.Dodge Concept Car |
Ford-ul ala GT-40 e absolut superb!!!
|
Hmmm, parca le stiu de undeva :D, frumoase.
|
Adevarat ca fordul e foarte bine facut si arata superb :X
|
Quote:
|
3 Attachment(s)
Quote:
Quote:
Quote:
Quote:
|
GT40 este... OK dar nu se compara cu unul colat cu "Gulf Oil". ;)
|
Camion Bone Shaker si Citroooo, si eu vreeeaaaauuuu :(
|
Ma bucur ca iti plac, care vrei tu le prezint azi, Citro cu un HW sau cele 2 camioane.
|
Io musai vreau sa vad camionul ala Bone Shaker :D
|
Pacat ca e prea "plastificat" (adica are prea mult plastic). Si pacat ca nu poti sa bagi masina inauntru cargoului ca ala se desface si face o rampa... :-|
|
10 Attachment(s)
Quote:
Quote:
Hot Wheels 1/64 + SPEED CHAMPS 1/72 133.Truckin' Transporter (M8752)(de fapt nu e Bone Shaker, e Transporter la Bone shaker si alte modele HW , din seria asta. Mai sunt si alte modele de Transporter dar mie asta imi place cel mai mult. Ar mai fi cam 2 care as vrea sa le am , dar sa vedem cum va fi cu banii ca numa pe ebay am vazut.) 134.Mercedes Axor Transporter Auto |
Mie unu imi place la nebunie Truckin' Transporter, e chiar de avut. Pacat ca nu am vazut in comert pana acum nici un camion de la HW :(. Si bineinteles ca nici Mercedes-ul nu arata rau, dimpotriva!
|
Cum nu ai vazut?!? La Real sunt, cam 2-3 per magazin, am gasit si la Deva si la Timisoara, dar nu imi placeau modelele, ca pret nu mai stiu parca 25-30 lei pe acolo, un camion si o masina. Merci de aprecieri, eu le-am luat pentru ca imi e mai usor la camin sa depozitez noile achizitii pe trailer pana merg acasa, si asa poate ma limitez la 6 cat intra pe Merc ;), sau asta era motivul pe care l-am gasit cand am vazut ca le dadea Calin :lol:
|
Haha,mi-ai luat-o inainte cu Axor-ul :D il am de vreo luna si ceva dar nu l-am prezentat :D E bine realizat si pt cat costa...e treaba cu el!
|
Quote:
|
Eu la Real Vitan Bucuresti nu am vazut deloc. Dar nu-i stres ca ies la cautari! :D
|
11 Attachment(s)
VENOX cand iti iei (observi ca nu am zis daca:-P) si tu Transporter sa il pui sa ne minunam altele cum arata :-D.
Astazi va prezint un Citroen C3 Norev scara 3inches, cred ca e aproape 1/64, zic aproape pentru ca e mai mare decat un HW. Este prima macheta care ramane in ambalaj original, norocul meu ca se poate si scoate ;). Hot Wheels 1/64 +NOREV 3 inches 135.Ford F-150 2009 136.Citroën C3 Picasso |
Ce fain ii Picasso! Si eu am de vanzare la job niste machete Citroen!
|
C3 ca al meu ai?
|
Am si C3 dar nu e culoare ca a tau, e albastru! Daca mai astepti pana maine o sa iti arat si poza si pret!
|
Frumos C3! "Cand" imi iau si eu camion facem battle :lol: .
@Julyo, Faci o lista cu Citroen-uri de vanzare? (cu scara, model, producator etc.) |
@VENOX : multumesc, e una din cele mai detaliate machete mici pe care le-am vazut, atat la interior(care imi pare rau ca nu am putut sa il pozez) cat si la exterior.
@Julyo : Perfect, daca poti poza, scara, producator, si bineinteles pret ar fi super. |
Foarte tare Citroen-ul. Ma bucur ca ai prezentat camioanele. In Oradea am vazut la Carrefour cam la 45-50 ron un set din ala. Inainte erau si in Sellgros dar nu mai sunt acum.
|
Quote:
|
9 Attachment(s)
|
Deci So Fine e Uber-Cool :lol:, fara gluma. Nici Jaded nu e rea dar mi-ar fi placut mai mult fara eleron.
|
Vorba lui Venox, So fine e bestiala! Imi place foarte mult;-)
Si eu trebuie sa trec urgent pe la dealer-ul Citroen din BV, sa iau niste modele de la Norev... abia astept:-) Va anunt si pe voi(pe tine si pe Vlad) daca gasesc ceva C3/C4;-) |
Quote:
Quote:
|
Da e foarte tare "so fine " e frumos facuta :x
|
10 Attachment(s)
Quote:
Hot Wheels 1/64 139.Ford Shelby GR-1 Concept 140.Shelby Cobra Daytona Coupe |
| All times are GMT +2. The time now is 13:33. |