![]() |
Re: Maşina mea: Opel Vectra A - White Ghost
1 Attachment(s)
Si totusi parca tot mai trebuie rectificate micile puncte de rugina...e vopsita recent..nu ar trebui sa existe
|
Quote:
pana acum gabi s-a miscat destul de bine fiind si student si angajat,a gasit timp si resurse sa se ocupe de masina lui si sa vina mereu cu cate ceva noutati |
dj_kid nu 2000 de bucati ci 3500!:lol: ultimele 16 mil nu le-am mai pus la socoteala.
minimal e usor din spatele tastaturi. si totusi la munca e greu. ma bucur ca -a ajutat dumnezeu si am reusit sa fac tot ce imi propusesem pe vara asta la masina. numai eu stiu cate nopti nedormite si ore de munca am la aceasta masina. prieteni apropiati care su stat langa mine si mi-au dat o mana de ajutor stiu ce vb. acolo masina a fost lovita de mine si cei de la service nu au prins bine traversa de sub faruri. asta e. sunt multe aiurea acolo de aceea se vede si spoilerul urat. tre alta traversa,alta aripa si alt cap de lonjeron. nu ma mai apuc acum de schimbat botu la masina. am mai zis si ma repet...nu e o masina de show am vrut doar sa fie alceva,care sa ma reprezinte. nu iti imaginezi cat de multumit esti de ceea ce ai facut cand vezi ca oameni pe strada se opresc si se uita dupa masina. e una dintre cele mai frumoase vectra a din Craiova. asta inseamna ca munca este apreciata. mai sunt multe ce vor fi rezolvate pe parcurs. |
Ai dreptate.Fiecare le stie pe ale lui.
Da se mai gaseste cate unu ca mine sa iti zica ceva care tu deja stii :lol: Nu am zis'o cu rautate.Chiar e frumoasa masina si facuta cu gust,nu incape nicio indoiala. |
Quote:
la orice masina, incusiv la cele de show exita mici bube.... majoritatea isi cumpara masini de 3000 E nu-si cumpara o cotoarba cu 3000 ron si baga 3000 E in ea.... |
2 Attachment(s)
se lucreaza. in curand faruri negre!:twisted::twisted:
|
Aleluia , te-ai gandit sa faci si tu modificarea asta. Dar cand le montezi incearca sa le aliniezi si tu mai ok. Am inteles ca ai ceva probleme cu botul ca ar trebui schimbat tot , dar incearca asa cum se poate momentan. Ii dai tu de cap pana la urma.
|
4 Attachment(s)
poze cu farurile si cu inlocuitoarea ei....momentan.
|
rezolva si semnalizarile acum,se vede mai bine acum
|
acum e alta viata 8)
|
SUPERBA !!!!!!!!! Asa da , asa da. Tio fur , vin cu un trailer si o iau pe sus .
|
cam greu cu innegritul semnalizarilor dar nu imposibil. azi am mai mesterit putin pe la ea. am reglat usile sa vina la linie,am reasezat spoilerul fata si am refacut suportul ceasurilor suplimentare. caut angel eyes ccfl pt farurile astea. sper sa gasesc...
|
gata am reusit in sfarsit sa imi ridic certificatul de la politia olt. maine la rar la itp si schimbare culoare.
|
semnalele desfale in apa fiarta ;) merge garantata :P bafta
|
cum mai deschizi acum capota cu badboy lookul?fiindca vreau sa fac si eu la a mea si nu stiu cum mai deschid capota daca il fac!
|
tereferi la clema de siguranta? am anulat-o pt ca nu reuseam sa ajung cu mana la ea. de aceea are clemele de siguranta. se deschide simplu. desfac clemele de siguranta, trag de manerul din interior si apoi o ridic...
|
si dak nu ii mai pun deloc clema?are ceva?ca nu imi place cum arata alea pe capota!
|
sa nu uiti vreodata capota dechisa si sa pleci sau cum am patit eu nu s-a inchis bine si mi-a zburat in parbriz. mai bine cu cleme....
|
Quote:
la mine la Corsa merge fara nici o problema sa o deshid.. si la voi la Vectra am vazut ca merge. multi au facuta fara sigurante pe capota asa cum are Gabi.. deci fa-l si dupa vezi tu .. sa ai succes |
multumesc mult baieti!o sa incerc sa vad ce iese!oricum dak e sa stric ceva mai am o capota de rezerva!
Un an nou fericit! |
Quote:
|
sal. nu am rezolvat inca. la nebunia de este la rar nici nu ma gandesc sa rezolv zilele astea. in jur de 6 mil m-a costat tot.
|
1 Attachment(s)
Cand omu se plictiseste , se mai joaca cu ceva masini stance , in desen am mai coborat-o un pic .
|
multumesc mult de desen. ma face sa zambesc...stii ca am terminat artele la sectia design industrial...nu ma apuc sa critic desenul dar e destul de reusit. merci mult!
|
Cu placere . Dar sa stii ca este o schita. Pot face pana la ultimul detaliu un desen . Am facut asa ceva rapid ca sa mai invioresz topicul ;)) . Cand ii tragem poze la masina? Ca mi-am luat aparat nou :>
|
Quote:
|
posibil sa ma sti din liceu. azi am montat o intermediara noua. nu se mai aude asa tare evacuarea. maine rar. itp,culoare si inmatriculare
|
masina este in proportie de 90% gata. maine trec culoarea in certificat si am scapat.asigurare noua+toba intermediara noua bosal. urmeaza interior gsi semipile si sa polishez buzele la jante.
|
s-a terminat tot la masina. e alba in acte, are itp pana in 2014, asigurare. din nou pe strada. poze in curand cu troienele pe ea
|
3 Attachment(s)
m-am uitat pe tot topicul. ma uit cum a fost masina asta si cum a ajuns....
|
Quote:
|
putini stiu cum arata masina la inceput....si e mai bine. cine stie apreciaza mai mult rezultatul final.....
|
2 Attachment(s)
canicula....mare toropeala.
|
Acum e chiar WHITE...si o adevarata GHOST in atata zapada... :lol:
Spor la dezapezit! :D |
1 Attachment(s)
e deszapezita de mult. merge zilnic prin oras. asteapta caldura sa mai fac una alta pe la ea.... asta + terminat partea fata (semnale negre si rearanjat partea dreapta)
|
sa mai reparat ceva pe la ea...un pic pe la suspensie, pe la partea fata si un pic la aspect. urmeaza sa polishez jantele sapt asta. poza curand...tre sa revopsesc spoilerul fata...l-am proptit in un damb de gheata.
|
Quote:
sa ai succes cu modificarile |
s-au montat jantele si s-a polishat buza, s-au montat ornamentele bleu si m-am apucat de reparat spoilerul fata. imi cedeaza o oala de la telescop....pe spate. suspensia isi spune cuvantul.
|
Dacă nu pui poze nu te credem! :D
|
da da hai cu pozeleee .. si app ai reusit cu alea ?
|
| All times are GMT +2. The time now is 01:49. |
- Copyright 2026 4Tuning