![]() |
Re: Prima Dacie Berlina Din Rom. Intr Un Videoclip!!
Quote:
|
nu am avut rabdaresa citesc tot dar a mai aparut o daciutza in vorbe a lu la familia si atunci a fost foarte dicutata subiectul deci nu prea se vorbea de tuning si nu prea era tunata decat paote ceva suspensii la cum se dadea pe asfalt. parca era ma ifrumoasa dacia aia albastra cu faruri de golf.
TAU ai muncit ceva la ea. nu prea imi plac pragurile sunt prea comune- vitanisme clar. PS. arata misto si felicitari pt ca ai incercat sa faci ceva dintr-o dacie si ai si reusit. si pt ca nu e tziganism. e facuta simplu cu bun gust si asta apreciez foarte mult . FELICITARI. continua tot asa MODERATOR 2: DAK NU AI AVUT RABDAREA SA CITESTI TOT ..... acum imi dau seama de ce spui de praguri (SA EXPLICAT SITUATIA CU ELE) VA ROG , CITITI TOT SI DUPA ...CU SIGURANTA VETI POSTA MULT MAI INTELIGENT SI LA SUBIECT !! |
sistemul ala de deschidere cu telecomanda am vazut prima data la pimp my ride. misto pana in momentul cand ramai fara baterie :D
|
nu vreau sa fiu rautacios dar nu inteleg de ce laudati atat aceasta dacie care dupa parerea mea mai trebuie lucrat serios la ea nu are linie, tabla e ondulata, bara de pe fata la fel, spoileru de pe spate nu se imbina bine cu aripa, holsuruburile sunt la vedere si sa nu mai vb de jenti, de care este neaparat nevoie
|
pt postul lui andrei nfs ...acelasi lucru l-am scris si eu dar l-au sters baietii
|
Re: DACIA ALB-NEGRU? FARA MANERE?
eu sper sa le ai de sambata :)
|
Quote:
Apoi ideea "fara manere la usi" e super, avand in vedere (ma repet - again) ca e Dacie... si tot asa... Deci trezeste-te si mai lasa Rieger-ul in pace... si ma mai repet inca odata, e DACIE... Deci felicitari proprietarului, cred ca ai fi putut sa scrii si asta dupa toate criticile profesionale pe care le-ai adus... No ofence! |
Bai!... nu o mai comparati in gandul vostru cu lamborghini si bagti commentul... cum a zis dog mai sus "e DACIE" comaprati-o cu o Dacie! Hai TAU mai repede cu jantele alea... keep up the good work!!!
|
eu vreau sa o vad cu jante...:D
mai dureaza? |
Quote:
exact cum a spus DOGu,pt ca a spus ff bine "e dacie" in loc sa respecti munca,investitia,si nu in ultimul rand,initiativa si curajul acestui om de a modifica o dacie,esti rautacios...pai nu-i frumos..... stii...tuningul e f discutabil..."imi place aia,nu-mi place aia"dar in cazul lui TAU trebuie sa se tina cont de faptul ca (citez) "e dacie" |
in ciuda la cate s-au putut spune aici,, tot taul a fost unul din cei mai originali de la 4tuning day,,, asa ca felicitari tau ,, si sa nu te opresti aici
|
nu e vorba de originalitate ca daca e sa ne gandim nu prea au fost dacii pe acolo in cat sa zicem cine era mai original...in opinia mea acum SGM si cu TAU raman unii dintre putinii care au avut curajul sa faca ceva cu adevarat frumos cu masinile lor si deasemenea tot ei au avut curajul sa sustina un lucru : "Cine baga bani in dacie, o face din pasiune".Asa ca in opinia mea orice comentariu de prost gust adus la adresa masinilor lor nu face decat sa jigneasca posesorul masinii. Nu cred ca merita sa fie jigniti, mai ales ca gusturile nu se discuta.
|
Quote:
apropo si eu tot dacie am o poti gasi pe forum la Masina Mea-Dacia |
felicitari man dar am si eu o intrebare :fetele tot tu le-ai tunat ?
|
Quote:
|
Quote:
|
merci merci si sper ca odata cu cele afirmate mai sus sa se inceteze cu jignirile astea la adresa unora care chiar iincearca sa rupa cu ceva monotonia asta care s-a creat in materie de "tiunat" masini.
|
Quote:
|
Mai, am si eu o nedumerire ca sa-i zic asa...
Spunea TAU, in fine, nu trebuia el s-o zica, c-o banuiam dinainte, da' zicea el ca producatorii videoclipului cautau fix o DACIE si nimic altceva! Ma-ntreb de ce... De fapt, am eu o teorie, sper sa nu fie adevarata, da' nu cumva masina lui TAU (repet, nu-mi doresc asa sa stea lucrurile), e pe post de panarama in videoclipul ala?!? |
Quote:
in speranta ca m-ai inteles asteapta videoclipul.... iti multumesc! |
Stai pretene cuminte, departe de mine gandul de a face panarama, doar ca stii si tu prea bine probabil parerea generala a romanilor vizavi de dacie. Si d-aia m-a mirat ca aia cautau dacie pt videoclip si nu ferrari...
Sper c-ai inteles care-i treaba, numa' bine. |
6 Attachment(s)
Quote:
|
respeeeect.... bv omule....dar am si eu o problema...una mik... mi s-a parut mie...sau la 4tunning avea faru de pe stanga crapat?.....
|
multumesc frumos pentru note....babyblue ce a facut evo la curse azi ca nu am avut cum sa merg :(...cat despre TAU pot spune cu siguranta ca nu sunt singurul care aduce laude masinii lui...mai acum cateva ore mergea cu masina prin romana si eram la terasa si cand a aparut cu masina pe acolo se uitau toti si culmea spre surprinderea multora care il critica lumea era chiar foarte impresionata si aduceau numai cuvinte de lauda...inca o data bravo pentru mashinutza si tine-o tot asa
|
ms frumos dac-ule! nu am cuvinte ........ 10x ;)
|
Re: Prima Dacie Din Rom. Intr Un Videoclip!!
Quote:
|
lasa ca oricum merita tot respectul pentru castigul in imagine adus unei masini care pentru unii reprezinta o pasiune...oricum merita tot respectul si sincer inclin sa cred ca il are deja
|
:!: Frmos... pentru o dacie...:!:
|
asteptam cu nerabdare sa te vedem cu jentile alea...poate facem o intalnire (mai reusita ) sa ti le admiram (stiu stiu sunt a 23213123 persoana care se leaga de jentile tale :D).oricum poate data viitoare vin mai multi...ce a facut evo crew la curse azi, ca nu am reusit sa vin?
|
Videoclipu cand al vedem
|
sper ca de pasti sa-l pot atasa aici! si eu sunt super nerabdator sa apara, se pare ca baietii de la cassa loco asteapta momentul sa-l promoveze! eu acum egoist ......sper ca fie un mare hit al veri sa-mi vad masina inccontinu la mtv si atomic.....
|
felicitari TAU... mandru ca sunt si ca esti in EVO
|
BabyBlue: Eu am sters alea cu UN SCOP ... printre care shi OFF-TOPIC de ce trebuie sa continui tu?? nu ai treaba in alta parte???Punct
|
Lasand un pic masina la o parte eu zic ca un lucru care conteaza foarte mult este soferul ! Si nu neaparat cat de bine stie sa conduca sau cat de nebun e sau cat de repede trece prin aglomeratia de la ora 8 dimineata in drum spre serviciu/facultate! Conteaza caracterul omului si va zic sincer ca TAu e un baiat de nota 20 ! Ieri ne-a ajutat foarte mult la cursa pt. ca nu gaseam drumul de acces si vreau sa-i multumesc pt. asta si pt. tot ce-a facut ieri pt. Ghost ;)!
Sa ne vedem sanatosi taurasule :) |
asa e al3xius...ai dreptate...oricum caracterul lui nici nu se pune la indoiala...tocmai de aceea nu cred ca merita sa primeasca jigniri nici el si nici masina...
|
la faza asta am ramas fara cuvinte..... nici nu stiu ce sa zic decat, multumesc!
si eu am aceasi parere despre voi! ;) |
stiu ca sunt offtopic dar pot spune cu mana pe inima ca este un baiat de nota 20 si eu sunt foarte exigent sa zic asa cu persoanele de langa mine,m-a ajutat ieri sa ajung la cursa, a stat cu noi acolo, m-a dus la finish m-a luat, m-a dus acasa, si ptr asta l-am ajutat si eu cu ce am putut cu micul incident la care am fost partasi dar nu asta conteaza...
MARE OM MARE CARACTER!!! merita multa atentie acest baiat! multumesc inca odata ptr tot ce ai facut ptr mine! |
poze azi 18 aprilie......
10 Attachment(s)
hai sa mai vin cu noutati...... sper ca pana de 1 mai cand merg la mare sa am montate niste jante cu buza super frumoase si finute! dar pana atunci hai sa mai arunc niste poze pe care le-am facut azi.....;)
|
si poze de la lagal racing de pe 16 aprilie
2 Attachment(s)
si astea sunt 2 poze facute fara sa stiu de colegi mei! le-am gasit printre multe altele de la cursa de pe 16 aprilie
|
ce semnatura ti-ai tras...nu asa oricum....8) :D
keep it up.....vrem poze cu jantele.....8) peace up :peace: |
| All times are GMT +2. The time now is 15:28. |
- Copyright 2026 4Tuning