![]() |
Re: cazanul meu cel nou :)
cica nu e voie aici ....da cu ce masina prietene ? :)
|
5 Attachment(s)
poze >>>>>>>>>>>>>>>:(
|
hai ma ca nare nimic merge bine, da oricum ai avut noroc la cum mergi tu
|
tre sa te dezobisnuiesti de mersul stil kart ca nu e de bine daca vrei sa te mai tina
|
:lol: eeeeeee....
nu merg nici chiar asa ...pe strada ca si cu kartu :-P :rolleyes2 sau ? chiar asa merg ? :D :???: :lol: :evil: |
Quote:
sa vezi senzatie la 140 depasiri din scurt si alte nebunii...alea senzatii tari :lol: |
Auzi dar ce ai patzit la masina? de ai duso' "in service"? ca nu intzeleg din poze!!!
|
Quote:
|
am dat intro mare groapa si am strambat ambele jenti pe partea stanga si fata si spate ...fata era naspa de tot :(
lea indreptat ....si lea facut si chestia aia pe calculator ...cred ca centrare ....ii zice :rolleyes2 ...acuma merge perfect ca inainte .... orlanda frate ....mai intreaba lumea cum merg eu :???: ai putea sa il intrebi pe vio .....o combinatie intre nfs taxi si karting :-) :rolleyes2 |
vezi cum iti zboara turbina aia geometrica sau de care o fii prin capota...:))
oricum man sa dea domnu sa ii dai numai in cox si sa scapi mereu fara nimic :) |
fac o pauza de nebunii :) o perioada :)
am obosit si eu :D |
cate seturi de gume ai schimbat pana acum?:lol:
|
poate pare incredibil dar nici unu :))
si inca voi nu vedeti aicea ce fac zi de zi in trafic ...cand ma apuca si pe mine :-P |
sil daca esti maine pe acasa poate ne vedem
dai un fir |
2 Attachment(s)
prin tara intro plimbare cu un bun prieten :rolleyes2
|
unde in tara?:?:
|
prahova slanic
de ce ? :) |
semana cu un drum de la mine de la tzara dar m-am inselat:D
|
ok
de azi am azot in roti daaa...nici o diferenta .... |
1 Attachment(s)
inca una>>>>>>>>
|
sil pune ma 180 de ieri sa vada lumea ce3 poate cazanu
|
Sil4tuning u pe unde anume stai in Dristor ca nu prea te'am vazut niciodata? (apropo trec aproape in fiecare zii prin poligonu ilioara doar pt a privii ce fac incepatorii pe acolo:D u cam cand te dai in weekend?)
|
pai cand stau in dristor sunt camuflat ...:)
nu stiu cum de nu ma vezi ...:) in poli stau putin si de obicei dim cand este mai liber ... |
asa mai merge :) fum laser fuuuuum
|
deci cu mine nai sanse sa vedem ce faci cu sulitza .......
|
ii dau fum laser fum :) ce sa ii fac ...tu crezi ca ma face pe mine automata din 79 ? :)
|
5 Attachment(s)
gluma de castor obosit :lol: :lol: :lol:
|
tare de tot ... zici ca sunt indragostite masinile astea doua :)) ...:D
las ca o scoti tu cumva de acolo :) |
pai am scos-o ...era un amic care nu avea somn ...sa gandit sa faca o ''glumita'' :))
|
sil mai dezamagit cu sulitza , asta e desi saraca masinutza a scos tot ce avea mai bun din ea nu s-a putut . Da nui nimic gandestete la faptul ca nu a avut decat doua palme in fatza si totusi chiar dc a avut automata avea 125 de cai si trepte sport
|
sil,cum ai facut oglinzile cu imitatie de fibra de carbon?si de unde ai luat materialul?mersi
|
vio > trepte sport nu cred ...:) in fine asta e ;)
ciky le-am luat din buc de la autoaccesori > au si site Imitatie de carbon , realizata din autocolant rezistent la zgarieturi. Este realizat dintr-o singura bucata dim. este de 48 x 60 cm. Poate fi folosita pentru ornamentele din plastic ale bordului masinii tale. Culoare : Negru - Imitatie Carbon Producator : LAMPA ITALIA pe pm ai adresa ;) |
1 Attachment(s)
am uitat sa va spun :)
mi-am luat Lampile BlueVision aduc acel aspect "alb/albastru" luminilor masinii dvs. carora le da un plus de stil si performanta. Iata care sunt atuurile ce va recomanda becurile BlueVision: * Inlocuiesc perfect,ca aspect pe cele cu xenon * Sunt aprobate ECE R37 pt folosit pe drumurile europene * Sunt incadrate in sticla Quartz pt rezistenta la contactul cu apa * Sunt prevazute cu protectie UV pt mentinerea intacta a componentelor din plastic din interiorul lor * Au un sistem inteligent de "filtrare" a luminii albastre pt a pastra senzatia de lumina a zilei ce stimuleaza concentrarea soferului,facand condusul pe timp de noapte mult mai putin obositor * Diferite de lampile albastre,ofera o luminozitate asemanatoare cu lumina naturala Lampile BlueVision sunt marca PHILIPS,nr 1 in lume in produse de iluminat. poza cu faru inca nu am ..dar fac :D |
multzumesc frumos pentru informatii!respekt shi bafta in ale tuningului.;)
|
silviule ai pleope pe masina ? daca da pune o poza , stiu ca ar costa 500mii , da ti le'adus vopsite in cul masinii?
|
sil dc ai montat (lampile) vin sa le vad...:)
|
Sil4tuning, de unde le'ai luat (lampile) de la Autoaccesorii? Cam cat te'a costat? Astept raspuns !!! Dak se poate PM sau cum vrei. P.S. Pe 24 imi vine si mi'e loganu \:D/
|
e buna treaba dar ma gandesc la faptul ca nu ai vopsit ornamentele din bord cu spray albastru egee cum e masina ca nu o sa tina prea mult ... am un prieten care a facut o chestie de genu asta la o calibra si in 3 luni erau nasoale,vopseste-le la cald, daca nu ai facut-o inca iar racirea sa se faca la fel, iar dupa aceea da-le o "mana" de lac :wink:... mai ai de bagat in ea... esti pe drumul cel bun ...
|
sil lampile dau bine pe masina dau o lumuna mai clara da tre sa iei si becuri pt far si o sa vezi si mai bine diferentza.:)
|
momentan ce ai montat tu la pozitii nu se observa diferentza decat noaptea dar daca schimbisi de la far ...... sa terminat cu joaca:)
|
| All times are GMT +2. The time now is 04:34. |
- Copyright 2026 4Tuning