![]() |
Re:
Quote:
|
Re:
Quote:
|
neah...am trecut prin chestia asta la 17 ani ;)
asta nu ma face pedofil :D |
cel putin...NU INCA :lol:
|
mah la varsta noastra conteaza foarte mult 1-2 ani...mai incolo o sa sa se poata marii diferenta....da acuma nu prea merge sa ziceam 1 an in + si 1 in -....noh hai sa ziceam 2 in minsu :) da ori cum nu e rau sa fii profesor :)
si santos te-a cucerit fata de nu mai zici nik :)) |
Re:
Quote:
decat de gagica are timp :) |
sant0s a avut treaba pana la 8 dimineatza ... =))
deci .. azi a fost absent ... o las pe maine .. da` maine promit sa va zic cum a reactionat .. ART` !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ARDE-O FRATE!! :oops: la modul ca da-i bice ... :P adica .. go .. du-te .. ia-o .. :) e frumusica foc .. deci ... trebuie s-o agati , nu e mare chestie ;) astea de 14 sunt ... mai .... nush , pica usor .. ;) anunta-ne ce-ai facut |
Re:
Quote:
|
bai deocamdata fata nu zice nici da nici nu...ashtept sa se iveasca o chindie...shi sigur o sa fiu cu ea...(CINE DA O CHINDIE???)in constanta...?
|
Re:
Quote:
|
define \"action\" :D
|
asta cu DEFINE ... din ce film mai era ? :)
action = combinatie ... sa se combine ;) nu te gandii la mai mult ;) |
plm...akum am gasit alta...deja cica m-am pus cu ea...dar tot nu o sa o scap pe aia....
|
santos tata, vrei sa vin cu perpelea, sa rezolvam problema? :lol: ..cine stie, poate ma combin si eu p-acolo...
|
Re:
Quote:
ART -> tipa aia o sa fie mereu fructul interzis...vezi cum te dai de gol cu prietena de acum...sa nu iti scape numele tipei \"interzise\" in clipele cat de cat intime cu cea de acum ca o incurci rau de tot... been there, done that...si nu e placut :D |
nuuuuu las' mah ca stie baiatu cum/ce sa faca
arturica,fa tata ca mine,numa' ca schimba numele |
statzi ma linishtitzi ca shtiu care e limita...shi nu ma dau eu de gol...
needbrain->fi mai explicit tata |
faza cu \"am un tovarash....ii place de una...\" bla bla bla
|
Re:
Quote:
|
asta cu spus numele unei alte tipe, l-am patit si eu, am incurcat numele exact in cel mai incins moment, if you know what i mean :lol:
nici in ziua d azi nu m-a iertat pt faza aia. eh, soarta :twisted: |
aleks...ghinion
@ art: cum am facut mah io cu loredana?cand am intrebat-o despre flory? ba da scurta mai ai memoria |
Re:
Quote:
gata m-am prins...ce sa faci...daka nu iau lecitina... |
las ca cu timpu' se imbunatateste si memoria :D
fa-i un update la creier :) |
si nici nu dai pe scoala :lol:
|
Re:
Quote:
not good :lol: :twisted: |
cum sa nu ma duc ma la scoala?
eu ma duc ...dar se mai ivesc tovarashi dealde sebi care vin shi ma trag la chiul ca dee tre sa bem o cafea...mai stam de vorba... |
Re:
Quote:
las' mah ca tovarasii ca sebi au prioritate :lol: |
am un copil in cartier ... care intra pe net si invatza repici de agatzat .. si el crede k tin
mi`a zis una intr`o seara .. care si acum imi aduk aminte .. de ea .. k am facut febra de cat am ras .. cica citez : \" ma duk la o pisda care`mi place mie si`i zic ... auzi tatal tau e terorist k tu eshti o bomba ? \" ... am ras ... cu geninghii la gura :) .... si multe alte faze ... cea mai tare faza care mi`a povestit`o un amik apropo de agatzat s`a intamplat vara trecuta .. cu o tipa din neamtz ... era in discoteca la mare si el si ea ... ea era cu nushte amici .. fara prieten .. el s`a bagat in seama .. tipa mai era si cu alte pretene . in fine nu asta e relevant .. si .. ametzit cum era .. ii zice tipe .. auzi .. imi place la nebunie cum te mishti si nu shtiu cum sa iti zic .. asa k iti Zic direct .. vrei sa mergi cu mine sa ne f*tem ? si ... tipa a zis DA .... apoi i`a povestit k a venit la mare fara preten si vroia sa simta si ea cum e sa o faci fara obligatzii si etc ... dar oricum faza a tinut .. nuh .... n`atzi vrea sa fitzi in locul lui sau sa avetzi macar acelashi bulan ... eu da .. tot visez :) |
:D belea rau
|
ciudat e ca am mai auzit o poveste ..
deci pus intrebarea asta .. direct ! si raspuns afirmativ .. : / ciudat :D |
incredibil...bulanu lui no?
da' sigur s-a intamplat asa sau gagiu' cam a inflorit ? |
intrebare de nota zece...
|
nu-i de alta...da' mi se pare putin tras de par...nu zic ca nu e adevarat...doar ca e ciudat...
ori gagica era curva rau, ori manga, ori pe aici cam \"pute\" ... scuzati-mi expresia :) |
mey eu nu stiu c sa zic, tre' sa te si uiti la fata ei cu atentie, astea au o fata specifica...
nu-l pot contrazice pe om, eu n-am avut nici o data tupeul asta nesimtit,asa ca nu pot sa confirm dak functioneaza |
io doar sa fiu cingo as avea atat tupeu
|
ultima metoda de a agatza e .. atzi baga poola in prietenii tai .. si .. ;)
in fine .. chestia cu hai sa ne ... e prea tare .. cine are curaj s-o zica si nu-si ia palme .. e tare |
Re:
Quote:
|
looooooool :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
|
needbrain...si ti-a placut ??? ati folosit vaselina ? :)
ontopic...santos elaboreaza la faza cu a-ti baga.... |
sa stii ca nu conteaza daca mi-a placut sau nu
parca prea i-am ajutat pe toti dar pe mine io nu m-am ajutat deloc..... deci daca as fi fost io bulangiu de la bun inceput.........altfel ar fi stat lucrurile acum |
| All times are GMT +2. The time now is 21:12. |
- Copyright 2026 4Tuning