Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Oradea (https://forum.4tuning.ro/86-oradea.html)
-   -   Spl Team (https://forum.4tuning.ro/86-oradea/15440-spl-team.html)

BIG_mafia 04-08-06 09:21

Re: Spl Team

ce se mai impun femeile astea :):):):):):):):):):)

SoundIdentity 04-08-06 09:33

Quote:

Originally Posted by Andreea_V
Hai ca deja m-am enervat hai sa iti pun problema in fata,marele car audio :
1. Masina este facuta de GZ fiindca tu nu esti in stare, trebuie sa te duci la un instalator "adevarat" ca sa poti sa scoti 150 si ceva de decibeli
2. Masina e facuta prost, cum sa faci o incinta in asemenea hal, cu cateva mici erori.
3. La cate mii de watti sunt in masina trebuia sa scoti multi db
4. La 3 difuzoare de 18" numai 151db? cred ca este o rusine pentru SPL!!!!
5. Nu mai ma fa pe mine varza ,deoarece nu stii cate cunostiinte am in domeniu, nu te crede zeu ca nu esti . Iar pe viitor te rog sa iti masori cuvintele si ai grija pe cine faci mutant. Ma repet inca odata "ITI VORBESC FRUMOS, IMI VORBESTI FRUMOS" si asta pentru ultima oara...
6. Daca doresti sa sune acea masina te rog vino la mine sa iti arat ce inseamna lucratura adevarata,poate o sa inveti si tu ceva despre acustica si despre muzica in general!
7. Nu mai vorbiti toti asa aiurea fara sa fiti documentati . Punct!
Cu stima si respect Andreea_V

bun mai marele as instalatorprezintate si tu cine esti si niste lucrari sa ne lamurim cu cine stam de vorba ...e usor sa fii critic literar am fazut pe alte topicuri ca esti anti ground zero ok asta nu e o problema doar de politica...daca ai fii oradean tzi-as rupe urechile :) dar asa habar nu am cu cine stau de vorba...fii coios si prezintane ceva uimitor sa picam pe spate...am vazut pe un topic ca ai 2 jbl 75.4 si un dls..poti sa il prezinti?asta numesti tu ceva monstruos?tastatura te tine bine practica sa vedem chiar sunt curios...iar cu insultele tu tot vii ca asa lucrare ca asa nu sunt in stare si tu doar vorbesti...de cine ai fost invitat pe oradea sa te legi de mecla mea?cine te sustine?sau te impinge?

valib 04-08-06 09:37

Quote:

Originally Posted by BIG_mafia
ce se mai impun femeile astea :):)

e barbat (cica) :rolleyes2 :rolleyes2 ....da nu inteleg ce cauta cu nume de gagica...:rolleyes2

si pe aceasta cale il rog frumos sa termine cu hartzuiala! Daca are ceva...sa zica frumos, si sa nu se lege de toata lumea. Sa ne arate ca el e mai bun, ca poate mai mult!

valerutzz 04-08-06 10:14

Quote:

Originally Posted by SoundIdentity
stai relax:):):):):) macar m-am distrat una buna la final :)dar adu hardu de ai ceva periculos pe el ......noapte buna .....ce bass are ceru ca ploaie amu oai doamne

Nah, te intereseaza ceva basi ? :D:D:D:D

SoundIdentity 04-08-06 12:42

Quote:

Originally Posted by valerutzz
Nah, te intereseaza ceva basi ? :D:D:D

da ma:):):):):) ai ceva negri?hip hop?fa si tu vreo 2 mp3 cd ca ti le platesc ;)si asa maine ma duc la drum si am nevoie;)

valerutzz 04-08-06 12:52

Uitucule :D ti-am zis ca n-am writer, am numa HDD cu care ma pot plimba.. Si pentru ce drac ma iei cu din-alea ca mi le platesti ? N-o facut pe nimeni 2 cd-uri.. asa ca daca ai comp la magazin, si 30 de minute libere.. ca si asa pana la 6 mai este oleaca de timp..

SoundIdentity 04-08-06 13:04

Quote:

Originally Posted by valerutzz
Uitucule :D ti-am zis ca n-am writer, am numa HDD cu care ma pot plimba.. Si pentru ce drac ma iei cu din-alea ca mi le platesti ? N-o facut pe nimeni 2 cd-uri.. asa ca daca ai comp la magazin, si 30 de minute libere.. ca si asa pana la 6 mai este oleaca de timp..

poti veni la mine la magazin?cu hardu ?si ceha hip-hop cool?haide te astept ;)dau o bere :):):)

valerutzz 04-08-06 13:06

In maxim o ora asculti muzica de la mine, ca stau aproape, pe Enescu :D

BIG_mafia 04-08-06 14:13

Quote:

Originally Posted by valib
e barbat (cica) :rolleyes2 :rolleyes2 ....da nu inteleg ce cauta cu nume de gagica...:rolleyes2

si pe aceasta cale il rog frumos sa termine cu hartzuiala! Daca are ceva...sa zica frumos, si sa nu se lege de toata lumea. Sa ne arate ca el e mai bun, ca poate mai mult!

nush...da numa gura ii de ea (el) din cate vad...nu tre bagat/a in seama :) :) :)

Limp 04-08-06 16:18

sandule ;) daca mai ai nevoie de cd`uri cu bassi :) / bass testere ...am eu cate ceva.....;) miai mai tirat tu un cd din masina :)) ...daca mai ai nevoie ;) buzz =)) :D

SoundIdentity 04-08-06 16:32

Quote:

Originally Posted by Limp
sandule ;) daca mai ai nevoie de cd`uri cu bassi :) / bass testere ...am eu cate ceva.....;) miai mai tirat tu un cd din masina :)) ...daca mai ai nevoie ;) buzz =)) :D

oaiii aduuuuuuuuuuuuuuuuu

valerutzz 04-08-06 19:37

Sandule.. drum bun.. bafta.. nush ce drec sa mai zic.. scuze ca am plecat brusc acu seara.. si ma revansez eu cumva cu muzica ;)

joe_infect 07-08-06 05:24

cum au fost masurarile ? pareri ? poze ? nu aveti ? :D

Zuky 07-08-06 07:56

Quote:

Originally Posted by joe_infect

uita-te pe topiku` mashinile din oradea or postat BIG Mafia shi Mihaitza_tdi nishte poze...bafta;)

SoundIdentity 07-08-06 12:42

Quote:

Originally Posted by joe_infect

parerea mea e ca a iesit bine simplu si placut ;) daca ceva e drept recunosc ;)numai nu stiu ce se intampla in romania ca nu mai sunt showuri :(:(:(

valerutzz 07-08-06 12:54

Nah, cum o fost la EMMA ? :) Ti-am mai zis mai sus oleaca, scuze ca am plecat asa ca bou` vineri seara...

daflyer_oradea 07-08-06 23:43

las' ca o sa fie in curand un show , tare tare de tot...;))

joe_infect 20-08-06 12:34

in curand va pun ceva poze cu un nou membru SPL Team , poate ati mai vazut masina .... este vb despre un golf V care a fost si la antrenament dB Drag .......

valerutzz 20-08-06 14:31

E gata-gata masina ? Ca parca spuneai atunci ca nu suna ca nu e terminata... Apropo, frumos lucrata cutia ;)

Zuky 20-08-06 18:19

E vorba de GTi`u ala gri?

joe_infect 29-08-06 19:48

Quote:

Originally Posted by Zuky (Post 526075)
E vorba de GTi`u ala gri?

dada , incet incet sper sa ajung si cu poze numa sa pot descarca de pe aparat :lol:

Zuky 30-08-06 21:29

Poti spune ca e o masina completa...un tuning exterior frumos...putere(doar e GTI)..si deshi eu ink nu l-am auzit zik ca nici acel sistem audio nu va fi mai prejos decat restul mashinii....

Mihaitza_tdi 30-08-06 22:03

5 Attachment(s)
Sper k nu se supara nimeni k pun eu ceva poze???:(;)

BIG_mafia 31-08-06 08:32

Quote:

Originally Posted by joe_infect (Post 525755)
in curand va pun ceva poze cu un nou membru SPL Team , poate ati mai vazut masina .... este vb despre un golf V care a fost si la antrenament dB Drag .......

adu-o vineri la intalnire sa o admiram si live :D

joe_infect 25-09-06 08:24

Ovi bacsi daca tot ai facut poze punele tu ca eu nu am avut timp sa fac poze cat timp lucram pe usa ta :P

margineanu ovidiu 27-09-06 23:04

10 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by joe_infect (Post 564288)
Ovi bacsi daca tot ai facut poze punele tu ca eu nu am avut timp sa fac poze cat timp lucram pe usa ta :P

doar acum am avut timp

BIG_mafia 28-09-06 09:35

vad k domnu joe lucreaza din greu :D

civic_ex 30-09-06 13:47

faine usi ai mah

margineanu ovidiu 01-10-06 14:42

Quote:

Originally Posted by civic_ex (Post 570465)
faine usi ai mah

multumesc,si dvs la fel

civic_ex 01-10-06 22:20

Quote:

Originally Posted by margineanu ovidiu (Post 571223)
multumesc,si dvs la fel

sper sa fie si mai frumoase in curand. :)

joe_infect 10-10-06 09:02

u dimension

1 Attachment(s)
ovi san , sergiu ? ce ziceti de amplifu de pe poza ? 8)

civic_ex 11-10-06 01:20

Re: u dimension

Quote:

Originally Posted by joe_infect (Post 581282)

sq de la mama lui.
totusi, prea fragil sa fie pus in masina, dupa mine.

margineanu ovidiu 11-10-06 23:37

Re: u dimension

Quote:

Originally Posted by joe_infect (Post 581282)

razi tu razi harap alb da la ce d-zeu sa leg dracia aia ca sistemul meu activ ar zbura in aer de la el:),in alta ordine de idei:marfa

civic_ex 11-10-06 23:58

sistemul tau activ? :)

civic_ex 11-10-06 23:59

din cate stiu eu grasule, is singuru in oras cu activ. da poate ma insel... ce iti pregatesti acolo bulan?

joe_infect 12-10-06 20:45

poate intr-un A3 frumos va fi montat una de asta..... poate chiar 2 :)

civic_ex 13-10-06 01:54

Quote:

Originally Posted by joe_infect (Post 584015)
poate intr-un A3 frumos va fi montat una de asta..... poate chiar 2 :)

vestitul a3...
sant ff curios ce va iesi din a3-ul respectiv.... :)

margineanu ovidiu 14-10-06 17:11

Quote:

Originally Posted by civic_ex (Post 583181)
sistemul tau activ? :)

da mah daca esti asa o sursa buna de inspiratie eu ce sa-ti fac,oricum ramai the best sound daca ma faci sa clipesc fara sa vreau cu mediile tale!!!!!!!!!!!!!

civic_ex 15-10-06 01:27

haha. da mah, vedem ce va iesi pe vineri. sper sa fie izolate usile. te salut!

DR.ZOZO 15-10-06 22:29

ce ziceti,a fost rau de la un dif de 12 toli 141,8db.
daca mai lucrez putin la el urc pana la un 144.db
tico cu doua hertz de 15 toli a scos 146.8,si o alta masina cu doua rockforduri de 15 toli 143,6 db.io zic ca nui rau.

All times are GMT +2. The time now is 01:47.

- Copyright 2026 4Tuning