![]() |
Re: Spl Team
ce se mai impun femeile astea :):):):):):):):):):)
|
Quote:
bun mai marele as instalatorprezintate si tu cine esti si niste lucrari sa ne lamurim cu cine stam de vorba ...e usor sa fii critic literar am fazut pe alte topicuri ca esti anti ground zero ok asta nu e o problema doar de politica...daca ai fii oradean tzi-as rupe urechile :) dar asa habar nu am cu cine stau de vorba...fii coios si prezintane ceva uimitor sa picam pe spate...am vazut pe un topic ca ai 2 jbl 75.4 si un dls..poti sa il prezinti?asta numesti tu ceva monstruos?tastatura te tine bine practica sa vedem chiar sunt curios...iar cu insultele tu tot vii ca asa lucrare ca asa nu sunt in stare si tu doar vorbesti...de cine ai fost invitat pe oradea sa te legi de mecla mea?cine te sustine?sau te impinge? |
Quote:
si pe aceasta cale il rog frumos sa termine cu hartzuiala! Daca are ceva...sa zica frumos, si sa nu se lege de toata lumea. Sa ne arate ca el e mai bun, ca poate mai mult! |
Quote:
|
Quote:
|
Uitucule :D ti-am zis ca n-am writer, am numa HDD cu care ma pot plimba.. Si pentru ce drac ma iei cu din-alea ca mi le platesti ? N-o facut pe nimeni 2 cd-uri.. asa ca daca ai comp la magazin, si 30 de minute libere.. ca si asa pana la 6 mai este oleaca de timp..
|
Quote:
|
In maxim o ora asculti muzica de la mine, ca stau aproape, pe Enescu :D
|
Quote:
|
sandule ;) daca mai ai nevoie de cd`uri cu bassi :) / bass testere ...am eu cate ceva.....;) miai mai tirat tu un cd din masina :)) ...daca mai ai nevoie ;) buzz =)) :D
|
Quote:
|
Sandule.. drum bun.. bafta.. nush ce drec sa mai zic.. scuze ca am plecat brusc acu seara.. si ma revansez eu cumva cu muzica ;)
|
cum au fost masurarile ? pareri ? poze ? nu aveti ? :D
|
Quote:
|
Quote:
|
Nah, cum o fost la EMMA ? :) Ti-am mai zis mai sus oleaca, scuze ca am plecat asa ca bou` vineri seara...
|
las' ca o sa fie in curand un show , tare tare de tot...;))
|
in curand va pun ceva poze cu un nou membru SPL Team , poate ati mai vazut masina .... este vb despre un golf V care a fost si la antrenament dB Drag .......
|
E gata-gata masina ? Ca parca spuneai atunci ca nu suna ca nu e terminata... Apropo, frumos lucrata cutia ;)
|
E vorba de GTi`u ala gri?
|
Quote:
|
Poti spune ca e o masina completa...un tuning exterior frumos...putere(doar e GTI)..si deshi eu ink nu l-am auzit zik ca nici acel sistem audio nu va fi mai prejos decat restul mashinii....
|
5 Attachment(s)
Sper k nu se supara nimeni k pun eu ceva poze???:(;)
|
Quote:
|
Ovi bacsi daca tot ai facut poze punele tu ca eu nu am avut timp sa fac poze cat timp lucram pe usa ta :P
|
10 Attachment(s)
Quote:
|
vad k domnu joe lucreaza din greu :D
|
faine usi ai mah
|
Quote:
|
Quote:
sper sa fie si mai frumoase in curand. :) |
u dimension
1 Attachment(s)
ovi san , sergiu ? ce ziceti de amplifu de pe poza ? 8)
|
Re: u dimension
Quote:
sq de la mama lui. totusi, prea fragil sa fie pus in masina, dupa mine. |
Re: u dimension
Quote:
|
sistemul tau activ? :)
|
din cate stiu eu grasule, is singuru in oras cu activ. da poate ma insel... ce iti pregatesti acolo bulan?
|
poate intr-un A3 frumos va fi montat una de asta..... poate chiar 2 :)
|
Quote:
vestitul a3... sant ff curios ce va iesi din a3-ul respectiv.... :) |
Quote:
|
haha. da mah, vedem ce va iesi pe vineri. sper sa fie izolate usile. te salut!
|
ce ziceti,a fost rau de la un dif de 12 toli 141,8db.
daca mai lucrez putin la el urc pana la un 144.db tico cu doua hertz de 15 toli a scos 146.8,si o alta masina cu doua rockforduri de 15 toli 143,6 db.io zic ca nui rau. |
| All times are GMT +2. The time now is 01:47. |
- Copyright 2026 4Tuning