Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masina mea Dacia (https://forum.4tuning.ro/109-masina-mea-dacia.html)
-   -   GJ.04.DVA-UNDERCONSTRUCTION (https://forum.4tuning.ro/109-masina-mea-dacia/154288-gj-04-dva-underconstruction.html)

cristy_dacia 12-01-11 18:13

Re: GJ.04.DVA-UNDERCONSTRUCTION

stie careva daca am sistemul de proiectoare pe undeva prin capota?
ce bec imi trebe pentru proiectoare?

sRn- 12-01-11 19:11

Quote:

Originally Posted by Ingerasul99 (Post 3978281)
Daca asculti manele , cumva nu poti face un tuning frumos??

Intrebam doar , nu e nici o tragedie , chiar daca asculti nu-mi pasa ( de ingeras zic ) doar ca unii "de la oras" stiu cam care-i treaba.. nu te rasti ca nu ai motiv

cristy_dacia 12-01-11 19:19

eu nu ascult manele.in masina nici macar un cd cu manele nu gasesti si nici in pc nu gasesti vreo manea.pt ca nu imi plac.si la urma urmi nu are deaface cu nimik ce muzica asculti cu tuningul

Ingerasul99 12-01-11 22:44

Cel mai simpplu cumpara o instalatie de proiectoare este vreo 25 30 de lei, ca sa iti pui proiectoarele si schema o gasesti pe aici pe forum sau daca nu ti-o deseneaza unu din noi, zici daca ai nevoie.

Quote:

Originally Posted by sRn- (Post 3979343)
Intrebam doar , nu e nici o tragedie , chiar daca asculti nu-mi pasa ( de ingeras zic ) doar ca unii "de la oras" stiu cam care-i treaba.. nu te rasti ca nu ai motiv

Pustiule, nu ascult manele , dar nu mai veni cu intrebari stupide pe aici . Si ce vrea sa insemne " de la oras" in ghilimele la tine?

Sonny™ 12-01-11 22:47

Quote:

Originally Posted by Ingerasul99 (Post 3980094)

Pustiule, nu ascult manele , dar nu mai veni cu intrebari stupide pe aici . Si ce vrea sa insemne " de la oras" in ghilimele la tine?

taci ca eu stiu ca esti manelar convins, nu mai minti lumea...:twisted::twisted:

cristy_dacia 13-01-11 10:40

mersi ingerasul99.cand voi avea nevoie de schema de montare va voi anunta.sambata cred ca le voi monta si voi monta si halogenele.

sRn- 13-01-11 15:06

O intrebare vad ca starneste tot ce e mai rau in voi , baieti mari ce sunteti..:sad:

cristy_dacia 13-01-11 16:12

nu starneste tot stai calm da aia a fost o intrebare stupida pe bune.pt ca omu asculta ce muzica vrea poate uni asculta muzica populara si ei modifica masini

cristy_dacia 14-01-11 13:01

baieti am fost azi sa cumpar instalatia de proiectoare si mi-a zis baiatu ala ca face 25 lei dar cica sa pun proiectoarele la spoiler si sa ma duc dupaia ca nu stie daca instalatia e pt 2 proiectoare.voi stiti ceva daca e pt 2 proiectoare sau pt un proiector???

Ingerasul99 14-01-11 15:33

Este numai pentru 2 proiectoare, nu am vazut niciodata instalatie pt un singur proiector. Nu ezita si cumpara instalatia.

cristy_dacia 14-01-11 16:45

osa cumpar azi am luat doar halogenele pt proiectoare si urmeaza instalatia si sa iau buji.voi ce buji imi recomandati?eu am bosh acuma pe masina.

Cosmin-SNR 14-01-11 19:14

Quote:

Originally Posted by cristy_dacia (Post 3985273)
osa cumpar azi am luat doar halogenele pt proiectoare si urmeaza instalatia si sa iau buji.voi ce buji imi recomandati?eu am bosh acuma pe masina.

Sinterom:P daca merg la astea pe injectie, adica nu as vede care ar fi problema...

tr02acw 14-01-11 19:17

si bujii brisk merg mai bn decat sinderomul eu la parerea asta am ajuns pentru injectie si carburatieee.....pe sinderom bujia a 2 de la baterie nu mg delok........dar pe brisk merge sau nkg daca iti poti permite

cristy_dacia 14-01-11 19:35

voi opta pt ngk dar sa vad daca gasesc in oras daca nu voi da comanda pe net:twisted:

tr02acw 14-01-11 19:46

CUM VREI U DAR VEZI CA SUNT 15 EURO BUCATA CELE ORIGINALE NU FAKEURI:)) CA SUNT DESTULE ;)DECI AI GRIJA CE ITI CUMPERI CITESTE DE MAI MULTE ORI;)

cristy_dacia 14-01-11 21:53

Quote:

Originally Posted by tr02acw (Post 3985865)
CUM VREI U DAR VEZI CA SUNT 15 EURO BUCATA CELE ORIGINALE NU FAKEURI:)) CA SUNT DESTULE ;)DECI AI GRIJA CE ITI CUMPERI CITESTE DE MAI MULTE ORI;)

k mersi voi avea grije ce voi cumpara

cristy_dacia 15-01-11 15:49

14 Attachment(s)
noi lucrari la dacie.am pus proiectoarele,becurile la faruri,al luat alta nuca la schimbator sau cum se numeste,husa noua la schimbator.
Si am cumparat si 2 burdufuri deale mari ca unu e rupt.si cateva poze si cu rezultatu burdufului rupt:(.nu va luati dupa data depe poza ca nu e reglata bine.urmeaza luni sa schimb burdufurile si cuplaju la volan.

Sonny™ 15-01-11 15:54

Quote:

Originally Posted by cristy_dacia (Post 3988073)
noi lucrari la dacie.am pus proiectoarele,becurile la faruri,al luat alta nuca la schimbator sau cum se numeste,husa noua la schimbator.
Si am cumparat si 2 burdufuri deale mari ca unu e rupt.si cateva poze si cu rezultatu burdufului rupt:(.nu va luati dupa data depe poza ca nu e reglata bine.urmeaza luni sa schimb burdufurile si cuplaju la volan.

e bine ca ai luat proiectoarele originale si nu alte cacaturi, dar sa nu mergi tot timpul cu ele aprinse...

ar trebui sa dai aia cu logan club jos, ca nu ai logan, si sticlerul de pe bara spate, la fel, nu are ce cauta acolo, scoate stopurile astea si punele pe cele originale cu partea de sus innegrita;)

cristy_dacia 15-01-11 16:00

stikeru logan club am vrut sa il dau jos azi dar nu am mai avut timp dar il voi da jos luni cand voi schimba burdufurile.cu stopurile mai ma gandesc.

Cosmin-SNR 15-01-11 19:04

Quote:

Originally Posted by cristy_dacia (Post 3988103)
stikeru logan club am vrut sa il dau jos azi dar nu am mai avut timp dar il voi da jos luni cand voi schimba burdufurile.cu stopurile mai ma gandesc.

Cristi sterg bine stergatoarele alea?:???:

Ingerasul99 15-01-11 19:06

Quote:

Originally Posted by Cosmin-SNR (Post 3988664)

Sterg perfect , ti le recomand, ca mi-am luat si eu !

cristy_dacia 15-01-11 21:22

Quote:

Originally Posted by Cosmin-SNR (Post 3988664)

sterg super bine stergatoarele cosmine ti le recomand si eu

Sonny™ 15-01-11 22:06

Quote:

Originally Posted by cristy_dacia (Post 3988995)
sterg super bine stergatoarele cosmine ti le recomand si eu

ala din dreapta nu prea atinge in capat, dar nu cred ca e o problema ca e jos si nu afecteaza cu nimic, ce sa.i faci daca romanii ai vrut parbriz curbat pe dacie;)

cristy_dacia 15-01-11 22:20

Quote:

Originally Posted by Sonny™ (Post 3989106)
ala din dreapta nu prea atinge in capat, dar nu cred ca e o problema ca e jos si nu afecteaza cu nimic, ce sa.i faci daca romanii ai vrut parbriz curbat pe dacie;)

asa e sonny al din dreapta chiar nu sterge pe toata tura dar nu am treaba sterg foarte bine fata de celelalte si eu nu o sa-mi mai pun din alea numai dastea asa o sa-mi pun

pUmA 15-01-11 22:49

ce rol are butonul ON/OFF de langa frana de mana?

cristy_dacia 15-01-11 23:01

butonul on / off de langa frana de mana este pentru subwoofer (pentru tubul de nitro ala mic din portbagaj nu extinctorul :twisted: )

BrandyMPX 15-01-11 23:04

last response : stergatoare de alea am si eu si cel de pe dreapta l-am facut sa fie putin mai curbat si acum nu mai atinge cu mijlocul asa ca mijlocul lamelei nu sterge ... l-am facut la loc ... l -am apasat ... i am facut toate prostiile nu merge si pace :(( ... in rest parere buna despre ele numai sa nu incercati sa le curbati ...

tr02acw 16-01-11 02:15

ITI IEI UNUL MAI MAI MARE PT DREAPTA ASA AM FACUT EU;) SI VA STERGE CALUMEA

Cosmin-SNR 16-01-11 10:37

Quote:

Originally Posted by tr02acw (Post 3989711)
ITI IEI UNUL MAI MAI MARE PT DREAPTA ASA AM FACUT EU;) SI VA STERGE CALUMEA

Sau scoti plasticul ala de pe tija aia de fier a bratului de la stergator, tai 2-3 cm din ea pui plasticul la loc si gata...stergatorul se muta spre dreapta cum te uiti la el si spre stanga soferului:D

BrandyMPX 16-01-11 11:16

La cel de la pasager asa am facut am taiat ca daca nu taiam iesea vreo 2 cm pe cheder ... oricum si in orice caz nu vrea sa sterga la mijloc ... de ce ? pentru ca daca stai inauntru si te uiti la lama vreo 7-8 cm sa zic asa din lama luat din stanga in dreapta este "flecita" in jos pe geam ... urmeaza partea care nu sterge ... vreo 5 cm sau chiar mai mult ... lama e "flecita" in sus pe geam... culmea ... si restul e tot "flecita" in jos ... asadar mijlocul nu sterge niciodata ... o sa mai lucrez la asta ( rectific ... sterge daca apas pe bratul stergatorului) ... ... dar sa nu facem chat pe forum ... acum on topic : daca i-ai da triplele alea jos si ai pune originale sau alta inventie ar fi altceva :D;)

cristy_dacia 16-01-11 11:22

eu nu am treaba cu ele sterg super si le am de un an si nici nu sta pe cheder stergatoru.eu cum le-am cumparat asa le-am pus nu am mai incercat sa le mai indoi pt ca se muleaza ele singure pe forma parbrizului numai ca in dreapta nu sta tot stergatoru pe parbriz dar sterge perfect nu am treaba cu ele.deci cn vrea sa isi puna sunt recomandate.

cristy_dacia 16-01-11 16:23

15 Attachment(s)
astazi am dat masina cu ceara si am facut putina ordine in ea si am dat jos ala din lunepa si stikeru logan club

Ingerasul99 16-01-11 18:00

Ai putea sa schimbi suportul de numar de pe fata , totusi nu ai fiat!
La sticker-ul de pe bara tot nu renunti?
De ce nu pui un model de capace mai frumoase?
Pune-ti un parasolar cu folie de 5% transparenta si mai maricel.

cristy_dacia 16-01-11 18:03

parasolar va fi din autocolant .
capacele ori urmeaza altele mai frumoase , ori urmeaza jentiile vopsite alb .
stickerul de pe spoiler momentan nu-l dau jos ca am prins drag de el .
suportul de numar va fi schimbat cat de curand asta l-am pus ca l-am spart pe celalalt cand am dat intr-un caine .

pUmA 19-01-11 20:52

vad ca ai montat proiectoarele,ai gasit la magazin instalatia electrica sau o aveai pe masina...da niste detalii
app de ce nu dai jos portbagajul de sus si il pui doar cand ai nevoie.

cristy_dacia 20-01-11 09:12

Quote:

Originally Posted by pUmA (Post 4002331)
vad ca ai montat proiectoarele,ai gasit la magazin instalatia electrica sau o aveai pe masina...da niste detalii
app de ce nu dai jos portbagajul de sus si il pui doar cand ai nevoie.

portbagaju il dau jos da sa fac putina ordine pe tereasa ca am multe piese de masina peacolo.pt proiectoare am cumparat eu instalatia.

andrei.pitesti 20-01-11 09:59

1 Attachment(s)
jante cms nu ai vrea la ea???

cristy_dacia 20-01-11 10:21

Quote:

Originally Posted by andrei.pitesti (Post 4003543)
jante cms nu ai vrea la ea???

cu cat le dai???

andrei.pitesti 20-01-11 10:23

Quote:

Originally Posted by cristy_dacia (Post 4003602)
cu cat le dai???

4 mil jumate

Mht'u 20-01-11 19:22

Quote:

Originally Posted by cristy_dacia (Post 4003424)
portbagaju il dau jos da sa fac putina ordine pe tereasa ca am multe piese de masina peacolo.pt proiectoare am cumparat eu instalatia.

ce terasa ma?
Mai vrei volanul?

All times are GMT +2. The time now is 20:17.

- Copyright 2026 4Tuning