![]() |
Re: GJ.04.DVA-UNDERCONSTRUCTION
stie careva daca am sistemul de proiectoare pe undeva prin capota?
ce bec imi trebe pentru proiectoare? |
Quote:
|
eu nu ascult manele.in masina nici macar un cd cu manele nu gasesti si nici in pc nu gasesti vreo manea.pt ca nu imi plac.si la urma urmi nu are deaface cu nimik ce muzica asculti cu tuningul
|
Cel mai simpplu cumpara o instalatie de proiectoare este vreo 25 30 de lei, ca sa iti pui proiectoarele si schema o gasesti pe aici pe forum sau daca nu ti-o deseneaza unu din noi, zici daca ai nevoie.
Quote:
Pustiule, nu ascult manele , dar nu mai veni cu intrebari stupide pe aici . Si ce vrea sa insemne " de la oras" in ghilimele la tine? |
Quote:
|
mersi ingerasul99.cand voi avea nevoie de schema de montare va voi anunta.sambata cred ca le voi monta si voi monta si halogenele.
|
O intrebare vad ca starneste tot ce e mai rau in voi , baieti mari ce sunteti..:sad:
|
nu starneste tot stai calm da aia a fost o intrebare stupida pe bune.pt ca omu asculta ce muzica vrea poate uni asculta muzica populara si ei modifica masini
|
baieti am fost azi sa cumpar instalatia de proiectoare si mi-a zis baiatu ala ca face 25 lei dar cica sa pun proiectoarele la spoiler si sa ma duc dupaia ca nu stie daca instalatia e pt 2 proiectoare.voi stiti ceva daca e pt 2 proiectoare sau pt un proiector???
|
Este numai pentru 2 proiectoare, nu am vazut niciodata instalatie pt un singur proiector. Nu ezita si cumpara instalatia.
|
osa cumpar azi am luat doar halogenele pt proiectoare si urmeaza instalatia si sa iau buji.voi ce buji imi recomandati?eu am bosh acuma pe masina.
|
Quote:
|
si bujii brisk merg mai bn decat sinderomul eu la parerea asta am ajuns pentru injectie si carburatieee.....pe sinderom bujia a 2 de la baterie nu mg delok........dar pe brisk merge sau nkg daca iti poti permite
|
voi opta pt ngk dar sa vad daca gasesc in oras daca nu voi da comanda pe net:twisted:
|
CUM VREI U DAR VEZI CA SUNT 15 EURO BUCATA CELE ORIGINALE NU FAKEURI:)) CA SUNT DESTULE ;)DECI AI GRIJA CE ITI CUMPERI CITESTE DE MAI MULTE ORI;)
|
Quote:
|
14 Attachment(s)
noi lucrari la dacie.am pus proiectoarele,becurile la faruri,al luat alta nuca la schimbator sau cum se numeste,husa noua la schimbator.
Si am cumparat si 2 burdufuri deale mari ca unu e rupt.si cateva poze si cu rezultatu burdufului rupt:(.nu va luati dupa data depe poza ca nu e reglata bine.urmeaza luni sa schimb burdufurile si cuplaju la volan. |
Quote:
ar trebui sa dai aia cu logan club jos, ca nu ai logan, si sticlerul de pe bara spate, la fel, nu are ce cauta acolo, scoate stopurile astea si punele pe cele originale cu partea de sus innegrita;) |
stikeru logan club am vrut sa il dau jos azi dar nu am mai avut timp dar il voi da jos luni cand voi schimba burdufurile.cu stopurile mai ma gandesc.
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
ce rol are butonul ON/OFF de langa frana de mana?
|
butonul on / off de langa frana de mana este pentru subwoofer (pentru tubul de nitro ala mic din portbagaj nu extinctorul :twisted: )
|
last response : stergatoare de alea am si eu si cel de pe dreapta l-am facut sa fie putin mai curbat si acum nu mai atinge cu mijlocul asa ca mijlocul lamelei nu sterge ... l-am facut la loc ... l -am apasat ... i am facut toate prostiile nu merge si pace :(( ... in rest parere buna despre ele numai sa nu incercati sa le curbati ...
|
ITI IEI UNUL MAI MAI MARE PT DREAPTA ASA AM FACUT EU;) SI VA STERGE CALUMEA
|
Quote:
|
La cel de la pasager asa am facut am taiat ca daca nu taiam iesea vreo 2 cm pe cheder ... oricum si in orice caz nu vrea sa sterga la mijloc ... de ce ? pentru ca daca stai inauntru si te uiti la lama vreo 7-8 cm sa zic asa din lama luat din stanga in dreapta este "flecita" in jos pe geam ... urmeaza partea care nu sterge ... vreo 5 cm sau chiar mai mult ... lama e "flecita" in sus pe geam... culmea ... si restul e tot "flecita" in jos ... asadar mijlocul nu sterge niciodata ... o sa mai lucrez la asta ( rectific ... sterge daca apas pe bratul stergatorului) ... ... dar sa nu facem chat pe forum ... acum on topic : daca i-ai da triplele alea jos si ai pune originale sau alta inventie ar fi altceva :D;)
|
eu nu am treaba cu ele sterg super si le am de un an si nici nu sta pe cheder stergatoru.eu cum le-am cumparat asa le-am pus nu am mai incercat sa le mai indoi pt ca se muleaza ele singure pe forma parbrizului numai ca in dreapta nu sta tot stergatoru pe parbriz dar sterge perfect nu am treaba cu ele.deci cn vrea sa isi puna sunt recomandate.
|
15 Attachment(s)
astazi am dat masina cu ceara si am facut putina ordine in ea si am dat jos ala din lunepa si stikeru logan club
|
Ai putea sa schimbi suportul de numar de pe fata , totusi nu ai fiat!
La sticker-ul de pe bara tot nu renunti? De ce nu pui un model de capace mai frumoase? Pune-ti un parasolar cu folie de 5% transparenta si mai maricel. |
parasolar va fi din autocolant .
capacele ori urmeaza altele mai frumoase , ori urmeaza jentiile vopsite alb . stickerul de pe spoiler momentan nu-l dau jos ca am prins drag de el . suportul de numar va fi schimbat cat de curand asta l-am pus ca l-am spart pe celalalt cand am dat intr-un caine . |
vad ca ai montat proiectoarele,ai gasit la magazin instalatia electrica sau o aveai pe masina...da niste detalii
app de ce nu dai jos portbagajul de sus si il pui doar cand ai nevoie. |
Quote:
|
1 Attachment(s)
jante cms nu ai vrea la ea???
|
Quote:
|