![]() |
Re: Skoda Fabia RSline
4 Attachment(s)
cateva poze cu Fabia RSblue a mea din toamna va avea aceiasi culoare abia astept :yahoodaydreaming:
|
in curand sistem complet de spalare a farurilor xenon OEM :D sa fie ca la Germania :lol:
|
2 Attachment(s)
un mic preview cu piesele de la spalatoarele de faruri (vas de 4,5 litri)
|
4 Attachment(s)
new pics 8)
|
2 Attachment(s)
azi am reusit sa pun stingatorul unde ii este locul pentru siguranta
|
2 Attachment(s)
portbagajul pregatit pentru a doua parte a concediului 8)
|
dupa atata concediu e timpu' sa ma apuc iara de masina, sapt viitoare va primi un set de bujii noi si incet o sa o pregatesc de vopsit incepand binenteles cu birocratia asigurarilor :rolleyes2
|
3 Attachment(s)
new pics...
|
Quote:
vreau sa-mi pun si eu la a mea bara fata+spate de RS, ai cumva codul pieselor sau ma poate ajuta cineva cu o serie de sasiu de RS? mai departe ma descurc eu |
O sa-ti trimit eu luni o serie de sasiu de Fabia RS 8)
|
Quote:
|
5 Attachment(s)
Azi am profitat de ziua libera si am inceput modificarile pentru instalarea sistemului de spalatoare faruri pe care il voi instala dupa vopsirea masinii :arrow:
|
Ieri am reusit sa fac rost de furtune cu tot cu prinderi si o ramificatie sper ca in weekend sa ii fac o proba :D
|
2 Attachment(s)
azi am reusit sa mai avansez un pic: am facut gaurile in bara si am montat spalatoarele si furtunul de la pompa mai ramane de rezolvat partea electrica...:arrow:
|
5 Attachment(s)
gata cu proiectul spalatoarele de faruri ... sunt foarte multumit de rezultat 8)
|
Quote:
|
Mersi pentru aprecieri Tzutzu.2009 sper ca in curand sa ne intalnim dar din cauza distantei e mai greu dar nu imposibil. Masina a primit in sfarsit cauciucuri de iarna pe care le voi pune dupa ce termin cu vopsitul cat mai aproape de 1 noiembrie
|
Quote:
multumesc anticipat |
plasa aia de la polita o avea masina cand am cumparat-o daca vrei sa o cumperi poti sa o iei de la dealerul Skoda(cod DMA 410 002) iar celalalte plase sunt de la Milotec
|
Azi am facut primul test cu spalatoarele de faruri si functioneaza impecabil :d, de saptamana viitoare intra la vopsit micuta.
|
Masina va intra la vopsit integral va avea aceiasi culoare cum este si acum doar plafonul cred ca o sa-l vopsesc negru. Ce parere aveti cum ar arata, ar da bine albastru cu plafonul negru lucios si jante de RS 17" vopsite negru?
|
Las-o doar albastra. E mai clean asa :)
|
Quote:
Mult succes |
arata ca din fabrica spalatoarele de faruri, faina treaba
|
Mersi hori90hor, azi trebuie sa fie gata revopsirea poze mai tarziu8)
|
3 Attachment(s)
cateva elemente vopsite, luni vor ajunge iar pe masina proaspat vopsita
|
Imi place ca a disparut ornametul de toba de pe bara spate. Bravos.:D
|
da Bebeko trebuia sa dispara doar a devenit clean look8)
|
1 Attachment(s)
Coming soon...
|
Si etrierii neaparat verzi.
|
Quote:
O sa arate frumos rau si cum a zis si bebeko etrierii neaparat verzi. |
17" de Octavia RS 8)
|
Quote:
|
Arata foarte bine masinuta,si se vede ca bagi multi bani si pasiune in ea. Te-am vazut intr-o zi in oras,si mi-a atras atentia. O mica parere daca o accepti,ar fi sa nu lasi rotile negre,sa le faci argintii,si etrierii o culoare care sa nu atraga atentia,negru de preferabil,dar e strict parerea mea. Multa bafta si poate ne mai intalnim prin oras!:-)
|
Ms Mareo, jantele inca nu le-am luat dar ele sunt in culoarea originala adica argintii o sa vad in primavara cum le fac sau daca raman asa.Si eu ti-am vazut masina chiar vineri era parcata pe Calea Sagului, imi place aripa stikerita 8) de unde ai luat stikerele de pe ebay?
PS. Poate facem o sedinta foto prin primavara ca sa fie si jantele pe ea.Mersi anticipat! |
3 Attachment(s)
Gata masina e revopsita, acuma urmeaza revizia de 160.000 km (ulei Aral 5W40+filtru, filtru aer sport KN, filtru benzina si buji NGK). Cateva poze o sa urmeze si altele ...
|
4 Attachment(s)
Fabia la Orsova intr-un mini concediu, am reusit dupa mult timp sa fac cu ea peste 1000 de km in mai putin de 3 zile iar consumul este fff bun 5% la o viteza medie de 90 km/h
|
3 Attachment(s)
Mini Skoda Fabia intra la vopsit :yahoocool:
|
1 Attachment(s)
gata cu vopsitul...
|
3 Attachment(s)
si finalul...