Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masina mea BMW Seria 3 (https://forum.4tuning.ro/643-masina-mea-bmw-seria-3.html)
-   -   E36 - 1.8 IS Limited edition (https://forum.4tuning.ro/643-masina-mea-bmw-seria-3/152355-e36-1-8-is-limited-edition.html)

Marian_nebunu 23-03-10 07:36

Re: E36 - 1.8 IS Limited edition

Quote:

Originally Posted by D0ryN (Post 3210068)
Suport exterior pentru semnalizare

:lol::lol::lol::lol::lol: da boss asa e :) aripa dreapta inca nu este vopsita semnalul nu este prins cum trebuie :D:D

JusT_SaY_BoBo: nu am suspensie reglabila este fixa;) :D am amortizoare sachs cu tija mai scurta cu 1.5 cm pe fatza,si pe spate kw galbene,arcurile sunt h&r mov si fatza si spate dar pe spate am mai taiat o spira :)

snoopz: sa te fereasca domnu sa ai vreuna sa vezi atunci nervi si griji :)

liviu tex :am eu un baiat cand vrei sa faci treaba dai un pm

69 wrx : sorine ar cam fi cazut frate sa iei un coupe :D:D:D:D:D:D VERDE BOSTON GRUN :pistoles:

Ricardinho: :tetter::tetter::tetter:MS FRATELE MEU :peace:

69WRX 23-03-10 13:19

cwae nu ma mai gandesc decat la drift...si cred ca o sa raman pe 2.8 sa vad cum stau cu banii de suspensie si de frana de mana si vedem cum stam pe urma cu niste bani de blocant :P
important e ca am reusit sa il conving pe tata la un motor d-asta :D iar mamei mele o sa ii spun ca motorul e de 2.0 =))

Marian_nebunu 23-03-10 21:06

Quote:

Originally Posted by 69WRX (Post 3211771)
cwae nu ma mai gandesc decat la drift...si cred ca o sa raman pe 2.8 sa vad cum stau cu banii de suspensie si de frana de mana si vedem cum stam pe urma cu niste bani de blocant :P
important e ca am reusit sa il conving pe tata la un motor d-asta :D iar mamei mele o sa ii spun ca motorul e de 2.0 =))

La mamica ta te duci cu un buchet de flori si ii spui ca vrei sa iti iei pisica :bunch::bunch:

pe taicatu tre sa il prinzi la o petrecere putin vesel :drunk: si gata ai rezolvat :D:D

eu asa as trata situatia ca altfel nu cred ca ai sanse:))) cand i-am zis eu lu tata de 2.5 si uita stramb la mine prin casa :suspiciou :suspiciou

:flamed: :flamed: :flamed: :flamed: :flamed:

69WRX 23-03-10 21:35

eu i-am zis ca 2.5 este cel mai rezistent si ca are acelas consum u 2.0...si de-aia nu merita sa iau 2.0 cand la acelas consum pot avea 2.5...orium e bine ca l-am convins chiar foarte usor...ba chiar era interesat de 2.5 m-a pus sa ii arat pe youtube filmulete =))

mi s-a scarbit de motorul asta e 1.8...dupa ce ca nu are forta sa dea rondu ala de la stadion pe uscat, m-a lasat si in timp ce dadeam burn:|

Marian_nebunu 23-03-10 21:40

Quote:

Originally Posted by 69WRX (Post 3213602)
eu i-am zis ca 2.5 este cel mai rezistent si ca are acelas consum u 2.0...si de-aia nu merita sa iau 2.0 cand la acelas consum pot avea 2.5...orium e bine ca l-am convins chiar foarte usor...ba chiar era interesat de 2.5 m-a pus sa ii arat pe youtube filmulete =))

mi s-a scarbit de motorul asta e 1.8...dupa ce ca nu are forta sa dea rondu ala de la stadion pe uscat, m-a lasat si in timp ce dadeam burn:|

ulei frate :rolleyes2: rolleyes2: rolleyes2 ti-am mai zis :D:D:D

este rezistent intradevar:) dar iti spun sincer singurul motor pt care as da 1.8 is jos este 2.5 dublu vanos e46 2002-2003 :D e grav rau de tot motoru,consum de 14 in oras si cuplu.....si cupluuuuuuuuuuuu :pistoles: :pistoles:

69WRX 23-03-10 21:52

aveam frate ulei...castrol 10w40...avea vreo 8000km

liviu tex 23-03-10 22:26

pune si tu o poza facuta din spate! sunt curios cum stau rotile!

Marian_nebunu 24-03-10 07:17

Quote:

Originally Posted by liviu tex (Post 3213828)
pune si tu o poza facuta din spate! sunt curios cum stau rotile!

daca am timp azi am sa fac :D si pun :D

antacebal 24-03-10 12:53

Arata foarte bine masina dar sincer este prea lasata , bafta.

Marian_nebunu 24-03-10 13:44

Quote:

Originally Posted by antacebal (Post 3215089)
Arata foarte bine masina dar sincer este prea lasata , bafta.

frate crede-ma ca este destul de joasa sunt constient :D dar cum se vede:| pe strada sa terminat :D si cum se uita lumea la ea:) si cand o las undeva parcata ,credema ca am o maaaaaaare satisfactie :D si ce crezi =)))) o mai las de cur 2 cm :D:D:D asta vreau :D

antacebal 24-03-10 14:57

Mai tai din arcuri? Sau ce metoda vrei sa folosesti?

JusT_SaY_BoBo 24-03-10 15:18

Quote:

Originally Posted by Marian_nebunu (Post 3215202)
frate crede-ma ca este destul de joasa sunt constient :D dar cum se vede:| pe strada sa terminat :D si cum se uita lumea la ea:) si cand o las undeva parcata ,credema ca am o maaaaaaare satisfactie :D si ce crezi =)))) o mai las de cur 2 cm :D:D:D asta vreau :D

ai curaj, pentru design se merita 100%..pacat de drumuri...

sprinter 24-03-10 15:21

Aveti mare curaj sa taiati din arcuri ma jur... mare grija sa nu ramaneti fara ele la prima denivelare luata cu o viteza mai sanatoasa.

Gyo*TDS 24-03-10 15:27

f low pisica asta ,bafta cu ea mariane si sa o vedem inscrisa :D

69WRX 24-03-10 17:11

ba da esti nebun sa mor eu...i-ati frate o suspensie reglabila si laso la max si nu mai taia din arcuri da-o drq de treaba vrei sa mori ? =))

Marian_nebunu 24-03-10 21:03

JusT_SaY_BoBo :iti multumesc pentru aprecieri :D observ ca urmaresti topicul de multa vreme cand o sa ne cunoastem am sa te dau o tura :D ca drept recompensa:) :workout:

antacebal : da am sa mai tai inca o spira :D

Gyo*TDS : iti multumesc ca ma sustii :) si ca mereu scrii aici pe topic ma face sa ma simt si eu important parca ma faceti sa simt ca mai am si eu masina desii nu am mai mers cu ea de 2 luni :poke:

69WRX : ba frate parca nu ai stii ca sunt

LEGAT DE PARTEA CU TAIATUL DIN ARCURI :) LA CUM MERG EU CU MASINA PRIN ORAS:) POT LUA SI 30 D DENIVELARI

Cele pe 4degete din baia de ulei pana jos nu imi permit sa merg mai tare cu ea :D
:pelvic_th :pelvic_th

liviu tex 24-03-10 21:05

PUNE FRATE POZA DIN SPATE CA MOR DE CURIOZITATE!!!!

Marian_nebunu 24-03-10 21:09

4 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by liviu tex (Post 3216484)
PUNE FRATE POZA DIN SPATE CA MOR DE CURIOZITATE!!!!

iti pun o poza cum statea ea inainte sa fac treaba aia :D:D:D acum este si mai joasa si mai cracanata :D

liviu tex 24-03-10 21:10

cam asa sta a mea acum! n-ai poze noi??

Marian_nebunu 24-03-10 21:11

Quote:

Originally Posted by liviu tex (Post 3216512)
cam asa sta a mea acum! n-ai poze noi??

nu am nu am apucat sa ii fac :D era noapte:D cand am scoso :D:D poate treci maine pana in pranz pe la mine :D

liviu tex 24-03-10 21:13

pe la ora 3 ajung in berceni! te sun maine!

JusT_SaY_BoBo 24-03-10 21:32

Quote:

Originally Posted by Marian_nebunu (Post 3216470)
JusT_SaY_BoBo :iti multumesc pentru aprecieri :D observ ca urmaresti topicul de multa vreme cand o sa ne cunoastem am sa te dau o tura :D ca drept recompensa:) :workout:

antacebal : da am sa mai tai inca o spira :D

Gyo*TDS : iti multumesc ca ma sustii :) si ca mereu scrii aici pe topic ma face sa ma simt si eu important parca ma faceti sa simt ca mai am si eu masina desii nu am mai mers cu ea de 2 luni :poke:

69WRX : ba frate parca nu ai stii ca sunt

LEGAT DE PARTEA CU TAIATUL DIN ARCURI :) LA CUM MERG EU CU MASINA PRIN ORAS:) POT LUA SI 30 D DENIVELARI

Cele pe 4degete din baia de ulei pana jos nu imi permit sa merg mai tare cu ea :D
:pelvic_th :pelvic_th

mc:)..te astept la iasi:)eu la bucuresti nu vin..sau cel putin nu pana la anu la 4t...de urmarit urmaresc topicurile care imi plac chiar daca nu poste la toate,cum nu am postat la e46 desi mi-a placut foarte mult masina.bafta in continuarea si nu ai parte de gropi

Marian_nebunu 25-03-10 07:08

10 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by JusT_SaY_BoBo (Post 3216615)
mc:)..te astept la iasi:)eu la bucuresti nu vin..sau cel putin nu pana la anu la 4t...de urmarit urmaresc topicurile care imi plac chiar daca nu poste la toate,cum nu am postat la e46 desi mi-a placut foarte mult masina.bafta in continuarea si nu ai parte de gropi

daca tot spui ca iti placea e46le meu uite iti pun niste poze cu ea :D

Marian_nebunu 25-03-10 07:16

20 Attachment(s)
si iti pun si cu pisica ca sa faci o diferenta :D de masina cu personalitate :D:D:D :peace:

Gyo*TDS 25-03-10 11:07

Quote:

Originally Posted by Marian_nebunu (Post 3217328)
daca tot spui ca iti placea e46le meu uite iti pun niste poze cu ea :D

era frumos rau e46-le cu badboy-ul ala :oops:
bafta in continuare:twisted:

Marian_nebunu 25-03-10 11:43

5 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by Gyo*TDS (Post 3217908)
era frumos rau e46-le cu badboy-ul ala :oops:
bafta in continuare:twisted:

dupa cum cred ca vezi :D am pastrat traditia verde :D joasa :D badboy :D zgomotoasa :D

asta chiar e zgomotoasa rau :D avand in vedere ca am serpi si teava pana in Remus :chainsaw: :chainsaw:

am de bagat cativa bani in mici retusuri ,dar oricum nu va avea parte de retusuri va fi revopsita toata desii nu are rugina :rockon: :rockon:

azi i-am tras un polish :D pe care il pot face oricui cu 1.5 milioane :D:D:D

69WRX 25-03-10 11:59

de ce sa vopsesti ma masina ? asa aiurea ca ti-a venit tie sa o vopsesti ? o sa se vada aiurea nu o sa mai iasa niciodata cum a fost

Marian_nebunu 25-03-10 12:01

Quote:

Originally Posted by 69WRX (Post 3218017)
de ce sa vopsesti ma masina ? asa aiurea ca ti-a venit tie sa o vopsesti ? o sa se vada aiurea nu o sa mai iasa niciodata cum a fost

ai uitat ca vopsitorul pe care il am a vopsit masinile lui Tiriac ,ia vopsit lambo lu fisu lu prigoana :D:D:D omu este ARTIST :D

69WRX 25-03-10 12:12

atata timp cat nu o sablezi inainte de vopsire sa fie tabla goala nu o sa mai iasa niciodata la fel...o sa se cunoasca ca e strat mai gros de vopsea pe muchii

Marian_nebunu 25-03-10 12:27

Quote:

Originally Posted by 69WRX (Post 3218046)
atata timp cat nu o sablezi inainte de vopsire sa fie tabla goala nu o sa mai iasa niciodata la fel...o sa se cunoasca ca e strat mai gros de vopsea pe muchii

stai tu chill ca stie omu ce sa imi faca mie la masina:D:D:D vezi ca azi raman la giurgiu :D:D

Gyo*TDS 25-03-10 12:56

Quote:

Originally Posted by Marian_nebunu (Post 3217977)
dupa cum cred ca vezi :D am pastrat traditia verde :D joasa :D badboy :D zgomotoasa :D

asta chiar e zgomotoasa rau :D avand in vedere ca am serpi si teava pana in Remus :chainsaw: :chainsaw:

am de bagat cativa bani in mici retusuri ,dar oricum nu va avea parte de retusuri va fi revopsita toata desii nu are rugina :rockon: :rockon:

azi i-am tras un polish :D pe care il pot face oricui cu 1.5 milioane :D:D:D

da Mariane,urmarisem si topicul tau cu e46-le :D
frumoasa culoarea Boston Grun :x 8)

myky99 25-03-10 13:15

termina cu prostiile si pune mana pe niste faruri cu lupa;)

69WRX 25-03-10 17:21

ba sa ma suni diseara :D

ullise 25-03-10 18:17

ce aveti toti cu toba japoneza? :D
mama ce tripuri am avut ...vedeam masina cu unghiuri negative in spate.

Marian_nebunu 25-03-10 19:43

myky99 : termina frate cu "arogante" dastea de forum nu pun nici un far nu sunt alea o prioritate acum :)

ullise :nu am "ales" toba japoneza :) am fost la borla in mai sus de colentina putin am uitat exact cum se numeste comuna aia :D si la banii pe care ii aveam pana in 7 milioane era o toba "LW" cu 2 iesiri rotunde maricele :D dar eu sincer de firma "LW" nu am mai auzit,era o borla cu un ornament frumusel dar iesirile erau prea mici pentru gustul meu :) era un sebring care mi-a placut enorm dar din pacate era la 10 milioane :)))) si mai era un Remus care m-a incantat foarte mult avand in vedere ca era la doar 5 milioane :D:D si scria mare "made in austria" toba este originala remus si crede-ma face toti banii si se aude mortal :D:D:D mai ales in 6900 unde imi taie mie :rolleyes2 :rolleyes2 :rolleyes2 dum dum dum :D s-a terminat

am scos catalizatorul am lasat intermediara ei originala care era pe direct dar din pacate cred ca sau spart sitele in ea ca a cam inceput sa imi rontaie si pe decelerare =)))imi mai poneste cate o flacarica :D

JusT_SaY_BoBo 25-03-10 19:51

Quote:

Originally Posted by Marian_nebunu (Post 3217337)
si iti pun si cu pisica ca sa faci o diferenta :D de masina cu personalitate :D:D:D :peace:

sper ca a ajuns pe maini bune e460ul.ca si comparatie.imi place ca amandoua sunt nesimtit de low:twisted:,amandoua sunt boston green(parca asa se numea culoare)care arata foarte bine!era mai bine sa fie trecerea inversa sa treci de la e36 la e46 da nu-i nimic ca,creste si pisi mare:twisted:
ps.i-ai rotile prietenului tau cu pisica rosie;;)(am o slabiciune pentru bmwuri si bbs-uri:oops:)

Marian_nebunu 25-03-10 19:57

Quote:

Originally Posted by JusT_SaY_BoBo (Post 3219193)
sper ca a ajuns pe maini bune e460ul.ca si comparatie.imi place ca amandoua sunt nesimtit de low:twisted:,amandoua sunt boston green(parca asa se numea culoare)care arata foarte bine!era mai bine sa fie trecerea inversa sa treci de la e36 la e46 da nu-i nimic ca,creste si pisi mare:twisted:
ps.i-ai rotile prietenului tau cu pisica rosie;;)(am o slabiciune pentru bmwuri si bbs-uri:oops:)

iti spun sincer am avut pe e46 jante foarte mari nu imi plac :D SUNT INCOMODE:(

trecerea de la e46 la e36 am fost fortzat de situatia financiara nu vroiam sa dau e46 aveam de gand sa pun 2.5 dublu vanos dar am lovito :) cealalta era fharngruen metallic ,nu era boston,

si pisica mea trage foarte foarte bine cu rotile care le are acum p ea :D nu vreau sa le dau ca este un model foarte rar de jante,si sunt usoare;) deci intelegi tu :D

Gyo*TDS 25-03-10 20:32

eu spun ca ii sta f bine cu jantele pe care le are;) toba e criminala,soft are, low este ,numere ii mai trebuie :D
spor la treaba boss ;)

ullise 25-03-10 23:02

Quote:

Originally Posted by Marian_nebunu (Post 3219159)
myky99 : termina frate cu "arogante" dastea de forum nu pun nici un far nu sunt alea o prioritate acum :)

ullise :nu am "ales" toba japoneza :) am fost la borla in mai sus de colentina putin am uitat exact cum se numeste comuna aia :D si la banii pe care ii aveam pana in 7 milioane era o toba "LW" cu 2 iesiri rotunde maricele :D dar eu sincer de firma "LW" nu am mai auzit,era o borla cu un ornament frumusel dar iesirile erau prea mici pentru gustul meu :) era un sebring care mi-a placut enorm dar din pacate era la 10 milioane :)))) si mai era un Remus care m-a incantat foarte mult avand in vedere ca era la doar 5 milioane :D:D si scria mare "made in austria" toba este originala remus si crede-ma face toti banii si se aude mortal :D:D:D mai ales in 6900 unde imi taie mie :rolleyes2 :rolleyes2 :rolleyes2 dum dum dum :D s-a terminat

am scos catalizatorul am lasat intermediara ei originala care era pe direct dar din pacate cred ca sau spart sitele in ea ca a cam inceput sa imi rontaie si pe decelerare =)))imi mai poneste cate o flacarica :D

eu te cred ca se aude grav ... :) si nu va critic pe niciunul ca va puneti japoneze ... puteti sa va lasati evacuare si pana la jumatea masinii daca vreti. (eu personal am mers azi cu un 2.0 24v si se aude FOARTE GRAV cu evacuarea jumate). Era doar o ... sugestie oarecum. Nu mi-o lua in nume de rau. Am tot respectul pentru cei care baga din putinul lor in masina atata cat sa n-o tziganeasca.

Marian_nebunu 26-03-10 11:53

frate indiferent de design japoneza se aude mortal :D TOBA REMUS SE AUDE MORTAL EU LE AM PE AMANDOUA SI REMUS SI JAPONEZA :))))) TREBUIE AUZITA MASINA :D

All times are GMT +2. The time now is 16:09.

- Copyright 2026 4Tuning