![]() |
marti sunt gata stickerele! (dimensiunea 14cm lungime, 5cm latime am zis sa nu fie nici prea mari..)o sa vedem cum fac sa ajunga la toti..
(urmeaza tricourile asa cum am promis) |
codrin44
Ma intereseaza modelu` ala de jante dar pe 17 cu 5 prezoane. Astept un pret eventual |
la ce sa va zicem ce masini avem daca nu sunt ale noastre :P ...ai mei de ex. au mercedes...multzumitzi?
|
INVITATIE - 04 Decembrie - DRAG PARADE!!!
Am fost contactat de oficiali ai clubului Insane Racers si rugat sa va propun, in limita posibilitatilor, sa ne alaturam si noi acestui event.
Detalii: Quote:
|
daca ai pronuntzat cuvantul \"mercedes\" mi s-au deschis ochii(si mie si lui aleks). ce model e?
|
10x pt alex gam. merita felicitari. cand le trimitzi incoace, zii lui la misto sa imi puna cdul cu 2fast2real in pachet. ok?
|
si ce scoruri au stikerele alea? ca vreau si eu vreo 2
|
wow si eu vreau unu, cam cat costa?
|
e o coaja de mercedes 190d....pe care il detest...k nu mere bine...si numi place sal conduc :oops: ...numa face de rusine firma Mercedes cu defectele pe care le are :P ....
|
nu exagera laura.....important e sa mearga.....nu am dreptate?
|
cand ai spus 190 mi-ma adus aminte de first love(aleks stie). itzi poate spune aleks mai mult despre masina. nu ma prea pricep la mercedesuri.
|
Dupa cum vad..nu sunt singura pasionata de mercedes-uri....de fapt pe mine ma pasioneaza...tot ce are 4 rotzi, volan si motor...vorba lu' amy :lol:
|
Re:
Quote:
|
cred ca pretul il vom sti in momentul in care le avem facute :roll:
|
ok super! vreau si eu 2!
|
pai mi-ar placea sa imi pove aleks..ce legatura are cu mercedes-urile....ce aventuri a trait in tineretile lui..dar asta ramane la latitudinea lui :P ...
|
Din cate am inteloes este vorba de vreo 670.000 lei metrul. Dintr-un metru intra can 20 sigle.
|
ar veni cam 33.500 e lei adica 3.35 de lei noi. e bun pretzu. :roll:
|
pai aleks avea 190d. si masina aia a avuto 5 ani de zile. a bricolato in tot felul.
|
saraca masina...de fapt saracile masini...care nimeresc pe mana unor oameni (k tatal meu :? ).... pacat de firma :)
|
dar ce face tatal tau cu masina?
o exploateaza la maxim,sau nu o exploateaza mai deloc? |
BAGA-L IN CLUB. 8)
|
:lol:...tatal meu...face taxi cu masina aia..deci...nush daca tre sa va mai zic ceva..o sa zic numa : Saracii clientzi....cei care merg o data cu taicameo cand are chef de viteza...a 2 oara mai bine o sa mearga pe jos decat cu el....eu una..nu ma mai duc cu el(prea des) :)
|
http://images.google.ro/imgres?imgur...lr%3D%26sa%3DG asta??????????????? oare asha va arata?????? :?
|
shhhhttttt ;)
|
ooooooooooo un pret super mic. ma asteptam la cv mai mare. baieti aduceti cv si ptr bucuresti. ok si legitimatiile eu asta astept. legitimatiile si tricourile cand sunt gata.
|
2006 o sa fie un an mai special. 8)
|
asteptam orice. :lol:
|
asteptam orice. :lol: orice lucru e bine venit
|
asa este mertan are dreptate orice lucru venit din partea clubului e bine venit. tot asa baieti
CRAZY DRIVERS RULLZ |
asa este mertan are dreptate orice lucru venit din partea clubului e bine venit. tot asa baieti
CRAZY DRIVERS RULLZ |
:D asa este mertan are dreptate orice lucru venit din partea clubului e bine venit. tot asa baieti :D
CRAZY DRIVERS RULLZ |
sal
ai scris cam de prea multe ori . :P
as dori si eu stickere... dati-mi un pm sa va trimit banii . cred ca iau mai multe.. ca vreau sa mai aduc membrii cu masini.. si aditza stie.. ca am multi prieteni.. ca el a venit la mine a vazut cate masini aveam pe mana pe acolo :) astept mesaj |
Cand vom intra in posesia lor vom face probabil un topic nou special pentru a le imparti tuturor membrilor, unde se vor scrie adresele fiecaruia si treburi... E ok?
|
sal
foarte ok :)
|
ok, e bine asa...
pt ca trebuie centralizate comenzile, asa s-a facut la mai toate cluburile... |
de unde esti laurea?
|
aleks... laurea este din cluj :D
|
ce e pe bacau lui aleks. 8)
|
sunt din cluj...pentru mai multe informatzii ID-ul meu de mess va sta la dispozitie: lullyy16 8)
|
| All times are GMT +2. The time now is 10:18. |
- Copyright 2026 4Tuning