Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Oradea (https://forum.4tuning.ro/86-oradea.html)
-   -   Masini scumpe din Oradea (https://forum.4tuning.ro/86-oradea/14783-masini-scumpe-oradea.html)

DaBotta 09-12-07 23:48

Re: Masini scumpe din Oradea..

Quote:

Originally Posted by B.v.L (Post 1238756)
hahahahahah ... se mai gaseste unu altu care stie mai multe :D Lamborghini Murcielago LP640 (640 CP) mai mult decat cel normal de 579 cp .. si nu inteleg de ce ii imposibil de 700 ... si aici chiar nu are rost sa vb de filtre - tobe sport ca nu ii dacie :)) si o resoftare iti da si CP nu numai Nm .. putina documentatie si ai fi putut fi la subiect .. te`am salutat

vezi ca tu ar trebuii sa te documentezi putin , masina aia ii facuta comanda speciala , ii lucrata cu mclaren , asta o stiu de la proprietar asa ca nu mai faceti pe desteptii ca stii ca nu vorbesc ca nu stiu , asa ca mai bine v-ati documenta voi inainte sa aruncati cu pietre in altu.
Daca voi nu ati auzit si vazut asta nu inseamna ca nu exista !

BH 07 MDF 10-12-07 14:04

Quote:

Originally Posted by DaBotta (Post 1238862)
vezi ca tu ar trebuii sa te documentezi putin , masina aia ii facuta comanda speciala , ii lucrata cu mclaren , asta o stiu de la proprietar asa ca nu mai faceti pe desteptii ca stii ca nu vorbesc ca nu stiu , asa ca mai bine v-ati documenta voi inainte sa aruncati cu pietre in altu.

Te rog să pui un link care să arate acest Lamborghini lucrat cu MCLaren :lol:

di48lo 10-12-07 17:40

Quote:

Iata, ca sa te documentezi si tu (si toata lumea cine e interesat)...
Am postat problema asta pe un forum oficial international Lambo. Iata ce raspunsuri au dat cei care stiu totul despre modificarea Lambo-urilor:

https://img221.imageshack.us/img221/3...istaym5.th.jpg

(BS inseamna bull$hit)

B.v.L 10-12-07 18:15

Quote:

DaBotta vad ca ai mai mult de 3 posturi ... eu nu ma refeream la cele spuse de tine si nu contraziceam cele zise de tine .. invata sa citesti si chiar am vb si eu cu pompi si da sustine ca are 700 de cai si nu am zis ca nu cred asa ceva chiar nu`s de ieri si mai cunosc si eu una alta si chiar nu vb numa sa imi adun post`uri .. eu il contraziceam pe diablo sau ce user are .. asa ca nu citi printre randuri .. te`am salutat

B.v.L 10-12-07 18:21

Quote:

Originally Posted by di48lo (Post 1239923)
Iata, ca sa te documentezi si tu (si toata lumea cine e interesat)...
Am postat problema asta pe un forum oficial international Lambo. Iata ce raspunsuri au dat cei care stiu totul despre modificarea Lambo-urilor:

https://img221.imageshack.us/img221/3...istaym5.th.jpg

(BS inseamna bull$hit)

chiar ce am zis eu nu mi`ai demonstrat ca nu ar fi adevarat .. am sustinut doar ca nu ii imposibil, cum zici tu, sa aibe acel lambo 700 cp .. tu ai discutat pe acel forum doar cele spuse de DaBotta ca ar fi fost facuta in colaborare cu mai stiu eu cine .. hai ca eu am incheiat subiectu asta .. v`am salutat

di48lo 10-12-07 18:27

Nu vreau sa ma cert cu voi. Este posibil sa scoti multa putere dintr-un Murci, dar numai cu sistem twin-turbo (inca mai sunt probleme cu resoftare, nu prea reusesc sa castiga CP). Am vazut motorul lui Pompi, si iti pot spune ca arata neatins, totul este stock!!!

Acuma fiecare crede ce vrea... dar Pompi asta e un mare mincinos.

DaBotta 10-12-07 18:58

Quote:

Originally Posted by B.v.L (Post 1240007)
DaBotta vad ca ai mai mult de 3 posturi ... eu nu ma refeream la cele spuse de tine si nu contraziceam cele zise de tine .. invata sa citesti si chiar am vb si eu cu pompi si da sustine ca are 700 de cai si nu am zis ca nu cred asa ceva chiar nu`s de ieri si mai cunosc si eu una alta si chiar nu vb numa sa imi adun post`uri .. eu il contraziceam pe diablo sau ce user are .. asa ca nu citi printre randuri .. te`am salutat

mii de scuze atunci omule , eram probabil prea obosit scze si inca odata scuze

DaBotta 10-12-07 19:08

iar daca pompi minte atunci si noi mintim si gata

Bogdan_mb 11-12-07 00:28

ce ma distrez cum va certati aicia :) , ce conteaza cati cai are ? oricum nu o sa poata sa mearga mai tare de 50 ca o rupe de gropile din oras :( iar si de ar fi drumuri bune , chiar sunt curios daca ar avea curaj sa se foloseasca de toti cei 620 (fie 700, fie 1000cp) tractiune spate ;)

B.v.L 11-12-07 00:55

wtcvictim tu sa taci cand vb cu mine :D .. nu`i nici o problema DaBotta ;) toti avem momente :)

DaBotta 11-12-07 11:37

ba wtcvictim , taci acolo ca stii foarte bine cat io dat pe borsului , asa ca shhht ;)

BH09SSS 11-12-07 14:39

Quote:

Originally Posted by DaBotta (Post 1241109)
ba wtcvictim , taci acolo ca stii foarte bine cat io dat pe borsului , asa ca shhht ;)

Cat, cat?
Ceva poze nu aveti???

B.v.L 11-12-07 18:18

iti zic eu unde sta si mergi si bati la usa sa deschida garaju sa iti arate masina :D glumeam :)

Bogdan_mb 11-12-07 18:53

Quote:

Originally Posted by B.v.L (Post 1240781)
wtcvictim tu sa taci cand vb cu mine :D .. nu`i nici o problema DaBotta ;) toti avem momente :)

shhh tu ca nu mi-ai aratat quad-u :) :)

suntem totusi cam offtopic dar tot nu cred ca are lambou ala 700 cp ;)

BH 07 MDF 11-12-07 19:07

Quote:

Originally Posted by wtcvictim (Post 1241845)
dar tot nu cred ca are lambou ala 700 cp ;)

Poate adunati cu caii Crossfire-ului lui frate-sau :D

valib 11-12-07 22:39

va rog sa continuati doar ontopic...

B.v.L 11-12-07 23:21

atunci are 579 .. :)) destui oricum ..

DaBotta 12-12-07 22:30

Quote:

Originally Posted by BH 07 MDF (Post 1241867)
Poate adunati cu caii Crossfire-ului lui frate-sau :D

handi , nu mai are cross`u cred ca deja de 1 an =)) , amu are un A4 cabrio si altele..... :)

BH 07 MDF 13-12-07 12:38

Ziceam si eu ... :D

Bah... da cum dreaq sa zici ca isi ia Lamborghini facut in colaborare cu MCLaren ? :lol: :lol: Ai gandit putin cand ai zis ? :lol: :lol: :lol:

valerutzz 13-12-07 14:33

Re: Masini scumpe din Oradea

Poate asa o fi zis ala :lol: Ce filme si ce besini au unii de prin Oradea in cap, nu ma mir :D

BH 07 MDF 13-12-07 16:04

Quote:

Originally Posted by valerutzz (Post 1244590)
Poate asa o fi zis ala :lol: Ce filme si ce besini au unii de prin Oradea in cap, nu ma mir :D

Pai trebuia sa se gandeasca putin inainte sa 'raspandeasca ineptia asta'

:lol: :lol: :lol: :lol:

valerutzz 16-12-07 20:51

Alex, chill. Si daca proprietarul zice asa, atunci ce ? Inseamna ca asa si e ?
Nu va mai impungeti atata. Am mai auzit texte cu "facuta la comanda special pt mine." Faza e ca nici macar Reventon care e FOARTE exclusivista nu are 700 HP...
Data viitoare sterg tot, si luati cate-un warning. ;)

graty 17 13-02-08 20:15

A aparut in oras un shelby rosu cu dungi albe mortal, l-am vazut deja de 2 ori si il conducea o gagica! voi l-ati vazut careva??? sper sa pot sa ii fac o poza

BH 07 MDF 13-02-08 20:23

Dap l-am vazut intr-o noapte la OMV.:)
Mustang GT500 :)

HoricutzWSR 13-02-08 21:30

asta nou sau ala vechi? :)

graty 17 13-02-08 22:29

1 Attachment(s)
Masina arata cam cum e cea din poza

BH 07 MDF 14-02-08 08:46

Modelul nou :)

Bogdan_mb 14-02-08 10:01

Quote:

Originally Posted by BH 07 MDF (Post 1355005)
Dap l-am vazut intr-o noapte la OMV.:)
Mustang GT500 :)

confirm si eu :-) ma gandesc ca stie conduce tipa, 500 cp tractiune spate nu sunt chiar asa usor de stapanit.

BH 07 MDF 14-02-08 11:44

Poate are limitator :)).Sunt curios a cui o fi :)...sau e un fan infocat a filmului "I'm legend" :))

gti 4 ever 14-02-08 22:09

l-am vazut si eu azi dim pe borsului dar nu am apucat sa pozez numai spatele ca i-a dat gagica de numa abia am reusit sa pozez posterioru oricum super masina;)

HoricutzWSR 15-02-08 16:53

nush de ce ...da` nu ma incanta deloc :)

savu_M5 16-02-08 09:29

Marfa Pontiaku tau lam vazut de multe ori prin oradea :X :D

Vlad_BMW 17-02-08 18:25

Am vazut si eu mustangul ala .. era oprit de politie.. :)) acolo cum se merge inspre bors.. :P

SoundIdentity 18-02-08 21:14

DACA VA UITATI IN FATA LA MINE LA MAGAZIN GASITI:
1-LIMUZINA CADILAK
2-CRYSLER SEBRING 2006
3-----ASTA E SPUMAAAA VINEEE UN FORD GT DIN 1971!!!!!!RARITATEEE

AVEM IN ASTEPTARE O LIMUZINA DE 14 M!!!!!!!!l:):):):):)

BH09SSS 19-02-08 11:42

Sandule la astea vrem sa vedem si noi niste poze... ce zici ne poti ajuta? :)

B.v.L 19-02-08 11:48

mergi in fata la el la magazin si ai avantaju sa intri in ele nu doar sa le vezi :) daca ii sandu intr`o dispozitie buna poate le si conduci :D . glumeam doar

BH09SSS 19-02-08 11:50

Lllooolll...

SoundIdentity 19-02-08 19:54

luna asta totul se dubleaza :):):) daca am o limuzina acum, luni vine si a doua :) mai mi s-a programat un mercedes GL jeepul asta nou la care s-a mai anuntat inca o raritate desata :):) deci 2-2 :):)

BH 07 MDF 19-02-08 19:56

Salut.
Sunt ale tale ?
Limuzinele le inchiriezi ? Daca da,ce pret ?

SoundIdentity 19-02-08 20:19

Quote:

Originally Posted by BH 07 MDF (Post 1369622)
Salut.
Sunt ale tale ?
Limuzinele le inchiriezi ? Daca da,ce pret ?

nu sunt ale mele sunt la asa zis ''facut'' :):):) una deja am transformat-o din negru in alb am montat un bumerang pe capota spate am pus podea de aluminiu mai urmeaza o tapiterie neoane dvd monitoare etc etc :):) sunt si de inchiriat pentru nunti deplasari aeroport ungaria,calatorii busines si diverse petreceri evenimente si etc :)

All times are GMT +2. The time now is 23:01.

- Copyright 2026 4Tuning