![]() |
Re: Masini scumpe din Oradea..
Quote:
Daca voi nu ati auzit si vazut asta nu inseamna ca nu exista ! |
Quote:
|
Quote:
Am postat problema asta pe un forum oficial international Lambo. Iata ce raspunsuri au dat cei care stiu totul despre modificarea Lambo-urilor: https://img221.imageshack.us/img221/3...istaym5.th.jpg (BS inseamna bull$hit) |
Quote:
|
Quote:
|
Nu vreau sa ma cert cu voi. Este posibil sa scoti multa putere dintr-un Murci, dar numai cu sistem twin-turbo (inca mai sunt probleme cu resoftare, nu prea reusesc sa castiga CP). Am vazut motorul lui Pompi, si iti pot spune ca arata neatins, totul este stock!!!
Acuma fiecare crede ce vrea... dar Pompi asta e un mare mincinos. |
Quote:
|
iar daca pompi minte atunci si noi mintim si gata
|
ce ma distrez cum va certati aicia :) , ce conteaza cati cai are ? oricum nu o sa poata sa mearga mai tare de 50 ca o rupe de gropile din oras :( iar si de ar fi drumuri bune , chiar sunt curios daca ar avea curaj sa se foloseasca de toti cei 620 (fie 700, fie 1000cp) tractiune spate ;)
|
wtcvictim tu sa taci cand vb cu mine :D .. nu`i nici o problema DaBotta ;) toti avem momente :)
|
ba wtcvictim , taci acolo ca stii foarte bine cat io dat pe borsului , asa ca shhht ;)
|
Quote:
Ceva poze nu aveti??? |
iti zic eu unde sta si mergi si bati la usa sa deschida garaju sa iti arate masina :D glumeam :)
|
Quote:
suntem totusi cam offtopic dar tot nu cred ca are lambou ala 700 cp ;) |
Quote:
|
va rog sa continuati doar ontopic...
|
atunci are 579 .. :)) destui oricum ..
|
Quote:
|
Ziceam si eu ... :D
Bah... da cum dreaq sa zici ca isi ia Lamborghini facut in colaborare cu MCLaren ? :lol: :lol: Ai gandit putin cand ai zis ? :lol: :lol: :lol: |
Re: Masini scumpe din Oradea
Poate asa o fi zis ala :lol: Ce filme si ce besini au unii de prin Oradea in cap, nu ma mir :D
|
Quote:
:lol: :lol: :lol: :lol: |
Alex, chill. Si daca proprietarul zice asa, atunci ce ? Inseamna ca asa si e ?
Nu va mai impungeti atata. Am mai auzit texte cu "facuta la comanda special pt mine." Faza e ca nici macar Reventon care e FOARTE exclusivista nu are 700 HP... Data viitoare sterg tot, si luati cate-un warning. ;) |
A aparut in oras un shelby rosu cu dungi albe mortal, l-am vazut deja de 2 ori si il conducea o gagica! voi l-ati vazut careva??? sper sa pot sa ii fac o poza
|
Dap l-am vazut intr-o noapte la OMV.:)
Mustang GT500 :) |
asta nou sau ala vechi? :)
|
1 Attachment(s)
Masina arata cam cum e cea din poza
|
Modelul nou :)
|
Quote:
|
Poate are limitator :)).Sunt curios a cui o fi :)...sau e un fan infocat a filmului "I'm legend" :))
|
l-am vazut si eu azi dim pe borsului dar nu am apucat sa pozez numai spatele ca i-a dat gagica de numa abia am reusit sa pozez posterioru oricum super masina;)
|
nush de ce ...da` nu ma incanta deloc :)
|
Marfa Pontiaku tau lam vazut de multe ori prin oradea :X :D
|
Am vazut si eu mustangul ala .. era oprit de politie.. :)) acolo cum se merge inspre bors.. :P
|
DACA VA UITATI IN FATA LA MINE LA MAGAZIN GASITI:
1-LIMUZINA CADILAK 2-CRYSLER SEBRING 2006 3-----ASTA E SPUMAAAA VINEEE UN FORD GT DIN 1971!!!!!!RARITATEEE AVEM IN ASTEPTARE O LIMUZINA DE 14 M!!!!!!!!l:):):):):) |
Sandule la astea vrem sa vedem si noi niste poze... ce zici ne poti ajuta? :)
|
mergi in fata la el la magazin si ai avantaju sa intri in ele nu doar sa le vezi :) daca ii sandu intr`o dispozitie buna poate le si conduci :D . glumeam doar
|
Lllooolll...
|
luna asta totul se dubleaza :):):) daca am o limuzina acum, luni vine si a doua :) mai mi s-a programat un mercedes GL jeepul asta nou la care s-a mai anuntat inca o raritate desata :):) deci 2-2 :):)
|
Salut.
Sunt ale tale ? Limuzinele le inchiriezi ? Daca da,ce pret ? |
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 23:01. |
- Copyright 2026 4Tuning