![]() |
Re: AG-xx-VLO
Imi e al dracu de cunoscut capacul ala de distributie :D..spor la treaba baieti!
F7p asta a avut imobilizator pe ecu ? |
3 Attachment(s)
Avand in vedere ca pe Clio era un contact de Aro nu cred ca a avut IMMO.M-am uitat si pe schema electrica la ECU si nu imi da sa aiba , sper sa nu am surprize-surprize cand ma apuc de fire.:-P
|
5 Attachment(s)
pitonii..:)
|
urata lucrare cu evacuarea aia , nu e ce trebuie pentru motorul asta
|
Argumenteaza te rog!
|
Quote:
Bafta bolidul'e. |
Quote:
|
6 Attachment(s)
Serpi astia sunt mai mai mari decat ai lu Bolidu parca ? Sunt curios cum o sa mearga masinile voastre in paralel :D masini la fel,configuratii diferite .
Serpi au defecte de structura tromsoanele trebuiesc egale ...si imbinarile se fac mult mai in "V" sa zicem , majoritatea motoarelor renault raspund mai bine in configuratia 4-2-1 ....F7p ,f7r majoritatea folosesc 4-1 4-1 - clio williams ,megane maxi 4-2-1 r19 16v , megane coach , sport spider Am vazut tot felul de galeri pentru motoarele astea |
Da sunt o idee mai mari decat ai mei. Trasee egale este foarte greu sa faci in configuratia actuala.
Serpii sunt facuti din serpi originali de ABF, daca nu va convine ceva certati-va cu cei de la VW, nu eu i-am proiectat asa. doar i-am repozitionat. Si eu abea astept sa le punem una langa alta sa vedem ce "rahat" a iesit.:) https://img600.imageshack.us/img600/9083/photo0500p.jpg |
Corect pe Dacie e foarte greu sa faci o galerie cu tronsoane egale ,trebuie sa o faci foarte "incalcita"...cum are YLI cred ca o sti :D
Pate ne vedem la pitesti anul asta si termin si eu LOGanul F7p :D |
cred ca ati muncit mult la ele dar au iesit misto galeriile :-)
|
pompa aia huco o mai ai si tu? ma intereseaza...
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Quote:
|
4 Attachment(s)
inca un pic la tabla..
|
6 Attachment(s)
din seria " Cum se monteaza un bord CN?!"...
|
11 Attachment(s)
|
4 faruri, misto :D
ati intarit si lonjeronele? cat costa o operatiune de genu? |
ie de Canada bre...in '84 cica le-au intarit niste unii pe la uzina ca era de export. Poate maine sau zilele ce urmeaza fac poze si la restul intariturilor , ca nu doar la lonjeroane are.:)
|
Marfa ......:D
|
1 Attachment(s)
ieri am dat si primele ture cu masina.:) mai tarziu o sa fac cateva poze cu compartimentul motor gata si sa le postez.
https://www.youtube.com/watch?v=pZhQZB5aZj8 https://www.youtube.com/watch?v=JNXg__DxkvY |
3 Attachment(s)
pozele promise mai devreme...
|
Quote:
|
Ceva de genu. dar ce ti se pare ca ar lipsii?!
|
Ma da e foarte curat compartiment :lol: unde sunt tonele de fire si cacaturi :)) parca la tine e mai debandada decat la asta
De pe ce masina e radiatoru? |
Nu e ma nici o debandada, doar ca la el lipseste panoul de sigurante care este in interior si vasul de stropgel care il vom monta sub contra-aripa.
Radiatorul este de SuperNOVA. |
O vedem la Brasov saptamana viitoare?
|
Noi asa vrem. Adica mai mult ca sigur va fii prezenta. Saptamana asta ii punem aripile, centram farurile , masca, o spoiala sa fie la o culoare si parbrizul plus bordul ca sa fie la numar sa nu zica politia ceva, daca e timp terminam si bordul, daca nu nu e bai.:)
|
Eh, mai sunt vreo 10 zile. E timp berechet :D .
|
da, dar am si de lucru nu pot sta numai de ea...
|
Quote:
|
Quote:
|
15 Attachment(s)
aproape gata. Paste Fericit!:D
|