Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masina mea Seat (https://forum.4tuning.ro/112-masina-mea-seat.html)
-   -   Seatul meu minor ! (https://forum.4tuning.ro/112-masina-mea-seat/146887-seatul-meu-minor.html)

VladM 21-08-10 16:52

Re: Seatul meu minor !

Quote:

Originally Posted by RIcKO (Post 3600160)
eu zic sa dai jos folia de pe faruri mai bine astepti pana strangi bani de pleoape , arata bine asa lasata , cred ca ai nevoie de ceva mai mult J :D

Cred ca o sa-i pun niste distantiere pe spate deocamdata. Astazi am pus si folia pe cupola :D

valitataye 21-08-10 16:59

poze poze poze:D

GJ 64 GAB 22-08-10 02:34

Quote:

Originally Posted by valitataye (Post 3600373)
poze poze poze:D

Idem idem idem !

GIULY 23-08-10 20:53

Pozele de pe pagina anterioara cu "before and after" mi-au adus aminte de emisiunea Pimp My Ride. Felicitari pentru munca depusa! Masina e pe drumul cel bun.

VladM 23-08-10 23:31

6 Attachment(s)
Multumesc baieti. Uitati si pozele :D Scuzati mizeria si claritatea proasta a pozelor. Maine vin geamurile fumurii :)

morpheusmaster 24-08-10 00:10

Un VLX de Roman in devenire :). Arata bine cupola (ar merge si capota), si jantele (ar merge niste distantiere pe spate, 20mm nu mult, sa incapa sub aripa...si buza rosie la janta) si cam atat.

P.S. Vezi ca apa cu sapun nu strica nici la masini ;)) (asa din cand in cand :) )

VladM 25-08-10 00:34

6 Attachment(s)
Na ca am si spalat-o. Si m-am hotarat ca nu mai are rost sa-i pun folia,arata mult mai bine asa.

NXdev 29-08-10 19:00

Se simte si ea mai bine asa spalata :D.Cred ca tanjeste dupa o grila fara semn :">..in rest felicitari pentru ce ai reusit sa faci cu masina.

AnDrEiCa 30-08-10 11:10

Imi place,a iesit bine ,da bine cu plafonul negru ,dar parca ar da si mai bine si cu capota neagra:-).Bafta cu masina

morpheusmaster 30-08-10 15:38

Quote:

Originally Posted by AnDrEiCa (Post 3620092)
Imi place,a iesit bine ,da bine cu plafonul negru ,dar parca ar da si mai bine si cu capota neagra:-).Bafta cu masina

Nu mai erau bani si de capota :) (glumesc)...subscriu. Vlad, fa si capota neagra si o sa arate mai bine ;) (eventual pui si pleoapele negre...sau o duci la micu sa'i faca un baiat rau )

VladM 30-08-10 17:16

Nu,capota neagra nu o voi face. Daca voiam o faceam din prima dar nu vreau,nici folie pe geamuri,e prea incarcata,mie imi place asa mai clean. Simplu dar de esenta. Dati-mi o idee ce-as putea pune in loc la proiectoare acolo pana cumpar sa nu se mai vada asa urat...

NXdev 30-08-10 17:21

E bine ca nu esti adeptul foliei pe geamuri :P.In locul proiectoarelor..ai putea decupa partea din mijloc a grilei..sau cel mai bine sa vopsesti grila pana la proiectoare neagra.

JohnnyX 30-08-10 17:36

Quote:

Originally Posted by VladM (Post 3621022)
Nu,capota neagra nu o voi face. Daca voiam o faceam din prima dar nu vreau,nici folie pe geamuri,e prea incarcata,mie imi place asa mai clean. Simplu dar de esenta. Dati-mi o idee ce-as putea pune in loc la proiectoare acolo pana cumpar sa nu se mai vada asa urat...

Exista ornamente de plastic. Te-am intrebat cu ceva pagini in urma despre ele... Pana la urma am fost la un magazin de piese auto si am facut comanda. Mi le-a adus cu 20 de lei bucata. Ale mele sunt simple, exista si ornamente cu loc pentru proiector.

VladM 30-08-10 17:41

Quote:

Originally Posted by JohnnyX (Post 3621060)
Exista ornamente de plastic. Te-am intrebat cu ceva pagini in urma despre ele... Pana la urma am fost la un magazin de piese auto si am facut comanda. Mi le-a adus cu 20 de lei bucata. Ale mele sunt simple, exista si ornamente cu loc pentru proiector.

Pai eu am service auto si magazin de piese da nu stiu de unde sa iau,cum sa le caut :)) Stii cumva ce importator au ? Scrie pe cutii :)

JohnnyX 30-08-10 17:51

Eu le-am primit in punga no name :lol: O sa intreb maine de unde le`a adus daca vrei. Sper sa imi spuna...:???:

VladM 30-08-10 17:53

Quote:

Originally Posted by JohnnyX (Post 3621111)
Eu le-am primit in punga no name :lol: O sa intreb maine de unde le`a adus daca vrei. Sper sa imi spuna...:???:

Ok. Mc mult. Roaga-i frumos,sau macar sa-mi spuna cum se numesc. Pune o poza 2 aici sa le vad si eu te rog.

JohnnyX 30-08-10 17:55

Nu am poze chiar acum, dar ii fac in maxim o ora.:-)

JohnnyX 30-08-10 18:43

2 Attachment(s)
Pozele promise :arrow:

VladM 30-08-10 18:54

Merci mult. Te duci maine sa intrebi te rog ?

JohnnyX 30-08-10 18:56

O sa intreb. Dupa amiaza o sa te anunt. ;)

JohnnyX 31-08-10 12:11

Am fost, m`am interesat. Ornamentele se numesc "grilaj proiector bara". Cat despre firma prin care lucreaza nu mi`a zis prea multe. Face comenzile prin programul intern al firmei, o firma care aduce doar piese originale, cica unica in tara.
Vreau si eu sa comand tavita aia de la portbagaj, dar am inteles ca e cam scumpa. Tu ai avut`o la masina?

VladM 31-08-10 16:37

Quote:

Originally Posted by JohnnyX (Post 3623199)
Am fost, m`am interesat. Ornamentele se numesc "grilaj proiector bara". Cat despre firma prin care lucreaza nu mi`a zis prea multe. Face comenzile prin programul intern al firmei, o firma care aduce doar piese originale, cica unica in tara.
Vreau si eu sa comand tavita aia de la portbagaj, dar am inteles ca e cam scumpa. Tu ai avut`o la masina?

Care tavita te referi ? Aia de deasupra rotii de rezerva ? Multumesc ca te-ai interesat.

JohnnyX 31-08-10 16:42

Aia care se ridica deodata cu hayonul. Toate hatchback`urile au, eu am luat`o fara si se vede tot ce am in portbagaj de pe locurile din spate.

VladM 31-08-10 16:58

Quote:

Originally Posted by JohnnyX (Post 3623902)
Aia care se ridica deodata cu hayonul. Toate hatchback`urile au, eu am luat`o fara si se vede tot ce am in portbagaj de pe locurile din spate.

Si eu am luat-o dupa,imi cereau astia la dezmembrari 100 ron pe ea,dar am un prieten care lucreaza la gaz si un subaltern de-al sau are un parc de dezmembrari si i-a dat-o asa :) Mi-am gasit grilele alea,44 de lei bucata,mi-am facut comanda. Mai trebuie sa-mi iau si capacul ala de deasupra rotii de rezerva ca nu-l am...

JohnnyX 31-08-10 17:32

Aici e plin de parcuri de dezmembrari si nici unul nu are modelul asta de Ibiza. Mie mi-ar fi ok si cu 100 de lei. Nu au site parcurile respective? Ti-ai comandat grila cu sau fara loc pentru proiector? :D

VladM 31-08-10 17:35

Quote:

Originally Posted by JohnnyX (Post 3624031)
Aici e plin de parcuri de dezmembrari si nici unul nu are modelul asta de Ibiza. Mie mi-ar fi ok si cu 100 de lei. Nu au site parcurile respective? Ti-ai comandat grila cu sau fara loc pentru proiector? :D

Eu pe net am cautat cand m-am apucat de masina,am luat mai multe numere de la dezmembrari si am sunat la toti,dar pana la urma mi-am luat nou totul. Cauta si tu pe google ca eu le-am sters pe toate. Mi-am luat fara proiectoare,imi place mai mult asa :)

JohnnyX 31-08-10 17:51

O sa mai caut, poate am noroc. Ms pt sfaturi. Sa pui poze cand le montezi !:D

VladM 31-08-10 18:01

Ok. Nu ai pentru ce. O sa pun poze :)

VladM 01-09-10 16:56

Le-am primit,din pacate sunt cu suport de proiectoare,nu le mai fac retur le las asa. Trebuie sa le vopsesc zilele astea si le fac poze.

Dementor 01-09-10 19:05

oare de ce in 70% din cazurile in care comanzi o chestie vine altceva in colet:???:acum o sa trebuiasca sa cauti si proiectoare si presupun ca si blocul de lumini, sau lasi asa gol?

VladM 01-09-10 19:31

Quote:

Originally Posted by Dementor (Post 3627038)
oare de ce in 70% din cazurile in care comanzi o chestie vine altceva in colet:???:acum o sa trebuiasca sa cauti si proiectoare si presupun ca si blocul de lumini, sau lasi asa gol?

Trebuie doar proiectoare,nu trebuie sa umblu la blocul de lumini. :)

JohnnyX 01-09-10 19:55

Quote:

Originally Posted by VladM (Post 3626669)
Le-am primit,din pacate sunt cu suport de proiectoare,nu le mai fac retur le las asa. Trebuie sa le vopsesc zilele astea si le fac poze.

Eu zic ca merita sa le faci retur. Sunt 22 de lei bucata cele fara suport de proiector. M`am gandit ca la 44 de lei bucata sunt cu proiector...:sad:

VladM 01-09-10 22:43

Nu le mai fac nimic,le las asa. O sa-mi iau si proiectoare si gata :)

ovidiu89 02-09-10 18:05

o sa arate mai frumos cu proiectoare:lol::lol:

VladM 02-09-10 22:55

4 Attachment(s)
Mda,am o idee,sper sa se vada bine,sa innegresc proiectoarele.

Cam asa arata cu grilele. Rog un moderator sa-mi uneasca posturile.

ovidiu89 03-09-10 19:14

le-ai vopsit?
nu dadeau mai bine daca erau negre? sa fie putin contrast

NXdev 03-09-10 19:19

Si eu zic ca aratau mai bine negre:-s..dar tu ai mai mult alb pe masina..

VladM 03-09-10 23:44

Veneau aiurea,negru peste atata alb,o sa vina proiectoarele negre :)

valitataye 04-09-10 00:50

parerea mea ca o dadeau mai bine pe negru:D...ai deja prea mult alb in fata:-s

VladM 04-09-10 00:59

Sa le fac oare negre ? Cu tot cu grila aia dintre ele ? Ce ziceti,ar da bine ?

All times are GMT +2. The time now is 22:31.

- Copyright 2026 4Tuning