Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Constanta (https://forum.4tuning.ro/35-constanta.html)
-   -   TUNING ? Intrebati sau veniti cu oferte ...dupa caz :) (https://forum.4tuning.ro/35-constanta/14464-tuning-intrebati-veniti-oferte-caz.html)

CT-XX-CDA 10-07-07 23:01

Re: TUNING ? Intrebati sau veniti cu oferte ...dupa caz :)

APV-ule ia zii cum au iesit alea ? zilele astea cred ca o sa vin sa le si achit.

CT-07-APV 11-07-07 16:23

De maine dupa amiaza sa vi ca momentan am tot fost cu masina la pregatit si nu prea am avut timp sa le termin. Oricum mai este foarte putin de facut la ele. Sunama maine dupa ora 15:00

Most_Wanted 13-07-07 16:11

mi-ai furat clinetu ....
(glumeam)

CT-07-APV 13-07-07 21:33

Concurenta:):):):)

DUTZU 17-07-07 11:23

A P V 'ule faci bari shi etc din fibra >?

CT-07-APV 18-07-07 04:38

Quote:

Originally Posted by DUTZU (Post 1001755)
A P V 'ule faci bari shi etc din fibra >?

Momentan am facut mai multe pleoape acum lucrez la o bara de Dacie gen cea a lu TAU din Bucuresti. O sa trec mai mult pe spoilere dar dupa expozitie pentru ca trebuie sa concep niste modele mai diferite si asta dureaza. Zimi cam ce te-ar interesa si vedem ce si cand putem face.

DUTZU 18-07-07 11:05

Fratzioare nu ma intereseaza mai nimic....da stiu lume care vrea..si deasta te-am intrebat...in caz ca aud ceva....

DUTZU 19-07-07 03:37

Care poate sa imi spuna si mie unde imi schimb culoarea ceasurilor din bord la opel vectra b ???

Daniel_DRV 23-07-07 23:32

Am gasit deschidere electrica la portbagaj din buton si din telecomanda alarmei auto pret 65 ron plus taxe de transport care e interesant sa dea un PM.

CT-84-DiN 24-07-07 01:55

Quote:

Originally Posted by NasuL (Post 1010596)
Am gasit deschidere electrica la portbagaj din buton si din telecomanda alarmei auto pret 65 ron plus taxe de transport care e interesant sa dea un PM.

pai si ce era asa de greu sa-ti cumperi un motoras(25 ron) si sa-i pui un buton in interior? si la faza cu alarma...nu prea cred...daca alarma nu este prevazuta cu o functie auxiliara (in cazul asta portbagaj-ul) nu merge

ct-13-SHP 06-08-07 03:43

Quote:

Originally Posted by CT-07-APV (Post 1003286)
Momentan am facut mai multe pleoape acum lucrez la o bara de Dacie gen cea a lu TAU din Bucuresti. O sa trec mai mult pe spoilere dar dupa expozitie pentru ca trebuie sa concep niste modele mai diferite si asta dureaza. Zimi cam ce te-ar interesa si vedem ce si cand putem face.

pe mine m-ar interesa de niste bari pt un astra g in 4 usi....crezi ca ma poti ajuta???da-mi un pm daca e si vb .....

quick_5hifter 06-08-07 13:53

Caut si eu un arbore pentru Dacia 1310 (motor 1397 cmc), de preferat la cota 1.
Mai vreau sa stiu unde gasesc cele mai ieftine piese Dacia originale, noi.
Multumesc!

CT-84-DiN 06-08-07 18:29

Quote:

Originally Posted by quick_5hifter (Post 1032817)
Caut si eu un arbore pentru Dacia 1310 (motor 1397 cmc), de preferat la cota 1.
Mai vreau sa stiu unde gasesc cele mai ieftine piese Dacia originale, noi.
Multumesc!

magazinu dacia (casa de cultura) sau daca nu ... poti sa iei tot poporului la rand ;)

quick_5hifter 06-08-07 19:29

Arborele as fi preferat sa nu fie nou....nu e pentru mine, e pentru un var de-al meu care a patit-o rau de tot, cand a desfacut motorul si-a facut cruce mecanicul...si are cam multe de cumparat, il ajunge cu totul pe la 12 milioane....de-asta incerc sa-i gasesc macar arborele la mana a doua.

TheBig_X 06-08-07 21:23

Suna-l pe gica

golf_car4 03-03-08 18:08

salut prieteni.nu ma pricep prea tare la motoare si as vrea sa va rog sa ma ajutati intr-o problema. Am un golf 4 de 1.8; 92kw si 125 de cai. A m facut un test la calc ptr ca nu mai tragea asa cum trebuie si mi sa spus ca este de vina senzorul TRADUCTOR HALL adica senzor turatie axa cu came.dupa ce l-am schimbat nu am constatat nici o schimbare asa ca am facut testul din nou si am gasit defect acelasi senzor in conditiile in care am cumparat chiar eu senzorul si am fost de fat cand la schimbat. E ste posibil sa fie tot senzorul sau este ceva mai grav?
VA MULTUMESC PTR AJUTOR

ERY 03-03-08 18:20

unde ai facut testul...?

X-Ray-Eyes 04-03-08 03:23

Reseteaza erorile ... sau deconecteaza calculatorul si conecteaza-l la loc.

ct77pia 04-03-08 20:52

cu motorul oprit ca il faci praf

golf_car4 04-03-08 21:09

am facut mai multe teste in mai multe locuri ca sa fiu sigur si peste tot mi-au spus la fel .acelasi senzor. erorile au fost sterse dar senzorul tot apare. Inca nu am reusit sa-i dau de cap.mersi oricum.Astept in continuare parerile voastre

X-Ray-Eyes 05-03-08 09:23

Incearca la Bosch - Varianta Cta-Ovidiu .

-dRx- 10-03-08 13:22

vreau si eu sa`mi schimb bara spate la golf . am un golf 5 . nu stiu ce sa ii fac sa ii pun "fusta" ;;) :)) sau sa o skimb total ca nu`mi place e batraneasca are bandou urat negru si vreau sa fie tot spatele argintiu in culoarea caroseriei .. ceva idei sugestii pls ? :D

GABBY_ 10-03-08 19:58

pai e varianta mai cheala cred a ta asa ca ai multe de schimbat (bari,bandouri...) sa poata arata cat de cat ca una unui model superior
mergi la ovidiu si cred ca undeva in 4 mil ti-o tuneaza frumos

CT-89-POT 10-03-08 20:01

Quote:

Originally Posted by GABBY_ (Post 1414874)
pai e varianta mai cheala cred a ta asa ca ai multe de schimbat (bari,bandouri...) sa poata arata cat de cat ca una unui model superior

unde in ovidiu? si yo vreau sa-mi modific putin masina. ma gandeam sa o lovesc ii spargeam bara si vb cu unu de la casco poate ma ajuta si imi puneam bara de r32 da cred k ma complicam.

GABBY_ 10-03-08 21:26

nu te ajuta nimeni,masina la casco e pozata si vei primi o bara identica asa ca stai linistit.intreaba-i pe baieti unde este mai exact la iesire din ovidiu si sigur te vor rezolva klumea acolo

Psycho 11-03-08 08:46

pai da ti-o pozeaza la asigurare dar vorbirea trebuie sa o faci la aia la service ...

-dRx- 11-03-08 12:23

Quote:

Originally Posted by GABBY_ (Post 1414874)

mai cheala ? ca dotari interioare nu are piele atat .. numai ca e luata de la un mosuletz din frankfurt si nu e model sportline sau ceva .. chel in materie de tuning poate vrei sa zici .. ea e luata pe dotari standard + multe optionale care i-au convenit lu ala ... trapa .. incalzire in scaune .. clima "BIZONICA" :)) etc .. numai ca e exterior batranesc :)

Urban_Racing 12-03-08 20:06

La ovidiu itzi recomand shi yo ! shi yo tot acolo mi`am facut anumite kestii shi inca mai am cate ceva de facut! po sa te duci la ei shi sa itzi spuna ce au pt tine sau ce poa sa itzi faca dupa matritze ....sau po sa te duci u cu un model.... netu e plin de poze asha ca banuiesc ca ai de unde alege

Foloseste te rog cuvinte din limba romana in exprimare...fara "messangerisme"

-dRx- 12-03-08 20:14

mersi frumos :) imediat dupa tunning days fac niste poze la golfulete si ma duc pe la ei :>

CT-07-APV 13-03-08 08:27

Quote:

Originally Posted by Urban_Racing (Post 1420259)
La ovidiu itzi recomand shi yo ! shi yo tot acolo mi`am facut anumite kestii shi inca mai am cate ceva de facut! po sa te duci la ei shi sa itzi spuna ce au pt tine sau ce poa sa itzi faca dupa matritze ....sau po sa te duci u cu un model.... netu e plin de poze asha ca banuiesc ca ai de unde alege

Foloseste te rog cuvinte din limba romana in exprimare...fara "messangerisme"

Nu iti fac daca nu au matrite. Am incercat si eu acu un an jumate sa fac acolo ceva si nu aveau matrite si nu au facut. Atunci m-am apucat sa imi fac singur.

Urban_Racing 23-03-08 01:07

Quote:

Originally Posted by CT-07-APV (Post 1421142)
Nu iti fac daca nu au matrite. Am incercat si eu acu un an jumate sa fac acolo ceva si nu aveau matrite si nu au facut. Atunci m-am apucat sa imi fac singur.

mie mi`au facut dupa poze! de la 0! mai putin pragurile la care aveau deja matrita

CT-07-APV 23-03-08 10:14

Foarte bine atunci bravo. Pui te rog o poza cu modelul pe care ti l-au facut?

Urban_Racing 23-03-08 18:01

itzi dau link cand e gata
bara fata nu e gata!

ct11lyv 26-08-08 13:24

ma interseaza cine face fete usi .. logan din fibra..

YZF-PWR 26-08-08 14:48

Probabil fratzii fibra din ovidiu sau apv , greu e sa dai de ei :) fratii fibra sunt la u in club sau apv care il stii d atata timp :).
Bafta pitic

All times are GMT +2. The time now is 00:44.

- Copyright 2026 4Tuning