![]() |
Re: 4TuningTIME Pitesti Editia 2 , 17 - 18 octombrie
sincer daca e sa pui cap la cap toate asta dau un caca maca...eu unu vreau intai sa-i felicit pe toti participantii si pe organizatori si acu sa adresez cateva cunvinte si anume ..fratilor de ce comentati aiurea,in loc sa ziceti mersi ca se fac atatea eveniment de tuning si puteti admira masini frumoase si unii dintre voi scuzati-ma dar nu a-ti vazut masini tunate decat in reviste si comentati aiurea ca banda izoliera,ca lufturi si alte prostii...respect pentru cei care au masinile numai pt expo dar respect si mai mult pt cei care masinile de expo sunt masinile si de zi cu zi..dupa ce ca pitestiu si tara asta e cam slaba la capitolul tuning se gasesc unii se gaseasca subiect de discutie...adica unele persoane se chinuie sa organizeze niste expozitii de tuning,si sincer nu le facem frate pt noi sau pt cei cu masinile,le facem pt voi publicu si in rest sa fie lucruri de bine sunt pe dos..eu zic asa ai sa ne vedem fiecare de masina lui si sa punem mana de la mana sa facem ceva pt tuning daca tot ne numimi impatimi ai acestui sport sai zicem asa..respect Ady,S4C
|
mai baieti astia din pitesti care o tineti una si buna ca publicul face, publicul dregea.....eu unu am vazut ca aplaudau si chiar le`a placut ce au vazut, am vazut un tip isi trasase loganul sa dea Blitzuri de cate ori vreo masina de drifft venea spre el.
vremea a tinut totusi cu noi ca nu plouat si nu a mai fost asa frig ca`n zilele trecute. speram ca maine va fi mai bine si sa apuc sa fac si eu poze ceva ca azi n`am facut nimic....ptr ca a trebuit sa`i caut pe cei care au anuntat pe mail ca vin...vin sa le dau nr de concurs...si nu au mai ajuns...poate ajung maine n`e vedem maine ! |
Mie unul mi-a placut. Masini frumoase, iar drift... foarte tare frate!! Apropo cate penuri au fost distruse?? Doamne cum coborau "pasagerii" din masini, turmentati.
Acum nu vreau sa par rautacios, dar mutumiti-va ca vedeti asemenea masini pe "gratis" cum s-ar zice. Nu vezi in fiecare zi expozitii de tuning in Pitesti sau oriunde in alta parte. Nu te pune nimeni sa platesti sau sa faci ceva in schimb. Sa ziceti mersi organizatorilor ca ati avut ce vedea. Ganditi-va ca oamenii aia au stat in frig si au depus un mare efort ca sa faca un spectacol adevarat, iar voi ii tratati cu fundu. Au venit de prin toate orasele tarii de la mari distanete ca sa va faca voua ziua mai frumoasa si sa va scoata din casa, sa vedeti ceva cu adevarat frumos. Felicitari Pikollo pentru organizare... |
Quote:
|
vin si eu azi dar la ce ora incepe finala de drift??
|
off topic: are cineva un loc liber si pentru mine in masina pana la pitesti? dau un suc:)
|
Quote:
ieri a fost greu sa strang un grup de 5 persoane :lol: |
cum e vremea acum in pitesti?pista de drift e mai mare decat aia de la vitantis ?
|
e un pik innorat la categoria vreme....la categoria pista e mai mica un pic ca la vitantis dar e buna.
|
Pe la ora 13 plec si eu spre Pitesti! Daca e cineva fara masina care vrea un lift, ofer cu cea mai mare placere, plec din Militari!
DM sau 0745366887! |
fac apel la galerie sa faca pe dracu in patru:lol:
scoateti mainile din buzunare si aplaudati,ce daca e frig haideti sa face admosfera ;) |
hai sa se adune galeria sub pod pe mijloc sa fie galagie :D . Am plecat , ne vedem acolo
P.S. Mai puneti poze, filmulete cei care a-ti facut :D |
Quote:
|
daca se poate mai multe poze cu renault-ul. este un williams ?
|
Poze...vrem poze! Cei din Pitesti ne tin in suspans cu pozele...cand a fost showul la Vitantis noi v-am pus poze din belsug iar voi ...:rolleyes2
|
A fost reusit showu' si azi. Maestrii KNS si HAI au facut senzatie ca intotdeauna. Cauciucuri sparte, mult fum, cocs, asfaltu' praf...a meritat sa ma catar pe masina ca sa.i observ :))
|
eu m-as fi dus pe pod........ sa ploua cu pozeeeee
|
Haideti shi cu niste poze, ca sa avem shi noi cum sa ne dam cu parerea...
eu sunt la Pitesti shi sunt foarte multumit de eveniment... |
Super tare show`ul cu HAI si KNS :x , ce poze am mai facut o sa pun mai pe seara pentru ca acum trebuie sa-mi fac bagajul sa plec la Bucuresti. Pacat ca maimutzele de pe margine stateau si se uitau ,dar de aplaudat......greu dom`le rau de tot :( :( . Mai rog odata cine a mai facut poze sau a filmat sa posteze. Multumesc
|
Quote:
Felicitări FullSpeedRacing.. 4tuning ARTA & participanţi. MERITAŢI!! Ce să faci.. oricum a fost şi frig. Oricum spectatorii au fost acceptabili. Păcat că a fost frig. A fost frumos!! :D Revin cu poze peste cāteva minute. |
astept si eu poze, desi am fost acolo parca mi s.a facut dor :))
|
9 Attachment(s)
Cateva poze de la drift! :twisted: Multumim pt show-ul! :o
Filmulete in vreo 15 minute! |
a luat pitestiu focc vrem mai multe poze.....
|
acu am ajuns si eu...super show a fost chiar si pe ploaie..m-am dat o tura cu maestru' HAI-u...a fost demential!felicitari tututor!anu asta nu am mai filmat nimik,pt ca am uitat cardu acasa:|
|
Si poate si ceva filmulete, din pacate nu am reusit week-endul asta sa ajung la Pitesti!
|
30 Attachment(s)
am postat poze de ieri , ce nu am pus aseara , si urmeaza sa le pun pe cele de azi si filmuletele ENJOY
|
1 Attachment(s)
un foarte mic filmulet..doar atat mi-a permis memoria..pakt ca am uitat de card..pt ca am avut si pozitie buna:D
P.S. daca are cineva poze cu tipele dupa golfu rosu din'nauntru rog sa le urce:lol: |
49 Attachment(s)
cateva poze si filmulete de la mine....prima serie:D
|
4 Attachment(s)
Cateva filme cu fazele mai interesante. Unu dintre ele cu HAI-ul in masina. Multumesc pt tura, a fost chiar frumos! :lol::lol:
Enjoy. |
10 Attachment(s)
Nu se vad foarte bine pozele ... :)
|
http://picasaweb.google.com/Aktymel/TunningMall#
cateva poze si de la mine ! felicitari organizatorilor, participantilor, si publicului ! masini de nota 10! Si poate cu putin noroc...si bani in scurt timp sa ma alatur si eu celorlalti impatimiti ai tunningului visual si nu numai ! |
A fost super frumos...pacat ca spatiu de drift a fost foarte limitat..in rest a fost ok
|
13 Attachment(s)
seria a II a :D
in afara de faptul ca a cam lipsit atmosfera a fost super...HAI&KNS felicitari inca o data...sunteti de milioane:D....felicitari si celorlalti;tineti'o tot asa.... |
Foarte frumos a fost. Bravo baieti pentru evenimentul realizat la voi
|
eu n-as vrea sa critic pe nimeni ci sa felicit din inima Drifterii si organizatorii acestui eveniment pentru show-ul pe care l-au prezentat la Pitesti in aceste 2 zile.
cum spunea si Ady de la S4C haideti sa incercam sa ne mobilizam si sa incercam ca la anul sa oferim show-uri de execptie pentru publicul din Romania! pentru cei care incearca sa intre in breasla noastra, a celor impatimiti de aceasta arta, incercati sa va dedicati pana la primavara masinilor voastre ca sa nu mai aiba nimeni ce sa va mai reproseze!;) p.s.: ultima faza de azi, cand 4 masini au dat burn, m-a uns pe suflet! :twisted::D bafta all! |
80 Attachment(s)
Felicitari pentru organizarea show-ului de la Pitesti , pentru cei care au efectuat drifturi , HAI&KNS au fost la inaltime dar nici ceilalti nu s-au lasat mai prejos.Multumim organizatorilor si participantilor pentru ca ne-au oferit un show extraordinar.
Am urcat si eu o mica parte din pozele pe care le-am facut.Mai tarziu poate o sa urc si cateva filmulete. |
Frumos a fost azi a fost mai tare decat ieri au fost mult mai multe masini decat ieri .Bafta
|
48 Attachment(s)
Urc si eu cateva pozne:
|
foarte frumos evenimentul de azi..o sa urmeze foarte multe poze + felicitarile
|
A fost super ... HAI & KNS au fost nemaipomeniti, show de nota 10!
Bravo baieti!!! |
| All times are GMT +2. The time now is 01:03. |
- Copyright 2026 4Tuning