![]() |
Re: [My Scoot] Peugeot V-Click
Merci,o sa iasa garantat daca iti iei si tu "lingurita",sa vezi canti o sa fim:))!!:D--Bafta!!!!!
|
Ti-am zis primul lucru pe care il facem cand imi iau scuter>>>BURN OUT pe chestiile alea de la sala ...."ca sa moara fetili si gaboriiiiiii"
|
Se numesc "Politistu mort":))asta de la kyky cu motoru o stiu!!!Gata cu off-topic!!!
|
porche eu te cred ca este nerabdator sa mergi cu scuteru dar frate totusi lasal naiba acum...acum toate bune si frumoase si la 50 de anii te vad ca mergi in carucioru cu rotile din cauza picioarelor...!!!! ai si u rabdare ca vine si fremea de scuter....toti asteptam asta ;))
|
Pai astept astept dar uite ca la mine de 2 zile e soare afara cum ma trezesc si sunt -15g afara!!!Ce sa fac!!!Aia e cu totii asteptam vara sa iesim la o tura cu prietenii!!Dar e aproape!!!Bafta!!!!Maine imi vin piesele!!!!o sa revin cu catva poze!!!
|
5 Attachment(s)
Au venit pieseleeee:D:D:D:D:D:D:lol::lol:!!!!!!
Variator 90cc Naraku Racing Arcuri : soft,medium,hard stage6 Arc central:Naraku Evolution Role naraku: 5.8/6,3gr Astept sa le pun sa vedem cum se comportaa!!!!! |
ohoo .. felicitari .. sa le stapanesti sanatos
|
Faine piesele ;) . Cat te-au costat?
|
335ron+transport!!!
|
OOoOO Abia steptam sa vedem cu se comporta!Nu ai dat mult pe ele;)!!Se cere si o toba nou dupa aceste modificari?!?!
|
Nu se cere ,toba care o am e numai buna!!M-am interesat!!!Si alta toba mai buna de atat?(Sport numai pun)!!!
|
cum ai marit tu toba? ,ti-a facut cineva un cot mai mare si ai golit tot ce era prin acel "plaman" (daca era cv) ?
|
Foarte faine piesele, mai putin si nu mai ai ce modifica la el. Bravo tie pentru ceea ce ai facut din V-clicku asta, e frumos. Punele sus si zine ce modificari au adus. Bafta ;)
|
Salut!Multumesc tuturor!!!
PS mimo nu am marit cotul am scos ce era in "plaman",site dar nu toate!! Felix ce sa zic am montat doar variatorul si am zis ca nu e scuterul meu,pentur ca arcurile nu am avut pistol sa desfac ambreiajul am icnar cu cheia si ciocanelul dar degeaba..Si am vorbit cu un prieten maine care are pistol sa ma duc la el sa ma ajute sa desfac ambreoajul si sa schimb arcurile!!!! Ce sa zic se infige extraordinar ,se vede diferenta imediat,!!!Super tare!!Dar imi este frica sa ii dau pentru ca e polei pe jos si mi-e sa nu cad!!!! |
Quote:
|
Stai man linistit!!De ce sa ma supar!!:))Mersi la fel!!!Ce runner ai?:-?
|
Runner 2001,toba sport Athena(415$ in magazin) fuge 100-105,arata tipla,merge tipla,singurele "defecte" daca le pot spune asa sunt:capac semnalizare stanga,bateria are bornele topite,cauciucu pe spate e uzat,e vopsit acuma recent arata tipla. Il dau in 400 euro ca sa-mi repar masina.
|
Ai topic cu el?Sau poti sa pui niste pzoe ceva?:-?
|
Uite aici ->> https://forum.4tuning.ro/604-scuterul...er/page-9.html
|
Ok!!!Te astept pe mess: banel_2peu!!!!!!!:D
|
Eu ti-am zis ca nu iesti sanatos la cap banele ...cum sa iesi pe vremea asta:lol:...Cat despre vlad am urmarit topicu tau...momentan nu prea ma bate gandu la un runner!Gata ca sa nu poluam!
|
Nu poluezi nimic...pe topicul asta nu se polueaza nimic!!Eu zic sa te mai gandesti giugiule !!Scuterul e tipla..nu zic acum sa il iei pe al lui dar runnerul e firma tata !!!Si sincer e mai avantajos runner-ul la piese(etc,tuning),decat sr!!!!!Oricum e alegerea ta!!Si la pretul ala!!E pomana!!!!!!!!
|
Da ar fi ceva momentna sunt in cautare!Si mai e o mica mare problema !El e din roman si din cate stiu eu roman e pe undeva prin podisul moldovei daca gresesc sa ma corectati!Sper ca nu te-ai suparat ca am raspuns tot aici;)
|
Nu ma supar mha..pe langa bacau se afla..sunt 200/300km(3 ore de mers),,,ti-l pune prin curierat !!Si iti ajunge la poarta!!!!!:D
|
Pai gandestete si tu toata treaba asta e cam imposibila!Dela bacau la ploiesti....e ceva "de mers"...
P.S Ce poarta visezi ma ca stau la bloc:lol::lol:in cel mai rau caz la scara:lol::lol: |
Am zis si eu :prin absurd",dar til aduce prin curier nu este "imposibil"cum ai zis tu,pleaca dimineata la 9 ajunge la 12/1 cu scuteru la [scara de bloc]!!!Ai dat banu si aia e,ne plimbam!!!!!Think about it!!:D
|
Imi cer scuze ca nu am m-ai postat(dar am fot plecat din tara)!!!
AM montat in sfarsit si arcurile de ambreiaj cele medii si arcul central(deci nu e scuterul meu),merge extraordinar!!!Si astept sa numai ninga sa incerc cu cele hard sa vad ce si cum!!SI sa ma hotaras la una din ele!!!!Imepcaibll imi place mult!!!:DBafta la toata lumea!!!! |
Incearca omu sa dea de tine si tu esti plecat la soare la fete:lol:Ne bucuram ca te-ai intors!Abia astept sa vedem ce iese !Cum am mai spus-o vara asta iese cu BAHAOS!!!
|
Mare mare..abia astept!!!:D!!!
|
GiuGiu,pun scuterul la curier,te costa cam 1 milion,si ti-l aduce acasa. Dar nu te pot obliga sa-l iei,scuterul meu a fost prezentat,ai vazut tot ce s-a facut la el,pretul e super ok fata de ce-i in alte parti,nu-l dau sa scap de el,il dau ca sa-mi repar masina,in fine. Iti urez succes in achizitionarea unui scuter.
|
Quote:
P.S MARE MARE BAHAOOOOOS!!:twisted::twisted::twisted: |
Nu ma supar mha...doar suntem oameni!!!:D!!!Eu zic ca runneru asta e demential..acum tu sti giugiule ce faci is bbani tai!!!:)Bafta!!!
|
Quote:
|
Eu zic ca e buna oferta ;) Chiar zilele asta ma uitam si eu la runnerul lui vlad cu un var de al meu ;) Eu zic ca isi merita banii
Off: Banel, cand vopsesti scuterul ? Mai ai de gand sa iti iei ceva la el ? |
Momentan nu prea e de vopsit scuterul pentru ca e greu si cu transportul plus ca pe vremea asta il zgarii imediat stai sa mai dea cadura si se apuca!Ce culoare il faci pana la urma?
P.S tentanta oferta! |
Ok,eu astept o oferta,un semn ceva,chiar mi-ar place sa vad ca ar continua cineva de pe forum proiectul meu...
|
Pai si eu astept vara..Negru mat+negru kawasachi!!!Jentile negre+buz verde!!!Mi-a facut razvan pe paginile anterioare un vt asa o sa arate!!!:D:XSI astept sa se topeasca zapada sa il testez sa vad cum merge si sa ma gandesc de ce as mai avea nevoie!!!Momentan e schibmat cam tot la el!!!!Poate o curea noua!!!Nuj sa vedem in timp!!!
|
1 Attachment(s)
Schimbare de planuri!!!CU ajutorul lui Crm(Rares),am facut un super Vt...si asa o sa fie acest scuter la vara!!!Totul e pregatit astept doar timpul potrivit!!Ce parere aveti si sfaturi?:D:yikes::yikes::yikes::yikes::yikes::peac e:
|
Pare frumusica culoarea asta(cameleon),singura problema ar fii din cate am inteles trebuie intretinuta vopsea pentru ca e destul de pretentioasa!Dar eu tot ramaneam la ideea de negru +verde kw!
|
Tata mi-a asigurat toate chestiile el a venit aseara la mine si mi-a zis ca dc nu il fac si i-am zis ca bine!!Cum vine un pic de caldura o sa le trimit la buc sa mi le faca(la cardinal motors)!!!!!!Si intretinutu tot acolo:)!!!
|
| All times are GMT +2. The time now is 11:17. |
- Copyright 2026 4Tuning