Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Alte cluburi (https://forum.4tuning.ro/51-cluburi.html)
-   -   Agressive Racing Team (https://forum.4tuning.ro/51-cluburi/140227-agressive-racing-team.html)

Agressive YST 12-02-10 11:59

Re: Agressive Racing Team

1 Attachment(s)
membru nou A.R.T

30-GYU 22-02-10 10:52

si cum mai suntetzi baietzi???

Agressive 22-02-10 14:55

Nu stiu ce sa mai zic cred ca numai din primavara vom reincepe iar intalnire , acum ca e iarna e frig si masinile trebuie modificate .
Vom reincepe cu prima zi din Primavara din nou Agressive Racing Team

GallDann 22-02-10 15:25

Asa este..:D.. masinile trebuie modificate..si apoi..vreme faina..va fi super.. :P :D

30-GYU 22-02-10 16:24

daca ar fi vb pana acolo nu cred ca vremea rea var impiedica cel putzin pe mine unu nu ma impiedicat nici o data vremea eu stau un pic mai prost cu timpu pana mi se schimba programu la servici!!!

Agressive 22-02-10 16:43

30 - GYU tu ce masina ai ?
dc nu ne prezinti putini sa vedem daca te cunoastem

30-GYU 22-02-10 17:04

6 Attachment(s)
Attachment 1327827

OpReA 22-02-10 19:29

Quote:

Originally Posted by 30-GYU (Post 3112879)

WOAAAWWWW:shock:

simple20 22-02-10 19:33

Baiatul cu opel`ul are aspiratii la NSL? penibil..

30-GYU 22-02-10 20:18

Quote:

Originally Posted by simple20 (Post 3113417)
Baiatul cu opel`ul are aspiratii la NSL? penibil..

de ce zici tu penibil????daca ai verifica un pic mai atent ai sa fi surprins ca chear sunt acceptat in clubul lor chear vb cu ei aproape zilnic !!asa ca te rog frumos.......

30-GYU 22-02-10 20:20

Quote:

Originally Posted by OpReA (Post 3113400)
WOAAAWWWW:shock:

carui motiv se datoreaza WOAWWWW???

OpReA 22-02-10 20:33

nu mai incerc sa devin ironic...iti spun doar ca ai avea multe de dat jos dupa masina ca masina sa arate intradevar bine. una peste alta,ma indoiesc ca esti membru NSL ,sincer

30-GYU 22-02-10 20:37

sincer ai putea sa te interesezi si ai sa vezi daca intri la ei pe forum ai sa ma vezi si pe mine acolo!!!

Agressive YST 22-02-10 20:37

Quote:

Originally Posted by 30-GYU (Post 3111854)
si cum mai suntetzi baietzi???

salut domnu bine u ce mai faci ,teai hotarit intri in Club esti bine venit ,am discutat treaba , lasami ID-ul tau sa te pot contacta ,

Agressive 22-02-10 20:41

Frumoasa masina ,
nu ti-am mai vazuto in Zalau.
Baffta la tuning si tine-o tot asa.

30-GYU 22-02-10 20:43

mersi domnu eu sunt pe conceptzia ca parerile altora prea putzin pt mine mie trebe sa imi placa!!ar fi culmea altzi sa se insoare cu fata care imi place mie :)):))

Agressive YST 22-02-10 20:45

salutare , dupa mine fiecare is face masina dupa bunul plac e masina lui personala nu lo cumparat mama sau tata casa mearga la tara cu ea ,toti neam cumparat masini din bani nostri nu din imprumuturi sau nil-o facut cadou mama,si fiecare sil face cum vrea dupa ideile lui doara el il conduce nimeni altu, respect pentru baieti care au primit masina cado :lol: nu va luati dupa ce spun alti facetiva masinile dupa buget si dupa placu vost respect

30-GYU 22-02-10 20:48

yst ai primit mesaju privat cu id-ul meu??

Agressive YST 22-02-10 20:55

[QUOTE=30-GYU; 3113843]yst ai primit mesaju privat cu id-ul meu??[/QUOT nulam primit?

30-GYU 22-02-10 20:58

uitate la mesaje private ca trebe sa fie acolo ca mie imi arata ca la trimis

GallDann 22-02-10 21:00

Salutare...baietii..GYU..prima data nu stiam ca tu esti...acuma dupa ce-ai pus pozele..stiu... :D..tare opelu..."daca nu iti place tie cum iti arata masina..atunci poti sai dai drumu...atata timp cat iti place si te simti bine e perfect"..bafta in continuare.. ;)

Agressive YST 22-02-10 21:05

:lol:
Quote:

Originally Posted by 30-GYU (Post 3113843)
yst ai primit mesaju privat cu id-ul meu??

atitea am aicea nu reusesc sa le descilcesc , scriel pe al meu bmw_78_yst

OpReA 22-02-10 21:30

Quote:

Originally Posted by Agressive YST (Post 3113777)
salut domnu bine u ce mai faci ,teai hotarit intri in Club esti bine venit ,am discutat treaba , lasami ID-ul tau sa te pot contacta ,

cum sa intre in club daca e deja in NSL?:))

30-GYU 22-02-10 22:54

Quote:

Originally Posted by OpReA (Post 3114092)

tot comentezi fara rost hai punetzi si tu bijuteria sa o vedem si noi ca din gura esti bun .....ce penibil............sau mai bine zis domnu penibil!!

30-GYU 22-02-10 23:01

sincer poate voi nu atzi vazut atatzia bani intro luna, cat bag eu in masina mea intro luna, is tare curios sa ne prezintzi maisina ta sau te plimbi cu carutzu de butelie prin cartier si te dai pilot de curse????ca de gura esti bun din cate am citit pana acuma la toata lumea tu gasesti defecte si impresi te rog stai in banca ta cu comentari de astea ca ma lasa rece sincer mi se rupe de parerile voastre proaste !!!!

30-GYU 22-02-10 23:07

Quote:

Originally Posted by OpReA (Post 3114092)

nu stiu de ce am eu impresia dar esti prea micut ca sa intzelegi unele lucruri,ce sa facem fiecare are nevoile lui trebe sa intzelegem mai bine te duci la emisiunea am intalnit si Romani fericiti bucuria mea mare este ca nu sunt roman !!!

OpReA 23-02-10 00:08

eu spun un lucru...tu spui 10
sincer,voi vorbi cu cineva din NSL ca sa aflu daca intradevar esti membru,pentru ca eu ma indoiesc,sincer
in al 2-lea rand...sunt prea micut ca sa inteleg unele lucruri...ce sa inteleg? Ai parasolar cu NSL...deci esti in NSL,corect? iar YST te-a invitat in agressive...nu ti-se pare ca ceva nu se leaga? prima regula cand aderi la un club este sa nu mai faci parte din niciun club auto ... dar ma rog...probabil s-au schimbat intre timp
legat de ultimul tau post...esti rasist? "bucuria mea mare este ca nu sunt roman"...inseamna ca ai ceva cu romanii
datorita orgoliului meu...nu voi posta masina mea...pentru ca ,surpriza,nu posed...asta nu inseamna ca nu am habar;)nu incurca lucrurile
ma rog,lasand toate astea la o parte...ai facut masina dupa bunul plac...te felicit si numai bine,mult succes cu ea:)

30-GYU 23-02-10 11:57

si de urare si ai face un lucru minunat sa vb cu cineva din NSP si ai sa vezi ca sunt la ei pe forum si dami si mie de veste daca intradevar te interesezi sa imi zici vestea minunata ca sa vezi ca te inseli in privintza asta!!bafta sitzie sincer si eu am habar mai mare decat crezi tu dar mie asa imi place daca ar fi dupa capu meu ar fi surprinzator ce ar iesi !!!

Agressive YST 25-02-10 19:03

Salutare Simbata la ora 19,00 intilnire in parcare in spate la primarie

Erros20 28-02-10 13:44

Mereu m-am intrebat gyu, ce reprezinta ... desenul ala de pe capota ?
Parerea mea , si a multora ... dai jos toate abtipildurile, scrisuri inutile , si eleronu ala ... combina-l pe careva de niste suspensii sport , ceva jenti late si eventual un eleron , da ceva mai cu gust .
Este un opel vectra acolo langa back post care arata frumusel , sau uitate la opelu lui nosa.
Nu o lua in nume de rau ... ti-am zis doar parerea mea.

30-GYU 01-03-10 01:25

sincer daca tot t intrebi tu asa multe mai uitata si tu la cate un film si sa te intrebi catzi bani am bagat eu in masina si imi permit sa imi fac masina asa cum este dar eu pot sa ma plimb seara de seara pana ametzesc daca intzelegi iluzia si mai multe chesti presupun ca nu imi trebe latzime mai mare de 205 50 15 poate ai tu pe a ta bafta si NICI PAREREA ALTORA NU MA INTERESEAZA PT CA ACEI CINEVA NU MIAU DAT BANI DE BENZINA SAU SA IMI FAC CEVA LA MASINA!!!!!!

Agressive YST 01-03-10 19:12

Strigati// Agressive Racin Team// daca sunteti cu mine/// Dusmani/// mor ca ne descurcam mai bine:lol:

Doctoru' 01-03-10 19:16

E cineva prin Zalau care se ocupa de tuning, adica sa lucreze ei, styling, paint?

Agressive YST 01-03-10 19:25

Quote:

Originally Posted by Doctoru' (Post 3136619)
E cineva prin Zalau care se ocupa de tuning, adica sa lucreze ei, styling, paint?

Nu este nimenea sa faca asa ceva in Zalau ,numai in Cluj sau Oradea cu ei colaboram si noi,la noi nu o facut nimeni investitia asta// cine stie pe vitor poate vom colabora cu cineva si va fi si la noi,sper

Doctoru' 01-03-10 19:28

Mersi mult de informatii. Daca se poate as mai pune o intrebare, doua. La 4tuning avem si membrii A.R.T? Dar la Cluj in 15-16 mai?

GallDann 01-03-10 19:39

imi deschid io ..atelier...dar o sa fac doar body kit-uri.. :D

Erros20 02-03-10 10:09

1 Attachment(s)
Bun baiete , nici nu ma asteptam la mai mult din partea ta.Cand zic jenti late , ma refer la jenti borbet ...sau model de ala, adica sa aiba buza ... in fine .
Observ ca te lauzi tare mult cu banii tai sau nu inteleg care e faza ...ca repeti intruna banii tai banii tai.
Stai sa socotim . Din cate vad eu , investitia nu e mai mare de 300 e ...
Cat despre ture pana ametesti , eu cand iti vad masina , mereu e parcata , de parca ar fi la expozitie .
Si inca ceva , e un forum public si fiecare poate sa isi dea cu parerea . Daca consideri ca te deranjeaza asta , poti sa il parasesti .
O zi faina .

30-GYU 02-03-10 15:09

daca zici ca vezi asa multe uitate ca is de iarna si cauciucurile uitatate la celalalte poze farurile au fost 10 mil capota custom 150 ron stergatoarele 45 ron lacarile si dungile 200 ron folia 400 ron ii omologata nu ca si la tine nazaretu ii in putere eleronu 75 ron sincer nu is ca tine fac doua tute de bul ca dupa aia nu am benzina ca nu am dupa ce trage apa si nici eu nu ma astept la mai multe din partea ta si vopsestetzi pragurile calumea nu cu pensula in culoare alba si nu ai cum sa ma vezi tu pe mine tare mult pe bul ca nu am sa ma plimb prin fatza blocului pe la tine ca sa ma vezi tu ca numa pe balcon stai asa ca te rog scutestema am aflat eu ce esti.si oricand la orice ora te bag in buzunarul mic de la camasa cu investitzie in masina si cu bani imi permit nu ca altzi SALUT CE FACI DAMI O TZIGARA SI ASA MAI DEPARTE !!!!NUMAI BINE..

croux4u 02-03-10 15:31

mai fratilor voi sunteti la gradinita? care i treaba cu investitille?...hai sa nu ne apucam de insirat investitii...si gyu... un stergator nu e investitie ci se incadreaza la consumabile....zic eu

GallDann 02-03-10 16:05

:))))..luptati-va ...:))))

All times are GMT +2. The time now is 05:01.

- Copyright 2026 4Tuning