Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masina mea BMW Seria 3 (https://forum.4tuning.ro/643-masina-mea-bmw-seria-3.html)
-   -   E36 - 66FLY - visul meu devine încet realitate (https://forum.4tuning.ro/643-masina-mea-bmw-seria-3/139794-e36-66fly-visul-meu-devine-incet-realitate.html)

daflyer_oradea 10-02-10 06:44

Re: E36 - 66FLY - visul meu devine încet realitate

si 2 x 1,6 is bune, unu in fata, unu in spate, si...facem bi-moto...:))

sau mai bine nu...

HoricutzWSR 14-02-10 00:34

ca bine zici...fiind 4x4...putina aderenta n`ar strica :)) "pretenii stie de ce" :D

daflyer_oradea 14-02-10 11:24

ei, lasa...una din mers? ca tot se poarta...oricum masina e grea, mai mult de atat nu pot, insa pentru a sti cu siguranta, asteptam sa se topeasca zapada si sa se duca frigul...

mosos 15-02-10 13:30

Facem si din mers, si din loc, si din lateral, si cu spatele...ca doar avem vreme. Distractie sa fie!

daflyer_oradea 15-02-10 15:41

asa, asa...sa vina calduraaaaa.....

DaBotta 15-02-10 15:48

mosule , chiar ca sa vina caldura ca noi doi avem o restanta =))

daflyer_oradea 16-02-10 09:59

ia treceti voi cu restante cu tot, pe topic la voi...eu incerc aici sa nu fac offtoppic la mine p topic, si...hop si voi :)

alex, putem incerca si noi...
PS mai are rost sa iti duc balastu ala stricat?

DaBotta 16-02-10 12:25

PS daca ai nevoie de el , ai timp 2 ani de zile sa il tot aduci. Sa vina caldura si om incerca si cu fata si cu spatele si cu lateralu. Doamne apara doar nu moare nimeni. Oricum de la mosh stiu ca o incasez :D

mosos 16-02-10 15:01

Asa, asa... sa va fie frica de sageata neagra!!! :lol::lol::lol:

Si gata cu offtopicu.

daflyer_oradea 16-02-10 17:06

:)) sper ca altfel va "insemnez" masinile :):):)

HoricutzWSR 16-02-10 20:11

vedeti ca`i coioasa rau aia mica :)) si batranu` stie ce si cum :))

daflyer_oradea 17-02-10 07:32

daca ar mai da jos din burta, cine stie...poate, poate...eventual voi incerca sa il mituiesc cu bere...

mosos 17-02-10 09:03

:lol::lol: Deja incercati sa `aranjati` lucrurile?! :lol::lol:

daflyer_oradea 17-02-10 10:50

pai, e Romania, nu? tara tuturor posibilitatilor...

civic_ex 17-02-10 15:05

Quote:

Originally Posted by DaBotta (Post 3091634)
Oricum de la mosh stiu ca o incasez :D

Speranta ar trebui sa moara ultima mah!

daflyer_oradea 17-02-10 16:45

doar nu ai ajuns acasa mah!

Flo_lancer 17-02-10 20:23

ba da ii roman....

DaBotta 17-02-10 20:49

Dreptate are sergiu , speranta moare ultima. Om traii si om vedea :D

daflyer_oradea 17-02-10 21:59

ma enervati si dau lada jos din portbagaj, si bancheta (e usor de dat jos), cer niste roti de 16 si... apoi chiar is curios...

DaBotta 18-02-10 03:55

nu ti cred :)). Eu cand aveam motoru vechi ma dadushi cu un pisoi , si m-am socat cat de bine stateam cu ai mei 116 ponei si 2 pistoane lipsa fata de ale lui 6 pistoane si 150 de ponei

daflyer_oradea 18-02-10 07:05

depinde de pisoi, Alex...desi, coupe-ul e relativ greu fata de Calibra in general, in plus calibra ta e ...altceva, ...conteaza si soferul, si...in ultima vreme am observat ca al meu e mofturos si din cauza benzinii, ...nu ii place decat petrom sau agip, in rest,e cam proasta ... consuma mai mult si nu merge chiar cum trebuie, simt diferenta.

DaBotta 18-02-10 20:31

Mnoah primu care lauda petromu si agipu. Multi zic ca ii proasta la petrom si agip. Desi eu tot petrom si agip bag si merge bine. Proasta mi s-a parut ROMpetrol , deci aia pe langa ca o papat ca nesatula nici nu mergea bine. Am facut odata plinul cu ALTO 101 , ca mi-a rezolvat cineva. Iuuuuuiiii ce tragea..... BENZINA. O mancat cu vreo 5 litri mai mult , si nu am simtit diferenta.

daflyer_oradea 19-02-10 07:35

sincer, alto 101 nu am bagat, si eu stiam pe cineva care rezolva da nu am avut in veci bani de un plin, iar daca bag plin, in cateva zile e gata, ca ma plimb pana il termin. Sincer, cu benzinele, ...asa e .rompetrol sucks, MOL e asa si asa. In schimb unde am bagat benzina buna buna, ar fi Petrom-ul din Piata Creanga (ala oricum se stie), si Agip-ul de pe centura (mai este unul pe Mestesugarilor, dar nu imi este accesibil din cauza gropilor de pe strada aia). Nu stiu ce zic altii, dar masinii mele asta ii place, si merge si mai bine, si consuma mai putin. semnificativ mai putin.

gti 4 ever 19-02-10 22:15

Quote:

Originally Posted by DaBotta (Post 3097839)
nu ti cred :)). Eu cand aveam motoru vechi ma dadushi cu un pisoi , si m-am socat cat de bine stateam cu ai mei 116 ponei si 2 pistoane lipsa fata de ale lui 6 pistoane si 150 de ponei

mah ai uitat sa specifici ca tu erai tractat de ala cu pisoiu :lol:

nitu ionut 19-02-10 23:16

salt scuze ca te deranjez dar te rog sa-mi spui simie cum pot sterge topicul cu masina mea caci vad ca pe toti masina mea le da cele mai urate cosmaruri

HoricutzWSR 19-02-10 23:22

observ ca tu te`ai ales pana la urma cu fosta pisica a lu Ervin?
pt stersu topicului tre sa trimiti mesaj privat unuia dintre moderatori, care ii gasesti in josul paginii in dreapta cand esti pe sectiunea "Masina Mea"

daflyer_oradea 22-02-10 13:53

sa revenim...
CVX ma dau batut.

civic_ex 22-02-10 17:08

adica?

daflyer_oradea 22-02-10 22:29

adica nu avem nevoie de splmetru...finala ta coboara mult mai jos in sunet ca a mea,...si probabil ca nu are rost sa le masuram...nici nu am prea avea unde..:P

DaBotta 22-02-10 22:37

dar cum ai ajuns tu la concluzia asta ? :D

Zuky 22-02-10 23:35

S-au folosit de un db metru mare si alb vineri seara in parcare....

daflyer_oradea 23-02-10 07:07

:)) da, la asta nu m-am gandit neaprat, dar,...are dreptate Zuky intr-un fel.

daflyer_oradea 27-02-10 21:52

pfuuu...sunt excesiv de nervos pe drumurile astea ordinare si pline pline de gropi, ploaia continua din ultimele 24 de ore m-a scos din sarite, si daca am "reusit" sa indoi jantele de pe fata, ...
in plus, am descoperit vineri o mica "scurgere" de benzina, ciudat dar...la rece, imi curgea conducta de retur. Doar cand era motorul rece...destul de mult in schimb. cred ca o sa mai scada consumul, tot am zis eu ca e prea mare totusi...Oricum problema e rezolvata, si urmeaza placutele, discurile de frana (cred ca pun Zimmermann ventilate si perforate + placute TRW sau EBC), ar trebui sa schimb si simeringul de la cardan ca...putin putin curge si ala, si sa refac tobele sub masina, ca parca incep sa dea semne de oboseala. In plus, cred ca decat silencere mai bine pun u amortizor intermediar si acceleratoare de gaze...

dupa nunta, ca pana atunci nu am bani,mai trebuie sa refac si spoilerul fata si aripa dreapta, si probabil si spoilerul spate si sa dea Bogdan cu epoxi finalele.tapiteria o voi face la Nelu...nu merita munca de 2 ani la masina un interior care sa nu fie pe masura, si cum Nelu e cel mai bun tapiter pe care il stiu...

DaBotta 27-02-10 22:34

Cu nelu numa rabdarica sa ai. Cum ai reusit sa indoi rotile ma ? ale mele stau bine mersi sus in pod. Dupa ce imi vopsesc masina , si o las si mai jos , cred ca imi dau foc daca fac ceva cu ele. O sa trec pe mod 40 la ora ;))

Eu momentan is la arieseni , nu ai vrea sa sti prin ce a trecut masinaria pana aici , doamne fereste ce drum , stateam si ma uitam pe unde sa le mai evit , pe nicaieri ca era plin plin.
Maine inapoi la drum , pfiu deja mi groaza

BMnWA 28-02-10 00:30

nu stiu cat de bun tapiter este dar sigur nu scoate un interior recaro cu piele pe marginea scaunelor cum in rubrica piese de ocazie. Ar trebui sa faci un efort pentru interiorul ala daca vrei ceva deosebit.

EvLSant0S 28-02-10 01:09

la 4tdays ajungi ? :)

Flo_lancer 28-02-10 01:48

@ nwa, nu fi chiar asa de sigur :D :P
@ santos cu drumurile noastre? mai greutz.....

daflyer_oradea 28-02-10 18:50

nu ajung la 4t days, din mai multe motive, principalul ar fi ca nu am bani, al doilea ca nu prea cred ca as avea pe unde sa ajung in bucuresti decat daca invat FLY-ul sa zboare !?, iar celelalte refuz sa le mentionez aici :)):))=))

BMnWA...ce interior? :)
PS nu il subestima pe Nelu tapiteru'...are acum un client cu Porsche Cayman nou noutz, omu a preferat a cumpere masina cu interior nepersonalizat de Porsche, dar nu din lipsa de bani, cu pentru ca vrea sa ii faca Nelu interiorul...asta cred ca spune destul de multe. Si nu e singurul client cu asa ceva...

BMnWA 28-02-10 22:49

Quote:

Originally Posted by daflyer_oradea (Post 3132713)
PS nu il subestima pe Nelu tapiteru'...are acum un client cu Porsche Cayman nou noutz, omu a preferat a cumpere masina cu interior nepersonalizat de Porsche, dar nu din lipsa de bani, cu pentru ca vrea sa ii faca Nelu interiorul...asta cred ca spune destul de multe. Si nu e singurul client cu asa ceva...

da,nu cunosc meseriasul dar eu inca nu am vazut interior facut de mana romanului sa fie mai perfect decat lucratura de fabrica, fie ea facut pe bmw in anii 90.. In idee vroiam sa subliniez ca lucrul original de fabrica e mereu in fata la calitate.

daflyer_oradea 01-03-10 07:06

da, sunt de acord, dar nu gasesc ceva absolut tipla pt e36 coupe, si oricum fetele de usi sunt refacute...deci nu se vor potrivi celelalte.

mai caut Hurricane, dar...rabdare...inca putina rabdare...

PS rotile nu sunt sigur ca le-am indoit, dar...ramane de vazut cand ma duc la vulcanizare sa "arunc" o privire. Am fost si eu ieri pe drumul respectiv, si mi-a fost mila de pick-up truck, efectiv m-a durut mana care am tinut-o tot timpul pe volan. Ala nu e drum, e o succesiune interminabila de gropi...

All times are GMT +2. The time now is 04:41.

- Copyright 2026 4Tuning