![]() |
Re: Nissan 200SX S14 - RLU Drift Team
Quote:
|
Quote:
...si ma bucur mult ca am venit la tine si neam cunoscut si dincolo de usere si posturi. Mult succes in antrenamente, ne vedem la urmatorul event si poate odata ma dai si pe mine asa putin :) Cheers! |
Mersi de aprecieri dar chiar nu e problema cu acea cupa a debutantilor, eu cand am vazut despre ce e vorba am vrut sa ma retrag insa deja incepuse competitia, asta e necazul masinilor supraalimentate, pt mine e crima sa o omor cu 1-a fara sa am racire adecvata, asa ca ma bucur ca am fost eliminat din prima...:)...
In rest, asa cum ziceam, masina a mers f bine, nu am avut nici o problema, chiar si Razvan LKN imi spunea ca si la el totul a fost ok dpdv tehnic, mai ales ca noi suntem printre putinii care merg zi de zi cu masinile astea si bat tara in lung si in lat la etape, astfel ca fiabilitatea in cadrul concursului chiar e un aspect deloc de neglijat...De acum, astept cu interes urmatoarele etape din campionat sa vedem cum ne descurcam. |
Felicitari colega :D
m-ai uimit prin marele fel in care te-ai dat :D |
Bravo Dragoş, am auzit şi eu că te-ai descurcat bine, felicitări :)
|
s-a dat intr-un mare fel tanarul..... si masina arata grav de tot cu vopseaua ei impecabila.... si nu va mai zi de sound.....
Poate participa si la drift si la SPL...:lol::lol: Bafta Dragos, Razvan LKN |
1 Attachment(s)
Saru'mana de aprecieri!
|
O masina facuta pentru drifturi felicitarile mele!
|
pune si tu niste poze, sa vada si ochiul nostru kitul de la MAX :D
|
cum sa nu se poata drift ... mie mia placut ff mult mai ales ca ai fost a 2'a oara la un asemenea evenimen ... mi'a placut chiar ff mult ... chiar te felicit si vreau sa te vad la cat mai multe evenimente ... cu toate ca stai cam departe de buc :P
|
https://www.youtube.com/watch?v=3jUhwucpKP0
mersi de interviu asta cu "mai am 4 anvelope si dupa asta mergem acasa ca e GATA!" ramane vorba ! :lol::lol: foarte tare :lol: E GATA !!! = S-A TERMINAT CU SMECHERIA !!! :D |
:shock: Felicitari domnu` !!! din cate se vede din filmuletul facut de santos te-ai dat super bine !!! astept cu nerabdare un eveniment la iasi sa te pot vedea live pentru ca data trecuta a fost al naibii de frig si nu am mai putut sta. Mult succes in continuare !
|
Le ai cu driftu omule bravo bravo :D
|
Quote:
|
pune si u poze cu kitul de la MAX sau da-mi add pe mess si-mi arati acolo :D gasesti idul profil
|
3 Attachment(s)
Update: frana de mana montata in alta pozitie pentru o mai buna manipulare, conducte noi, am vrut furtun cu armatura metalica pt frana, dar lipsea din stocul racingnick, asa ca am optat pt metoda clasica.
O poza cu ultimele 2 anvelope de la vitantis, dupa care a fost GATA si m-am dus acasa. Si un mic film dintr-o runda de incalzire alaturi de Santos la Vitantis: https://www.youtube.com/watch?v=dosA-kwiEYE |
Ce frumos te dai acum:)
Ai evoluat mult, felicitări |
Am o intrebare, gumele sunt oferite de cei care organizeaza acel show sau le cumperi tu?
Foarte frumos clipul :) |
Gumele vin prin donatie de la prieteni apropiati. Din ce am vazut, Autosoft punea la dispozitie anvelope, dar nu am gasit nimic pe 17.
|
1 Attachment(s)
Stiu ca locul acestei poze ar fi pe alt topic, la alta marca, dar va anunt ca am incadrat in echipa, alaturi de Nissanul negru, o alta masina foarte draga mie si pe care mi-am dorit-o foarte mult. In stadiu de reparatie inca, primele poze probabil ale celei mai frumoase caroserii pe care producatorul francez a scos-o vreodata pe piata, cu ajutorul lui Pininfarina.
Asadar, masina de drift va fi scutita de mersul zi de zi, si poate asa se va deschide drumul spre performanta. |
hai sa o stapanesti sanatos
|
De obicei intru pe aceasta sectiune sa urmaresc Nissan-ul lui @U_TUNING, dar, surpriza, lui nenea Dragos a inceput sa-i placa sa "dea din coada" :lol: ; ce sa zic : pana acum am stat si am citit tot topic-ul si ... FELICITARI !!!
P.S.: nu mai stiu user-ul celui care a facut pozele in care apareai cu Razvan (cel cu cravata :D), dar felicitari si lui pt. calitatea imaginilor. |
Quote:
Eu tot il astept pe domn` dragos sa imi dea posibilitatea sa facem o sesiune foto calumea cu fiara neagra :twisted: |
5 Attachment(s)
Uite ca am eu cateva poze cu ea:-)
Nu-s prea reusite...:oops: |
Quote:
In rest, multumesc de aprecieri. Sa stii ca uneori cand devin nostalgic vars cate o lacrima dupa Kadettul care avea aceeasi inima cu cea care bate sub capota de la Espero tau. Dar asta e, acum sunt la alt capitol. |
Quote:
|
Quote:
Cand ai timp si chef poate ii faci o prezentare coupe ului pe sectiunea dedicata marcii.Multa bafta ! |
FELICITARI domnu` Dragos pentru demonstratiile de astazi!
Spectacol adevarat am si cateva filmulete daca doriti sa le pun aici:oops: mai pe seara se rezolva |
4 Attachment(s)
Felicitari Dragos pentru evolutia de astazi.:dance:
Multumesc frumos pentru 'plimbare', a fost excelent. :hug: urc si eu 2-3 poze nu foarte reusite...:sad: Bafta |
dc nu ati spus nimic ma fratilor ? poate mai vroia lume sa te vada Domnu' sau a fost cv de moment ? :D
|
am revenit si eu cu filmele:D
cam tarziu:oops: https://www.youtube.com/watch?v=XMuFTdmXHmg https://www.youtube.com/watch?v=k5Q6YuV2vjc https://www.youtube.com/watch?v=OGBNM9KIPik https://www.youtube.com/watch?v=Q42TFE7Hteg felicitari inca o data:twisted: |
5 Attachment(s)
:arrow:
|
Ti-am citit tot topicul, ma dor ochii :D Dar a meritat... felicitari pt munca depusa! Imi place mult de tot masina, in special jantele si bara fata (e facuta la PLM Tuning parca, nu?).
Spor la treaba in continuare, sa ai grija de masina :D si ea are grija de tine.... si te da de-a latu :lol: |
2 Attachment(s)
Si inca 2 poze de la mine...
|
Quote:
P.S. Da, bara e PLMuita. |
Ca sa nu mai pierdem timpul, ca nu am nici starea necesara...extras dintr-un forum iesean:
"Nu as fi vrut sa scriu in aceasta postura dar mi-e rusine de mine. Mi-e rusine ca sunt roman, mi-e rusine ca sunt din aceasta parte mai napastuita si inapoiata a tarii, mi-e rusine de toate. O zi care se anunta buna de dimineata, s-a sfarsit cu totul altfel fata de cum trebuia. Un concurs care se dorea a fi o atmosfera relaxata, in care lumea sa isi clateasca ochii si cei de la volan sa isi imbunatateasca reflexele, s-a transformat pe final intr-o chestie de 2lei, datorita orizontului ingust al unora din cei care se considera asi ai volanului si nu stiu sa respecte niste reguli de baza impuse de un organizator. Mi-e sila. Mi-e sila sa vad atata smecherie, atata rautate, atat dispret fata de cineva care incearca sa faca ceva, bine, rau, nu conteaza. Mi-e sila sa vad invidie, indiferenta. Mi-e sila sa vad atat dorinta de distrugere. Pur si simplu mi-e sila. Degeaba suntem 1,2 oameni care incearca sa faca ceva, daca gloata ne inghite. Sa distrugem. Sa nu respectam. Sa luam in ras. Anarhie. Sa fie totul rau. Sa fim smecheri. Astea sunt directiile pe care le dicteaza gloata. Multumesc: - fostilor colegi ai celor ramasi disociati acum in FRT, nu va cunosc pe toti sau poate va stiu din vedere, nu am nimic de impartit cu voi,dar atitudinea voastra a fost una matura si sportiva...hai sa distrugem, hai sa ne batem joc de ceea ce incearca unii sa organizeze...sa dam drumul la muzica, sa dam ture cu bolizii Logan in jurul ariei de concurs, poate poate le facem probleme la astia mici de incearca sa mearga cu masina pe pista, sa fim smecheri...sunteti tari, colegilor!...va multumesc pt respectul de care dati dovada! - oamenilor de la Botosani, care reusesc sa pastreze traditia de a nimici orice incercare de organizare evenimente auto in Moldova! Bravo! Prima data Suceava, Salcea, acum Iasi, Carrefour. E bine. Voi intocmi o lista cu alte locuri posibile in care sa mergeti inainte de a organiza acolo evenimente, ca sa fiti siguri ca inchideti din fasa orice incercare a cuiva de a face ceva. Va intereseaza pe voi ca abia obtinusem un loc in care sa ne putem invarti nestingheriti de politie? Va intereseaza ca era poate singura posibilitate de antrenament? Fiti mandri. Cel mai probabil ati eliminat-o. Va mai astept! Ma intreb oare de ce nu veniti in aceeasi gasca si la Bucuresti, in campionatul de drift, sa procedati la fel. Sincer, eu va invit! As fi curios! - publicului minunat, care in loc sa incurajeze lucrurile normale, nu isi depaseste conditia mediocra de a aplauda si incuraja frenetic atunci cand cineva face burnout si sparge anvelopele, chiar daca organizatorul interzice treaba asta. poate sa vina si Ken Block, daca nu face bum din anvelope atunci show-ul e de kaka. atat puteti! Asta e maximul din cat stiti! Halal nivel! Si va mirati de ce restul tarii se uita cu fundul la voi! Mizerie! Rusine voua! Mi-e sila. Mi-e sila ca sunt pus in postura asta. Mi-e sila de tot ce e in jur. Ii multumesc pentru tot ce a facut pentru mine bunicii mele, care la 3 ore dupa evenimentul de ieri a murit in bratele mele. Cu stima pentru acei care merita, cu dispret pentru ceilalti, Dragos Stacescu Nissan S14 RLU Drift Team " |
Dragos, in primul rand condoleante pentru bunica ta. Imi pare sincer rau sa aud asta.
...cat despre "shau" baietilor de la Botsani, sa le fie rusine!!! Am auzit ce sa intamplat...am vazut filmuletele astea: https://www.youtube.com/watch?v=RJ5XX...eature=related https://www.youtube.com/watch?v=rbQTVBqTzwk ...am vorbit cu Ionut in seara asta (via mess) si pot spune ca sunt fooooooarte dezamagit, foarte scarbit si oripilat de cele intamplate. Mai multe nu pot spune...chiar is asa...dezamagit. Din cate zicea Ionut e gata totul la Era...si'i pacat :((( ... Inca odata condoleante pentru pierderea ta. Dzeu sa o odihneasca in pace. Peace out si capu' sus! |
condoleante :sad: Dumnezeu sa o odihneasca in pace...
|
Condoleante Dragos!!!!
Nu trebuie sa te amamrasti....viata merge inainte.....ne nastem pentru a muri.......murim pentru a lasa loc la altii!!! Insa cu evenimentul neplacut.....ce credeai cumva ca lumea e diferita?!?!?!? E exact aceeasi lume care venea si la ''drag'' inainte............drag....drift....rally ./.....nu conteaza marlanii sunt tot aceeasi!!! |
Sincere condoleante Dragos ! ... chiar iti inteleg amaraciunea intrucat am trecut si eu prin asa ceva :cry: dar ... asta e cursul vietii ... si acolo sus e nevoie de suflete minunate ...
Cat despre marlani, chiar nu ai ce face, sincer sa fiu ... cred ca nu avem ce face cu totii, pentru ca lucrurile astea nu se pot schimba decat de la sine, tine de aluatul din care esti facut; din nefericire pt. toti cei care incearca sa faca ceva original, bun, frumos, ceva din care sa invete sin cei care vin din urma ... DA, asa e : traim in Romania, o tara care involueaza datorita multimii de analfabeti ce au ajuns la maturitate si care dau nastere la alte persoane care nu sunt in stare de altceva decat sa faca umbra pe pamantul asta. |
| All times are GMT +2. The time now is 05:35. |
- Copyright 2026 4Tuning