Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Constanta (https://forum.4tuning.ro/35-constanta.html)
-   -   intreceri pe strazi (https://forum.4tuning.ro/35-constanta/1372-intreceri-strazi.html)

pav[] 30-11-04 09:04

Re:

Quote:

Originally Posted by \"Psycho\"
hmzzz ... pav .... alea 3 nove cu geamuri fumurii erau 1 nova si 2 solenze :) hihihi ...

eu am zis doar ca erau 3 dacii.. nu stiu de unde ai dedus tu ca erau nove :D

felicitati-ma.. mi-am luat permisul back :D
acum tre sa mai astept sa imi iau si o masina.. ca nu e treaba cu dacia :D

madfish 14-02-05 15:34

intreceri pe starzi am mai facut ... ultima a fost chiar dragutza (inca astept filmu) cea din ianuarie (pt. cunoscatori), sa speram ca la urmatoarea intalnire ... :boogy:

mike.omega 14-02-05 17:30

Tu ultima oara cand ai iesit din casa te-ai uitat pe unde mergi? :lol:
Inca e prea umed pe jos si sunt chiar si portiuni cu polei si nu stiu daca se baga cineva 8) eu unu nu m-as baga pe vremea asta :roll:

madfish 14-02-05 18:49

tu esti normal mah? Unde vezi tu polei la 8 grade afara. :evil_laug

needBrain 14-02-05 20:48

probabil i-a ramas pe presh

pav[] 01-03-05 12:30

in ultimile doua zile m-a luat rau :D adica.. nu m-am putut stapani :D am pus iar mana pe cielo.. si ar fi fost pacat sa nu-i dau :P nu spun unde.. dar a fost prea misto.. poate cand o sa-mi iau si camera video, o sa pun filmulete pe net :P ...btw, eram si prin port.. dar a fost un l@bar care statea cu dacia (cu curva in dreapta) exact pe portiunea aia buna.. in ultima vreme portul numai pentru asta este.. se pare.. dar daca nu ma supara ala, poate ca nu iesea noaptea asa misto :D
x-ray , scuze pt ieri.. faza de la gara :D ar fi fost pacat sa iti lovesc si eu masina :P

D_M_X 02-03-05 10:06

de ce cine i-a mai lovit-o?

pav[] 02-03-05 13:40

pai eu imi amintesc ca avea lipsa bara din fatza.. si nu cred ca a dat-o jos de buna-voie :)

CeReS 02-03-05 14:57

ba da, de bunavoie :lol:
i-a facut niste modificari

X-Ray-Eyes 02-03-05 17:37

Re:

Quote:

Originally Posted by \"pav[
\"]pai eu imi amintesc ca avea lipsa bara din fatza.. si nu cred ca a dat-o jos de buna-voie :)

Normal ca toata lumea cand vede ca nu am bara pe fata : MAMA ... I-a uite ... iar a lovit ala masina ...
Voi chiar credeti ca sunt kamikaze si imi place sa muncesc de aiurea ?
Te-ai gandit oare ca am dat-o cu un scop jos ?
Si daca as fi lovit-o in 2 zile nici popa cu rugaciuni la biserica nu ar fi facut-o la loc , si vopsita si tot ce trebuie.
:lol:

D_M_X 02-03-05 18:21

nu stii mai andrei ca lumea vorbeste mult si prost. Baga-ti pixu` 8)

mike.omega 02-03-05 18:42

Ca sa nu mai existe carcotasi :)
Va pot confirma ca masina lui Andrei e intreaga, l-am vazut in seara asta 8)

Psycho 02-03-05 22:21

mashian e intreaga .. el nu e intreg :) .. hahah frate sa te dai tuh pe asfaltu asta la 8 grade k io ma dau da nu ma opresk :)

pav[] 03-03-05 10:46

Re:

Quote:

Originally Posted by \"X-Ray-Eyes\"
Normal ca toata lumea cand vede ca nu am bara pe fata : MAMA ... I-a uite ... iar a lovit ala masina ...
Voi chiar credeti ca sunt kamikaze si imi place sa muncesc de aiurea ?
Te-ai gandit oare ca am dat-o cu un scop jos ?
Si daca as fi lovit-o in 2 zile nici popa cu rugaciuni la biserica nu ar fi facut-o la loc , si vopsita si tot ce trebuie.

ok, greseala mea :) scuze.. nu te cunosc si nu aveam de unde sa stiu ca ai dat-o jos.. mai ales ca mie imi placea aia.. nu m-am gandit ca mai ai alte modificari in minte pt ea.. si nu era vb ca ai intrat tu in cineva.. mi se paruse ca ai si un far ciobit, de-asta m-am gandit ca e masina lovita..
si inca o chestie.. daca te uiti pe thread-ul facut de tine la \"masina mea\" (sau asa ceva) o sa vezi ca aveam numai cuvinte de lauda pentru ea.. ca-mi place. ce nu-mi placea la ea era banda aia neagra din spate dintre stopuri.. care am vazut ca nu mai e cu patratele acum.. (sau mi s-a parut.. si arata mult mai bine).. sa nu crezi ca am ceva cu tine sau masina ta.. chiar mi se pare facuta cu bun gust..

d_m_x .. mi se pare normal sa te bagi bine pe langa el.. spune-ti parerea.. dar poti sa mi-o adresezi mie.. am ochi, stiu sa citesc, sunt si vaccinat.. ce sa mai.. incep sa cred ca sunt supererou :wink:

Psycho 03-03-05 21:48

pff ..s ad`ule am auzit k ai sarit cu mashina de pe pod de la ovidiu ...

bah sad`u a facut accident de nu mai are bara

bah ce plm a facut sad`u la mashina .. pacat

la toate eu ziceam k ai lovit o baba p trecere ... si k esti babofil d`aia :)

X-Ray-Eyes 04-03-05 01:01

Re:

pav[] // Nu mi-o lua in nume de rau dar sincer la cate cacaturi am auzit ca as fi facut sincer m-am cam saturat.
Asta vara mai aveam putin si il intreceam pe cel mai renumit cascador cate am auzit despre mine ...
Si mai este o Mazda 626 , rosie , care saptamana trecuta sau acum 2 saptamani umbla fara bara pe fata ... si poate ai confundat masinile.
In fine ..
Sper ca ai inteles ca nu am nimik cu tine ...
Respekt!

D_M_X 04-03-05 19:25

pav
Quote:

d_m_x .. mi se pare normal sa te bagi bine pe langa el
nu ma dau pe langa el ca nu am de ce ...sunt in club cu el si stiu si eu cat k@k@ s-a mancat.
si sa stii ca nu in mod special la tine m-am referit dar daca te simti ....scuze nu a fost cu directie ci cu intentzie 8)

pav[] 04-03-05 20:54

bah, ziceti ce vreti.. faceti misto de mine.. putin imi pasa.. sincer :P ar fi penibil sa incep sa ma agit sa va explic ca a fost o interpretare gresita.. se pare ca nici nu am cui.. cui am explicat, a inteles.. that's all :roll: acum continuati cu circul.. e interesant

X-Ray-Eyes 05-03-05 11:55

Nu facem misto de tine....
Ai inteles gresit.
Ti-am spus de ce m-am \"ofensat\"!
Hai ca mai vorbim la 1 bere.
Sau suc.

D_M_X 05-03-05 14:30

pav nimeni nu are nimic cu tine si dacacrezi ca te-a luat careva la shto sorry cel putin eu nu am avut aceasta intentie .Bafta si bagate la o bere

Psycho 05-03-05 19:30

nu beu bere k de la o doza fac urat :) jajajajaja p mine nu contatzi :) yeah yeahhh :drunk: :drunk: :drunk: :drunk: :drunk: :drunk: :drunk: :drunk: :drunk: :drunk:

pav[] 06-03-05 11:46

ok.. suc sa fie.. desi presimt ca iar o sa beau mai multe beri (cum se intampla de obicei) .. mai e timp pt asta.. :wink:

X-Ray-Eyes 02-05-05 21:57

Re: Draga World Rally Crap...

Quote:

Originally Posted by \"matrixu\"
Bafta mare cu GNT-u ca, chiar o sa iti trebuiasca! 8)
SI gata incheiem subiectul, si da-i-o lu GNT ca acuma el e tartoru in orash si o sa si-o ia in cap si mai mult dupa ce isi pune tot pe ea, si nu nu o sa vanda nimic ;)! :D

Acum se pare , dupa afirmatiile tale ca EU sunt tartorul in oras !
Si cu asta incheiem discutia ,OKA ?
Asta ca sa am dreptul la replica !

Quote:

Originally Posted by \"gigikent\"
Draga \"Sadule\" daca aveai \"ambreiajul bulit\" de ce te-ai mai facut cu GNT??? Ai considerat ca il poti face si cu ambreiajul bulit?? Lasa-ma sa ma indoiesc.Sincer sa fiu mi se pare o scuza patetica dar asta e....e doar parerea mea....:)) :blahblah: sau nu? Chestia asta cu lasa ca il fac dupa ce...bla bla bla e de copii de maixim clasa a III a iar eu parca stiu ca esti major......daca erai adevarat,taceai din gura,recunosteai ca te-a impachetat si iti luai revansa fara sa o anunti.Multa bafta pentru ca evident ai mare nevoie. :bat:

No Comment la \" glumele\" tale expirate !

Cand ai sa ai cu ce sa te joci pe strada mai discutam...
Si sti de ce ? Ptr ca astept sa iti retragi cuvintele !
Pana atunci esti UNKNOWN ( un fel de Jhon Doe ) !!!
Asteptam sa vedem ce o sa zica \" ziarele\" despre \"castigatorii\" de pe Kogaliniceanu !
La Revedere !

matrixu 02-05-05 22:48

Dupa multe carcoteli v-ati facut pana la urma la Kogalniceanu si l-ai facut destul de urat. Respect pt. asta! ;)
Si, da MR cam e tartor in oras, comparand cu altii.

X-Ray-Eyes 02-05-05 22:58

Re:

Quote:

Originally Posted by \"matrixu\"
Dupa multe carcoteli v-ati facut pana la urma la Kogalniceanu si l-ai facut destul de urat. Respect pt. asta! ;)
Si, da MR cam e tartor in oras, comparand cu altii.

Respect si tie !
Ne vedem pe strada ... la un suc , sau la o linie imaginara !

x-28-TRA 03-05-05 09:51

hai sa zicem asa despre cursa dintre gnt si sad la care a cistigat sad. dupa care gnt sa dat cu toate masinile pe care le+a facut sad si culmea le+a facut pe toate .in al doilea rind nu cred ca mr e tartor in oras pentru ca avem masini mult mai puternice sad stie despre ce e vb ) (calibra turbo ) dupa ce va trece si de aia o sa fie mr tartor . plus inca alte masini de care nu pot trece unii.

ERY 03-05-05 10:01

Re:

Quote:

Originally Posted by \"x-28-TRA\"
hai sa zicem asa despre cursa dintre gnt si sad la care a cistigat sad. dupa care gnt sa dat cu toate masinile pe care le+a facut sad si culmea le+a facut pe toate .in al doilea rind nu cred ca mr e tartor in oras pentru ca avem masini mult mai puternice sad stie despre ce e vb ) (calibra turbo ) dupa ce va trece si de aia o sa fie mr tartor . plus inca alte masini de care nu pot trece unii.

Cred totusi ca trebuie sa recunoastem. A fost o cursa legala, oficiala, SAD a castigat in fata lu GNT si asta e. Despre cine e tartor in oras...... nici unu nici altu pt ca cea mai tare cre ca este STI lu varmiu (555) si dc tot ai pomenit de calibra aia turbo nu uita totusi de STI lu CeReS de la MR care ii da clasa grav oricarei calibra. Oricum imi place de voi ca v-ati dat la toate cursele si nu ati plecat nicioadata cu mana goala. :wink:

x-28-TRA 03-05-05 10:21

erz si eu am yis ca in cursa a facut SAD dar dupa gnt a facut pe toata lumea cu care sa dat . iar despre tartor o sa apara in curind .cel mai mai bine tyinem parererile cu tartorii intre noi ca sa nu mai avem iar o cearta .
respect

79BYG 03-05-05 10:43

aloo mai baieti ce o mai dati ca in colo ca in coace---legal GNT vs WRC = WRC ... gata .. ca pe urma GNT a castigat la libere cu toata luma cu care sa dat nu mai conteaza ... respect pt WRC ... ce este in urma nu mai conteaza ... :idea:

Psycho 03-05-05 10:47

bah nebunie mare a ieshit si seara .. in pielea mea ... cu ery si cu totzi nebunii .. a fost super show frateee ... aoleooo ... sunt rupt de somn in 72 de ore am dormnit 8

ERY 03-05-05 11:35

Re:

Quote:

ery si eu am yis ca in cursa a facut SAD dar dupa gnt a facut pe toata lumea cu care sa dat . iar despre tartor o sa apara in curind .cel mai mai bine tyinem parererile cu tartorii intre noi ca sa nu mai avem iar o cearta .
respect

Parerea mea am zis deja care este si nu cred ca am motive sa o tin pt mine. Eu nu ma cert cu nimeni decat dc vrea cineva neaparat. :wink: Despre Sad si Gnt ......asteptam revansa nu??
Despre tartor ......... sa vedem cu ce apareti, va urez succes si va doresc ce imi doresc si mie - un Skyline de vreo 1000 de caluti.................. :)

Psycho 03-05-05 11:42

apropo d intreceri p strazi .. voi atzi vazut ce nebunie a fost zilele astea prin mamaia .. prin orash ... tobe .. urlete . .muzica .. liniutzee .. scartzait`uri ... a fost nebunie .. imi zicea un topv ... k atunci cand a plecat d la curse ... a fost cel mai mare bahouse posibil p drum :) ... bmw`uri .. dacii ... hiunday ... toyota . skode .. nebunie totalaaa :)

ERY 03-05-05 11:59

Psycho da ti-a zis Andrei faza cu vento de duminica dimineata....... :?:

Psycho 03-05-05 12:10

Re:

Quote:

Originally Posted by \"CT-81-ERY\"

nuh .. zi zi ... eu shtiu doar faza cu 28 pol care era p langa noi :) ... atunci cand am fost sa ne dam .. atat .. zi despre ce e vb ?!!?

ERY 03-05-05 12:14

Re:

Quote:

Originally Posted by \"Psycho\"
Quote:

nuh .. zi zi ... eu shtiu doar faza cu 28 pol care era p langa noi :) ... atunci cand am fost sa ne dam .. atat .. zi despre ce e vb ?!!?

.........Iti zic in particular................... :roll:

SLaniCeanu-MIDNIGHT_RACER 04-05-05 19:09

noi toti baietii buni!

ZIi la lumea ERY cum a fost cu drumu cand am plecat toti de la noi de la cabana din fatza de inviere atunci cand am fost la Aqua MAgic!ce bahaus a iesit pe drumu spre cta si inapoi!a fost cea mai reusita seara sa moara cheacha!super tare sa tot facem weckenduri dastea!SA TRAIASCA MR-ul!

D_M_X 04-05-05 21:56

Frate da ce liniste e in oras de cand s-a terminat cu nebunia de 1 mai.... nu-mi vine sa cred .....m-am bagat la cotetz si beu :)))

Psycho 04-05-05 23:59

Re:

Quote:

Originally Posted by \"D_M_X\"
Frate da ce liniste e in oras de cand s-a terminat cu nebunia de 1 mai.... nu-mi vine sa cred .....m-am bagat la cotetz si beu :)))

bah io me duk sambata la gratar si beu atunci :)

no race u ?

JKV 05-05-05 00:44

Pai si-au bagat masinile la \" rezolvat \" dupa toate \" incidentele \" care au avut loc in peioada 01.05 - 03.05 ... Nasol moment .

-=X-Team=-82-MDN 05-05-05 00:50

Re:

Quote:

Quote:

ery si eu am yis ca in cursa a facut SAD dar dupa gnt a facut pe toata lumea cu care sa dat . iar despre tartor o sa apara in curind .cel mai mai bine tyinem parererile cu tartorii intre noi ca sa nu mai avem iar o cearta .
respect

Parerea mea am zis deja care este si nu cred ca am motive sa o tin pt mine. Eu nu ma cert cu nimeni decat dc vrea cineva neaparat. :wink: Despre Sad si Gnt ......asteptam revansa nu??
Despre tartor ......... sa vedem cu ce apareti, va urez succes si va doresc ce imi doresc si mie - un Skyline de vreo 1000 de caluti.................. :)

pardon ... in leg cu revansa ... te contrazic ... daca stau bine sa ma gandesc .. cred ca e 1 - 1 .... nu e cineva in avantaj ... si cum zicea si cineva mai sus ... tartori ... hhhmmm ... !!! nu prea sunt ... si cat de curand o sa apara altceva mai tare in c`ta ... oricum ... am vazut ceva .. ce mi`a lasat un gust amar de la asa zisu` tartor ... si nu pot sa zic ... ca nu e frumos ... mai bine tin pt. mine ... si pt. cine stie ce !!! :)

All times are GMT +2. The time now is 12:58.

- Copyright 2026 4Tuning