![]() |
Re: [Dezmembrez] Cielo 1996
up....anunt perfect valabil....
- capota fata alba - capota portbagaj alba - proiectoare ceata cu rame - rampa injectie 1.8 8v (espero) - Compresor AC - radiator AC - consola butoane (avarie, ceata etc...) - actuatoare deschidere portbagaj - actuatoare deschidere capac rezervor - aeroterme - bobine de inductie - senzor VSS - arcuri fata Cielo/Espero - grila fata dintre faruri (alba/albastra) - blocuri de lumini + stergatoare - set complet butoane actionare geamuri electrice (model GLE) - motorase geamuri electrice - geamuri laterale - fete usi spate GLE - calculator 1.5 8v - calculator 1.8 8v - portiera sofer alba - fuzete fata - etrieri 13" - planetare - axe cu came absolut impecabile..fara strop de uzura pt 8v - delcou - chiulasa 8v - admisie 8v - evacuare 8v (partea inainte de saxofon) - ....... Plus multe alte piese ramase care nu-mi vin in cap...intrebati ce aveti nevoie si daca am pe stoc va servesc cu cea mai mare placere.....piesele sunt in stare f buna si poze gasiti mai in urma.... PS: la mai multe piese achizitionate se face discount.. |
Salutare. Rama de la proiectoare ai?
|
salutare...da am...ai PM!
|
mai ai cumva fulia dubla de la vibrochen? (pe care vin curelele de la pompa de servodirectie si alternator? ms
|
hmmm..teoretic ar trebui sa o am....dar trebuie sa ma uit unde e...daca nu cumva e pe masina....ceea ce e trist....adik te pot servi sapt viitoare....ca maine is cu tigaia in service....
|
Contact pt cielo mai ai ?
|
care parte te intereseaza...contactul mecanic cu cheie sau contactul electric?
|
ambele, dar zi-mi un pret pentru fiecare in parte
|
ai PM!
|
up...perfect valabil!
|
Stop dreapta?
Pret? |
Quote:
imi pare rau...dar nu mai am momentan stopuri stima |
up...perfect valabil...multe piese pe stock...preturi bune!!
|
ai cumva grilaj partea din fata unde e stema ? si maneta pentru geam
|
Un pret pentru delco, daca se poate, te rog?
Multumesc. |
ai pm!
|
up....anunt perfect valabil....
- capota fata alba - capota portbagaj alba - proiectoare ceata cu rame - rampa injectie 1.8 8v (espero dar merge si pe cielo) - Compresor AC - radiator AC - consola butoane (avarie, ceata etc...) - actuatoare deschidere portbagaj - actuatoare deschidere capac rezervor - aeroterme - bobine de inductie - senzor VSS - arcuri fata Cielo/Espero - grila fata dintre faruri (alba/albastra) - blocuri de lumini + stergatoare - set complet butoane actionare geamuri electrice (model GLE) - motorase geamuri electrice - geamuri laterale - fete usi spate GLE - calculator 1.5 8v - calculator 1.8 8v - portiera sofer alba - fuzete fata - etrieri 13" - planetare - axe cu came absolut impecabile..fara strop de uzura pt 8v - delcou - cutie viteze - disc ambreiaj aproape nou! - chiulasa 8v - admisie 8v - evacuare 8v (partea inainte de saxofon) - ....... Plus multe alte piese ramase care nu-mi vin in cap...intrebati ce aveti nevoie si daca am pe stoc va servesc cu cea mai mare placere.....piesele sunt in stare f buna... PS: la mai multe piese achizitionate se face discount.. |
salut ax cu came la 1,5 8v (cielo din '99) si la ce pretz
|
ai PM!
|
up...anunt valabil.,...preturi neg!
|
- set complet butoane actionare geamuri electrice (model GLE)
- motorase geamuri electrice Pret..? |
ai PM!
|
up....inca multe piese...preturi bune!!
|
ce pret senzorul vss?
|
ai PM!
|
up....anunt valabil...inca multe piese..preturi bune! trimit oriunde in tara!
|
perfect valabil!
|
sal!
compresorul ac la ce pret este? stima! |
ai PM!
|
up! inca multe piese!
|
Salutare
Ma intereseaza si pe mine sina scaun drepata, numai partea din dreapta si capurile alea in care intra centrurile Astept raspuns Mersi |
imi pare rau dar nu am momentan piesele de care ai nevoie!
stima |
salut cumva o supapa egr de 8v ai ?
|
sorry...dar am dezmembrat doar coreene....numai exe are Egr
stima! |
Quote:
|
Salut. Ai suportul pentru parasolar din stanga? Ma mai intereseaza capacul de la ulei si plasticurile care vin intre capota si parbriz. Astept un semn, eventual preturi.
|
@v_all3x: stiu ce e ala EGR...insa nu am...daca ai pune o poza ca poate inteleg eu/tu gresit. stima
@vatavu: daca te referi la clema aia mica care din care iese parasolarul nu o am..si din pacate nu mai am nici plasticurile de la stergatoare de la baza parbrizului....buson de ulei sincer nu mai am...ca am dat axele cu came complete cu semichiulasa si capac culbutori (deci si buson ulei)....stima |
1 Attachment(s)
La asta ma refeream :
|
Far dreapta(+semnalizare), stop stanga...preturi :)
|
@v_all3x: banuiam ca la asta te referi...insa nu am asa ceva...si se gaseste doar pe cielo E2 si E3....pe coreene nu exista garantat! stima!
@alecsutzutm: imi pare rau dar nu am momentan piesele cerute de tine. stima! |
| All times are GMT +2. The time now is 14:33. |
- Copyright 2026 4Tuning