![]() |
Re: bord cu lumina albastra, alba etc
dani iti placea la volan la STI :D e aceasi culoare ca loganul dar ............
|
mad max, a fost un lot de leduri albe care au facut figuri, si am avut probleme mari pe tema asta...
acum sunt ok, iar la subaru am pus leduri smd pt nova galbena, trebuie neaparat sa vad bordul mai intii, si apoi iti pot spune pe viu cit costa bogdi: incearca pe www.************, eu de acolo imi iau ledurile |
zi-mi unde si cand sa ne intalnim ca aseara te-am sunat si mi-ai respins probabil aveai treaba si azi nu am mai avut timp sa te sun
sau un id de mess ca sa vb mai pe indelete asta e id meu : emin3m182000 pe yahoo |
4 Attachment(s)
Ceva interesant. O combinatie care nu o mai facusem la ASTRA F. Rosu cu ace albastre!
|
masina a iesit super...si ma bucur ca e masina mea :D
|
Deci pentru un Oltcit as putea la voi sa il fac sa lumineze din spate?Daca da, unde as putea sa le fac din plexi?Mersi.
|
3 Attachment(s)
iata inca un bord de solenza
|
Salut am cumparat niste leduri superflux de la zextar dar nu prea mas baga sa le montez singur cit ma costa operatia pt un opel asta g
|
4 Attachment(s)
Pai la Astra G nu se folosesc LED-uri superflux in primul rand :) Daca vrei noi le montam dar nu garantam pentru efectul obtinut.
Un ML modificat: |
sal,
spune-mi te rog ce leduri sa comand de pe http://www.************/ pentru un bord de Vectra A (identic Calibra), am folosit leduri din comert si nu prea imi place cum a iesit (nu lumineaza indeajuns)... ... si daca ai putea sa imi dai o indicatie cam unde ar trebui pus al 5-lea led si cum... mersi |
nu mi-ai spus cit costa operatia as vrea leduri si in minerele de la usi cu ledurile tale
|
ai plecat in concediu dece nu mai raspunzi lasa un numar de telefon
|
gasesti nr lor de tel in posturile anterioare ....;)
|
0723 264 207 Eu
0723 823 679 Sorin Nu prea avem timp de stat pe net, avem fiecare cite un job, lucram si la masini, nu prea mai avem cind sa ne dam pe forum... daca vrei detalii, ne suni |
pentru o calibra cat ma costa treaba asta...asa per total?
|
pt calibra undeva la 200 lei tot bordul, inclusiv comenzile de aer si butoanele
|
eu am astra g nu calibra, cind poti sas ma programezi???
|
Salut! Am si eu un tico si as vrea sa stiu cat ma costa sa ii puneti niste leduri la bord si sa ii face-ti acele sa lumineze separat daca se poate
Astept un maill Multumesc |
Numai vitezometrul se poate lumina separat la Tico. Te costa bord + consola undeva la 1.300.000 cu lumina separata pentru ac vitezometru.
|
pt o skoda octavia II sa skimbi ledurile din verdele ala nasol in alb cu rosu (dar ma intereseaza tot ce este lumina in masina verde sa devina alba inclusiv panou de clima incluziv cd) cam la ce scor sa ma astept??
|
K pai sa imi zici si mie cam cand poti sa ma programezi si unde sa vin da nu saptamana asta ca plec la mare
|
misto! success in continuare,dsign vezi ca ai un pm de la mine,astept raspuns!
|
mersi epy, am sa ma gindesc...
pt OCTAVIA II se poate face totul, fara discutie, si iese ceva superb, insa o sa te cam usture la bani. Toate luminile din interior se pot schimba contra unei sume care ar putea atinge si chiar depasi 150-200 epuroi. sa nu te sperii, daca ne intilnim, iti explic despre ce este vorba... dureaza cam 2 zile toata lucrarea |
stai sa imi aduc eu masina de la arad si te vizitez :)
|
mersi mult de raspuns si ramane sa ne auzim si sa vdm kum facem imediat ce ma decid!!
|
bord cu lumina albastra pentru matiz cat e? PM pls
|
intre 800.000 si 1.700.000 pt Matiz
|
10 Attachment(s)
iata si bordul lui TAU, lumina de dedesubt, cadrane refacute in plexi, ace fosforescente luminate cu UV, o munca titanica ce s-a terminat la 5 dimineata, dupa ce in timpul zilei am fost 9 ore la serviciu...
E N J O Y ! ! ! PS: Pret pt asa ceva: 100e total, cu cadranele refacute la orice culoare, fara negociere ca e o munca de oameni tristi... |
super tareeeeee frateeee !!!!!
dar stopurile nu or sa fie colorate adica cand pui frana rosii, semnal galben bla bla??? |
sau jumatatea de sus alba si cealalta rosie?
Cel putsin asa mi-ar place mie.Gusturile nu se discuta. |
daca s-ar putea schimba acele... si pus ceva in gen pasat ar fi superb
|
a iesit bine tare, ce sa mai....
|
Superb, imi pare sincer rau k se vad in unele locuri mecanismele acelea butucanoase de la Dacie din spatele cadranelor.... in rest superb.... astept stopurile pe led shi de ce nu, poate dak ai prieteni cu bani sa te imprumute... poate iti pui shi Xenoane... bafta in continuare shi distractie placuta la mare...
|
Se lucreaza...poza cu stopurile este asa ca sa vedeti transformarea. Oricum a cam deformat si aparatul realitatea. Acele se vad spre violet etc.
|
Salut cat imi iei pentru un bord de dacie??? In verde tot...dar poate potzi sa imi schimbi acele....si un numar de telefon sa vb...
|
In primul rand,MULT RESPECT PT MUNCA SI TALENTUL VOSTRU!!!!!!!As vrea sa stiu si eu cat ma costa sa fac un bord de bmw525(care va fii montat pe o DACIE)cu lumina albastra si cu limbile la ceasuri rosii?
|
Si as mai vrea sa stiu dc se poate face ceva si pt stopurile de dacie.Eventual cu o alta forma(stopurile)dc nu,doar sa le fac cu leduri.Cat m-ar costa?
|
Mi se pare mie sau la dacia lui TAO ai pastrat si iluminarea de sus?
|
la TAU am pastrat oarecum iluminarea de sus, adica am pus UV ca sa luminez acele... acele sunt viopsite cu ceva special, care le face fluorescente...
Pt ursu: astept sa vad tabloul de bord mai intii si vorbim Pt Notorious: am zis mai sus cit costa totul (100e) cu cadrane schimbate si lumina de dedesubt. Daca faci rost de ace, cu cea mai mare placere ti le schimb... Pt toti ceilalti: multumim de aprecieri, ele sunt binevenite, cu atit mai mult cu cit punem si noi suflet in ceea ce facem... Cei care au fost pe la noi si carora le-am facut chestii unicat, pot confirma... Nr tel : eu 0723 264 207 sau 0729 019 115 Sorin 0723 823 679 Revin cu rugamintea sa posteze cei care au fost pe la noi, daca au vreo nemultumire, ceva... Primul pe lista ar fi Tufy :P |
bai le-am vazut aseara pe a lu` tau si arata bine ... da ma intreb cum de nu-l deranjeaza :) ... e nebun :)
ps ashtept stopurile :D |
| All times are GMT +2. The time now is 19:10. |
- Copyright 2026 4Tuning