![]() |
Re:
Quote:
Alte propuneri??? |
Re:
Quote:
Intr-adevar poate nu intra toti pe net asa des, sau nu intra SI pe forum, sau daca intra nu se uite si aici.. Propun ca data viitoare sa se stabileasca o data putin mai indepartata.. cam intr`o saptamana [minim], fara skimbari pe parcurs, sa se re-faca o lista asa cum a facut Gabi pe primele pagini cu userii din Craiova si sa fie anuntati toti intr`un PM scurt: \"intalnire 4tuning.. if u wanna join uite unde ne gasesti...\" Asa au timp sa afle si sa se hotarasca daca vin sau nu ;) La fel se poate face kestia asta o data pe luna, <next time poate cu mesaje la cei care s`a vazut ca vor sa vina> nu neaparat sa devenim best frenzi dar macar sa shtim unii de altii ;) si daca avem ceva sa ne spunem sa avem ocazia face 2 face nu prin offtopicuri 8) Si nu, nu ma puneti pe mine sa hotarasc unde cand si cum pt. ca se shtie care e grupul majoritar de prieteni care frecventeaza forumul Craiova si care si`au mai dat interesul pana acum ! Bravo lor, sa speram ca se mai repeta, ca va merita, ca vor avea cu cine si pentru cine sa stabileasca intalnirile ;) Personal, nu`mi place in maxx, dar fiind poate multe locuri unde nu ne place la unu altu, daca majoritatea care-si spune punctul de vedere aici e de acord nu murim cateva ore :lol: |
Trance .. e k cu mine sa amanam cu o saptamana.. sau sa ramana valabila si aceasta intalnire chiar cu putzini.. ca apoi sa mai punem un anuntz care sa fie vazut din timp.. adevaru ca a intervenit ceva si nu cred ca ash mai putea veni joi :) dar e k... eu nu sunt TOTZI! ;) asha ca nu ar trebui anuntzata.. dar macar sa se anuntze aici cei care vor veni..
este foarte buna ideea sa ne intalnim.. in felul asta ne cunoastem si noi mai bine.. regards! :peace: |
Pana la viitoarea intalnire oraseneasca, hai sa mergem cat mai multi la Bucuresti, ca asa-i frumos.
Eliza: mai vii cu masina? Bossuletz: te-ai hotarat? Intreb, ca sa stiu si eu daca veniti sau nu, ca oricum eu plec de sambata. Bossuletz: iti spun tie, ca stii despre cine e vorba - Cristi (prietenu' lu' Andi) vine cu Matizu'. Vorbeste cu Andi sa-ti dea numaru' lui de telefon si luati legatura. Poate voi, cu cele 3 masini, veniti impreuna. + ca s-ar putea sa mai vina si un prieten de-al meu cu un Tico (ala din filmele de pe sectiune). PS: pana sa ajungeti in Bucuresti, dati un semn, sa venim sa va luam (asta daca nu stiti cum se ajunge la Baneasa) |
\"nu neaparat sa devenim best frenzi dar macar sa shtim unii de altii\"
ultra LOL! |
ALN: mda, lol.
1. Sorry pentru ce-ai patit cu masina. Din ce vazusem, am crezut ca-i lovita rau, da' din ce-am auzit, n-ar fi asa. Insanatosire grabnica. 2. La Bucuresti mai mergi ? |
unde vazusei??
la buc cred ca o sa merg cu prietenul meu cu 307... |
ALN.. ce-ai patzit frate?! :shock: :shock: adik cum insanatosire grabnica.. da-mi id-ul de yahoo.. vreau sa vb cu tine.. :roll:
Gabi .. nu merg, ash fi vrut dar imi lipsesc cu desavarsire banii :evil: :evil: :o :o :( next time.. |
bossuletz albualin1983...iti povestesc io cand vb
|
intrebarea este simpla
ce ziceti de o noua intalnire 4tuning? fara conflicte(batai,certuri etc) :evil: daca sunteti de acord haideti sa stabilim \"toate cele\" :wink: |
Ala io.. ala io.. uite.. toti vor sa vina :)) Ce nerabdatooorrriii sunteti :lol
Io nu mai shtiu care sunt conflictele/bataile/certurile intre voi/de-aici asa ca din partea mea anytime dupa 6 seara ;) NU ma bag [inca] la organizat ca am si asa multe pe cap si nu mai shtiu in ce relatii sunteti unu cu altu.. dar daca stabiliti ceva voi fii pe faza! Propun s`o lasam dupa 8 martie... sa se calmeze lumea cu examenele, cu kefurile, cadourile &other stuff ;) |
Re:
Quote:
Eu unu nu vreau sa vin acolo si sa vina x sa se ia de mine apoi sa iese scandal :evil: sau sa se ia la cearta membrii dintr-un club cu alti membrii din alt club ! Daca este pe asa mai bine nu ne mai intalnim ! |
Cu ocazia cursei de pe 6 banuiesc ca o sa ne intalnim/vedem toti acolo.. mai e in plan vre`un steag ceva pt. cei necunoscatori ? :lol:
Norocu nostru ca se face in Craiova.. ne mai vedem si noi la fatza :p Si daca tot ne [re]vedem poate mergem undeva dupa <daca mai vin si din tara cu atat mai bine devine intalnire 4t mai ampla> .. sau macar stabilim ceva face 2 face ca sa avem un plan pe care sa`l facem public dupa. C`ya duminica :wink: |
Dupa cursa sunteti toti invitati in Malibu(unul dintre sponsorii nostrii :lol: ) :wink:
|
Initial am vrut sa scriu ca n-am avea loc acolo (decat poate si sus si jos), dar daca stam sa ne aducem aminte, data trecuta cand au venit din alte orase ne-au ajuns 3 mese in Lord's- ca am fost numai noi din Craiova ...
|
Data, ora, locu' viitoarei intalniri sunt... ?
|
| All times are GMT +2. The time now is 05:42. |
- Copyright 2026 4Tuning