Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masina mea Dacia (https://forum.4tuning.ro/109-masina-mea-dacia.html)
-   -   Renault R12 in America care va fi transformat in Dacia 1300 (https://forum.4tuning.ro/109-masina-mea-dacia/131883-renault-r12-america-transformat-dacia-1300-a.html)

1300 01-05-10 08:07

Re: Renault R12 in America care va fi transformat in Dacia 1300

Quote:

Originally Posted by Cosmin-SNR (Post 3324220)
Nu mai conteaza....
@TzucuNY frumoase numerele sunt facute pentru masina?? adica ai inscris-o sau doar ai facut placutele?:?:

CIteste mai in urma,:evil: acolo poti faci placuta fata custom .....doar cea din spate trebuie sa fie cea corecta.

TzucuNY 02-05-10 03:16

10 Attachment(s)
@1300 Mersi ca i-mi urmaresti topicu :)
Azi a fost Romanian Day Parade in downtown NYC. Am fost 'main attraction', lumea statea la coada sa faca poza cu Dacia :) O zi memorabila...

TzucuNY 02-05-10 03:21

10 Attachment(s)
Am pus emblemele Dacia 1300

TzucuNY 02-05-10 03:26

8 Attachment(s)
Cu macheta si baietii :)

eurostyledacia 02-05-10 05:34

1 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by TzucuNY (Post 3326056)
Cu macheta si baietii :)

pfoai foarte misto , man i'm glad you went there now you the man, fain ca esti tare patriot cu steagul RO that is nice, pacat ca nu eram si eu acolo cu a mea sa fi facut ravagii peacolo cu daciile.... lol

RRedman 02-05-10 09:30

1 Attachment(s)
Ma gandeam ca pentru a-i accentua aspectul retro sa pui white wall tires, sunt sigur ca se gasesc, ar arata mult mai bine din punctul meu de vedere, cu capace originale reconditionate.

P.S.Foarte frumos ce faceti voi acolo.

gaby_cas 02-05-10 12:45

vin foarte bine pe masina emblemele 1300.. ce mai ai in plan sa mai faci la masina?

Cosmin-SNR 02-05-10 12:52

Quote:

Originally Posted by 1300 (Post 3324586)
CIteste mai in urma,8) acolo poti faci placuta fata custom .....doar cea din spate trebuie sa fie cea corecta.

pai da am citit de la prima pagina pana acum,dar daca te uiti atent la poze vei vedea ca are 74DACIA pe numarul de NY sau l-a pus asa la "MISTO"??:rolleyes2

Cosmin-SNR 02-05-10 12:56

Quote:

Originally Posted by TzucuNY (Post 3326054)
Am pus emblemele Dacia 1300

Bun! Arata super cu DACIA 1300 pe spate...dar nu ai gauri sa le montezi asa cum sunt la daciile 1300 din Romania? sau le vei pune dupa ce o vopsesti? parerea mea e ca ar arata grozav cu scrisul tot in stanga,si poate modifici si lampile de mers inapoi sa le adaugi sub triple:D:D :D:shock::shock: direct dacia 1300 e daca ii faci modificarile astea ;) si niste bari de 1300 ar da suuuuper,in rest e cea mai frumoasa DACIE din america :oops: bafta multa,eu am spus doar o parere

eurostyledacia 02-05-10 15:31

Quote:

Originally Posted by Cosmin-SNR (Post 3326600)
pai da am citit de la prima pagina pana acum,dar daca te uiti atent la poze vei vedea ca are 74DACIA pe numarul de NY sau l-a pus asa la "MISTO"??:rolleyes2

vai de capul meu , nu inteleg un lucru, voi nu cititi in urma pe thread sa urmariti ce se intampla cu masina? numarul pe spate de new york cum sal puna asa numai la nebuneala , nu are voie sa puna pe spate decit ce e inregistrat la masina a fost facut custom plate dar inregistrat. pe fata e facut doar de aspect .

Cosmin-SNR 02-05-10 17:33

ia-o mai usor man, am intrebat nu am dat cu parul....ce te ambalezi asa??Am citit topicul de la pagina 1 pana la 25,stiu ca pe fata e doar de aspect,dar nu am inteles prima oara de ce are pe spate 74DACIA

TzucuNY 02-05-10 18:47

Quote:

Originally Posted by Cosmin-SNR (Post 3326606)
Bun! Arata super cu DACIA 1300 pe spate...dar nu ai gauri sa le montezi asa cum sunt la daciile 1300 din Romania? sau le vei pune dupa ce o vopsesti? parerea mea e ca ar arata grozav cu scrisul tot in stanga,si poate modifici si lampile de mers inapoi sa le adaugi sub triple:D:D :D:shock::shock: direct dacia 1300 e daca ii faci modificarile astea ;) si niste bari de 1300 ar da suuuuper,in rest e cea mai frumoasa DACIE din america :oops: bafta multa,eu am spus doar o parere

Pe gaurile care sunt acolo a fost montata emblema de Renault iar asta Dacia nu se potriveste la gauri. Am rupt piciorutele la emblema Dacia si am lipito pe portbagaj. Cand o sa o vopsesc o sa acopar gaurile originale si o sa pun emblema mai mica Dacia 1300, asta parca e cam mare. I-mi place mai mult cum arata cu Dacia pe stanga si 1300 pe dreapta, cu amandoua pe stanga mi se pare prea aglomerat. La fel, lampile de mers inapoi vor fi modificate, locul lor final vor fi sub triple unde le sta mai bine. M-am gandit sa pun bari de Dacia dar cred ca o sa o las fara bari si acopar gaurile unde se monteaza "for that clean look" :)

TzucuNY 02-05-10 18:50

Quote:

Originally Posted by RRedman (Post 3326197)
Ma gandeam ca pentru a-i accentua aspectul retro sa pui white wall tires, sunt sigur ca se gasesc, ar arata mult mai bine din punctul meu de vedere, cu capace originale reconditionate.

P.S.Foarte frumos ce faceti voi acolo.

Mersi de idee, mi-a mai spus cineva sa fac asta. Dar cred ca raman cu ideea mea originala, cu jante Drag DR20, negre cu chrome lip, o sa arate bestial pe masina dupe ce va fi vopsita bright orange cu dunga neagra pe spate :D

k4r4 02-05-10 19:01

frumos:D. in sfarsit a vazut si ea o parada. spor la munca in continuare, si keep it clean!:)

Cosmin-SNR 02-05-10 20:39

Quote:

Originally Posted by TzucuNY (Post 3327208)
Pe gaurile care sunt acolo a fost montata emblema de Renault iar asta Dacia nu se potriveste la gauri. Am rupt piciorutele la emblema Dacia si am lipito pe portbagaj. Cand o sa o vopsesc o sa acopar gaurile originale si o sa pun emblema mai mica Dacia 1300, asta parca e cam mare. I-mi place mai mult cum arata cu Dacia pe stanga si 1300 pe dreapta, cu amandoua pe stanga mi se pare prea aglomerat. La fel, lampile de mers inapoi vor fi modificate, locul lor final vor fi sub triple unde le sta mai bine. M-am gandit sa pun bari de Dacia dar cred ca o sa o las fara bari si acopar gaurile unde se monteaza "for that clean look" :)

pacat de tot ce ai spus aici,ca o lasi fara bari,ca ii pui jante DRAG RACE :cry: :cry: deja te indepartezi de proiectul tau...si e pacat... in legatura cu scrisul DACIA 1300 mic parerea mea e sa il lasi pe tot in stanga ca asta e mai mic si nu pare asa aglomerat,deja te indepartezi de macheta aia :sad: eu as zice sa nu faci ce ai spus acolo....ca e pacat de masina ca e foarte rara mai ales in Romania mai bine faceai asa,ii puneai bari de DACIA 1300 si iesea superba...mai ales ca acolo la voi in NY sunt sablari vopsitori buni nu ca la noi ca injura vopseaua ca nu e buna ca e DACIE si ca nu se merita....asa la tine acolo ai muuuulte sanse sa o aduci cat mai aproape de scumpa noastra 1300 :flower: multa bafta eu sunt cu tine in toate:hug: sper sa te gandesti la ce ti-am spus....:yes:

MisterYo_25 07-05-10 17:46

am o intrebare.. busonul de la rezervor, de pe ce masina este? sau este original de reanult12 pt state?!

TzucuNY 07-05-10 19:39

Quote:

Originally Posted by MisterYo_25 (Post 3341926)
am o intrebare.. busonul de la rezervor, de pe ce masina este? sau este original de reanult12 pt state?!

Uite aici...http://cgi.ebay.com/ebaymotors/RENAU...Q5fAccessories

b08ygs 08-05-10 21:02

Edy felicitari pentru acest mic articol;) foarte misto:-P

https://www.4tuning.ro/tuning-4/masin...uard-5988.html

Aparent pasiunea nu are limite:lol: bravo tie omule bravo tie!!

DACIA 1410 Valy Multescu 14-05-10 11:02

TzucuNY: Ce bine arată Reno-ul tău acum ! Aşa să-l laşi că arată superb ! ;) :D
https://www.4tuning.ro/tuning-4/masin...uard-5988.html

cervonet 18-05-10 16:41

1 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by TzucuNY (Post 3327213)
Mersi de idee, mi-a mai spus cineva sa fac asta. Dar cred ca raman cu ideea mea originala, cu jante Drag DR20, negre cu chrome lip, o sa arate bestial pe masina dupe ce va fi vopsita bright orange cu dunga neagra pe spate :D

Arata intradevar bine dacia fara barile de protectie, mai ales daca vrei sa-i faci si dungi. In caz ca te intereseaza, ti-am atasat o schita cu cele originale de pe R12 Gordini, erau folosite pe la raliuri...
Bafta in proiectul tau !

TzucuNY 21-05-10 15:51

1 Attachment(s)
Va multumesc pentru comantarii despre articol :) Cervonet, mersi pentru schita dar cred ca raman cu idea mea, o dunga pe spate stil '68 Charger.

TzucuNY 21-05-10 16:22

9 Attachment(s)
Ce se mai intampla cu Dacia...am schimbat exhaust system cu unul original Renault. Am facut rost de o janta stil Gordini si am gasit pe cineva care are de vanzare un set de jante noi. Am rezolvat si treaba cu rugina de sub parbriz, mosu de la cine am luat masina mi-a taiat o bucatica de la R12-ul lui argintiu. Am mai primit de la Vio niste capace pentru jante cu emblema Dacia pe ele si sunvisors originale Reanault. Ramane sa mai fac cateva poze si cu ele.
Aveam in plan sa merg cu Dacia la un Import car show in Pennsylvania, la distanta de 3 ore de condus. Din pacate a inceput sa picure ulei de la crankshaft seal (nu stiu cum se zice in Romaneste) si cand m-am uitat la ulei am observat ca era amestecat cu antigel, deci sa dus si head gasket (chiuloasa daca nu ma insel). Bine ca nu m-am dus la drum lung cu ea ca distrugeam complect motorul. Aseara am dat jos partea de sus a motorului si astazi o trimit la machine shop sa o refaca. Pistoanele si peretii se prezinta foarte bine :)

Cosmin-SNR 21-05-10 16:40

Quote:

Originally Posted by TzucuNY (Post 3378699)
Aveam in plan sa merg cu Dacia la un Import car show in Pennsylvania, la distanta de 3 ore de condus. Din pacate a inceput sa picure ulei de la crankshaft seal (nu stiu cum se zice in Romaneste) si cand m-am uitat la ulei am observat ca era amestecat cu antigel, deci sa dus si head gasket (chiuloasa daca nu ma insel). Bine ca nu m-am dus la drum lung cu ea ca distrugeam complect motorul. Aseara am dat jos partea de sus a motorului si astazi o trimit la machine shop sa o refaca. Pistoanele si peretii se prezinta foarte bine :)

daca spui ca iti curgea ulei s-a dus semeringul asa ii spune in romana si head gasket este garnitura de chiuloasa daca ai gasit antigel in ulei...:rolleyes2 foarte bine ca ai demontat motorul ;) acum stii ce este in el multa bafta

crazyfornova 05-06-10 23:31

Am auzit ca a descoperit niste pufuleti in motor...:shock::shock: I-au scapat acolo mecanicii de la uzina...pe vremea cand s-a fabricat :lol:

TzucuNY 09-06-10 14:45

7 Attachment(s)
Am primit chiuloasa inapoi, am ajustat valvele si am montato inapoi. Mai ramane sa montez carburatorul (nu am mai avut timp) si sa vedem cum merge :)

b08ygs 09-06-10 15:32

Quote:

Originally Posted by TzucuNY (Post 3428692)
Am primit chiuloasa inapoi, am ajustat valvele si am montato inapoi. Mai ramane sa montez carburatorul (nu am mai avut timp) si sa vedem cum merge :)

Pe interior este sablata sau e vopsita??:lol: zici ca e noua;) arata foarte bine:-P

TzucuNY 09-06-10 21:56

Este vopsita si pe interior si pe exterior. Valvele au fost inlocuite cu un set nou. Chiar arata ca noua, toata afacerea m-a costat $210, si asta e ieftin pentru ca sefu de la machine shop e o cunostinta a unui prieten, oriunde altundeva era in jur de $350-$400. Dar cum se zice la noi, you get what you pay for :)

b08ygs 09-06-10 22:03

Quote:

Originally Posted by TzucuNY (Post 3429810)
Este vopsita si pe interior si pe exterior. Valvele au fost inlocuite cu un set nou. Chiar arata ca noua, toata afacerea m-a costat $210, si asta e ieftin pentru ca sefu de la machine shop e o cunostinta a unui prieten, oriunde altundeva era in jur de $350-$400. Dar cum se zice la noi, you get what you pay for :)

Oricum a iesit foarte misto;) incearca acum sa vopsesti si interiorul frumos, sa aranjezi frumos firele matele pe acolo sa ai un compartiment motor de invidiat;)

razvaneluu 09-06-10 22:27

are motorul invers ?

b08ygs 09-06-10 23:10

Quote:

Originally Posted by razvaneluu (Post 3429910)
are motorul invers ?

Nu e motor de dacie:-P daia ti-se pare pe dos

Cosmin-SNR 10-06-10 10:57

Quote:

Originally Posted by razvaneluu (Post 3429910)
are motorul invers ?

Cum a spus si Cristi(b08ygs) nu este motor de dacie

Quote:

Originally Posted by b08ygs (Post 3430049)
Nu e motor de dacie:-P daia ti-se pare pe dos

Ai dreptate aici,dar stii ca ti se pare aiurea putin cand deschizi capota unei "DACII" sa ai motorul asta asa mare si foarte ciudat:lol: (am zis dacie deoarece seamana foarte,foarte,foarte mult cu dacia) Bravo Edy foarte frumoasa chiulasa;) Cristi ti-a dat un sfat foarte bun, sa aranjezi motorul si toate cablurile pe acolo frumos sa il speli motorul mai vopsesti pe unde e nevoie,si e super! Eu iti urez bafta in continuare cu DACIA:twisted:

maxtheghost 10-06-10 12:29

ce pot sa spun am ramas fara cuvinte emotionat chiar....felicitari din partea tuturor....mai rar oameni ca tne...arata-le americanilor ca DACIA e masina nu GMC-urile lor:D inca o data tot respectul din partea mea....se observa ca nu ai uitat de unde ai plecat si iti iubesti tara......jos palaria.....

Xteam 10-06-10 14:51

Felicitari pentru proiect.Poate o sa am si eu la randul meu o asemenea masina pe mana :P

Dacia Sport BR 10 TCM 10-06-10 15:27

Quote:

Originally Posted by maxtheghost (Post 3431014)
ce pot sa spun am ramas fara cuvinte emotionat chiar....felicitari din partea tuturor....mai rar oameni ca tne...arata-le americanilor ca DACIA e masina nu GMC-urile lor:D inca o data tot respectul din partea mea....se observa ca nu ai uitat de unde ai plecat si iti iubesti tara......jos palaria.....

frumos spus...:) imi place. numai bn Edy si cand o termini te rog frumos sa faci un filmulet bn montat cu dacia plimbandu-se pe strazile americi...;) m-ar incanta foarte mult sa vad asa ceva:)

GTXR 10-06-10 19:55

Felicitari pentru cum arata masina si apreciem ca mai sunt pasionati ...ai un simbol national zic eu, Dacia in America ,ai grija de ea.

TzucuNY 11-06-10 18:49

Quote:

Originally Posted by maxtheghost (Post 3431014)

I-ti multumesc pentrul comment-ul tau, chiar m-a facut foarte fericit :)

TzucuNY 11-06-10 18:51

1 Attachment(s)
Mai ramane sa pun carburatorul si ai dau o cheie :)

Cosmin-SNR 11-06-10 18:52

Quote:

Originally Posted by TzucuNY (Post 3434152)
Mai ramane sa pun carburatorul si ai dau o cheie :)

Eeeeee acum arata si el a motor, Bravo Edy, Multa bafta in continuare8)

eurostyledacia 29-06-10 01:58

1 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by TzucuNY (Post 3428692)

man ce misto arata serios ca ai avansat mult mai mult ca mine, dar fao sa mearga bine , man e tare de tot trebuia sa nikelesti si valve cover arata super tare

dani369 05-07-10 19:24

Am citit tot topicul si sunt foarte impresionat. E bine ca in vremurile astea grele de la noi mai avem sansa sa ne mai bucuram cateodata. Multa bafta TzucuNY si succes in continuare cu Dacia. Succes si tie eurostyledacia. Facetine mandrii ca suntem romani. peace up

All times are GMT +2. The time now is 05:34.

- Copyright 2026 4Tuning