![]() |
Re: Masini
Quote:
|
Quote:
|
1 Attachment(s)
ce sicriu de masina
|
:)...Probabil ca le vor inscriptiona si vor inlocui ARO in Fortele Speciale de Politie RURALA...:)
|
4 Attachment(s)
masini si sper ca nu se sterg pozele iar
|
ma tu nu intelegi ca nu le-am sters? prima data le-a postat smoke si si-a sters postul. si vezi ca deja pozele se repeta e a 3-a oara cand le postezi.
|
Alex .... e una singura ... daca e masina ... la cum ti-ai batut joc de ea :lol:
|
piry eu eram pe id-u lui smoke deaia le-am sters si nu stiam unde le-am pus my bad
eagle vezi de sustinator ...nu ne batem joc..ne distram asa cum am facut si cu matizul mai demult si cu golfu lui vimu etc etc asa ca nu zice ca ne batem joc |
eagle poate data viitoare vrei sa nu mai pun frana si sa ma opresc in tine...SPERIATULE
|
1 Attachment(s)
logan adus de la nemtzi
|
Super tare renault-u:), mai lipsea semnu de nike:)
|
Quote:
|
te-au tuns !!! :twisted: :twisted: :twisted: .... daca mai era nevoie :lol: :lol: :lol:
|
3 Attachment(s)
dedicatia pt fiat500
|
:x adika pt mine :D:))...frumos, unde l-ai pozat?
|
mah mai pune si tu ceva poze, cu fiatu.. ca vreau sa vad ce ai mai facut la el !!!
|
pun un clip sa vezi ce am mai facut...da mai e treaba...erau puse numa de forma
https://www.youtube.com/watch?v=chm40ZwnWtY |
deci daca mai zici ca e treaba atunci bine zici ...
|
Quote:
|
pentru elevii mei
http://www.dragster.it/teams/jonata.JPG |
Quote:
Dupa cum arata intercooleru' ala,ar trebui sa vad si o cocoasa mare cit china pe capota,insa nu se vede.Farurile probabil le-a vindut,ca a ramas proprietrul fara bani ,dupa ce a platit burlanele ale.:):):) |
every time you masturbate a renault 5 crashes, think about the renaults!
http://www.daciaclub.ro/index.php?showtopic=50173 |
vrei sa i arati la piry ca si r5 se rastoarna ? :D si chiar f repede ? :)
|
5 Attachment(s)
asa de incalzire :D
|
vreti si cu antichitati din 20 cu motoare de 10 mii si peste 300 de cai? :D sau va ajung astea dupa 90 :d
|
10 Attachment(s)
ceva epave :d:lol: :lol:
|
pana la 2gb mai am :D cine vrea...aduce un dvd :d
|
fain!
fa un topik si pune tat acolo ;) |
2 Attachment(s)
Old Timer...
|
azi era inchiriata pentru nunta :D
|
2 Attachment(s)
kitch sau nu... dupa mine nu arata prea grozav
|
interesante..arata destul de bine..nush dak pe alta masina tipul asta de jante ar arata la fel
|
:shock: :shock: mortal arata! oricum,nu oricine isi permite jante din alea,plus ca se potrivesc pe putine masini.eu zic ca dau mortal pe mertz!
|
sau poate mai mult.. decat a dat pe toata masina ce o poseda.... nice wheels..... )))
|
1 Attachment(s)
fresh de la mare: dupa parerea mea cel mai tare show room din ro e cel din fata de la hotel rex din mamaia... ce am vazut pe acolo... ramai cascat: pe moment ceva ce nu stiu cati au avut ocazia sa vada in ro: 2 lambouri bot in bot.... un galardo si un murcielago :D si mai hoinarea un galardo pe acolo.... si muuuuuuuuuuuuuuuuuuuulte altele... voi reveni cand am timp:
a da si chiar in dreapta imaginii... langa murcielago se vede si un rols :P ... |
Quote:
nu e sigurul hotel unde poti vedea asa ceva..de exemplu si in curtea interioara a hotelului vox maris din costinesti era un astfel de showroom...dar cele mai multe masini tari le poti vedea dak te plimbi o seara in bucresti...ex..range rove se alb, porche chayen tot alb, ferrari..etc etc...si vezi ff putine masini diesel..toate is benzinare cu motoare mai mari de 3000 cmc |
3 Attachment(s)
daca e cineva interesat de pamant pe luna...
|
1 Attachment(s)
stiu ca va place
|
Quote:
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 23:39. |