![]() |
Re: Matizul ALBASTRU (MKI)
2 Attachment(s)
Uite doua poze sa iti faci o idee. Maine pe topicul meu mai multe si mai clare!
|
aaa, am inteles, eu credeam ca ai colantat tot parasolaru:D dasta mi se parea ceva "neobisnuit" oricum merci de poze:D indee frm cu lumina:X
|
Quote:
|
Quote:
(de unde tragi sa deskizi usa) |
exact, merci RD-Woo
vor fi niste leduri mici gen ca alea de la aeroterma bagate in interorul manarului si se vor aprinde daca usile nu sunt inchise:lol: RZD: in 10 minute ma apuc si de pozele promise:-) |
unde ai gasit bec pt plafon k eu caut de am inebunit . dala mic k la matiz nu am gasit
|
bec asa mic nu gasesti, decat smd daca vrei. eu am cu 3 leduri in ele si este putin de tpot mai mare dar inghesuit acolo merge:D, bafta!!!
|
1 Attachment(s)
o poze si o intrebare...:-)
cum desfac fetele de usi?:( nu reusesc sa scot manerul de la macara geam:( |
Vezi ca iti scapa ornamentul de pe pedala de ambreiaj, urat model apropo:lol:;). Manerul are o saiba in spate sub forma de U, trebuie sa o agati cu ceva si sa tragi de ea. Tu nu ai geamuri electrice sau la alea de pe spate intrebi?
|
nu scapa asa sta:D ii maitrag eu cate una sa isi revina dar se duce la loc:D, foarte urat model:lol::lol::lol:
nu am geamuri electrice:( ma bate gandu sa vedem ce o sa iasa ca mi sa luat de manivela:oops:, am incercat sa agat aia cu surubeltina dar i-am tras ditamai zgariatura la fata de usa:sad: cred ca pun mana de ciocan si dalta:lol::lol::lol: |
Fa unfel de carlig dintr-o sarma si se trag destul de usor. :shock: Cum nu ai geamuri?!
|
interesant cu carligul de sarma, gata mi-am gasit ocupatie azi:lol:
:( versiunea mea nu are geamuri electrice ca este penultima varianta:( am 4 manivele:lol::lol: care tot dau la ele, poate o sa gasesc vreo instalatie sa fac o treaba, dar eu am o dambla cu butoanele:)) nu gasesc niste butoane de geamuri electrice care sa imi placa, ca forma:sad: |
Ciudata treaba nu stiam:-) In fine...multa bafta la usi;) si rezolva si pedala aia;)
|
versiunile SE power au geamuri electrice, servo, bare pe pavilion , etc si alte prostioare, eu am doat SE(pur) :)) multumesc, sa se faca mai mai cald afara si am iesit sa o demontez:lol:
sambata cred ca voi face si acele de la casuri albastre:-?, s-ar potrivi? sau sa le fac rosi? |
1 Attachment(s)
O idee...
|
hmm:-? decizi decizi, nustiu daca rosu ca rosu in masina nu am nimic:-? si mie sa nu arate ca nuca in perete, ma mai gandesc pana sambata:-?
|
Quote:
Va arăta bine dacă îi faci acele roşii. |
are legatura, in viziunea mea bineinteles, imi strica imaginea de albastru in masina ca sa zic asa, acum m-am apucat si de manere, deci practic am numai albastru in masina orice beculet lumineaza albastru, iar acele rosii strica linia masinii:-)
|
Nu cred ca 3 ace rosii vor strica cu ceva... o "pata de culoare" e bine-venita :) Si eu sunt de parere ca ar arata bine cu acele rosii.
|
nustiu, la ace nu m-am bagat inca sa mai vad poze, dar in mare cred ca voi face tot albastru si cifrele tot. am vazut la cineva era logan, cifrele albastre si acele rosi, nustiu mi se parea "intepator si stresant":(
sa termina manerele si dupa ma voi concentra si la ace:?: |
Fa-le albe. Garantat se incadreaza bine in peisaj! Albul e mai finut ca rosul si mai putin deranjant (ma refer strict la ceasuri).
|
3 Attachment(s)
zilele astea voi face rost de niste "sosete" amarate nu sunt in stare impecabila dar merg le reconditionez:-)
acum as vrea niste idei cum sa le fac:?: : interiorul lor negru si buza albastra ca masina sau argintie? putin photoshop nu ar strica:-) multumesc |
Parerea mea ca ori argintii in totalitate... ori gri pe interior si buza argintie, ori culoarea masinii pe interior si buza argintie. Nu negre... sunt destul de mici si nu cred ca s-ar vedea bine cu negru.
|
cred ca albastru in interior si buza argintie arata putin ciudat, cred:-? desi acum cand vreau sa imi imaginez parca suna frm:D, eu ma gandeam gen ca la razvan dar ma chinui cu un photoshop, multumesc pentru idei.
prezoane pentru aceste jante stie cineva unde gasesc? sau merg cele care le am pe jantele de tabla? ms |
Nu merg prezoanele de pe "table"... au filetul care trebuie, dar lungimea difera. nu ti-a dat prezoane la ele? Vezi ca se gasesc prezoane, dar te mai costa si alea... cand comanzi, sa spui pt ce model si dimensiune de jante, si pt ce masina...
|
jantele joi/vineri mi le trimite, dar si fara prezoane si starea lor nustiu daca mai este convenabil:-? mai bag ogramada bani in prezoane si reconditionare:(
|
Pai... tu stii cel mai bine daca merita sau nu. La ce pret vrei sa le iei si pe cat sunt? Cu anvelope sau fara? Daca cu anvelope... ce uzura au, ce marca sunt...?
|
jantele sunt cele din poza, 4 mil ma costa fara anvelope, sunt pe 13, marca nu o stiu:(
|
Sfatul meu pentru tine ar fi următorul:
Lasă momentan jantele aşa. Se va vedea diferenţa (în bine). Investeşte in prezoane şi atât. Cel puţin pentru moment. Pe viitor dacă ai resurse financiare, recondiţionează-le calumea şi fă-le la fel, argintii. Spun asta, pentru că probabil la un moment dat vei vrea să le vinzi şi este mult mai greu să vinzi un lucru modificat după gustul tău, pentru că se întamplă un lucru ciudat...nu toţi au aceleaşi gusturi :lol:... |
referitor de prezoane.... care sunt piulite la matiz, si eu am schimbat jantele de tabla cu unele de aliaj, si piulitele de la tabla erau mai mici , riscam sa iasa prin gaura de la janta de aliaj.
un mos strungar mi-a facut piulita de dacie care e dreapta in cap, conica, dupa unghiul jantei, si am dat 0,5 ron / piulita si 10 ron la strung . sigur daca faci asa reusesti, si la 4 milioane, sunt super bune pentru inceput , poti sa le vopsesti, sa vezi cum da mai bine pe masina, si cand o sa fie bani(daca trece criza ) iei mai bune, mai frumoase. PS : acele albe saa fie ;) |
1 Attachment(s)
am gasit prezoane 8 ron bucata, adica 129 toate 16
cat despre jante nu le pun asa daca tot fac o treaba o fac bine pana la capat, le voi face ca in poza deocamdata asa am ramas, pe ideea asta:D cat despre ace, deocamdata le-am lasat tot ca in fabrica pana ma hotarasc cum fac acele cifrele etc:-) P.S. multumesc wlad pt poza:lol::lol: |
7 Attachment(s)
...momentan fata, m-a prins seara si...am lasato pe altadata:D, capacele au intrat la o refacere generala ca la carte( degresate, curatate, refacute fara zgarieturi , primer, vopsea, lac) maine sper sa le termin, + ceasurile chilometraj albastre cu smd, poze maine seara cu ele ca iar numai merge aparatu foto :shakefist
jantele mai asteapta, ca vreau sa imi schimb talonu, sa imi iau pe cel nou si atunci pot sa pun 14 fara probleme, si ceva cu buza:boogy: |
super tare....cat te-a costat?.....
|
Ai dat inainte cu plastic primer? :)
|
Seamana cu al meu acuma:-) Frumos! Termina si manerele si oglinzile ca observ ca te-ai apucat de ele.
|
Frumos frumos! Spor la modificari :)
|
danutzcag: pret nustiu ca a fost facut de mine, si materialele doar pentru bara fata in jur de 1 milion cam asa, va urma si spatele cand voi mai avea timp si rabdare am si acolo 2 zgarieturi care trebui sa dispara:-)
coman razvan: da:D, am facut ca la carte, degresat ,plastic primer, bla bla bla:D Robert_MNW:cred ca incepe sa semene:oops:, dar ca sa nu fie indentica, oglinzile si manerele vor fi fi ca la razvan + plasticul de sub oglinzi si manere le voi colanta cu 3M(imitatie carbon texturata) banzay:multumesc frumos:oops:, bafta la modificari si tie:lol: |
Super atunci! Felicitari, chiar a iesit bine! :)
|
multumesc frumos coman razvan:tetter:
|
a iesit chiar frumos felicitari :)
|
| All times are GMT +2. The time now is 10:29. |
- Copyright 2026 4Tuning