![]() |
Re: [Execut] geamuri clare din plexiglas pentru proiectoare, stopuri şi semnalizări
Quote:
imi pare rau dar nu execut asa ceva. |
Re: [Execut] geamuri clare din plexiglas pentru proiectoare, stopuri şi semnalizări
ok ms mult
|
id [email protected]
pretzuri ptr un kadett asemanatoare cu alea de la pag 24 poza 026 ast o oferata |
Quote:
Stima Hadobas Peter |
24 Attachment(s)
Up^^ la produsele pentru daciute !
_______________________________ Intre timp : - Reconditionat stop Laguna I Phase II - Reconditionat stop Nissan si curatat lacul - Curatat faruri Mercedes E-Classe - Curatat faruri Mercedes E-Classe - Executat si reconditionat set stopuri Mercedes Cobra in stil mai modern alb-rosu exact cum a dorit clientul. Stima Hadobas Peter |
sticle clare pt golf 2 ? pret ... precizez ca am lupe in faruri :D
|
Quote:
70 lei setul . Stima Hadobas Peter |
se poate si pe fumuriu sau nu ? in cat timp pot fi gata sticlele ?
|
Quote:
Pretul de 70 lei include si transportul prin posta. P.s. o sa am nevoie de diametrul sticlei originale cat si inaltimea ei. Stima Hadobas Peter |
2 Attachment(s)
Salut!
Faci stopuri de genu asta ? Ca m.ar interesa. |
Quote:
|
Da nu stii pe unde as putea gasii , nu stii pe nimeni ?
|
pt dacia 1310 poti sa faci sticlele clare dar fara dunga aia de pe mijloc?(stop spate)si pretul ms
|
De ce nu citesti sa vezi ca pt sopuri de Dacie nu face.
|
27 Attachment(s)
Quote:
_________________________________________________ Up^^ la produsele pentru daciute ! _________________________________________________ Intre timp : - Reconditionat set faruri de Laguna I Phase II - Executat set geamuri de far Autobus - Executat set geamuri proiectoare Golf 2 - Reconditionat set faruri Nissan - Reconditionat stop Nissan - Executat geam semnalizator Nissan Stima Hadobas Peter |
4 Attachment(s)
Buna ziua!...Asa ceva puteti sa "readuceti la viata" ? Stopuri Passat B1 Coupe!Unul este intreg,celalalt are 2 bucati lipsa.Astept raspunsul dumneavoastra pe PM!Multumesc frumos!
|
Quote:
|
3 Attachment(s)
Salut,
revin cu intrebare. Se pot face geamuri clare pt proiectoarele din poze? Si daca da , in cat timp si la ce pret? Am renuntat la ideea cu retrofitul farurilor pe Civic, pt ca am descoperit ca am lupe in proiectoare, si o sa pun instalatia de xenon pe ele. Ms anticipat O zi buna |
35 Attachment(s)
Quote:
__________________________________________________ __ Up^^ la produsele pentru daciute ! __________________________________________________ __ Am un nou kit de lupe de pe pe D2S cu masca nichelata cu tot care isi aseapta clientul. __________________________________________________ __ Intre timp : - Executat geam proiector Logan - Executat geam proiector Autobus - Executat geam proiector Man - Reconditionat stop Ford Tranzit Connect R - Executat set geamuri clare Skoda - Executat geam proiector Laguna II - Reconditionat si executat geam semnalizator Audi A4 - Curatat faruri Mercedes E-Classe si un polish profesional - Efectuat polish profesiunal pe faruri de Audi A6 Stima Hadobas Peter |
cat ajunge sa imi faci si mie 4 sticle clare pentru un bmw e36 cele rotunde din interiorul farului
|
2 Attachment(s)
un polish pentru farurile astea cat ajunge?chrysler 300m
|
Quote:
__________________________________________________ Quote:
|
Quote:
mersi...;) |
40 Attachment(s)
Up^^ la produsele pentru daciute !!
_____________________________________ Intre timp : - Reconditionat stop Opel Vivaro - Executat geam proiector Man - Executat geam proiector Iveco - Executat geam proiector Passat - Reconditionat stopuri Audi 80 CC - Executat geam proiector Logan - Executat geam bord Skoda Octavia - Executat lucrare custom pe semnale de Seat Cordoba - Executat geam far Grand Cheroke - Executat geam proiector Grand Cheroke - Curatat faruri Mercedes E-Classe Stima Hadobas Peter |
11 Attachment(s)
Un proiect pretentios cu multe modificari... adica pentru mine.
Lucrare efectuata cu kit proiectoare bi-xenon de generatia 3-a model Asia. Stima Hadobas Peter |
23 Attachment(s)
Up^^ la produsele pentru daciute !
Mai am un set de semnale pe garnitura 1300 mate ( 50 lei transport inclus ) _________________________________________ Intre timp : - Reconditionat stop Scenic - Executat set geamuri proiectoare A4 - Reconditionat set semnale Passat si executat 2 seturi de geamuri - Reconditionat stopuri Passat - Din 4 faruri Audi A6 am facut 2 complect functionale pe D2s - Executat geam bord Mercedes Cobra __________________________________________ Am un kit lupe ( 1 faza / scurta ) Oem Valeo pe H7 provenite de pe A6 de mai sus. Sunt perfect functionale si merg pentru urmatorul retrofit ! Pret 100 lei si cuprinde 2 lupe cu 2 rame adaptoare la bec h7 si mufele aferente. Stima Hadobas Peter |
Aualeu!!:D:D Multumesc mult de tot domnule Peter!!! abia astept sa imi vina coletul!!Un om de incredere!Jos palaria! Multumesc mult si pentru bonus!!:)Apelati cu incredere la dansul!
|
2 Attachment(s)
salut, spune-mi si mie cat ma costa sa fac semnalele astea si triplele pe spate, modelul il stil...e CN3 :) mersi.
|
1 Attachment(s)
Cat ma costa sa-mi reconditionati 2 sticle de far pentru un bmw e46? Dupa reconditionare e posibil ca in scurt timp sa revina la starea initiala? Devine geamul mai sensibil? Multumesc mult.
Attachment 1652556 |
Quote:
rasfoieste topicul si gasesti raspunsurile la toate intrebariile tale. _________________________________ Quote:
p.s. - nu ma ocup de folieri, aceasta se poate realiza la orice firma de publicitate inclusiv la cei care monteaza folii auto. Stima Hadobas Peter |
..a ajuns coletul! Multumit!Recomand! spor la lucru!:)
|
geamuri noi pentru bmw e39 din 2002 se pot realiza si daca da as dorii sio niste poze cu ele si pretul bineinteles , multumesc anticipat
|
Quote:
_________________________________ Quote:
_________________________________ Cu parere de rau informez toti clientii 4tuning care au lucrari la mine ca reiau activitatea de pe la mijlocul saptamanii viitoare din cauza degradarii sanatatii si un mic accident ce a pus capac. Multumesc de intelegere ! Stima Hadobas Peter |
1 Attachment(s)
salut imi poti face sticlele la farurile astea ele sunt de sticla si sunt sparte si nu gasesc is cam rare masinilie in romania si vreu sa la faci din plexi cum faci tu si daca se poate ms si un pretz???:D
|
Va salut!
Am discutat astazi la telefon in legatura realizarea unor geamuri din plexi pt proiectoare mercedes e-clase w210 an 2001 .Va pun pozele cu proiectoarele dupa cum am vorbit. Am realizat o schita pt a 2 lucrare. O sa va sun maine si o sa mai discutam. Id mess Cosmin_tuning poze: https://img825.imageshack.us/img825/5...0103741.th.jpg https://img7.imageshack.us/img7/2707/240920103743.th.jpg https://img822.imageshack.us/img822/4...0103745.th.jpg Lucrarea 2 schita: https://img831.imageshack.us/img831/1...g0001im.th.jpg |
2 faruri de daewoo espero? alte ,,sticle,, ...
cele originale se ingalbenesc de numai trece lumina deloc multumesc ! |
45 Attachment(s)
In primul rand multumesc de intelegere tuturor clientiilor 4tuning care au lucrari la mine pentru deplasarea timpului de predare a lucrariilor cu 1 saptamana din cauza sanatatii.
______________________________________ Quote:
mai mult ca sigur ca se te pot ajuta dar singura problema e ca sincer ... nu am facut pentru acel model de masina inca nimic deci nu stiu sa dau pret. Daca imi poti da mai multe poze cu farurile reale (demontate) in cauza cu niste dimensiuni (Lxlxh) sa-mi pot face o idee cat de cat. Numai bine. _______________________________________ Quote:
da imi aduc aminte de telefon si binenteles ca se poate face acele geamuri de proiector ( sunt acel model la care m-am gandit initial cand am discutat la telefon ) ca pret 80 setul. Legat de acel vizor .. ramane sa discutam dupa ce primesc acel model de lemn. Stima Hadobas Peter _______________________________________ Quote:
farurile dvs se pot reconditiona la 100 lei setul. Stima Hadobas Peter _______________________________________ intre timp : - Executat set geamuri proiectoare Iveco - Curatat faruri Mercedes E-Classe - Polish profesional pe geam faruri Audi A6 - Executat geam bord Skoda Octavia - Executat geam semnal Iveco - Executat o lucrare deosebita pentru un Mitsubishi Galant - set geamuri clare semnale si set geamuri clare la faruri. - Polish profesional pe geam faruri Fiat Punto Stima Hadobas Peter |
1 Attachment(s)
geam far + semnalizare fata cielo poti face? un pret daca se poate. multumesc!!
|
Salut,
Pentru un Daewoo Tico poti sa imi faci farurile (geam far si pozitie)? Si un pret daca se poate? Multumesc mult |
Quote:
nu am matrite pentru faruri de Cielo dar se pot face in schimb am nevoie de faruri complecte (geam-carcasa far) ca sa pot executa lucrarea. Pret 200 setul de geamuri iar de semnale nu ma ocup. _______________________________________ Quote:
nu am matrite de faruri Tico dar se pot face in schimb am nevoie de faruri complecte (geam-carcasa far) ca sa pot executa lucrarea. Pret 260 toata lucrarea inclusiv geamurile de pozitie. Sincer iti recomand sa cauti pe la remat sau noi daca doresti oem. Stima Hadobas Peter |
| All times are GMT +2. The time now is 06:39. |
- Copyright 2026 4Tuning