Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Piese Dacia de vanzare (https://forum.4tuning.ro/640-piese-dacia-vanzare.html)
-   -   [Execut] geamuri clare din plexiglas pentru proiectoare, stopuri şi semnalizări (https://forum.4tuning.ro/640-piese-dacia-vanzare/127011-execut-geamuri-clare-plexiglas-proiectoare-stopuri-semnalizari.html)

hadpeter 11-08-10 18:27

Re: [Execut] geamuri clare din plexiglas pentru proiectoare, stopuri şi semnalizări

Quote:

Originally Posted by bumx (Post 3576822)
salut poti sa faci si geamuri pt farurile de bmw e36 ? ( ma refer la sticla intermediara aiai cu striatii ) daca se poate si un pret ! ms mult

Salut,
imi pare rau dar nu execut asa ceva.

bumx 11-08-10 18:42

Re: [Execut] geamuri clare din plexiglas pentru proiectoare, stopuri şi semnalizări

ok ms mult

nyk_mastercard 11-08-10 21:42

id [email protected]
pretzuri ptr un kadett asemanatoare cu alea de la pag 24 poza 026
ast o oferata

hadpeter 14-08-10 10:33

Quote:

Originally Posted by nyk_mastercard (Post 3579610)
id [email protected]
pretzuri ptr un kadett asemanatoare cu alea de la pag 24 poza 026
ast o oferata

Banuiesc ca te referi la geamuri clare pentru farurile de kaddet, si da se pot executa la 170/set dar am nevoie de faruri sa pot executa lucrarea.

Stima
Hadobas Peter

hadpeter 16-08-10 17:02

24 Attachment(s)
Up^^ la produsele pentru daciute !

Intre timp :
- Reconditionat stop Laguna I Phase II
- Reconditionat stop Nissan si curatat lacul
- Curatat faruri Mercedes E-Classe
- Executat si reconditionat set stopuri Mercedes Cobra in stil mai modern alb-rosu exact cum a dorit clientul.

Stima
Hadobas Peter

b3nny 16-08-10 19:45

sticle clare pt golf 2 ? pret ... precizez ca am lupe in faruri :D

hadpeter 16-08-10 20:53

Quote:

Originally Posted by b3nny (Post 3589692)
sticle clare pt golf 2 ? pret ... precizez ca am lupe in faruri :D

Salut,
70 lei setul .

Stima
Hadobas Peter

b3nny 16-08-10 22:11

se poate si pe fumuriu sau nu ? in cat timp pot fi gata sticlele ?

hadpeter 17-08-10 15:21

Quote:

Originally Posted by b3nny (Post 3590044)
se poate si pe fumuriu sau nu ? in cat timp pot fi gata sticlele ?

Nu lucrez cu material fumuriu doar transparent, gata vor fi in 1-2 zile dupa ce ai depus comanda.
Pretul de 70 lei include si transportul prin posta.

P.s. o sa am nevoie de diametrul sticlei originale cat si inaltimea ei.

Stima
Hadobas Peter

Cosminel HAD 17-08-10 21:56

2 Attachment(s)
Salut!
Faci stopuri de genu asta ? Ca m.ar interesa.

hadpeter 18-08-10 09:57

Quote:

Originally Posted by Cosminel HAD (Post 3592238)
Salut!
Faci stopuri de genu asta ? Ca m.ar interesa.

NU, imi pare rau.

Cosminel HAD 18-08-10 10:32

Da nu stii pe unde as putea gasii , nu stii pe nimeni ?

By Afs-Cot 19-08-10 03:36

pt dacia 1310 poti sa faci sticlele clare dar fara dunga aia de pe mijloc?(stop spate)si pretul ms

Cosminel HAD 19-08-10 10:48

De ce nu citesti sa vezi ca pt sopuri de Dacie nu face.

hadpeter 21-08-10 21:18

27 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by Cosminel HAD (Post 3595481)
De ce nu citesti sa vezi ca pt sopuri de Dacie nu face.

Nu execut pentru modelul respectiv si stopuri de logan.

Intre timp :

- Reconditionat set faruri de Laguna I Phase II
- Executat set geamuri de far Autobus
- Executat set geamuri proiectoare Golf 2
- Reconditionat set faruri Nissan
- Reconditionat stop Nissan
- Executat geam semnalizator Nissan

Stima
Hadobas Peter

Nel' 24-08-10 21:01

4 Attachment(s)
Buna ziua!...Asa ceva puteti sa "readuceti la viata" ? Stopuri Passat B1 Coupe!Unul este intreg,celalalt are 2 bucati lipsa.Astept raspunsul dumneavoastra pe PM!Multumesc frumos!

hadpeter 25-08-10 15:53

Quote:

Originally Posted by Nel' (Post 3607574)
Buna ziua!...Asa ceva puteti sa "readuceti la viata" ? Stopuri Passat B1 Coupe!Unul este intreg,celalalt are 2 bucati lipsa.Astept raspunsul dumneavoastra pe PM!Multumesc frumos!

Aveti Pm !

Comenzi SUA 26-08-10 23:28

3 Attachment(s)
Salut,

revin cu intrebare. Se pot face geamuri clare pt proiectoarele din poze?
Si daca da , in cat timp si la ce pret?
Am renuntat la ideea cu retrofitul farurilor pe Civic, pt ca am descoperit ca am lupe in proiectoare, si o sa pun instalatia de xenon pe ele.

Ms anticipat
O zi buna

hadpeter 28-08-10 17:21

35 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by Comenzi SUA (Post 3612804)
Salut,

revin cu intrebare. Se pot face geamuri clare pt proiectoarele din poze?
Si daca da , in cat timp si la ce pret?
Am renuntat la ideea cu retrofitul farurilor pe Civic, pt ca am descoperit ca am lupe in proiectoare, si o sa pun instalatia de xenon pe ele.

Ms anticipat
O zi buna

Alegerea este a dvs iar geamuri pentru proiectoare de asa mici dimensiuni imi pare rau dar nu fac.
__________________________________________________ __

Am un nou kit de lupe de pe pe D2S cu masca nichelata cu tot care isi aseapta clientul.

Intre timp :
- Executat geam proiector Logan
- Executat geam proiector Autobus
- Executat geam proiector Man
- Reconditionat stop Ford Tranzit Connect R
- Executat set geamuri clare Skoda
- Executat geam proiector Laguna II
- Reconditionat si executat geam semnalizator Audi A4
- Curatat faruri Mercedes E-Classe si un polish profesional
- Efectuat polish profesiunal pe faruri de Audi A6

Stima
Hadobas Peter

kadilak_e 29-08-10 13:32

cat ajunge sa imi faci si mie 4 sticle clare pentru un bmw e36 cele rotunde din interiorul farului

Sonny™ 29-08-10 13:54

2 Attachment(s)
un polish pentru farurile astea cat ajunge?chrysler 300m

hadpeter 29-08-10 14:10

Quote:

Originally Posted by kadilak_e (Post 3617672)
cat ajunge sa imi faci si mie 4 sticle clare pentru un bmw e36 cele rotunde din interiorul farului

Am raspuns deja in pagina anterioara aceeleasi intrebari.

Quote:

Originally Posted by Sonny™ (Post 3617727)
un polish pentru farurile astea cat ajunge?chrysler 300m

Ai PM.

Sonny™ 29-08-10 16:17

Quote:

Originally Posted by hadpeter (Post 3617763)
Am raspuns deja in pagina anterioara aceeleasi intrebari.

Ai PM.

mersi...;)

hadpeter 04-09-10 19:19

40 Attachment(s)
Up^^ la produsele pentru daciute !!

Intre timp :
- Reconditionat stop Opel Vivaro
- Executat geam proiector Man
- Executat geam proiector Iveco
- Executat geam proiector Passat
- Reconditionat stopuri Audi 80 CC
- Executat geam proiector Logan
- Executat geam bord Skoda Octavia
- Executat lucrare custom pe semnale de Seat Cordoba
- Executat geam far Grand Cheroke
- Executat geam proiector Grand Cheroke

Stima
Hadobas Peter

hadpeter 08-09-10 20:54

11 Attachment(s)
Un proiect pretentios cu multe modificari... adica pentru mine.
Lucrare efectuata cu kit proiectoare bi-xenon de generatia 3-a model Asia.

Stima
Hadobas Peter

hadpeter 11-09-10 17:28

23 Attachment(s)
Mai am un set de semnale pe garnitura 1300 mate ( 50 lei transport inclus )

Intre timp :
- Reconditionat stop Scenic
- Executat set geamuri proiectoare A4
- Reconditionat set semnale Passat si executat 2 seturi de geamuri
- Reconditionat stopuri Passat
- Din 4 faruri Audi A6 am facut 2 complect functionale pe D2s
- Executat geam bord Mercedes Cobra

Am un kit lupe ( 1 faza / scurta ) Oem Valeo pe H7 provenite de pe A6 de mai sus. Sunt perfect functionale si merg pentru urmatorul retrofit ! Pret 100 lei si cuprinde 2 lupe cu 2 rame adaptoare la bec h7 si mufele aferente.

Stima
Hadobas Peter

Nel' 11-09-10 18:02

Aualeu!!:D:D Multumesc mult de tot domnule Peter!!! abia astept sa imi vina coletul!!Un om de incredere!Jos palaria! Multumesc mult si pentru bonus!!:)Apelati cu incredere la dansul!

Thomas Everywhere 12-09-10 22:14

2 Attachment(s)
salut, spune-mi si mie cat ma costa sa fac semnalele astea si triplele pe spate, modelul il stil...e CN3 :) mersi.

catageo 13-09-10 08:41

1 Attachment(s)
Cat ma costa sa-mi reconditionati 2 sticle de far pentru un bmw e46? Dupa reconditionare e posibil ca in scurt timp sa revina la starea initiala? Devine geamul mai sensibil? Multumesc mult.
Attachment 1652556

hadpeter 13-09-10 18:22

Quote:

Originally Posted by Thomas Everywhere (Post 3653778)
salut, spune-mi si mie cat ma costa sa fac semnalele astea si triplele pe spate, modelul il stil...e CN3 :) mersi.

Salut,
rasfoieste topicul si gasesti raspunsurile la toate intrebariile tale.

Quote:

Originally Posted by catageo (Post 3654358)
Cat ma costa sa-mi reconditionati 2 sticle de far pentru un bmw e46? Dupa reconditionare e posibil ca in scurt timp sa revina la starea initiala? Devine geamul mai sensibil? Multumesc mult.

120 lei setul iar reconditionatul este garantat 6-10 luni iar daca doresti extra protectie le si foliezi (mai prelungesti reconditionatul cu inca 1-2 ani).
p.s. - nu ma ocup de folieri, aceasta se poate realiza la orice firma de publicitate inclusiv la cei care monteaza folii auto.

Stima
Hadobas Peter

Nel' 16-09-10 19:59

..a ajuns coletul! Multumit!Recomand! spor la lucru!:)

MM-69-GSM 17-09-10 11:52

geamuri noi pentru bmw e39 din 2002 se pot realiza si daca da as dorii sio niste poze cu ele si pretul bineinteles , multumesc anticipat

hadpeter 17-09-10 13:14

Quote:

Originally Posted by Nel' (Post 3662930)
..a ajuns coletul! Multumit!Recomand! spor la lucru!:)

Multumesc.

Originally Posted by MM-69-GSM (Post 3664155)
geamuri noi pentru bmw e39 din 2002 se pot realiza si daca da as dorii sio niste poze cu ele si pretul bineinteles , multumesc anticipat

Salut Narita, treci pana la atelier (Carpati 11) si discutam la locul faptei. (hai cu masina sa vad farurile)

Cu parere de rau informez toti clientii 4tuning care au lucrari la mine ca reiau activitatea de pe la mijlocul saptamanii viitoare din cauza degradarii sanatatii si un mic accident ce a pus capac.

Multumesc de intelegere !

Stima
Hadobas Peter

axel_unu2006 24-09-10 19:35

1 Attachment(s)
salut imi poti face sticlele la farurile astea ele sunt de sticla si sunt sparte si nu gasesc is cam rare masinilie in romania si vreu sa la faci din plexi cum faci tu si daca se poate ms si un pretz???:D

cosmin-tuning 24-09-10 22:02

Va salut!

Am discutat astazi la telefon in legatura realizarea unor geamuri din plexi pt proiectoare mercedes e-clase w210 an 2001 .Va pun pozele cu proiectoarele dupa cum am vorbit.
Am realizat o schita pt a 2 lucrare. O sa va sun maine si o sa mai discutam.

Id mess Cosmin_tuning

poze:

https://img825.imageshack.us/img825/5...0103741.th.jpg

https://img7.imageshack.us/img7/2707/240920103743.th.jpg

https://img822.imageshack.us/img822/4...0103745.th.jpg

Lucrarea 2 schita:

https://img831.imageshack.us/img831/1...g0001im.th.jpg

no_sugar 24-09-10 23:43

2 faruri de daewoo espero? alte ,,sticle,, ...

cele originale se ingalbenesc de numai trece lumina deloc

multumesc !

hadpeter 25-09-10 17:58

45 Attachment(s)
In primul rand multumesc de intelegere tuturor clientiilor 4tuning care au lucrari la mine pentru deplasarea timpului de predare a lucrariilor cu 1 saptamana din cauza sanatatii.

Originally Posted by axel_unu2006 (Post 3681025)
salut imi poti face sticlele la farurile astea ele sunt de sticla si sunt sparte si nu gasesc is cam rare masinilie in romania si vreu sa la faci din plexi cum faci tu si daca se poate ms si un pretz???:D

Salut,
mai mult ca sigur ca se te pot ajuta dar singura problema e ca sincer ... nu am facut pentru acel model de masina inca nimic deci nu stiu sa dau pret.
Daca imi poti da mai multe poze cu farurile reale (demontate) in cauza cu niste dimensiuni (Lxlxh) sa-mi pot face o idee cat de cat.
Numai bine.

Originally Posted by cosmin-tuning (Post 3681337)
Va salut!

Am discutat astazi la telefon in legatura realizarea unor geamuri din plexi pt proiectoare mercedes e-clase w210 an 2001 .Va pun pozele cu proiectoarele dupa cum am vorbit.
Am realizat o schita pt a 2 lucrare. O sa va sun maine si o sa mai discutam.
Id mess Cosmin_tuning

Salut,
da imi aduc aminte de telefon si binenteles ca se poate face acele geamuri de proiector ( sunt acel model la care m-am gandit initial cand am discutat la telefon ) ca pret 80 setul.
Legat de acel vizor .. ramane sa discutam dupa ce primesc acel model de lemn.

Stima
Hadobas Peter

Originally Posted by no_sugar (Post 3681509)
2 faruri de daewoo espero? alte ,,sticle,, ...

cele originale se ingalbenesc de numai trece lumina deloc

multumesc !

Salut,
farurile dvs se pot reconditiona la 100 lei setul.

Stima
Hadobas Peter

intre timp :
- Executat set geamuri proiectoare Iveco
- Polish profesional pe geam faruri Audi A6
- Executat geam bord Skoda Octavia
- Executat geam semnal Iveco
- Executat o lucrare deosebita pentru un Mitsubishi Galant - set geamuri clare semnale si set geamuri clare la faruri.
- Polish profesional pe geam faruri Fiat Punto

Stima
Hadobas Peter

inchains0 25-09-10 19:38

1 Attachment(s)
geam far + semnalizare fata cielo poti face? un pret daca se poate. multumesc!!

sorin_maican20 25-09-10 22:05

Salut,

Pentru un Daewoo Tico poti sa imi faci farurile (geam far si pozitie)? Si un pret daca se poate?

Multumesc mult

hadpeter 26-09-10 10:24

Quote:

Originally Posted by inchains0 (Post 3682831)
geam far + semnalizare fata cielo poti face? un pret daca se poate. multumesc!!

Salut,
nu am matrite pentru faruri de Cielo dar se pot face in schimb am nevoie de faruri complecte (geam-carcasa far) ca sa pot executa lucrarea. Pret 200 setul de geamuri iar de semnale nu ma ocup.

Originally Posted by sorin_maican20 (Post 3683072)
Salut,

Pentru un Daewoo Tico poti sa imi faci farurile (geam far si pozitie)? Si un pret daca se poate?

Multumesc mult

Salut,
nu am matrite de faruri Tico dar se pot face in schimb am nevoie de faruri complecte (geam-carcasa far) ca sa pot executa lucrarea. Pret 260 toata lucrarea inclusiv geamurile de pozitie. Sincer iti recomand sa cauti pe la remat sau noi daca doresti oem.

Stima
Hadobas Peter

All times are GMT +2. The time now is 06:39.

- Copyright 2026 4Tuning