![]() |
Re: E46 - Mission Carbon
Quote:
|
Vorba aia, dai un ban da stii ca face..
Pana una alta cine e interesat de accesorii din carbon si chestii sa bage un ochi pe www.bmwcardesign.de |
one question, pentru colantare ti s-a dezasamblat masina ? ( bara fata/spate, praguri, manere usi, oglinzi, etc etc blah blah. ) sau ai dus-o frumusel si in cateva ore sau o zi cat a durat si ai luat-o inapoi ? daca poti sa zici si cat a durat ar fi chiar ok :D:D
|
Quote:
in rest nu e nevoie de dezasamblat nimic... 10 ore au lucrat baietii. erau 45 de grade. vara trecuta. si nu exagerez. lol |
eu am inteles ca afara ca sa fie mai bine pentru masina nu trebuie sa fie nici frig, si nici cald, cam pe la mijloc asa .. si manerele si oglinzile ti le-au dat ei jos ?
|
leam dat noi jos...
cred k cald nu e problema. frig e mai nasol. poate ma insel dar stiu k orice adeziv se lipeste bine la temperaturi mai inalte. |
de departe cel mai frumos e46 pe care l`am vazut,felicitari
|
Quote:
:D a smile for smiley |
Quote:
|
Quote:
o sa afli oricum... PROMIT!!! |
///carbon, vrei la promotor ?
|
Quote:
|
cand vii in tara ?
|
Quote:
|
pentru moment pare ca a trecut, e soare si caldut afara, sper sa nu revina iar cu ninsoare .. ca n-am nici un chef
|
nu cred ca mai vine iarna..gata a fost destula iarna:)
|
Quote:
|
Quote:
|
|
frumoasa ca intotdeauna, deabia astept sa mi-o colantez si eu :D tre sa imi schimb un cheder de la un geam din spate si un prag, si dupa urmeaza colantarea
|
Quote:
|
nu`s ce ai putea sa spui despre masina asta in afara de frumosssssss:D:D:D
|
Superba masina
Sa o stapanesti sanatos ;) |
mai bine zis sa o stapaneasca norocosul care o va cumpara :D
|
masina e superba din toate punctele de vedere ii mai trebuie un singur lucru:un proprietar care sa aiba grija de ea cum ai avut si tu!
|
Quote:
a cumparato un banos pt fuca lui de 18 ani. @mods: va rog un inchideti threadul!! |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Un Viper ,ca-l vinde mai usor dupa;) :lol: |
Quote:
|
1 Attachment(s)
Quote:
cam asa ceva nu???? |
Quote:
lol |
intr-un fel imi pare rau ca ai vandut masina, sunt curios pe ce treci though
|
Quote:
am fost invitat la 4tunung days sa expun masina si sa fac fotoshooting. De asta chiar imi pare rau de tot! nu credeam ca am sa o vand chiar acum... |
off... macar a ajauns pe maini bune ?
|
Quote:
oricum am inteles ca ii schimba suspensia (reglabila) pune inapoi suspensia M Paket (care e MULT mai inalta). capota de carbon o da jos pt ca in austria e ilegala. oglinzile de carbon lafel. o sa le tin eu si ii pun oglinzile M5 look mate. jantele nu stiu daca le va tine (vrea ceva pe 18"). am inteles ca vor sa o faca de 130 de HP. ca e mult prea puternica pt u fata de 18 ani! si folia de pe geamurile din fata am dato ieri jos. asta e... eu vroiam sa o dau asa cum e... dar chiar vroiam sa o vand, ca mult a mai durat. :rolleyes2 |
Quote:
|
Quote:
o tinem in memorie asa cum a fost. nu am sa postez poze cu ea cum va arata cind o predau... :((((( |
Quote:
|
Quote:
capota si suspensia sint vandute. oglinzile le mai am! |
| All times are GMT +2. The time now is 01:59. |
- Copyright 2026 4Tuning