![]() |
Re: BMW E36 MEETING
Multumesc xerex :)
Sper ca v'ati simtit bine...la mai multe Despre poze....o sa salivati un pic dar o sa iasa super bine...urmariti forumul site'ului BMWOwners. |
Quote:
|
1 Attachment(s)
pun si eu o poza aici.....
|
Joint oricine poate pune poze aici insa de la Griffo o sa pun eventual 1-2 poze din respect pentru cei ce doresc sa vada ce a fost acolo insa nu o sa pun multe poze din simplul motiv ca din ultima mea discutie cu Toader mi se promisese un fotograf 4tuning din aia 40 care vin editie de editie in echipa foto la 4tuning days. Asa am ramas intr-un singur fotograf, un singur stil, un singur set de poze care a facut peste 800 de poze si ati fazut toti cum arata saracu era prajit pe fata si acum trebuie sa stea sa retuseze singur toate cele 850 de poze si automat sa asteptam destul de mult!!
In schimb multumesc 4tuning pentru sprijinul acordat cu promovarea si gazduirea topicului! |
Quote:
felicitari, m-ai dat pe spate 8) |
Quote:
|
Quote:
nu vreau sa para ca imi cer scuze pentru ca nu am reusit sa trimit un fotograf acolo... insa membri echipei pe care ma bazez sunt in sesiune... inclusiv eu sunt in sesiune... Imi pare rau ca nu am putut ajunge.... insa am incredere in fotografiile lui griffo... oricum felicitari pentru intalnire, din ce vad aici ati multumit pe majoritatea si asta e important Va salut! si inca odata imi cer scuze pentru inconvenientul fotografului:cry: |
1 Attachment(s)
Ernest FeRiCiTu!!!!!
|
Super tare intalnirea baieti! Am fost placut surprinsi de cupa, nu ne asteptam... Ne-am simtit foarte bine si l-am adus in siguranta si pe VL-06-BJP (locul 3) aici la mare unde speram sa ne mai intalnim de cateva ori eventual sa ne prajim la soare :D. Avem si noi un set de poze insa sunt in aparatul lui ATM, o sa incercam sa le urcam sa mai scurtam un pic asteptarea pana cand maestrul ne onoreaza cu pozele adevarate!
Toata stima. |
Cel mai bine imi pare ca toata lumea s-a inteles bine totul a iesit ok si lumea a fost multumita uite unii se pare ca s-au si imprietenit :D
Iar in legatura cu cupa a fost pe depilin meritata pentru ca putini bat 6-700km pentru un astfel de lucru tot respectul din partea mea pentru voi!! |
Quote:
|
Quote:
|
Foarte frumoase exemplarele :)
|
Quote:
Quote:
|
:))) ar fi ceva :))
|
foarte frumos ce vad in poze.. masini de exceptie, exemplare unicate.. atmosfera placuta , fanatici adevarati. Daca nu as fi avut 6 restante + licenta in wek asta mi-ar fi facut foarte mare placerea sa fi venit. Bravo, pare sa fi iesit o treaba de bun gust cu o calitate destul de ridicata. Bravo.. se vede ca romanul din placere face lucruri deosebite , pasiunea ne uneste pe toti si ne face sa fim diferiti. Super evenimentul , felicitari organizatorilor.
|
8 Attachment(s)
Cateva poze
|
4 Attachment(s)
poze!!
|
A fost cum a fost.A fost si asta e.E greu cand incerci sa fii baiat bun.
Din greseli se invata.Nu-i nimic,trebuie sa ai de unde sa progresezi. Lasa ca de acum o sa dau eu cu Jointu "titlurile". Pe mine nu ma intereseaza ca imi zice Y ca l-am favorizat pe X,sau ca ca vine vre-un tov si zice ca nu i-am dat lui. Se vor da Obiectiv,independent de gusturile mele personale.Ca nu imi place culoarea,sau jante,sau stopurile. Vor fi luate in calcul multe aspecte,si cum se imbina acestea la sfarsit. Se va tine cont de detalii.De logo-uri pe bandouri,de scaune,mocheta,desenul materialului din interior,cat de rare sunt unele detalii sau nu.De cum sta masina,prezenta ei,de final de toba,de jante,de cauciucuri,de garda la sol in fata,in spate,distanta intre janta si aripa in fata si in spate,de semnale,faruri,folie sau nu (unele masini arata mai bine fara folie,deci nu e universal valabil ca folie = grav). Se va aprecia calitatea,si nu imitatia si nici lucrarile slabe calitativ. Originalitatea are intotdeauna un +, dar sa fie "cu gust". Unic nu inseamna totdeauna mai bun. O masina cum sunt cabrio-urile de la CrazyTuning nu ar avea niciodata cum sa ia un premiu in acest caz. Am dat doar niste exemple. Cine o sa aiba ceva impotriva sa faca reclamatie in scris la redactie :lol: |
eu unu as fi votat pisica galbena de if.....era absolut impecabila si 100% originala....pana si vopseaua...oricum...multa munca...multa pasiune...si multi multi bani in majoritatea masinilor prezente....felicitari inca odata tuturor participantilor
|
cind se mai tine intilnirea poate ajung si eu????????
|
Quote:
Deocamdata nu e nimic stabilit.Probabil nu va fi prea devreme urmatoarea.Dar la urmatoarea intalnire vei fi informat printr-un mesaj, sau eventual un telefon. |
1 Attachment(s)
merci
|
Fratilor am uitat sa va spun k yo am filmare.Trebuie doar sa o trec in calculator.zilele astea sper sa fie gata :D
|
Quote:
|
Roscatule,eu sunt cel care ti-a trimis mesaj pe bmwclub cu scuzele de rigoare ca l-am trimis cam tarziu si probabil ti-ai facut alt program.
Va asigur ca pe viitor jurizarea va fi ca la carte...vad ca atunci cand incerci sa multumesti pe toata lumea nu e bine...asadar se va face exact cum a spus si skillzu mai sus. Multi vorbesc de premii si cum au fost acordate,repet premiile au fost simbolice.Haideti mai degraba sa avem o discutie despre eveniment in sine,ce pareri aveti,ce doriti pe viitor...numai asa putem progresa. |
asa mi se pare cel mai corect sa sa faca nominalizarile. Insa cabrio nici cu hard-top nu ar avea sanse ? un cabrio cu hard-top mi se pare a fi un "coupe" mai frumos decat un coupe.
|
Quote:
O masina este de apreciat indiferent ca este Touring,Compact,Sedan,Coupe sau Cabrio. Personal nu imi plac compacturile,dar asta nu inseamna ca nu trebuie sa apreciem aceleasi aspecte. Si da,Cabrio + Hardtop mi se pare cel mai tare, dar nu poti sa faci un etalon dupa asta. |
Quote:
|
Quote:
|
Maine sau cel tarziu miercuri ma voi duce sa mai iau vreo 40 de stickere omul mi-a facut cadou si un tricou nu stiu cum arata sincer da chiar sunt curios cu siguranta e cu stickerul aplicat pe el o sa pun aici poze cand o sa le am!
|
Cum pot sa iau si eu un sticker? Cit costa? sau ce pot sa fac sa primesc unu? un Drift ceva?:));)
|
E 1,5 lei bucata!
|
si d unde luam?
|
Quote:
Ce am zis eu de cabrio-urile de la cz tuning,a fost un exemplu de masina prost facuta intrerior/exterior. NU ca e cabrio!Cat desre compact si celelalte nu mai conteaza.:-) Quote:
pai bine sef in loc sa orpesti productia stickerelor alea cu lancer evo civic type R gtr ... tu mai faci 40 ? :sad: E E36 Club,si voi aveti o forma de cine stie ce masinutza ca sticker?! :???: |
Skillz eu doar fac ce mi-au zis oamenii daca vor ce vrei sa fac acum sa ma apuc sa inventez alt sticker si unii sa aiba de un fel pe masina si altii de alt fel pe asta ei l-au facut si ei l-au ales eu nu am zis nimic??
Da Skillzule stai lin ca arata a e36 coupe mult mai bine in realitate asa nu iti poti da seama bine sunt frumoase rau stickerele! Stikerele ori vi le trimit eu ori ne intalnim undeva si vi le dau dar de preferat daca sunteti care va cunoasteti sau ceva sa ma intalnesc cu unu singur sa ii dau mai multe!! |
O ardeti aiurea marea parte, nu inteleg de ce va infoiati toti de parca ati pierdut ceva, ati venit la o intalnire E36 nu la premierie fratilor, hai sa nu mai aruncam cu noroi ca e pacat de intalnire, nu conteaza fiecare de unde a venit ca altu a batut 700km sau nu important a fost sa ne vedem sa ne simtim bine si cred ca asta sa vrut intr-un final, NU inteleg iar de ce atata zarva cu cupele astea a fost o premiere simbolica ( de apreciat ), inteleg ca fiecare din noi a avut in cap o alta lisa a podiumului de premiere dar asta nu inseamna ca toti trebuie sa fim de aceeasi parere, hai sa nu ne mai tiganim ca n-are rost una peste alta a iesit bine.
P.S pentru mine cat si pentru rares ( LEU ) chiar a fost un eveniment reusit, ne-am simtit bine alaturi de toti care am luat parte la gratar si nu numai, nu pentru cupa am venit dar a fost o surpriza mai mult decat foarte reusita si pe calea asta multumim organizatorilor, cred ca pentru fiecare important ar trebuii sa fie faptul ca ne-am intalnit/cunoscut am schimbat pareri am facut poze ne-am simtit bine, noi nu am pus pret pe distanta sau bani cheltuiti am vrut sa fim impreuna la aceasta intalnire. INCA ODATA MULTUMIM TUTUROR CELOR CARE AU FOST SI CELOR CARE AU ORGANIZAT EVENTUL, SI HAI SA NU MAI FACEM MOFTURI CA NU E CAZU. |
am inteles, credeam ca te referi la cabrio in general.
|
1 Attachment(s)
Teaser...sau ma pe romaneste o previzualizare :D
Mai dureaza ceva pana fac pozele...o zi,doua...o sa ramana 300 de poze sper de la meeting. |
3 Attachment(s)
Am stickere si o frumusete de tricou!!!
Stickerul e 1,5lei bucata care vrea sa imi dea PM Tricou daca vreti imi spuneti si vb cu baiatu costa 50ron imprimat fata spate si nu se ia la prima spalare cum am patit cu alte firme! |
| All times are GMT +2. The time now is 23:14. |
- Copyright 2026 4Tuning