![]() |
Re: Alba Iulia
Quote:
|
:)) is timid pt ca voi vorbiti de motoare,chestii trestii si eu nu le am cu mecanica deloc :| mno...
|
doar nu vreti sa ma bag si eu asa in seama....;)))
|
salutare lumeee.....numa ce am ajuns si eu de la servici!abea am intrat pe usa.....ce mai ziceti mah?am vazut ca ati pus documentatia sus!ma apuc de citit la ea dar dupa ce mananc umpik ca-s rupt de foame!mai vorbil la urma!
|
Alba Iulia
3 Attachment(s)
Masina AB 79 FLY lu' Banditu':D :twisted:
|
:) laura o facut cred ca 100 de poze la stadion :D oricum...deci la ce sigla ramanem?
|
Quote:
|
am citit si eu ordonanta!......momentan mai trebuie sa ma documentez si eu mai mult!sunt anumite chesti pe care nu le-am prea inteles dar le mai discutam noi....(mersi mult alin.....)
|
si totusi cine e presedinte .. vicepresedinte .. si secretar(a) ?
|
Quote:
m-am cam betegit si stau prost cu inspiratia. ma cam mananca limba sa spun mai multe, da' vad ca mansarda imi functioneaza greu :) sper in 2 zile sa ma pun pe picioare. |
2 Attachment(s)
uita eu ce am mai gasit.....http://www.motorlife.ro/sfaturi/acte_pt_club_moto.htm
mai revin si cu alte chestii!!..... |
Quote:
banditule, ca-ti place, ca nu-ti place, eu te propun presedinte. alte propuneri? |
Quote:
BOGDANE vrei sa ai prima lectie despre motoare te invit sambata eu cu cosmin desfacem motoru meu bucati ... i-a niste haine rele .. ca avem nevoie de holongar .. nu te supara dar .. asa se numesc cei care trebuie sa invete :) da vezi ca ... plecam dim si venim seara ... |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
dom' presedinte, as veni eu la demontat, ca-mi place sa surubaresc de numa :) poate nu ma crezi, da' chiar imi place. inclusiv mirosul de benzina si ulei si mizeria de la un motor nu ma face sa stramb din nas :idea: |
Quote:
|
Quote:
SUNTETI INVITATII MEI |
adi, tata, imi dai accept la mess? ca de ieri te-am pus in lista si tu nika. numa' daca nu e bun id-ul ce l-ai pus pe site. merci
|
Quote:
|
bai baieti hai ca am nevoie de meserias langa mine stiu ca aveti in capusor un pic de mecanica, poate va dati ruma si va faceti mecanici si ma scapati si pe mine de munca asta :))
|
ooHHooooo MOSILOR VAD K MIJCATI NU GLUMA ... STIMA SI RESPECT IN WEEK ASTA AJUNG SI EU IN ALBA ... DAK ... NE ADUNAM SI NOI ...KRE VREI .... KRED K VIN CU MONSTRULETUL CEL NOU .... 525TDS
|
ce masina ii "asta noua"?:D
|
1 Attachment(s)
AM SCAPAT DE OPEL...SI AM AJUNS LA ASTA ... DAR SUNT UNELE MICI PROBLEME CU EA ... NU AM CONDUSO INK PT K PICIORUL ARE CIMENT PE EL DAR CONDUCE "FRATELE MEU" SI SE SIMNTE ...
BMW 525tds .... [FULL OPTION]DAR CU MICI PROBLEME ICI PE COLO nu vreau sa ma laud cu ea ... pt k nu stiu kt o sa fie pe la mine ... k am nevoie de bani sa ma mut cu nevasta si cu fata .... si`n telegeti ... |
Quote:
|
frumos,frumos :)
|
prezent ... si cu aia mik :) k vrea sa se joace si ea cu masinute
|
trebuie sa hotaram cine sunt membrii fondatori si cine e in "consiliul de conducere .. ASTA URGENT ca sa putem da drumul la ACTE
|
si apropo ... va costa 1 lada de bere mie .. si lui ced ce vrea ea .. de azi dim imi frec creierii cu actele .. :) glumesc :P cu lada .. cu frecatu nu ... :((
|
fratilor dak este ceva bani ... rog sa ma anuntati ... k pun prin posta pun prin wester si vii trimit si eu ... stima si respect
|
pti tu,laura si alin(te bagi alineee)?:D sau mecanicu' shef :D
|
Quote:
|
deci te bagi si tu Aline?:P perfect...
|
:(( c suparat is...m-am certat cu my best friend( fata) :((( ce de *** ii viatza asta :((((
|
bogdane, viata e faina :) chiar daca mai e o tanti care vine sa-ti f*** meciul cand ti-e lumea mai draga. vezi, daca aveai o masina si o iubeai, ea nu te-ar fi tradat :) las' ca trece... vin ele altele... tu sa fii cu fruntea sus ca o sa fie ok.
|
:( mda usor d zis... :(( tot la asta ma gandesc...
|
hai sa revenim la oile noastre ca o cam luam off-topic.
stefane, ai facut rost de statut si act constitutiv? baga si aici sa le putem vedea toti si sa le discutam ce modificari le facem. am vorbit azi cu cineva si am inteles ca e mai bine sa ne faca un avocat toate hartiile si sa ne si reprezinte la infiintarea asociatiei. cica costurile ar fi undeva pe la 4 mil cu faza asta. ne gandim si vedem cum e mai bine. |
totalul 4 milioane?sau numa avocatu'?
|
ce mai faceti mah??:))...sal....am vb cu zoliat.....si pun pm-ul trimis de el!
citez..''pai trebe sa fiti o mana de oameni ... care sa activati pe forum daca sunteti sa imi spuneti sa va fac si o sectiune''........deci.......eu zic sa mai asteptam cateva zile si mai vedem noi!sa incercam sa nu fim off topic. |
am vb si eu cu gabi...l-am tot batut la cap...de nu mai insist :)
|
| All times are GMT +2. The time now is 09:03. |
- Copyright 2026 4Tuning