![]() |
Re: Xsara VTR
iti jur riko e o xara extrem de frumoasa!!!!!!!!!!!!
|
Quote:
|
ii prinde bine albastrul,poate o duci la vreun show ceva,nu prea am vazut-o in trafic ,nici a mea nu iese decat odata la 2 3 luni am masina de oras:D
|
Quote:
|
daca o sa te vad o sa claxonezi ,de eram in locul tau incercam o modificare tehnica un motor de 206 rc eventual sau de xsara cred ca vts e modelul sport:?:
|
Quote:
|
Consuma ceva racheta la fiatul meu peste 9 nu merge consumul ,ca masina de oras am un matiz care nu sare de 7,2 fara aer scoate si 6,6
|
Arata f bine...exact ideea aia de bara spate vroiam sa o adopt pt a mea ::):):P....acum cam seamana pt ca nu mai am kitul exterior pe ea :)
Imi place cum ti-a iesit. Sa o stapanesti sanatos!!!! A mea tocmai a iesit din operatie :)....a fost lovita de un Opel in spate si culmea .....Opelul a cedat :) Bafta la proiect. |
Quote:
merci de urari , referitor la partea din spate .....altceva nu prea ai ce ii face ca sa si arate bine , am vazut pe net o gramada de bari cu plase peste plase si cu multe tobe :D nu imi plac deloc :D , imi pare rau sa aud ca ai necazuri cu masina , chiar am vazut ca dea lungul timpului tot ai avut probleme cu ea :(( ...sper sa ai bafta de ea in continuare |
ceva idei ... http://bumper-body-kit.co.uk/citroen...param,89_,bs,1
|
Quote:
ms ms , dar eu am alta viziune asupra masinii, am incercat sa fie cat mai diferita fata de ce se gaseste pe piata , bineinteles deocamdata e in lucru mai am cateva idei , numai ca am nevoie de bani ca sa le pot pune in practica |
5 Attachment(s)
uite masina unui prieten, tot din belgica a venit...
|
frumos citroen-ul albastru ;) facut cu gust
|
merci
|
Haoleu am stat sa citesc toate paginile :lol: Frumos frumos... capota mai trebuie aranjata, colturile alea rotunjite... Si eventual vopsita... In rest arata bine! Consuma cam mult :-P Spor la treaba, poate o vedem vopsita pana da frigul....
|
Quote:
|
1 Attachment(s)
Coane,pana una alta pana mai schimbi ce ai de schimbat la ea ,ia de aci si sch dreq semnatura aia,zici ca e o nuca in perete,cine o fi facut-o :lol::lol::lol::lol: :)):)):))
Attachment 1753639 |
9 Attachment(s)
ceva de sezon..:PPPPPPPP
|
1 Attachment(s)
???????????????
|
Quote:
|
merci de parere :))
|
Quote:
PS:AZI TI-AM DAT MARE PERVERSA CA PE TARGU OCNA=)))) |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
SARBATORI FERICITE TUTUROR !!!!!!!!!!!!!!!!!!
|
Multumim la fel!!!! Craciun fericit!!!
De unde ai stickerele?? Sunt marfa! |
Quote:
le-a facut userul vlad_VSV , super calitate si super preturi recomand Sarbatori fericite Tyf !!!! |
LA MULTI AN SI UN AN NOU FERICIT RICKO
|
Quote:
|
masina este de vanzare .....4000 euro negociabil .....
|
Quote:
|
Quote:
spor la vanzare prietene! |
Quote:
|
Quote:
|
nu vreau sa intru in polemica cu nimeni insa ai idee cate stele are la impact o pisica?
alegerea e a ta si repet nu vreau sa deranjez vreun posesor de pisica dar realitatea e realitate. |
nu ma intereseaza de stele la impact ...eu folosesc masina doar in oras,
|
Saluatari de la :Ufo, Tobi, Ciceu, Anca,Mot si de la mine.
......Era sa uit.............la lucru ma lasa netu ca nu de aceea te-ai dus acolo. |
Quote:
|
Am fost la Solaris si dupa aceea ne-am retras la mine la un suc.
|
| All times are GMT +2. The time now is 17:36. |
- Copyright 2026 4Tuning