![]() |
Re: Roman
Esti Praf !
In caz de nu vezi, ii negru cu pragurile gri, dar nu ALBASTRU, celica asta albastra de la simoni racing... nu are deloc gri... Inainte sa postezi, uite-te in jurul tau... si vezi si tu cu cine vorbesti .... nu e cazul sa spui: "nu stiu daca ai auzit de Simoni Racing" Daca tu ai auzit de Simoni Racing si noi nu ... de ce ai tu oglinzile alea din Casa Afacerilor ? :lol: Desfasurator: Oglinzi cHrrom - 6 cai frumosi :lol: Tribaluri - maxim 6 cai :lol: Stergatoare cHrrom - aerodinamica mai buna Numar de italia - prioritate in trafic(S.R.I) Total: Ghici cati cai frrumosi ? :lol: |
Quote:
|
avind in vedre ca sunt praf :)doar aia neagra este facuta de simoni racing aia albastra am puso sa se vada si cum arata doar albastra.oricum is nevoit sa montez spoilerele vechi ca nu au omologare CE si am gasit altele http://cgi.ebay.it/ws/eBayISAPI.dll?...%3DI%26otn%3D2 acum depinde daca gasesc pe cineva in tzara sa le monteze cit mai repede posibil
|
Quote:
|
Quote:
2) De Simoni Racing am auzit deci nu cred ca vorbeai de mine mai sus. Totusi pozele respective sunt asa facute ca, cumparatorul sa vada exact liniile elementelor de caroserie. Un negru in cazul de fata le "ascundea" formele, intelegi unde bat. Totusi sa presupunem ca am dreptate si cum spui tu este "Simoni Racing Trademark Paintjob" si teai inspirat de acolo...albastrul tau cu argintiul respectiv (leai vopsit cu argintiu sau asa leai primit?) se bate ca nuca in perete... 3) In octombrie cand vii, poate ne vedem la un Cico...intro parcare...iti dau niste sfaturi din cat pot eu...poate o sa fim pe aceiasi unda, miar placea sa vad o Celica frumoasa pe strazile orasului. Si stai linistit ca nu am sa te arunc la mii de E...daca ai avut $ de bodykit respectiv de ce vorbesc eu ai sigur... Te salut cu respect si iti doresc numai bine si drum bun spre Romanik noastra |
apreciez sinceritatea ta si ai perfecta dreptate sper sa legam o prietenie daca vrei lasa un id de mes sa mai vb acolo :)
|
Quote:
|
Revenind la poveshtiri din partea Rromanului... Ceva de pe la KOE se posteaza si pe aici sa vedem si noi... Ca povesti am auzit ceva de la batranul din Matrix(a se inteleg MorfiasMestar)
|
Quote:
Gasesti acolo in ultimele 3 pagini si un filmulet cu drumul...si tot :X :X :X Avand in vedere ca Romanul a avut 4 oameni prezenti in public la KOE putem spune ca suntem o comunitate, nu destul de mare...dar cat de cat solida. Sunt alte orase care au comunitati mai mari si membri care nu au fost acolo. Va multumesc ca am mers! |
Frumos frumos.. Felicitari Comunitatii din Roman pentru participare si la mai mare(coloana de masini prin munti)... Intr-adevar frumoasa atmosfera..
OFFTOPIC: Tu n-ai de muncit ma la birou :lol: ? |
Quote:
|
Hehe... Nu inca... Sa speram ca nu :D
|
10 Attachment(s)
KOE - pareri .
Drumu dus Super. Eventu super. Sambata seara :))) caterinca.... cu putine momente care nu mi le aduc aminte clar ( prietenii stiu de ce ) Drumu intors = crima si pedeapsa :)) |
Crima si pedeapsa pentru cine? :) Imi cer scuze daca am fost asa pain in the ass :))
|
Quote:
|
Quote:
|
pain in a cui ass?:lol:
|
Nerd !
Deci... cine a castigat KOE ? :D |
Quote:
|
Ce tare esti :lol:
Aplaudati-l va rog :lol: |
Quote:
https://forum.4tuning.ro/608-campiona...-top-16-a.html ;) |
Stie cineva cum dau de instructorul de pe Passatul cu Rus la numar...un numar de telefon sau unde are sediul?
|
Opreste-l in trafic :)
Vrei sa te apuci de scoala de soferi ? Recomand 2 instructori buni ! |
Daca l'as vede l'as opri da nu l'am mai vazut.....stiu si eu un instroctor bun numai ca daca e mai ieftin Passatu m'as apuca pe el ca sunt obisnuit cu tipu ala de masina;))
da ia zi de la ce firme sunt instructorii aia si pe ce masini? |
Eu il recomand pe Ionut Cristea de la scoala de soferi Auto Moto Cristea.. face scoala cu un Golf 4 albastru...
Vrei sa-ti dau numarul lui de telefon ? |
Nu.....am intrebat doar de curiozitate....eu il stiu deja pe Manolache Liviu de la BZC.....e bun instructorul si iti explica fain
|
Rus are sediu acolo la seminarul teologic de langa episcopie;)
|
Va dau eu un instructor smecher :) O sa fie o adevarata placere scoala de soferi cu el si la final o sa stiti sa si conduceti. My word ;) Dar nu ii dau numele public etc...vb. pe mess...
|
2 Attachment(s)
Am scos si eu printesa la plimbare. Daca tot e sa o prezinta sa o pun si pe topicul roman-ului ca doar aici e casa ei :P
|
Frumoasa Goalfa :D
Sa vedem ce piese ti-a dat comanda Braescu :D |
Quote:
|
Frumos tare Golful! E bine ca mai apare si in orasul nostru (care e printre ultimele din tara in domeniu) cate o masina frumoasa din cand in cand. Baga mai multe detalii despre masina si posesor aici sau preferabil intrun thread al ei.
TE ASTEPT CU MASINA DUMINICA PE 25 OCTOMBRIE LA PIATRA NEAMT! Club No Speed Limit Filiala Piatra Neamt organizeaza eveniment si sunteti asteptati toti cu mic cu mare! Mai multe detalii in curand! |
Morf... se vede ca lucrezi in advertising :))
Ce still ai de a face reclama de a chema lumea la eveniment :))) Bravo ! :D |
Quote:
|
Cand vii acasa morf? Eu am vb si cu nebun si cu inca un prieten si mergem toti 3. Deci daca mai sunt amatori ii asteptam
|
Vineri seara ajung. Vb. mai multe pe mess. Ma bucur ca mergeti. P.S. dami putin pe mess acum nr. lui nebun
|
Hop si eu :) Merg si eu. Am mai vorbit si eu cu niste baieti si merg si ei. Inca 2 masini :) Posibil sa mai mearga unu,am uitat sa vb cu ea. Sa vad ce se intampla dupa ziua de azi,sedinta cu parintii :))
|
e fata sau baiat. "Ai uitat sa vb cu ea"???????
|
El,ma scuzi domnu alexandru,poate iti fac o pana :))
|
Hai sa facem o lista sa stiu exact ce sa spun mai departe. In dreptul masinii care vrea sa participe la expo trecem in paranteza expo.
1. Morf (expo) 2. Nebun (expo)...am auzit ca are culoare misto pe masina...poate ia o cupa la paintjob 3. Alex (expo) 4. completati voi cu cine mai stiti... |
| All times are GMT +2. The time now is 23:37. |
- Copyright 2026 4Tuning