![]() |
Jeff , care e treaba cu ala cu solnitza ?
|
Trebuia sa ne comparam basii de la casetofoane, dar se amana... 8)
|
Re:
Quote:
|
Santos, asteapta si tu pana cand o sa facem alte poze, in care ne vedem toti klumea, si poza sa fie mai clara. pe sapt viitoare. sau cealalta,sa fie si jeff :)
|
pe jeff il stiu ... anyway .. in seara asta .. o sa pun ceva poze.... de la \"meeting\" ..
|
3 Attachment(s)
o mica intalnire :D o mica parte din 4ss...
|
merge, merge, faine poze
|
Bah, HHH are probleme, dar nu sunt sigur ce fel. Postez aici continutul pm-ului pe care mi l-a trimis (ca sa-l fac de rusine :wink: )
\"nu mai fa ciobanisme din aste cu posturile mele ca me enervezi rau de tot ! cine p**a mea esti tu cenzoru de servici?vezi-ti de ale tale si sa nu temai vad ca-mi umbli in post-uri distrusule! nu poti gasi o ocupatie mai inteligenta la 33 de ani ,esti asa de distrus incat ai tu treaba cu posturile mele??? \" HHH, daca ai vreo nelamurire, intai intreaba, dup-aia da cu pumnu. Eventual la prima intalnire live. In rest, numa bine :twisted: |
pozele is OK
iar Jeff , cred ca stim cui a fost adresat PM-ul , numa' ca a gresit varsta :oops: |
hai mai HHH, c naiba am ajuns sa ne adresam intre noi cuvinte asa de grele? las-o mai moale. peace
|
daca deviati si aici de la subiect, il voi inkide si pe acesta
|
Re:
Quote:
daca il inchizi si pe asta esti degeaba. sterge tata posturile si lasa-ne si noua topicul. nu vezi ca e de-al casei?? |
nu pot sa sterg posturile la gramada, iar daca le sterg numai pe cele care contin mizerii, se ajunge la haos...
in concluzie....radem, glumim, da' nu parasim incinta |
1 Attachment(s)
Sa vada si EvlSantos ceva...
Scuze cei care nu v-am retinut numele sau daca v-am gresit pe careva, e tarziu si maine e curse, m-am grabit :twisted: |
1 Attachment(s)
nonamee ce tractor ai? ca poate ne cuplam tractor-pulling-urile si facem ceva, numa sa-mi prind motoru :shock:
speedy5 hai sa postez si o poza cu mine din pacate cu o masina urata rau :lol: |
3 Attachment(s)
am uitat sa va spun ca poate vin luni la 20.00 in parcare cu una din masini, gata de vanzare dupa o capitala totala.
si nishte poze sa nu fie OFF topic tot mesajul toate ale mele :P |
SAMBATA 23 OCTOMBRIE - CARTURI
Ma gandeam ca nu am mai fost de mult. Cine vrea sa vina ne intalnim la ora 11 dimineata in parcare la Capitol si mergem sa bagam. Pentru cei care nu au mai fost - e 200 000 lei pentru 10 minute. Hai sa mai mergem o data ca vine iarna si cine stie cand mai apucam sa ne dam. Eu unul vin sigur. |
bah.. poate vin nu stiu.
in principiu DA :boogy: |
florine respect
BETON fordu !!!!!!!!!!!!!!11 :shock: |
Re:
Quote:
|
Si eu as venii!! Dar .. sa fim mai multi! nu?!? :)
|
oricum suntem mai multi. da e in oras ... undeva langa liceul auto (cred) acolo unde sa da exam de permis auto. e fain si au carturi bunicele si egale. deci pilotul face diferenta!
|
Mai degraba diferenta e facuta de kilogramele pilotului :cry: :oops:
|
Re:
Quote:
|
concluzie ... sambata la 11 cine vine???? hai mah ca trece vreamea asta buna si pe ploaie mai mergem noi din parti ca sa zic asa!
|
Eu voi fi prezent 99,(9)%
|
eu nu pot ajunge :( , poate alta data
|
Nici eu nu pot ajunge , vineri plec la Oradea si stau pana duminica seara ca-i \"tiűning şou\" :roll:
|
Eu vin cred . 80% sigur :D
|
yo vin numa sa ne intalnim la 11 la Capitol ca altfel nu stiu unde sa ma duc.
si sper sa vina si akimoto , ca avem cam aceleasi kg. => o mica provocare |
mersi NOS, cat despre vineri vin la 11 daca nu sunt programat la RAR. Nu am mai fost deloc la carturi, sper sa ne distram, fiecare dupa buzunar, la cat costa :roll:
|
Re:
Quote:
acum tot eu vin cu propuneri. o sa fie tuning show la oradea!!! care este apt de o tura pana acolo! benzina cred ca o sa ne ajunga la 100 000 bulione poate 150 000 max. se baga careva? eventual renuntam la carturi sambata ... sau mergem la oradea duminica. eu sincer vreau sa ma duc! |
Creca se baga si io :roll:
|
pana la urma merem la carturi sau nu , ca m-ati zapacit ?
|
ma bucur ca nu e vineri ci sambata, scuzati confuzia baieti, chiar nu shtiu cum de m-am gandit la o zi avans LOL
Si la oradea cine participa, noi romanasii sau vin si straini, ca atunci da-le-ncolo de karturi si merem la Oradea de banii ashtia, eu unul as renunta, cine mai vrea tuning??? |
Re:
Quote:
|
cred ca vin shi eu la oradea. Mai bine tunning show decat carturi. nu? :peace:
|
no deci in concluzie sarim carturile si mergem la Oradea???? eu sunt de acord!!! :wink:
|
In cazul in care se merge la Oradea pe la ce ora ar fi plecarea si sosirea inapoi la Tm?
|
deci pana la urma s-au dus draq carturile.
daca totusi se mere la carturi , da-ti si mie un telefon :!: |
| All times are GMT +2. The time now is 02:38. |
- Copyright 2026 4Tuning